191 job matcher din søgning 191 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 191 resultater.
Vitec Datamann A/S
Vil du være med til at præge og udvikle næste generation af unikke IT-løsninger til autobranchen?

Vitec Datamann A/S, Herlev

Har du lyst til at udgøre en central del af et epokegørende projekt målrettet den danske autobranche?

Så har Vitec Datamann en super sjælden og spændende stilling, på en rigtig god arbejdsplads i vores udviklingsteam.

Der skal udvikles fra et helt blankt stykke papir. 100 % ny platform skal bygges fra bunden. Alt fra arkitektur, design og drift m.v. er den del af scopet, som du vil indgå som en central del og vigtig brik i. Der er dermed ikke tale om at supportere et eksisterende system i denne stilling.

Vitec Datamann A/S
Weibel Scientific A/SERP Manager med teknisk flair

Weibel Scientific A/S, Allerød

Har du interesse og erfaring med Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central (BC) og ønsker du et job, hvor du kan sætte din ekspertise i spil for at sikre opgradering og drift af 365 BC?

Og vil du gerne lede et team, optimere driften, drive projekter og arbejde med dygtige kolleger i en virksomhed med hurtige beslutningsgange og et unikt sammenhold? Så er det måske dig vi søger, da vi i øjeblikket leder efter en erfaren ERP Manager, der brænder for at gøre en forskel.

Som ERP Manager kommer du til at drive egne opgaver og projekter, samt udføre ledelse af IT Supportteamet. Du vil blive en vigtig del af Navision opgraderingsprojektforløbet fra start til slut – fra den indledende idéanalyse til det efterfølgende implementeringsprojekt.

 Falck Danmark A/S,
Senior BI Developer

Falck Danmark A/S, Copenhagen

Do you want to be part of a transition from SSIS packages to a modern Cloud setup built on Azure and with AzureDevOps as the anchor point for all development?

Falck is on a journey to optimize and improve what we do. Business processes are being redesigned and aligned globally and heavy investments are made in replacing core source systems.

This transition has made the old BI solutions and processes for creating insight obsolete and a high demand for new and improved deliveries are in place. To adjust to this the divisional BI functions have been centralized into one new global BI function in Falck called BI solutions.

Main responsibilities:

 • Act as sparring partner to our technical lead and a mentor for less experienced employees in the team
 • Development of datawarehouse, cubes and front-end solutions to support better descision making in Falck
Falck Danmark A/S
 Falck Danmark A/S,
Senior Operations Analyst

Falck Danmark A/S, København

Nyder du at skabe værdi ved at bruge dine analytiske evner og personlighed til at blive en trusted partner for forretningen? Så har vi her en spændende mulighed for at levere indsigtsfulde analyser og PowerBI dashboards i Falck Global Applied Analytics.

Du vil bidrage til, at Ambulance Danmark bliver mere data dreven ved at levere robuste løsninger, samarbejde med operationschefer om skarpe og proaktive analyser og generelt bringe data ind i daglige beslutninger på tværs af ledelseslag.

Brug din operationsforståelse til at levere værdiskabende performance analyser og BI værktøjer til Ambulance Danmark

 • Opbyg en forståelse af forretningsenheden Ambulance Danmark så du leverer løsninger der driver performance
 • Udarbejd analyser, der ”moves the big needle” ved at kombinere din finansielle og operationelle forståelse
Falck Danmark A/S
Ørsted Group Functions
Lead SAP Technology Consultant

Ørsted Group Functions, Gentofte

Do you share our vision and want to be instrumental in designing and managing our SAP infrastructure environment?

Ørsted

Join us and become Lead SAP Technology Consultant in our highly skilled and business-oriented SAP Basis team, where you’ll be responsible for ensuring that the SAP technical architecture is fit for purpose, seeking to improve operational effectiveness, security and stability wherever possible.

We offer ample opportunities to develop yourself further, and we’ll support and invest in your future growth as a lead SAP Technology Consultant.

Ørsted Group Functions
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Test Automation Engineer

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse, Ballerup

Har du erfaring med test og procesautomatisering eller har du lyst til at lære det? Og har du kompetencer inden for et eller flere programmeringssprog? Som Test Automation Engineer i Forsvaret kommer du til at arbejde med teknologi i en organisation med en kompleksitet, du ikke finder andre steder.

For at lykkes har vi brug for dig og din relevante erhvervserfaring og/eller uddannelse inden for en eller flere af disse områder: test og procesautomatisering, SAP ERP, Worksoft Certity, Worksoft Execution Manager, Microfocus ALM, REMEDY, et eller flere programmeringssprog, infrastruktur samt Windows platform, ISTQB, SCRUM, DevOps, Design Thinking, ITIL.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Forsvarsministeriet
Vil du være med til at transformere måden, vi drifter, udvikler og styrer vores SAP-platform og -kontraktkompleks?

Forsvarsministeriet, Hvidovre

I Forsvaret bringer du dine kompetencer i spil og bidrager til, at en af landets største SAP-installationer driftes og udvikles optimalt. Hvad end du har specialiseret dig som contract manager/erhvervsjuridisk specialist, forandrings- og organisationsrådgiver eller projektledelse og projektstøtte inden for transitioner, så har vi med garanti udfordringer, der matcher dig.

Med dine stærke evner og kompetencer, dit engagement og dine ambitioner kan du være med til sikre vores rejse fra enkelt- til multileverandør-organisering, ny kontraktramme og fremtidig implementering af mere agile metoder i en afdeling, der arbejder med en af de største og mest komplekse SAP-platforme i Danmark.

Forsvarsministeriet
BankdataProceskonsulent til continuous improvement og digitalisering

Bankdata, Fredericia/Silkeborg

Vil du udvikle din karriere hos en af Danmarks mest attraktive arbejdspladser inden for agilitet og procesoptimering?

Har du ambitionerne, så giver vi dig her muligheden for at få en høj læringskurve og ansvar for at afdække og løfte processer, der gør en forskel i dine kollegers hverdag – og udvikler din viden og dine kompetenceområder.

Du kan læse meget mere ved at klikke lige her.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
Lad dit SAP-potentiale nå nye højder og bliv en del af fremtidens digitale forsvar

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse, Ballerup

Systemløsning og -udvikling, test, release eller teknisk vedligehold? Vil du arbejde med en af landets største SAP-installationer i en organisation med en kompleksitet, du ikke finder andre steder?

Hvad end du har specialiseret dig inden for systemløsning og -udvikling, test eller teknisk vedligehold, så har vi med garanti udfordringer, der matcher dig og dine SAP-kompetencer.

For at lykkes har vi brug for dig og din relevante erhvervserfaring og/eller uddannelse inden for en eller flere af disse SAP-teknologiområder: Test og Release Management, HR, Logistik, Økonomi, SAP PI og løsningsarkitektur.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbstyrelse
TelenorTelenor søger 2 BI Developer's med fokus på forretningsmæssige løsninger

Telenor, Aalborg

Skal dit første eller næste karriereskridt være i en afdeling, hvor du får en unik mulighed for at udvikle dig i Telenors dataorganisation?

Som vores nye BI Developer får du sammen med dine kolleger i teamet ansvaret for at udvikle forretningskritiske dataprocesser, data-modeller til rapportering og levere Ad-hoc baseret rapportering til vores operationelle kanaler såvel som den øverste ledelse.

Teamet i Aalborg, hvor denne stilling er ønskes besat, består af 9 kollegaer inden for feltet af Business Intelligence – Datamodellører, ETL specialister og analytikere – alle med et nysgerrigt og ambitiøst mindset. Vores dialog internt i teamet og med vores øvrige kolleger på tværs af organisationen er meget samarbejdsorienteret – vi har et ansvar i at finde den bedste løsning, der lever op til arkitekturen og core-principperne, og stadig leverer det der ønskes af forretningen.

TelenorBusiness Intelligence Developer

Telenor, Aalborg

Brænder du for at arbejde med store datamængder og levere værdiskabende indsigter til forretningen?

Datamængden i telebranchen er enorm - det er potentialet ved at udnytte data på den rigtige måde også. Data skal dog tilvejebringes til de rigtige først. Det skal klargøres fra kildesystemer og bringes ind i strukturerede og beskrevne modeller.

Konkret bliver du en del af EDW-teamet, hvor den primære opgave er at løfte hele modelleringen og ETL-processen fra kilder til forretningsburgere. Det er en forudsætning for at få succes i teamet, at du motiveres af specialistrollen og vil hjælps os med at analysere, designe og implementere ETL-processer og bygge brede, valide dimensionale datamodeller.

Erhvervsstyrelsen
Ambitiøs medarbejder med stærke analytiske kompetencer og interesse for data

Erhvervsstyrelsen, København

Øget og ansvarlig brug af data er en central forudsætning for, at vi i Erhvervsstyrelsen kan løse vores opgaver bedre. Kan du bidrage til at styrke Erhvervsstyrelsens anvendelse af data i vores kerneopgaver? Og har du stærke analytiske og formidlingsmæssige kompetencer og er dygtig til at samarbejde? Så er du måske vores nye kollega i området Dataservice og Offentlige data.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af dine kompetencer og interesseområder, men du vil få en stilling, hvor du eksempelvis:

 • bistår med BI-løsninger, analyser og datavisualiseringer baseret på centrale datakilder om dansk erhvervsliv samt Erhvervsstyrelsens interne data, typisk i Tableau
 • skal bidrage til at udvikle nye datakilder og analysemetoder, fx Python, R eller Stata
 • arbejder med at forbedre kvalitet, tilgængelighed og anvendelse af Erhvervsstyrelsens datakilder
DSV
Reporting and Consolidation Specialist, bridging business and non-financial reporting

DSV, Hedehusene

Do you thrive working with global reporting and consolidation, and would you like to be the link between IT and business stakeholders? And do you want to ensure that our new reporting and consolidation platform is developed successfully and rolled out in more than 80 countries?

Then step into this newly established position. You will make your mark on a global company as you facilitate the development and implementation of non-financial data processes and tools for senior management decision-making.

Interested? Read more here and see how you become our new colleague.

DSV
EnvasesQuality & Environmental Business Proces Specialist

Envases, Odense

Er du Kvalitets- & Miljøspecialist med et stærkt drive og kompetencer til at designe og implementere optimale forretningsprocesser understøttet af ERP-løsninger? Har du erfaring med SAP QM modulet (og ideelt set også EHS og PM)?

I hele Envases Universales koncernen, som Envases Europe er en del af, står vi over for en global SAP S/4HANA implementering inden for de næste 1-2 år.

De primære opgaver i rollen bliver at:

 • designe og bygge SAP ‘best practice processer’ for Envases Europe og sikre overensstemmelse med vores Corporate Global Template. Herunder skal du i tæt samarbejde med de respektive forretningsområder og ud fra de overordnede beslutninger sikre tilpasning af dokument- og processtrømme.
 • teste end-to-end processer og løsninger, så implementeringen kan gennemføres. Den opgave omfatter oprettelse af testscenarier samt revalidering af procesdesign og system setup.
BankdataSenior IT-ingeniør til udvikling af fremtidens IT-arbejdsplads

Bankdata, Fredericia

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for hele 14.000 medarbejdere i den finansielle sektor gennem kreativ konceptudvikling og skarp problemløsning?

Du får en central rolle i udviklingen og implementeringen af IT-arbejdspladserne samt cloud-baserede løsninger og lignende. Som bindeled mellem kunderne, teamet og vores leverandør – JN Data – er du nemlig den, der sikrer, at vi skaber de rigtige løsninger, der stemmer overens med kundernes behov samt arbejdspladsens rammer og muligheder. For at lykkes, skal du bl.a.:

 • sætte dig ind i Bankdatas arbejdspladskoncept og kundernes behov
 • bringe input og sparring til JN Data omkring design og tilpasning af basissetuppet samt klientindstillinger
 • deltage i implementering af løsninger samt fejlsøgning og teknisk tilpasning for at skabe størst driftsstabilitet og glade kunder
NuudayData Engineer

Nuuday, København

”Skab mening med teknolog”. Det er Nuudays målsætning. Nuuday, der indtil marts 2019 var kendt som TDC, medregner brands som YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Hiper, NetDesign, Blockbuster og Relatel, der bl.a. omfatter telefoni, bredbånd, tv, musik-streaming, film-streaming, IoT-services m.v. Derfor har vi i Nuuday meget og forskelligartet data. Data, der skal skabe mening for Nuudays kunder. Her kommer du ind i billedet.

Vi søger en Data Engineer med flair for Microsoft Azure Cloud Services and Technologies.

Som Data Engineer i Nuuday vil du blive en del af vores Data & AI Tribe, hvor vi er i begyndelsen af en omfattende modernisering af vores dataplatform, hvor arkitektur, teknologi, værktøjer, arbejdsmetoder og organisering bliver grundig gentænkt – alt imens daglige datakrav fortsat skal indfries. Har du sans for forenkling og automatisering af arbejdet med data, så vil du se spændende muligheder.

EKF Danmarks Eksportkredit
Teknisk profil til økonomi, data og systemer i international finansiel virksomhed

EKF Danmarks Eksportkredit, København

Har du interesse for IT og forretningsunderstøttelse? Vil du være en del af en international, dynamisk og videnbaseret finansiel virksomhed? Så har vi en spændende jobmulighed i EKF. EKF Danmarks Eksportkredit søger en teknisk-minded profil med flair for økonomi, data og processer til vores økonomiafdeling. Du skal i samarbejde med IT og forretningen være en nøgleperson i processen om modernisering eller udskiftning af vores integrerede garanti- og finanssystem.

Som en del af Økonomiafdelingen vil du være en central person i relation til

 • at afdække mulige veje for vores garanti- og finanssystem samt forberedelsen og implementeringen af en ny løsning.
 • at arbejde med standardisering af EKF’s IT-løsninger samt bidrage til egenudviklede løsninger, når standardløsningerne ikke slår til.
EKF Danmarks Eksportkredit
Profil Search Enterprise Systemspecialist – GIS og Location Intelligence-løsninger

People Company søger for Geoinfo A/S i Glostrup eller Kolding

System- og driftsservice - Kundesupport – Systemarkitektur - Projekter

People Company søger for Geoinfo A/S en udadvendt, erfaren og kundeorienteret Enterprise Systemspecialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS).

Du vil blive en del af System- og Driftsgruppen i konsulentafdelingen med arbejdssted i Glostrup eller Kolding. I en hverdag fyldt med masser af alsidige opgaver og til tider et højt tempo, er der altid plads til et godt grin. En væsentlig arbejdsopgave bliver at deltage i leverancen af Geoinfos System- og Driftsservice, hvor kunder hjælpes med at drive og designe ArcGIS-platformen på kundens egen infrastruktur eller i eksempelvis Azure eller Amazon.

SDC A/S
Business Analyst for Securities Trading & Data Management

SDC A/S, Ballerup

Do you want to participate in the continued development of a new and growing business area at SDC?

Do you want to take part in on-boarding new clients on our Capital Markets platform? Would you like to join a strong team and help us complete the implementation of the platform?

As Business Analyst, your responsibilities will involve clarifying and documenting business needs and business requirements in relation to regulatory change and business opportunities. You will be supporting our customers with production issues and possibly participate in offered business processes. Furthermore, you will design business solutions in cooperation with the clients and the software developers which could include coordinating activities. You will be responsible for testing releases, implementation and configuration of the system for new and existing clients.

SDC A/S
SDC A/S
Office 365 konsulent

SDC A/S, Ballerup

Vi søger en erfaren Office 365 konsulent med flair for forretning og lyst til at forme implementeringen af MS Office 365 platformen hos vores kunder i Norden.

Du bliver en del af et nyoprettet 'Office 365 Kompetencecenter' med dygtige kollegaer, der skal levere modning og implementering af Office 365 platformen til vores kunder.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

 • indsamle og validere kunders krav til implementering af Office 365 løsninger som Teams, SharePoint, Power BI osv.
 • oversætte kravene til løsningsdesigns i samarbejde med de øvrige medarbejdere i afdelingen
 • verificere løsningsdesigns sammen med kunderne
SDC A/S