58 job matcher din søgning 58 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Recover

Fugttekniker

Holbæk

Se video om Recover som arbejdsplads

Recover tilbyder dig en fuldtidsstilling med:

 • Fleksibelt arbejde, hvor du selv planlægger din arbejdsdag
 • Grundlæggende og udvidet fugtteknisk uddannelse
 • Ordentlige ansættelsesforhold
 • Videreudvikling af kompetencer og interne karrieremuligheder

Et eksempel på en almindelig arbejdsdag kan være, at du starter hjemme med sagsopfølgning, efterfølgende kører du ud til de skader, du skal besigtige og vurdere, hvorefter du måske svinger forbi kontoret for rapportskrivning eller lign. Du har altså ansvar for dine egne sager og planlægger din egen dag.

Recover
Gem
Kredsløb

Specialarbejder til krankørsel ved Beholderservice

Aarhus N

Vil du være en del af at holde de nedgravede affaldscontainere i Aarhus i orden? Har du krancertifikat og teknisk snilde, og er du ikke bange for at blive beskidt? Står du og mangler et alsidigt arbejde?

Du bliver en del af afdelingen hvor vi hvert år håndterer hjemtagelse, reparation, rengøring og udbringning af 13.000 affaldsspande og servicerer 1.200 nedgravede beholdere.

Hos os får du et attraktivt job, hvor du bliver en del af en drift, hvor vi er stolte af at håndtere og genanvende affald for Aarhus og omegn.

Kredsløb
Gem
IUNO

Piccoline

København S

Har du lyst til at prøve at arbejde på kontor, måske fordi du har sabbatår eller ikke har planer om at læse videre? Har du lyst til at lære advokatbranchen at kende?

Se video om IUNO som arbejdsplads

Du får masser af udfordringer, mulighed for at udvikle både dine personlige kompetencer og dit servicegen, og så får du blandt andet en del af ansvaret for, at vores kontor i København fungerer i en travl hverdag.

Vi er et anderledes advokatfirma, og vi ser os selv som ét stort hold i ordets sande forstand. Den gode stemning kan mærkes med det samme, du træder ind ad døren.

IUNO
Q-Park Operations Denmark A/S

P-husmedarbejder Odense - 37 timer

Odense

I Q-Park søger vi en ny parkeringshusmedarbejder til at rengøre og vedligeholde vores parkeringshuse i Odense-området samt servicere de kunder, der benytter parkeringshusene.

Selvom du for det meste arbejder alene i parkeringshuset, er din nærmeste kollega ikke langt væk, hvis du får brug for hjælp. Du vil blive en del af et supergodt team på ca. 6 kollegaer, som hjælper hinanden både fysisk og telefonisk.

Gem
5teSTED

Service-/rengøringsmedarbejder deltid – til kontorfællesskab

København

Om os og dit job

 • Arbejdspladsen er et kontorfællesskab med over 100 søde mennesker.
 • Der bliver gjort rent i weekenden af et eksternt rengøringsteam.
 • Din opgave er at holde det pænt i hverdagen og ”holde øje” med rengøringen enkelte dage i weekender.

Vi elsker mennesker, og elsker at have det sjovt og rart. Vi elsker også at der er pænt og rent omkring os. Vi stiller høje krav, til gengæld er her også meget givende og udviklende at være.

Scanfilter A/S

Servicemontør

Scanfilter A/S søger en rutineret servicemedarbejder eller rejsemontør til service og vedligeholdelse af støvfiltre indenfor cement- og betonindustrien i hele Danmark. Vores kunder er fordelt jævnt i hele landet.

Vi kan tilbyde:

 • 4 dages arbejdsuge, med fri hver fredag.
 • en fornuftig, fast løn med pension.
 • et selvstændigt arbejde, hvor du selv kører rundt i DK.
 • et behageligt og afslappet arbejdsklima, hvor vi taler om tingene.

Hushjælp til privathjem

Nær Aarhus

Er du energisk, omhyggelig og altid på forkant? Har du også erfaring med husholdningsopgaver? Så er du måske den hushjælp vi søger, til en fuldtidsstilling hos en familie nær Aarhus.

Vi kan tilbyde en anderledes og alsidig stilling på en stabil og dynamisk arbejdsplads, hvor godt kollegaskab, sammenhold og viljen til at hjælpe hinanden vægtes højt. Din arbejdsdag vil byde på mange forskelligartede opgaver, og to dage er derfor aldrig ens.

Indrykket:
DAB
Gem
DAB

Husbestyrer

Ishøj

Kan du lide at være praktisk, har ordenssans samt et godt overblik og har lyst til at arbejde med mennesker?

Vi søger en kollega, der i Glashuset Stenbjerggård i 30 timer om ugen vil stå for:

 • Administration af udlejningen, herunder nøglehåndtering samt optælling m.m. i samarbejde med driftskontoret
 • Daglig rengøring i caféområdet, toiletter, udlejningslokaler i forbindelse med brug, driftskontoret samt personalerum – ca. 10 timer ugentligt
 • Bestilling af diverse rengøringsartikler m.m. til vedligeholdelse af lokaler og hus

Din nye arbejdsplads bliver i Glashuset Stenbjerggård, der er en del af Ishøj Boligselskab, under afdeling Stenbjerggård. Glashuset er et beboerhus med udlejning af selskabslokaler samt café.

DAB
Egedal Kommune

Rådhusbetjent

Ølstykke

Rådhusbetjentene drifter og servicerer Egedal Rådhus og Sundhedscenter og varetager en bred opgaveportefølje. Det er teamets vision at skabe den bedst mulige oplevelse for husets brugere – hver gang!

Det kan godt være at du ikke kan al det vi efterlyser, men har du mod på at lære nyt, så skal vi nok får dig det lært.

Vi tilbyder bl.a. et udfordrende job med rig mulighed for selv at præge din hverdag, tage ansvar og udvikle dig.

Egedal Kommune
City Parkeringsservice A/S

Parkeringsvagt

Holstebro

Vi søger en parkeringsvagt til en deltidsstilling på omkring 20 timer, så er du til frisk luft i al slags vejr og har lyst til at være vores ansigt udadtil i gadebilledet, så er det dig vi søger.

Ikke to arbejdsdage vil være ens, og selv om du skal køre alene på vagten, vil du være del af et team med gode kollegaer, som hjælper hinanden i hverdagen.

Det er en fordel, hvis du har erfaring som parkeringsvagt, men ikke et krav, da vi sørger for, at du får en solid oplæring.

City Parkeringsservice A/S

Parkeringsvagt

Vi søger parkeringsvagter til dag- og aften-fuldtidsstillinger i Københavnsområdet, så er du til frisk luft i al slags vejr og har lyst til at være vores ansigt udadtil i gadebilledet, så er det dig, vi søger.

Ikke to arbejdsdage vil være ens, og selv om du skal køre alene på vagten, vil du være del af et team med gode kollegaer, som hjælper hinanden i hverdagen.

Vi tilbyder bl.a. et attraktivt ansættelsesforhold med løn i henhold til gældende overenskomst samt en arbejdsplads, hvor vi møder hinanden med et smil, og der altid er en kollega klar til at hjælpe.

Q-Park Operations Denmark A/S

P-husmedarbejder Odense - 30 timer

Vi søger en ny medarbejder til vores dedikerede P-husteam i Odense.

Du skal være typen, der godt kan lide at gøre rent og altid er frisk på at tage en hyggesnak med kunderne, så de føler sig godt tilpas i vores P-huse.

Du vil blive en del af et supergodt team på ca. 6 kollegaer, som hjælper hinanden både fysisk og telefonisk. Du vil opleve noget nyt hver dag, mærke at du gør en forskel, og du vil møde glade kunder, som sætter pris på dine gode råd og vejledning.

DSB
Gem
DSB

Servicemedarbejder i Stationsservice

Struer

Ser du dig selv indgå i en enhed, hvor du i et samarbejde med dine nærmeste kollegaer er medansvarlig for enhedens samlede drift, og vil du være med til at give kunderne de bedste oplevelser på stationerne?

Som servicemedarbejder er nogle af dine primære opgaver blandt andet at holde både de udvendige og indvendige arealer på stationerne rene, herunder rengøring af toiletter, forhaller, venterum, perroner osv.

DSB
Røde Kors Asylafdeling

Praktisk medarbejder til Center Avnstrup (GENOPSLAG)

Hvalsø

Vi genopslår stillingen, da vi ønsker at tiltrække et bredere ansøgerfelt.

Se video om Røde Kors Asylafdeling som arbejdsplads

Røde Kors asylafdeling søger en erfaren praktisk medarbejder til varetagelse af rengøring, serviceopgaver og aktivering af beboere på Centret Avnstrup. Der er tale om en stilling i dagvagt.

Som vores kommende kollega bliver du en del af et team af praktiske og tekniske medarbejdere. Vi ønsker os en kollega, som ser sin indsats for at sikre et velfungerende center, både for beboere og personalet, som sin vigtigste opgave.

Arbejdsopgaver:

 • Sikre renholdelse af centret og serviceenheden i samarbejde med beboere
 • Klargøre værelser ved ind- og udflytning
 • Sikre korrekt anvendelse af rengøringsmidler, maskiner samt sikkerhedsudstyr
Røde Kors Asylafdeling
Egå Marina Selvejende Institution

Havneassistent

Egå Marina Havn søger en fuldtidsansat, ansvarsbevidst og imødekommende havneassistent med en håndværksmæssig baggrund.

Vi søger en medarbejder med håndværksmæssige evner, der har lyst til at arbejde på tværs af faggrænser. Hvad du er udlært som, er ikke det væsentlige.

Dine arbejdsopgaver

 • Søsætning og optagning af både, herunder kran- og bådkørsel (som du vil blive oplært i)
 • Drift og vedligeholdelse af havneanlæg, affaldshåndtering samt grønne områder
 • Deltagelse i planlægning af dine egne opgaver
Bilabonnement A/S

Vi søger en klargøringsmedarbejder, der kan få vores biler til at skinne!

Rødovre/Brøndby

”Dit primære ansvar bliver at håndtere vores brugte biler, som udlejes til kunder eller sælges i vores bilsalgsforretning.

Du har derfor hele ansvaret for klargøringen af vores biler, lige fra de kommer ind, til de bliver solgt eller genudlejet, og du har dermed stor indflydelse på hvor tilfredse vores kunder er.”

– Din kommende leder Katja Laursen

Q-Park Operations Denmark A/S

Parkeringsvagt Vestegnen - aftenvagter 36 timer

Taastrup

Nyder du frisk luft, og jagter du samtidig de daglige 10.000 skridt for en sundere hverdag?

Så kan du muligvis nøjes med at få klaret din daglige motionskvote i arbejdstiden, hvor du bl.a. vil blive omfattet af en af de førende lønpakker inden for parkeringsområdet i Danmark.

Dine primære opgaver bliver bl.a. at holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer, samt at udskrive parkeringsafgifter jf. skiltede regler.

Sveriges Ambassade

Heltidsanställd chaufför/vaktmästare (altmuligmand)

Köpenhamn

Vi söker en lokalt anställd chaufför och ”altmuligmand” till ambassadkansliet och det officiella residenset.

Arbetsuppgifter:

 • Persontransporter, post- och budkörning.
 • Skötsel av ambassadbilarna.
 • Kontorsservice, ommöblering och teknisk service inklusive diverse inköp.

Vi tillämpar dansk och svensk arbetslagstiftning. Kvällstidstjänstgöring förekommer och ibland arbete även under helg.

Gem
Polygon DB

Servicemedarbejder inklusiv vagtordning

Hvidovre

Er du ambitiøs og med et ønske om at gøre en forskel for andre mennesker – så søger vi en serviceminded og engageret servicevagt til vores afdeling i Hvidovre.

Som medarbejder i Polygon vil du varetage opgaver indenfor brand, vand, hærværk samt stormskader i Danmarks bedste skadeservicefirma. Opgaverne er alsidige i en uforudsigelig hverdag.

 • Du har hænderne skruet rigtigt på.
 • Du har kørekort.
 • Du bor indenfor 24 km af Hvidovre, af hensyn til vagtordningen.
 • Du taler og skriver dansk.
 • Erfaring fra branchen er ikke et krav.
Q-Park Operations Denmark A/S

Parkeringsvagt Frederikssund og Ølstykke – 15 timer

Er du frisk på at tjekke parkerede biler, udstede afgifter og servicere bilister, som har spørgsmål til deres parkering? Så er det måske dig, vi søger som vores nye parkeringsvagter til Frederikssund, Ølstykke og omegn.

Stillingen er gennemsnitligt på 15 timer pr. uge, og vagterne vil typisk være af 2-3 timers varighed. Du skal derfor have lyst til og mulighed for at have varierende arbejdstider, da dine vagter er fordelt på alle ugens 7 dage både morgen, eftermiddag og aften.

Vi tilbyder et aktivt job i den friske luft og med god mulighed for at få gået en masse skridt samt attraktiv overenskomstmæssig løn og ansættelsesvilkår.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV