Jobindex

Evaluering

Positiv kommentar

Bedste chef samt kollegaer! :-) Er så glad for at arbejde der, folk er altid søde og imødekommende. Stemningen bærer præg af et godt sammenhold mellem ALLE. Derudover er der mulighed for at gå flere veje hvilket også er fedt!

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer og fantastisk arbejdsplads. Godt sammenhold og altid højt humør. Fede aktiviteter og alt i alt en arbejdsplads jeg vil anbefale.

Negativ kommentar

Udviklingsmulighederne kan være svære. Det føles som om at man bliver holdt hen, og at de beslutninger der bliver taget ikke altid hænger sammen med arbejdsindsats og nøgletal. Misforståelser sker i en afdeling med flere ledere end én enkelt, det sker ret så ofte, og det ender med at medarbejdere bliver skældt ud for noget som egentlig er miskommunikation. En kedelig tendens til at alle medarbejdere i afdelingen skal stå til ansvar for noget de ikke har været med til. Der ønskes mere direkte konfrontation for de der ikke lever op til deres arbejde i stedet for at tage alle over en kam.

Evaluering

Positiv kommentar

Allervigtigst: fantastiske kolleger, og det sociale bliver i høj grad understøttet af virksomheden. Gode udviklingsmuligheder mht. arbejdsopgaver og samarbejde på tværs - hvis det ellers falder under den øverste ledelses prioriteringer.

Negativ kommentar

Den øverste ledelses prioriteringer kan sommetider være svær at forstå for de enkelte medarbejdere, der sidder med opgaverne til daglig. Det kan nogle gange gøre det svært at se meningen med det arbejde, man laver, som ellers give vildt god mening.

Evaluering

Positiv kommentar

Unik kultur med en stor fællesskabsfølelse og kollegialt samarbejde

Negativ kommentar

Anerkendelse fra nærmeste leder

Evaluering

Positiv kommentar

Jobindex er en unik arbejdsplads med en stærk kultur og et sublimt arbejdsmiljø. Man føler sig som en del af en stor familie, og der er en stor grad af frihed under ansvar. Samtidig er der rigtig gode medarbejdergoder og lønforhold.

Negativ kommentar

Der er desværre ikke de store udviklingsmuligheder hos Jobindex, og jeg oplevede desværre ikke at blive udfordret nok fagligt, men det er et super sted, hvis man har det fint med, at der ikke er den store udvikling i jobbet.

Evaluering

Positiv kommentar

Elsker kulturen i firmaet. Fantastiske kollegaer. Et af de bedste firmaer jeg har arbejdet for. Ledelsen er nede på jorden. Personalegoderne er rigtig gode. Masser af sociale arrangementer.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Godt kollegiealt miljø med masser af opbakning fra virksomheden. Personaleforening, store og små fester og de spontane fredagsbarer giver rigtig god mulighed for at være social, hele vejen rundt i virksomheden. Der er masser af udfordringer i virksomheden som du kan byde ind på. Har du gode ideer, kan sætte det ordenligt sammen og tale med de relevante folk, så er der rige muligheder for udvikling.

Negativ kommentar

Virksomheden er startet og ejet af Kaare Danielsen. Det betyder også at han er beslutningsdygtig i alle beslutninger og han involverer sig gerne, hvis han mener at noget skal gøres anderledes - også selvom der er taget beslutning af den pågældende afdelingsleder. Der mangler tillid til ledelseslagene fra hans side og det kommer til udtryk i mikromanagement og ledere der står tilbage med en uklar retning. Kaare er en dygtig forretningsfører men bør, efter min mening, blive bestyrelsesformand i stedet og få en professionel direktør ind på hans nuværende plads.

Evaluering

Positiv kommentar

Super hyggelig og tryg arbejdsplads, hvor alle er utrolig venlige og søde. Der er stor opbakning til at dyrke relationerne med ens kollegaer, både i arbejdstiden med fx yogapauser og efter arbejde med fx bogklub. Mine arbejdsopgaver udviklede sig meget i takt med jeg selv rykkede mig, hvilket var fedt. :-))

Negativ kommentar

Der er mest fokus på drift og inkrementelle optimeringer, så man kan som ansat godt savne lidt større ambitioner og lidt hurtigere eksekveringstid fra initiativ til realisering. Mange er tynget af "hvad man plejer at gøre", det er ikke alle i top-ledelsen der er forandringsvillige.

Evaluering

Positiv kommentar

Arbejdsmiljø er i top og fester og fredagsbarer bliver prioriteret højt. Der mangler aldrig noget! Gode kollegiale forhold og fokus på den enkelte medarbejder.

Negativ kommentar

Udviklingsmulighederne er begrænset. Det er desværre ikke Flextid og selvom man løser det fra gang til gang, kan man godt savne mere frie tøjler. Lønniveauet er lavt.

Evaluering

Positiv kommentar

Jobindex er suverænt det sted, hvor jeg har fået den bedste modtagelse som ny medarbejder. Siden hen har den gode modtagelse udviklet sig til rigtigt stærke arbejdsrelationer i og udenfor afdelingen. Vi bruger meget tid på vores arbejde, men Jobindex har formået at skabe rammer, som gør det sjovt at møde op hver dag!

Negativ kommentar

Vi kan godt blive endnu bedre til at arbejde på tværs af afdelinger og selskaber i koncernen

Evaluering

Positiv kommentar

Der er en rigtig god stemning, søde kolleger og alt hvad man har brug for og kunne ønske sig på arbejdspladsen. Vores stifter og direktør, Kaare Danielsen, har det decideret som et mål med virksomheden, at det skal være et godt sted at arbejde og det må man sige virkelig er lykkes. Udadtil tager virksomheden også et stort samfundsansvar, med f.eks. arrangementer som Fest For Fyrede og disse evalueringer af arbejdspladser, som jeg personligt virkelig håber kan være med til at forbedre arbejdspladser over hele landet

Negativ kommentar

Man skal lede længe efter noget at klage over og er der noget, bliver der rent faktisk som regel fulgt op på det og gjort noget ved det

Evaluering

Positiv kommentar

En af DK's bedste arbejdspladser :)

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Best IT department in Denmark

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Der er mange muligheder for kompetenceudvikling - og lederne bakker meget op om det. Derudover er der rigtig gode sociale relationer, som er noget jeg vægter højt.

Negativ kommentar

Der er ikke flextid på arbejdspladsen, men man løser det oftest alligevel, hvis man skal noget den dag.

Evaluering

Positiv kommentar

Fællesskab og vidensdeling mellem kolleger. Ledelses-engagement og viljen til at agere konstruktiv

Negativ kommentar

Mangler klare beskrivelser og rammer for udviklings- og karrieremuligheder samt efteruddannelser

Evaluering

Positiv kommentar

Gode arbejdsvilkår og godt socialt sammenhold

Negativ kommentar

Ikke alle stillinger rummer lige meget fleksibilitet

Evaluering

Positiv kommentar

Jobindex har en sund work-life-balance hvor der ikke kultiveres eller opfordres til overarbejde. Udviklingsafdelingen har nogle rigtigt dygtige mennesker ansat.

Negativ kommentar

Jobindex bruger i udviklingsafdelingen programmeringssproget Perl til næsten hele den udadrettede infrastruktur. Mens kodebasen overordnet er sund, på trods af at nogle linjer kode i produktionen er 20 år gamle, er Perl karrieremæssigt ikke noget man finder mange andre steder. Man skal derfor være fagligt fleksibel nok til at være sprog-agnostisk, hvis man gerne vil tænke fremad.