5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fujitsu A/S

AX systemudvikler

Aarhus V

Se video om Fujitsu A/S som arbejdspladsI rollen som Dynamics udvikler, er din primære opgave at videreudvikle på vores Prisme produkt, en løsning som vi udvikler inhouse og leverer til vores offentlige kunder som en hostet ydelse fra enten Fujitsus egne datacentre eller Azure cloud. Alle kunder kører således på samme kodebase.

Dette er en unik mulighed for at blive en del af en organisation, der værdsætter innovation, kvalitet og personlig udvikling. Du kan se frem til en rolle, hvor du får direkte indflydelse på Fujitsu’s fremtidige vækst og udvikling inden for den offentlige sektor.

Fujitsu A/S
Trapeze Group Europe A/S

Senior Implementation Consultant

Aarhus V

Do you want to help implement software solutions for public transportation that make a positive difference for the environment and for millions of travellers every year?

You will play an important and central role in our implementation and delivery projects. On a daily basis, you will, among other things:

  • Visit customers, coordinate commissioning, training and documentation
  • Prepare commercial coordination meetings with the customer
Gem
Voyagerr

Application Consultant

Aarhus V

Se video om Voyagerr som arbejdsplads

Vi udvikler og implementerer digitale platforme til planlægning, styring, drift og integration af on-demand mobilitet/DRT (Demand Response Transport) services.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. deltagelse i igangværende implementeringsforløb (implementering, konfigurering og træning af slutbrugere) samt håndtering af udvalgte konsulentopgaver i implementeringsforløb – f.eks. udførelse af test og kvalitetssikring af leverede løsninger i samarbejde med vores kunder.

Voyagerr
Change Direction ApS søger for Bredana Axcite A/S
Gem
Change Direction ApS

Succesen fortsætter hos Bredana Axcite! Derfor søger de flere virksomhedskonsulenter inden for Supply Chain og produktion

Kolding eller Aarhus V

Vi er på udkig efter flere handlekraftig ERP-konsulenter. Deres dygtige og engagerede team samarbejder om at rådgive og hjælpe mellemstore og store virksomheder inden for produktion, handel og distribution gennem Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (tidligere AX/FO).

Du vil have fleksibilitet til at planlægge din egen dagsorden, og din hverdag vil i høj grad være præget af frihed under ansvar, så du kan finde den helt rette work-life balance for dig.

Change Direction ApS

Automatiseringsudvikler til Aarhus Kommune

Aarhus V

Vi søger to dygtige medarbejder til automatiseringer, process mining og RPA, som både kan vedligeholde processer i drift og udvikle og projektlede nye løsninger.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV