3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
ISS Facility Services A/S

Vi søger en Eventkoordinator til vores kunde i Ørestaden

Er du en engageret og struktureret eventkoordinator, som brænder for at levere høj service og skabe uforglemmelige oplevelser? Så er du måske den nye kollega, vi søger til ISS i Ørestaden!

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Vi ansætter en dygtig eventkoordinator til at varetage arrangementer for vores store kunde i Ørestaden. Selvom din primære arbejdsplads vil være i København, vil du også supportere vores kontorer i Aarhus og Esbjerg.

Du skal som Eventkoordinator fokusere på et højt serviceniveau overfor alle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Du skal have kendskab til og dialog med husets leverandører og samarbejdspartnere. Du skal koordinere events på lokationen i Ørestad herunder interne, offentlige samt eksterne arrangementer.

ISS Facility Services A/S
Gem
Ældre Sagen

Servicemedarbejder

København S

Du kommer til at indgå i et godt team i Intern Service med 5 erfarne kolleger, som vil sørge for din oplæring. Det er vigtigt, at du trives med at være i kontakt med mange forskellige mennesker, og du er imødekommende, serviceminded og selvstændig.

Hos Ældre Sagen får du mulighed for at udnytte dit fulde potentiale både personligt og professionelt. Vi har en stærk holdånd og giver dig, i samarbejde med nogle fantastiske kolleger, opgaver og udfordringer, som motiverer dig.

Gem
ARC – Amager Ressourcecenter

Genbrugsvejledere med fokus på direkte genbrug (fuldtid eller deltid)

København S

Kunne du tænke dig et job, hvor din interesse for genbrug og den grønne omstilling for alvor giver mening? Og vil du samtidig bruge dit udprægede service-gen til at give dine medborgere en god oplevelse, når de bidrager til formålet?

Så er det lige dig, vi står og mangler til vores hold af grønne ildsjæle!

I tæt samarbejde med dine kolleger vil dit primære ansvarsområde være at vejlede vores besøgende, som både er private borgere og virksomheder, omkring sortering af det materiale/affald, de afleverer på pladsen/stationerne – med fokus på direkte genbrug.

ARC – Amager Ressourcecenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV