181 job matcher din søgning 181 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 181 resultater.
KOMBIT A/SNy Product Owner

KOMBIT A/S, København

Som Product Owner vil du have ansvaret for at drive “bolden” rundt i proceslandskabet med støtte fra forskellige specialistområder. Du vil være ansvarlig for at sikre, at udviklingsønsker til produkter bliver prioriteret, leveret i god kvalitet samt kan fungere med tilhørende snitflader. Ydermere vil du som Product Owner være ansvarlig for at løsningerne lever op til kravene om kravspecifikation og at leverandørens tolkning af kravene ligger indenfor rammerne af anvendernes behov.

Du vil blive en del af vores organisation, hvor omgangstonen er uformel og humøret højt. Vi er en organisation, der både nyder, at der er højt til loftet og rige muligheder for at sætte sit personlige præg på eget jobindhold. Og selv om ambitionerne er høje, så har vi som organisation fokus på en fornuftig work-life-balance.

Indrykket: 
cBrain A/S
Product Manager

cBrain A/S, København

Brænder du for at kunne kombinere projektledelse med din interesse for data? Vil du være projektansvarlig for et forretningsområde, hvor du løbende sikrer udvikling og er den primære smarbejdspartner med Rigsarkivet? Så er du måske vores nyeProduct Manageri cBrain.

Som Product Manager i cBrain bliver du ansat i COO Office og får ansvaret for data og compliance i relation til effektive afleveringer til Rigsarkivet. Du vil både agere kundevendt projektkoordinator og -rådgiver, som er i tæt dialog med vores kunder, interessenter og Rigsarkivet.

Vi forventer ikke, at du i forvejen er F2-ekspert, men det er vigtigt, at du har flair for IT og interesserer dig for at arbejde med data. Du er med i hele processen fra at projektlede, sikre fremdrift, optimere og rådgive vores kunder til at sikre et effektivt samarbejde blandt de interne afdelinger i cBrain, som deltager i leverancen til kunden.

cBrain A/S
Indrykket: 
Fibia P/S
Engageret Senior Product Manager til Fibias Wholesale Team

Fibia P/S, Haslev

Er du den, der kan udvikle, skalere og lancere vores state-of-the-art Wholesale platform med henblik på at åbne vores fibernet? Og kan du se dig selv som en del af et dygtigt og engageret team i en virksomhed med stejlt stigende vækstkurve?

Dit fokus er at færdiggøre, optimere og videreudvikle vores Wholesale platform, samt vores produktportefølje, for at kunne eksekvere på vores ambitioner om at blive absolut bedst på markedet, når det kommer til innovation i partnerskaber og kundeoplevelser.

Din hverdag vil i høj grad byde på samarbejde med andre dele af Fibia, herunder bl.a. Netværk og IT. Du er nøglen til at sikre implementering og overvågning af produktporteføljen og optimering af produkternes værdi i hele deres livscyklus fra vugge til grav. Det betyder, at du agerer produkt-ejer og beslutningstager på Wholesales produktportefølje, standard-kundeaftale samt udvikling af web-/API-interfaces.

Fibia P/S
OK a.m.b.a.SuperOffice CRM Applikationsspecialist

OK a.m.b.a., Viby J

Du vil få en central rolle i at etablere og sikre den optimale udnyttelse af vores SuperOffice-platform, og i samarbejde med kolleger, superbrugere og leverandører skal du varetage den daglige optimering og udvikling af tilhørende applikationer, databaser, integrationer mv.

Du er lidt af en multikunstner på SuperOffice platformen, og du føler dig udfordret og motiveret af både udvikling og løbende ad hoc-opgaver. Du vil få et stort systemansvar og vil derfor få en bred berøringsflade både internt i OK og med leverandører.

Dit daglige arbejde vil være centreret omkring:

 • optimering, opsætning, integration og konfigurering af CRM-platformen
 • fejlsøgning og fejlrettelse i samarbejde med service desk og systemleverandører
 • drift af eksisterende løsninger
 • fungere som bindeled mellem forretningen og IT-afdelingen
Indrykket: 
Shaping New Tomorrow
IT Manager

Shaping New Tomorrow, Aalborg

Are you an IT expert and do you thrive in a fast-paced environment? Do you want to help design and implement our IT and digitalization strategy? Would you like to be a member of the passionate Shaper community? Then we suggest that you keep on reading.

SNT ApS

We are looking for an experienced IT Manager who has technical skills and experience with managing a cloud-based IT environment. The perfect candidate has a positive attitude and always seeks to find effective solutions and has the competences to drive and implement the solutions hands-on.

Working in a scale-up company as SHAPING NEW TOMORROW requires that you have the the ability to create and implement a basic IT Strategy, but also that you are able to be in charge of handling and maintaining both IT soft- and hardware.

Shaping New Tomorrow
Tryg Forsikring A/S
Technical Lead: put your talent into play and make an impact!

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

This is a great opportunity to assume a technical leading role in an international program based on SAFe. You will be part of a team together with a scrum master, product owner, business analysts and developers.

The team is focusing on delivering the best solutions at a reliable and sustainable pace, therefore we pull together and help each other whenever it is needed. You will therefore be the Technical Lead in the team but will also perform tasks within business analysis, testing and test management whenever it’s needed to ensure the progress and delivery in the team.

In close collaboration with your Business Analyst and System Architect you will contribute to ensure the technical direction and approach. You will be responsible for analyzing and implementing systemic changes in our online product and pricing system.

Tryg Forsikring A/S
ATP
Graduates til forretningsudvikling | Udbetaling Danmark

ATP, Hillerød

Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Har du stærke analytiske kompetencer? Og vil du udvikle effektive løsninger til gavn for den enkelte og samfundet? Så er du en af de graduates, vi søger til rollen som forretningskonsulent i Udbetaling Danmark (UDK).

Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder til at løfte vores opgaver – og nu er vi så på udkig efter dig. Dig, der ønsker at kickstarte din karriere, har øje for forretningsudvikling og:

 • vil arbejde med de forretnings- og IT-processer, som understøtter sagsbehandlingen i Udbetaling Danmarks kundeservice
 • kan identificere og afdække forretnings- og lovgivningsmæssige krav, så vi sikrer høj kunde- og brugertilfredshed
 • er i stand til at bygge bro mellem vores IT-organisation og kundeservice.
ATP
Indrykket: 
ATP
Graduates til agil udvikling | Pension & Sikring

ATP, Hillerød

Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Vil du kickstarte karrieren i et agilt setup, analysere processer og udvikle løsninger til gavn for samfundet? Så er du en af de graduates, vi søger til rollen som forretningsudvikler i Pension & Sikring (P&S).

Til vores ledige graduatestillinger søger vi dig, der vil arbejde som forretningsanalytiker og har lyst til at arbejde med agil procesudvikling og beskæftige dig med SAFe og Scrum. Du er med fra idé til implementering, når du på baggrund af dataanalyser udvikler processer og sikrer effektive løsninger.

Jobbet som analytiker stiller krav til din forståelse for data og samfundet. Du kan lide at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og skabe sammenhænge på tværs. Og så er du organisatoren, der formår at strukturere, koordinere og planlægge, så vi når i mål til tiden.

ATP
Indrykket: 
ATP
Graduate til forretningsudvikling | Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

ATP, Hillerød

Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Har din uddannelse givet dig kompetencer inden for procesoptimering, IT og data science? Og vil du arbejde til gavn for borgere, der er kommet til skade på arbejdet? Så er du den graduate, vi søger til rollen som forretningsspecialist i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES).

I udviklingsområdet i AES løser vi opgaver, som understøtter og optimerer sagsbehandlingen af arbejdsskadesager. Vi er mere end 50 medarbejdere organiseret i en ART (Agile Release Train). Lige nu er vi på udkig efter dig, der har lyst til at kickstarte din karriere sammen med os.

Du er med til at sikre, at udviklingstiltag fungerer i praksis, når du:

 • sætter dig ind i de behov, der eksisterer i kundecenteret
 • sikrer overblik ift. kerneprocesser og finder optimeringspotentiale
ATP
Indrykket: 
Maersk Broker
Experienced Group Controller

Maersk Broker, Copenhagen

Do you want to work in a dynamic environment with challenging tasks and focus on results – and, most importantly, join a small department of highly competent and dedicated colleagues?

We are looking for a controller with an interest in performing a variety of tasks within primarily business controlling for the Maersk Broker K/S group – a solid knowledge of BI tools, as well as consolidation, accounting and financial reporting, is a definite advantage.

We strive at delivering consistent high-quality work, constantly improving efficiency through automation and digitalisation in our reporting and controlling processes and delivering useful information to the business in close co-operation with our stakeholders.

Maersk Broker
Indrykket: 
LM Wind Power
Senior Manager, Global Master Data Management

LM Wind Power, Kolding

LM Wind Power is implementing a new ERP system, and we are therefore looking for an experienced Master Data Manager to drive data governance and transparency across the LM organization.

As our new Business Process Owner (BPO) for Master Data, you will be heading the Master Data Competency Centre consisting of data experts in both Denmark and India.

To ensure alignment and coordination across the entire LM value chain, both you and your team will work closely together with other BPOs and their Business Process Experts representing other key functional areas in the business. Other key stakeholders include internal “customers” at the plants and IT ERP Consultants across LM and GE.

Indrykket: 
Arbejdstilsynet
Data Scientist til udvikling og drift af Machine Learning-modeller

Arbejdstilsynet, København

Vil du have en nøglerolle i forhold til udviklingen af vores ML-modeller, og vil du gerne være med til at gøre en forskel for arbejdsmiljøet på de danske arbejdspladser? Er du innovativ, og har du drivkraften til at planlægge og eksekvere projekter på et højt niveau? Så har vi jobbet til dig i Kontor for Digitalisering og Data.

Beskæftigelsesministeriet

Du er med til at udvikle nye ML-modeller og optimere dataflows samt processer, der sikrer en effektiv drift, ligesom det bliver dig der:

 • deltager aktivt og nysgerrigt i udvikling af prototyper og Proof of Concepts, herunder behovsafklaring med forretningen
 • sikrer, at de produktionssatte modeller overvåges, evalueres og gentrænes efter behov
 • planlægger, udfører og administrerer integrationen af data til og fra vores dataplatform (Databank)
Indrykket: 
AGC Biologics A/S
GMP Business Analyst

AGC Biologics A/S, Søborg

The GMP Business Analyst’s role is to work closely with the business to plan, design, develop, implement and launch efficient supply chain, financial, manufacturing and operations systems. This includes gathering and analyzing data in support of business cases, proposed projects, systems requirements, and administration.

GMP Business Analyst Job Duties:

 • Quality is the responsibility of each employee at AGC. Each employee is expected to perform his/her tasks diligently and in compliance with requirements in AGC’s Quality System
 • Possesses the primary responsibility to elicit, analyze, validate, specify, verify, and manage the needs of the business stakeholders and end users, and serve as the conduit for requirements around GMP systems.
AGC Biologics A/S
BEC
D365 FI business consultant for IT Finance

BEC, Herning

Are you eager to be a part of something bigger? Ready to be professionally ambitious together with others?

In the role as D365 FI business consultant, you will help implementing and executing our ambitious roadmap and act as a business solution advisor within D365FI. You will work closely with the customers in order to define their needs. The department interacts with a lot of other departments in BEC, and you will have stakeholders both internally and externally.

It is your responsibility to facilitate the dialogue with all the stakeholders in a professional way. This also includes working with technical personnel to make sure that business needs are incorporated into the specifications and functions required.

BEC
Indrykket: 
V. Guldmann A/S
Softwareudvikler

V. Guldmann A/S, Aarhus

Vi søger en softwareudvikler udviklingen af IT-arkitekturen, herunder platforme, webapplikationer og øvrige muligheder, som sikrer innovative softwareløsninger i vores state-of-the-art løfte- og forflytningssystemer og forretningsapplikationer.

Dit primære fokus vil være programmering af softwareløsninger til interne og eksterne interessenter. Vi er markedsledende inden for udvikling og produktion af løfte- og forflytningssystemer til personer med nedsat funktionsevne. Dit bidrag vil gøre en forskel i forhold til øget anvendelse og udnyttelse af vores løsninger.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Implementere samt vedligeholde REST services
 • Designe og implementere interne og eksterne programmer i samarbejde med dygtige kollegaer, primært som webapplikationer
 • Vedligeholde og udvide vores nuværende RFID-løsning i løftesejl
Indrykket: 
Randstad A/S
Dynamic 365 CRM-udvikler

Randstad A/S søger for Det Danske Klasselotteri A/S i København

Klasselotteriet vækster og er i den forbindelse i gang med at omlægge og strømline organisationens processer og infrastruktur, så dette afspejler virksomhedens strategi om at blive mere kunde- og dataorienteret. Randstad søger derfor på deres vegne en Dynamic 365 CRM-udvikler, som kan være med til at udvikle næste generation af Klasselotteriet.

Sammen med resten af R&D-teamet vil du være ansvarlig for udvikling, research og integrationer af systemer og teknologier i organisationen. Prioriteten er at implementere sunde og robuste løsninger snarere end quick fixes, hvorfor du skal motiveres af at levere kvalitetsløsninger, som understøtter forretningen.

Dine opgaver vil primært bestå af:

 • Dynamics 365 CRM- og integrationsarbejde, primært i Azure Cloud.
 • I samarbejde med afdelingens andre udviklere at designe og implementere den fremtid, I sammen bygger.
Nordic Waterproofing A/S
AX-Systemkonsulent til procesoptimering og intern undervisning

Nordic Waterproofing A/S, Vejen

Nordic Waterproofing A/S implementerede i 2019 AX2012 R3. Nu, i 2021, implementerer vi store ændringer i vores logistik-setup, som automatiseres. I den forbindelse implementeres AX WHS samt håndscannere.

Derfor søger vi en midlertidig kollega til rollen som AX-Systemkonsulent, som kan hjælpe os med at automatisere/effektivisere vores processer i salg-logistik-produktion i et tværgående projekt med reference til Økonomichefen.

Nordic Waterproofing A/S

Din rolle som AX-Systemkonsulent bliver at holde det samlede overblik i et komplekst system- og proceslandskab – og at oversætte forretningens behov til nye eller forbedrede IT-processer og sikre fremdrift i projektet. Ligesom du sikrer engagementet hos de lokale AX-brugere, ved at supportere dem i dagligdagen med undervisning og sparring.

Nordic Waterproofing A/S
Danfoss A/SSAP Business Consultant within Quality Management (ID: 15272)

Danfoss A/S, Kolding

As a Business Consultant and subject matter expert (SME), you will have a unique opportunity to influence and optimize user experiences, business processes as well as the job function itself. You will work closely with colleagues in IT and Line of Business where you will play a key role in implementing, developing and supporting SAP business processes.

Your main tasks and responsibilities will include:

 • analysis of business system needs,
 • defining OneERP template options and selecting best match,
 • master data creation and validation,
Indrykket: 
NykreditSeniorspecialist med erfaring i EPiServer til Digital Marketing

Nykredit, København

Brænder du for at skabe solide hjemmesideløsninger i samarbejde med forretningsenheder og leverandører, hvor den gode brugeroplevelse er i centrum? Forstår du samtidig vigtigheden af data og kan omsætte det til personaliserede og værdiskabende løsninger på tværs af platforme?

Du bliver en del af leverancestrømmen Customer Engagement i Digital, Change and IT. I Customer Engagement har vi ansvaret for udvikling og drift af koncernens CRM-, marketing- og selvbetjeningsløsninger – herunder koncernens hjemmesider.

Dine primære opgaver er at:

 • udarbejde og vedligeholde en strategisk retning for Nykredits anvendelse af EPiServer-platformen – både på kort og lang sigt
 • tegne arkitekturen for området - herunder sikre sammenspil mellem EPiServer, Saleforce og Marketing Cloud
Indrykket: 
JSB Group A/S
Master Data Supporter

JSB Group A/S, Ringkøbing

As the Master Data Supporter, you will be part of our Global Product Engineering team and report to the Team Lead for the Drawing Office & Master Data. The purpose of this function is to support and maintain all product data globally in our ERP system as well as coordinate approvals and releases of Engineering Changes.

In this position, you will be responsible for implementing and maintaining accurate data governance, creating and maintaining data at our sites globally, and maintaining and reporting the Engineering Changes made. JSB Group A/S

Furthermore, you will be contributing to the development and implementation of a PDM system and thereafter ensuring upgrades are implemented effectively.

You must expect up to 30 travel days per year.

JSB Group A/S
Indrykket: