6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CBRE Teknisk Servicepartner

Teknisk serviceleder med relevant erfaring og fokus på forretningen

Rødekro

Har du lyst til at udvide CBRE Teknisk servicepartners mekaniske forretningsområde yderligere med fokus på systematisk forebyggende vedligehold, hvor du sammen med dygtige kolleger skal servicere danske industrivirksomheder?

CBRE Teknisk servicepartner søger en mekanisk teknisk serviceleder, der kan tage et medansvar for at udvikle det store potentiale for systematisk forebyggende vedligehold hos vores nuværende kunder.

Vores kultur er præget af seriøsitet og professionalisme – med plads til humor og frihed under ansvar. Hos CBRE Teknisk servicepartner er medarbejderne vores vigtigste ressource, og derfor tilbyder vi løbende mulighed for både personlig og faglig udvikling.

CBRE Teknisk Servicepartner
CBRE Teknisk Servicepartner

Tekniker til lovpligtige eftersyn

Hasselager

Vi søger en dygtig og erfaren elektriker til at servicere vores kunder. Du får en afvekslende og udfordrende hverdag med stor frihed og selvstændig opgaveløsning.

Vi har plads til dig, så længe du har passion for at lave tingene rigtig og lyst til at videreudvikle dig indenfor El, ABA og lovpligtigt eftersyn. Du får en hverdag med stor teknologisk spændvidde, faglige udfordringer og gode udviklingsmuligheder gennem kurser og uddannelser. Har du ikke de nødvendige kurser lærer vi dig op og sørger for kurser.

Vi har en stærk servicekultur, hvor glade medarbejdere er kernen i vores forretning.

CBRE Teknisk Servicepartner
Guldbrandsen & Lythje ApS søger for CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Kompetent mekanisk serviceleder med fokus på kunder og forebyggende vedligehold

Kolding

CBRE Teknisk Servicepartner søger en mekanisk serviceleder, der kan tage et medansvar for at udvikle det store potentiale for systematisk forebyggende vedligehold hos vores nuværende kunder.

I det daglige sikrer du, at vi leverer god mekanisk service, samtidig med at du agerer sparringspartner for kunderne med fokus på systematisk forebyggende vedligehold af deres produktionsapparat. Du får her en unik mulighed for at agere selvstændigt, næsten som var det din egen virksomhed.

Guldbrandsen & Lythje ApS recruiting on behalf of CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Area General Manager, Mechanics

Kolding, Grindsted, Esbjerg, Aabenraa

CBRE Teknisk Servicepartner is looking for a development-oriented Area General Manager with a background in mechanics.

We need a professional and strong leader who can tap into the significant potential within the mechanical area, especially targeting the industry.

CBRE Teknisk Servicepartner

Marketingkoordinator til afdeling i Aalborg

Aalborg

Ønsker du at blive en del af CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder globalt?

Som marketingkoordinator hos CBRE vil du, i fællesskab med resten af marketingteamet, få ansvaret for at udarbejde og implementere strategiske og taktiske markedsføringstiltag på tværs af interne og eksterne kanaler. Din rolle favner bredt, og du vil arbejde på tværs af de forskellige marketingdiscipliner.

CBRE Teknisk Servicepartner
Guldbrandsen & Lythje ApS søger for CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Serviceleder indenfor fiber

Greve

Løser du til dagligt serviceopgaver og projekter indenfor fiber teknik, og kender du til følelsen af, at alting går for langsomt? Hvis du tit tænker, at kunderne kunne få en bedre service, hvis du fik lov til at tage fat, så har vi den helt rigtige stilling linet op til dig!

I stillingen får du i høj grad mulighed for at præge din egen jobfunktion efter en grundig introduktion, da der er tale om en nyoprettet stilling. Som serviceleder får du ansvaret for at udvikle på nye og eksisterende kunder. Du skal ligeledes sikre, at ledelsen og driften af serviceopgaver og projekter hos vores kunder er optimal.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV