8 job ads

Your search

Filter your search

Category

8 job ads

Save
Vitec Aloc A/S

Serverudvikler til fintech

Odense C

Er du drevet af at udvikle software af høj kvalitet? Har du erfaring med moderne C++? Er du skarp udi komplekse problemstillinger og systemsammenhænge? Er du god til at arbejde selvstændigt men en sand holdspiller?

Som serverudvikler får du en hverdag fuld af tekniske udfordringer, hvor løsningerne spænder fra systemer til understøttelse af administrative forretningsprocesser og finansielle beregninger til hardcore håndtering af børsdata i real tid med mange tusinde transaktioner per sekund.

Vitec Aloc A/S
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Syddansk Erhvervsskole

Timelærer til automatikteknikeruddannelsen

Odense C

Efter sommerferien byder vi velkommen til mange nye elever inden for robot, teknologi og automatik, RTA, på Syddansk Erhvervsskole. Derfor søger vi timelærer til at hjælpe med undervisning primært på grundforløb på automatikteknikeruddannelsen.

Jeg er blevet utrolig glad for mit job som faglærer på automatikteknikeruddannelsen. Jeg har altid godt kunnet lide at forklare ting til andre, så skiftet fra automationsbranchen til lærerjobbet har jeg ikke fortrudt...

- Jacob, faglærer
Save
Region Syddanmark

Funktionschef til Kvalitetssikring

Kolding og Odense

Funktionsområdet består af ca. 20 medarbejdere med en stor testfaglighed, der varierer fra testkonsulent og testkoordinatorer til testmanagere. Opgaverne består primært i at sikre, at vi leverer en høj testfaglighed, i dialog med vores samarbejdsparter, og skaber resultater for både sundhedsvæsenet i regionen og på nationale projekter. Vi arbejder i den forbindelse også med testautomatisering.

Vi tilbyder spændende og varierende opgaver inden for en sektor i rivende udvikling, et job med stor indflydelse på egne opgaver, samt en høj grad af fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen.

Region Syddanmark
Save
Familieretshuset

Engageret IT-konsulent til digitalisering

København, Aarhus, Odense eller Aabenraa

Vi søger en IT-konsulent, der med baggrund i stærke samarbejdsevner og interesse i forretningsprocesser kan anvende IT-løsninger til understøttelse af vores kerneopgave.

I Familieretshuset varetages store dele af IT-driften hos Statens IT. De opgaver, Statens IT ikke har ansvaret for, varetager vi selv, og netop derfor har vi brug for dig til at hjælpe os med at understøtte drifts- og udviklingsopgaver og være bindeled til Statens IT.

Vi tilbyder et meningsfuldt arbejde i en dynamisk organisation med spændende udviklingsmuligheder. Her er stærkt kollegialt samarbejde med god mulighed for sparring. Vi har gode arbejdsforhold og fleksible arbejdstider, herunder flekstid.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Autorola A/S

Cloud Engineer

Odense C

Er du, ligesom os, vild med Cloud-baseret infrastruktur og elsker at bygge løsninger i Amazon Web Services (AWS)?

Autorola-koncernen er global og specialiseret i online bilauktioner og IT-løsninger til bilbranchen.

Vores roadmap bugner af opgaver, og vores eksisterende løsninger skal fremtidssikres til et stærkt stigende antal kunder. Vi søger derfor en dygtig Cloud Engineer, som vil være med til hele tiden at optimere og udbygge vores driftsmiljø og services ved AWS.

Autorola A/S
Check the job satisfaction:
Published:
Save
3C RETAIL A/S

BI-udvikler med forretningsforståelse

Odense C

Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet?

Som BI-udvikler får du ansvaret for løbende at drive og implementere specifikke data warehouse-opgaver og projekter, herunder ansvar for de enkelte projekters deadlines og overleveringer.

Du får masser af faglige udfordringer og mulighed for sparring i et fagligt stærkt miljø. Beslutningsvejene er korte, arbejdsklimaet uformelt og kollegerne engagerede.

3C RETAIL A/S
Save
EG Digital Welfare

DevOps Engineer

Odense C

Er du klar til at sætte dit præg på fremtiden?

Bliv en del af EG Digital Welfare, hvor din indsats ikke blot styrker offentlig administration gennem effektiv drift og overvågning af vores SaaS-løsninger, men også bidrager til designet af vores fremtidige moderne platform.

Du kan bl.a. forvente en nøglerolle i et internationalt arbejdsmiljø med varierede udfordringer samt et fleksibelt arbejdsmiljø med mulighed for hjemmearbejde efter behov.

Check the job satisfaction:
Published:
TV2
Save

Staff Software Engineer til Audience Interactions

Odense C

I TV 2 søger vi en Staff Engineer til domænet Audience Interactions, hvor TV 2 Play, tv2.dk samt vores apps udvikles og vedligeholdes.

Check the job satisfaction:
Published:
Retrieved from Computerworld it-jobbank

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV