8 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

8 jobannoncer

Gem
IT-Universitetet i København

Innovation & Collaboration Manager til udvidelse af innovationsaktiviteterne

København

IT Universitetet i København (ITU) har stort fokus på at få mere af universitetets forskning udnyttet til gavn for samfundet. Dette realiserer ITU’s InnoCollab-team bl.a. ved at understøtte de af vores forskere, som er interesserede i entreprenørskab eller innovationsprojekter med kommercialisering eller anden nyttiggørelse af forskningen.

ITU’s fokus på innovation og entreprenørskab skal styrkes og derfor søger ITU InnoCollab en Manager til at understøtte ITU’s forskere i nyttiggørelse af forskningsviden.

IT-Universitetet i København
Gem
HOFOR

Forsyningspartner

København S

Vil du være med til at gøre HOFOR til den oplagte partner, når ambitioner om grøn omstilling i byudviklingen skal indfries?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Din opgave bliver på den ene side at indfange den kommunale dagsorden for bæredygtige byer og grøn omstilling – og på den anden side at repræsentere HOFORs bæredygtige agenda. I arbejdet som forsyningspartner bliver det derfor afgørende, at du formår at bygge bro mellem HOFOR og kommunernes og developeres ønsker og behov.

HOFOR
Gem
Metro Service A/S

Udviklings- og proceskonsulent

København

Er dit rette element at tænke strategisk og i organisatoriske helheder? Er du drevet af at kunne udvikle, forenkle og optimere? Og har du lyst til at agere forandringsagent i samarbejde med kollegaer på alle niveauer?

Som udviklings- og proceskonsulent bliver du en del af vores velfungerende HSQE-afdeling, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med system- og fagkoordinatorer inden for kvalitets, arbejds- og miljøledelse. Vi arbejder med synlig ledelse som ramme; tillid og ansvar som motor og et åbent miljø som bindemiddel.

Metro Service A/S
Genitor ApS søger for Center for Sundt Liv og Trivsel
Gem
Genitor ApS

Chefkonsulent med ansvar for impact

København S

Vi arbejder vi for, at alle børn i Danmark kan vokse op i god trivsel og udvikle en sund vægt. Centret er stiftet og finansieres af en bevilling fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet og Novo Nordisk Fonden.

Vi søger en chefkonsulent med ansvar for impact, der kan være med til at sikre, at der er overensstemmelse mellem dét impact frame work, som vi arbejder indenfor, og centrets igangsatte aktiviteter. Du får bl.a. til opgave at sikre grundlaget for og gennemføre en større evaluering af centret efter år 3 og år 7.

Gem
Compass Group Danmark A/S

Sustainability Change Manager

København S

Brænder du for forandringsledelse og vil samtidig være ansvarlig for at vejlede om og igangsætte nye initiativer, som understøtter kundernes bæredygtighedsrejse?

Du vil arbejde med udvikling og implementering af et program, der skal engagere og fremme bæredygtige praksisser for medarbejdere på tværs af virksomheden.

Du vil også udvikle og koordinere workshops, træningsmoduler og events, der øger bevidstheden og viden om ESG-relaterede emner.

Compass Group Danmark A/S
Gem
DR Byen

DR Koncerthuset søger kollega til booking, formatudvikling og indholdspartnerskaber

København S

DR Koncerthusets kommercielle team laver de arrangementer, der ikke er med DR’s egne kor og orkestre – og i dette område søger vi nu en kreativ og forretningsudviklende kollega, som i samarbejde med husets bookingansvarlige kan videreudvikle vores profil og forretning gennem stærke bookinger, indholdspartnerskaber, fokus på formatudvikling og nye målgrupper.

Du får en central position i huset og kommer til at arbejde tæt sammen med både kunstneriske og kommercielle profiler.

Gem
CBRE GWS Denmark ApS

Velskrivende og selvstændig koordinator til salgsteam i vækst

København S

CBRE Global Workplace Solutions søger en koordinator med en bred række kvalifikationer.

Dit arbejde vil primært bestå i at hjælpe vores sælgere med at omsætte tanker, koncepter og idéer til konkret salgsmateriale, som skal fremstå professionelt og helstøbt. Derudover skal du bistå vores Business Unit Director med forskellige administrative opgaver.

Vores tone er uformel, og der er plads til humor og personlighed.

CBRE GWS Denmark ApS
Gem
Deloitte

Bliv en del af vores ESG Advisory Team

København S

Er bæredygtighedsagendaen noget, du brænder for og ønsker du at være en del af løsningen samt forme fremtidens bæredygtige virksomheder?

Du vil som en del af vores team komme med på spændende rådgivningsprojekter, hvor du hjælper mellemstore danske virksomheder med deres ESG-rejse og med at blive klar til at rapportere under CSRD.

Du vil få mulighed for at påvirke og sætte præg på din egen karrierevej, og vi vil strække os langt for at matche dig med de rigtige opgaver med udgangspunkt i dine stærke sider, præferencer og udviklingsmuligheder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV