4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Økonomistyrelsen

Digital konsulent til forvaltning og udvikling af et af Finansministeriets centrale systemer

København K

Vi søger en selvstændig, dygtig og engageret kollega til at forvalte og videreudvikle brugen af den elektroniske sags- og dokumenthåndteringsløsning (ESDH-løsning) i Finansministeriet.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • Projektdeltagelse om implementering af ESDH-løsningen.
  • Håndtering af supporthenvendelser fra brugerne i Finansministeriets koncern.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, der er præget af en uformel tone og et højt fagligt ambitionsniveau. Vi har et stort og systematisk fokus på såvel vores samlede som den enkeltes faglige udvikling og performance.

Gem
Økonomistyrelsen

Teknisk begavet forretningsanalytiker til ERP-produktudvikling

København K

Har du lyst til at bringe dine stærke analytiske evner i spil og være med til at udvikle statens økonomi- og regnskabsløsning, Navision Stat? Og vil du trives i en rolle, hvor du dagligt skal balancere udefrakommende krav og kundernes forretningsbehov med de tekniske muligheder?

Som forretningsanalytiker i Team Navision Stat bliver du en del af et velfungerende team, hvor dialog og samarbejde er en del af hverdagen. Du får faglige udfordringer og mulighed for at indgå i tværgående samarbejder, såvel internt som eksternt.

Gem
Økonomistyrelsen

BI-konsulent til HR- og økonomi-ledelsesinformation i Finansministeriet

København K

Har du erfaring med BI-rapportering? Er du ambitiøs og nørdet? Vil du være med til at videreudvikle noget af statens bedste ledelsesinformation på HR- og økonomiområdet til ledere og direktioner?

Opgaverne går bl.a. på:

  • Drift, vedligehold og udvikling af koncernens BI-rapporter på HR og økonomi herunder over-/merarbejde, ferie/frihed, sygefravær, budget- og regnskabstal m.m.
  • Gennemførelse af koncernens årlige trivsels- og ledermålinger ved spørgeskemaer og rapportering i Statens BI.
Gem
Økonomistyrelsen

Product Owner

København K

Vil du, sammen med teamlederen, bære produktansvaret for en statslig it-løsning, som understøtter effektivt digitalt indkøb? Og brænder du for at udvikle enkle og effektive løsninger, hvor it, forretningsprocesser og brugervenlighed spiller sammen i en højere enhed?

Vi er i dette forår i gang med at implementere Statens Digitale Indkøb hos 10 pilotinstitutioner. Du vil få ansvaret for at sikre, at vores prioritering af brugernes tilbagemeldinger følger vores model for garanteret værdiskabende leverancer til vores kunder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV