3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Konsulenter til udvikling og design af indsatser for digitalisering af dansk erhvervsliv

København K

Er du nysgerrig på digitalisering af dansk erhvervsliv, og er du god til føre abstrakte idéer ud i livet og kommunikere på en simpel og handlingsanvisende måde? Så har du nu muligheden for at blive en del af et innovativt og tværfagligt team, der arbejder for at styrke erhvervslivets digitale udvikling.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads i hjertet af København, sociale kollegaer samt en chef, der har fokus på faglig og personlig udvikling.

Gem
Digitaliseringsstyrelsen

Vil du være med til at skabe fremtidens digitale service på borger.dk?

København K

Du skal være med til at udvikle borger.dk, som er borgernes digitale indgang til det offentlige og har mere end 70 mio. besøg om året.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver blandt andet være at:

  • koordinere eksisterende og nye samarbejder med myndigheder
  • gennemføre forretningsanalyser om potentialer for borger.dk og Mit Overblik, for eksempel i forhold til anvendelse af nye teknologier
  • deltage i it- og udviklingsprojekter.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads, der står i spidsen for den digitale udvikling af Danmark, og som har fokus på faglig og personlig udvikling.

Gem
Økonomistyrelsen

Teknisk begavet forretningsanalytiker til ERP-produktudvikling

København K

Har du lyst til at bringe dine stærke analytiske evner i spil og være med til at udvikle statens økonomi- og regnskabsløsning, Navision Stat? Og vil du trives i en rolle, hvor du dagligt skal balancere udefrakommende krav og kundernes forretningsbehov med de tekniske muligheder?

Som forretningsanalytiker i Team Navision Stat bliver du en del af et velfungerende team, hvor dialog og samarbejde er en del af hverdagen. Du får faglige udfordringer og mulighed for at indgå i tværgående samarbejder, såvel internt som eksternt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV