Xellia Pharmaceuticals ApS

Vores formål er at redde liv

Xellia er førende global leverandør af lægemidler til intensiv behandling og anti-infektionsmidler til behandling af alvorlige og ofte livstruende infektioner i form af alt fra aktive farmaceutiske ingredienser (API’er) til færdigvarer (FDF’er) og fra generiske til specialiserede lægemidler.

Kunderne regner med vores pålidelige levering og høje kvalitet, og at vi er et eksempel på ansvarlig fremstilling, produktion, forskning og udvikling, der fremmer langsigtet bæredygtighed. Xellia har forpligtet sig til at drive forretning på ansvarlig vis, og vi stræber altid efter at reducere vores miljøpåvirkning i hele værdikæden og udvikle og bevare etiske leverandørsamarbejder.

Billede

Vores medarbejdere gør os til det, vi er

Vi er overbeviste om, at succesen i vores virksomhed skyldes vores medarbejderes kompetencer og erfaringer.

Vi er en international virksomhed, og vi er derfor så heldige at have en mangfoldig og multikulturel arbejdsstyrke. I Xellia mener vi, at man skal have frihed til at være sig selv og til at tage hele sin identitet med på arbejde.

Vi stræber efter at tiltrække de mest passionerede medarbejdere i branchen, og vi støtter og opmuntrer vores medarbejdere gennem omfattende medarbejderprocesser for at sikre, at alle medarbejdere bliver behandlet retfærdigt og har en stemme, der bliver lyttet til og værdsat.

Bliv en del af en stærk arv

Xellia Pharmaceuticals, der er ejet af Novo Holdings A/S, har hovedkvarter i København, Danmark, og har over 1800 medarbejdere på verdensplan. Xellia Pharmaceuticals har topmoderne produktionssites i USA, Kina, Danmark og Ungarn samt forsknings- og udviklingssites i Norge og Kroatien og kommerciel drift i Europa, Asien, Mellemøsten og Nordamerika, og vores stærke markedsposition bygger på mere end 120 års erfaring fra medicinalindustrien.

Med fokus på patienten er Xellia ved at udvikle en portefølje af produkter til intensiv behandling med det formål at optimere patientpleje og levere praktiske og brugervenlige produkter til sundhedspersonale.