4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Business Development Manager til nysalg

Greve

Vi leder efter dig, der besidder evnerne til at arbejde strategisk med kunder og udvikle kundeplaner i tæt samarbejde med en teknisk drift organisation.

CBRE Teknisk Servicepartner har et stort fokus på at samarbejde med det professionelle marked i Danmark inden for industri, life science og erhverv. Vi har brug for en stærk kommerciel profil, som kan understøtte forretningen de kommende år med nye strategiske kunder.

Du bliver drivkraften i at skabe nysalg for vores forretning, og vi forventer den første periode går med at få opbygget din egen pipeline. Herefter vil du få eget salgsbudget, som du selv har indflydelse på at definere.

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Business Development Manager til nysalg

Kolding

Vi søger en Business Development Manager, der kan stå i spidsen for at finde og udvikle nye strategiske kunder i Syddanmark. Vi leder efter dig, der besidder evnerne til at arbejde strategisk med kunder og udvikle kundeplaner i tæt samarbejde med en teknisk drift organisation.

Du bliver drivkraften i at skabe nysalg for vores forretning, og vi forventer den første periode går med at få opbygget din egen pipeline. Herefter vil du få eget salgsbudget som du selv har indflydelse på at definere.

Gem
CBRE Teknisk Servicepartner

Servicetekniker til industrikunde

Hasselager

Synes du, det er spændende at arbejde med vedligehold, renovering og nye løsninger inden for industrien?

Du får ansvaret for det daglige vedligehold, hvor du håndterer alt fra akutte nedbrud til planlagte opgaver, vedligehold og evt. projekter. Dine arbejdsopgaver bliver:

  • Forebyggende vedligeholdelse hos en af vores faste industrikunder
  • El og mekanisk service og reparation af produktionsudstyr i industrien
CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
CBRE Teknisk Servicepartner

Serviceelektrikere til afdeling i Randers

Bliv en del af et af branchens stærkeste hold – i en virksomhed, hvor mulighederne er uanede!

Din primære arbejdsopgave er at udføre service, fejlfinding, reparation og vedligeholdelse ved vores erhvervs- og industrikunder.

Du får en afvekslende og udfordrende hverdag med stor frihed og selvstændig opgaveløsning. Du får base i Randers og et landsdækkende netværk af kollegaer, der sikrer dig stor opbakning og faglig sparring.

CBRE Teknisk Servicepartner

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV