70 job matcher din søgning 70 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

K-RenVinduespudsere

K-Ren, Søborg

K-Ren Vinduespolering mangler dygtige og kvalitetsbevidste vinduespudsere, der også har lyst til at køre med rentvandsanlæg.

K-Ren Vinduespolering der har base i København, søger 2 kollegaer, der har lyst til give vores mange kunder, en service der rækker ud over det normale.

Arbejdstiden er mellem kl. 7.00 og 16.00, men i spidsbelastninger forventer vi, at I er fleksible og klar til at yde en ekstra indsats.

Vi tilbyder:

 • Et godt og frit arbejdsmiljø
 • Fast bil – med hjem
 • Frihed under ansvar
Gem
Rentokil Initial A/SER DET DIG JEG MANGLER?

Rentokil Initial A/S

Initials produkter er hygiejneprodukter beregnet til badeværelsesmiljøer. Der foretages service i form af funktionstest, rengøring, mindre reparationer på dispenserer samt opfyldning af varer på kundernes lager.

I jobbet skal du stå for service hos en række faste kunder, som du efter en periode vil have en god relation til. Ligeledes vejleder du kunderne om vores nye produkter, services og rådgiver ligeledes kunden om relevante muligheder.

Du starter de fleste dage hjemmefra, med en planlagt rute fra din leder. Naturligvis har du en god sparring fra dine mange kollegaer.

Gem
DSBServicemedarbejder til Stationsservice

DSB

Vil du være med til at give DSB’s kunder de bedste oplevelser på stationerne, og vi du være DSB’s ansigt udadtil, hvor du er med til at få vores stationer til at fremstå indbydende for kunderne? Hvis det lyder det spændende, så læs mere om jobbet, og hvordan du søger !

DSB

Formålet med dit arbejde er, at kunderne er glade for at komme på stationen. Som servicemedarbejder holder du både de udvendige og indvendige arealer på stationerne pæne, du gør rent på toiletterne, i forhallen, venterum og andre steder. Du betjener vores kunder med oplysninger om togtider, spor og perroner, du hjælper handicappede og giver i det hele taget en god service til dem, der har behov. Vi lægger vægt på et godt samarbejde på stationerne – det er vigtigt, for at du og dine kolleger trives i arbejdet sammen og hver for sig.

DSB
Spa Kompagniet ApSService- og reklamationsspecialist

Spa Kompagniet ApS, Søften

Grundet stor efterspørgsel på vores varer og dermed også behov for installation og service søger vi 2 dygtige og erfarne medarbejdere til vores service- og reklamationsafdeling med opstart hurtigst muligt.

Stillingerne er begge på fuld tid og vil have base på hovedkontoret i Søften.

Vi vægter følgende kompetencer højt:

 • Erfaring med service og reklamationsbehandling både i forhold til privat og B2B -salg
 • God forståelse for jura i forhold til reklamationer
 • Kendskab til el og styresystemer
 • Erfaring med udarbejdelse af vejledninger
 • Erfaring med udvikling af procesbeskrivelser
Recover
Driftsleder til Randers

Recover

Er du en stærk leder, der kan skabe det store overblik? Er du kundeorienteret, og formår at sikre stærke og vedvarende relationer? Har du flair for at sikre en god og motiverende kultur på arbejdspladsen?

Så er det måske dig, der er vores nye driftsleder i Randers!

Recover Nordic ApS

Recover tilbyder lige nu en stilling som driftsleder i Randers. Her vil du få ansvar for den daglige drift og ledelse på centeret, hvor du bl.a. vil arbejde med opgaver inden for 3 følgende kerneområder:

 • Ledelse
 • Den daglige drift
 • Kontakt med kunderne
Gribskov Kommune
Medarbejdere til genbrugsstationerne

Gribskov Kommune, Græsted og Helsinge

Vi søger netop nu medarbejdere til vores to genbrugsstationer i Gribskov Kommune. Udover at fungere som almindelige genbrugsstationer, så har vi også en omlastestation i Højelt, hvor der bliver indbragt dagrenovation.

Der er netop vedtaget en ny affaldsbekendtgørelse, hvor det er vedtaget at vi alle skal være bedre til at sortere vores affald i op til ti fraktioner, og der kommer til at være et spændende fokus på genanvendelsen af det indleverede affald/genbrug.

Du skal

 • vejlede borgere om sortering til genbrug
 • bestille tømning af containere, når de er fulde
 • rydde op og feje på pladsen
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Medarbejder til dagrenovation og kubeordningen

Gribskov Kommune, Græsted

Vi søger netop nu medarbejdere til vores dagrenovation i Gribskov Kommune. Ud over at fungere som almindelige genbrugsstationer, så har vi også en omlastestation i Højelt, hvor der bliver indbragt dagrenovation. Og det er til denne opgave, at vi søger medarbejdere.

Der er netop vedtaget en ny affaldsbekendtgørelse, hvor det er vedtaget, at vi alle skal være bedre til at sortere vores affald i op til 10 fraktioner og der kommer til at være et spændende fokus på genanvendelsen af det indleverede affald/genbrug.

Du skal

 • vejlede borgere og renovatører om sortering til genbrug
 • bestille tømning af containere, når de er fyldte
 • køre med entreprenørmaskiner
Gribskov Kommune
Bilabonnement A/SBilabonnement A/S søger en klargøringsmedarbejder, som kan få vores biler til at skinne!

Bilabonnement A/S, Rødovre

Dit primære ansvar bliver at håndtere vores brugte biler, som udlejes til kunder eller sælges i vores bilsalgsforretning Copenhagen Carmarket. Det indebærer:

 • Salgsklargøring (dvs. vask, rens og polering)
 • Fotografering
 • Evt. annoncering på nettet

Derudover bliver du ansvarlig for en del forefaldende opgaver, som fx:

 • Tankning af biler
 • Dækskifte
 • Flytning af biler
Gem
ISS Facility Services A/S
Leder af Facility Management til velrenommeret kunde på flere lokationer

ISS Facility Services A/S

ISS Danmark søger lige nu en erfaren driftsleder, til at varetage ledelsen af flere servicespor, på en af vores velrenommerede kunder i Danmark.

Som ansvarlig for flere servicespor på kontrakten, har du det fulde ansvar for:

 • Servicestandard
 • Medarbejderledelse
 • Daglig drift
 • Udvikling af processer og koncepter
 • Økonomisk resultat

Sammen med dit team af +40 ledere og medarbejdere sikrer du de daglige leverancer inden for Food og Cleaning. Det er dig der varetager den økonomiske rapportering, management rapportering, business reviews og udarbejdelse af account development-planer.

ISS Facility Services A/S
Fredensborg Kommune
Vi søger en frisk, dygtig og engageret vært/værtinde til vores kantine

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger en ny kollega til rådhusets kantine som har lyst til at bidrage til den gode arbejdsplads.

Du vil blive kantinens ansigt udadtil, i en travl hverdag hvor to dage ikke er ens – måske er det dig vi søger til vores kantineteam?

Dine primære opgaver vil bestå af servicering og afrydning af mødevogne, opdækning i mødelokaler samt forberede mindre anretninger i køkkenet, i samarbejde med dine kollegaer i køkkenet. Du skal også sikre, at vores kaffemaskiner på rådhuset dagligt rengøres og serviceres.

Du er en del af teamet i køkkenet, hvor du også hjælper til med forfaldent arbejde, herunder opvask, rengøring, varemodtagelse og servicering af vores gæster til den daglige frokostservering. Samtidig vil du også have en central rolle ved afvikling af større arrangementer på rådhuset.

Nokas Værdihåndtering A/S
Tælleassistent

Nokas Værdihåndtering A/S, Brøndby

Vi søger produktionsmedarbejdere til både dag-, aften- og natarbejde i vores pengehåndtering og rekrutterer p.t. både til fuldtids- samt deltidsstillinger. Er du grundig og omhyggelig med dit arbejde samtidigt med, at du bevarer overblikket og har du et godt humør, er du måske vores nye kollega.

Nokas Værdihåndterings primære forretningsområde er at levere, afhente, optælle og rapportere kontantbeholdninger for vores kunder og det er arbejdet før og efter afhentning hos kunden, der bliver udført i pengehåndteringen.

Vi tilbyder

 • Gode arbejdsforhold med stor fleksibilitet
 • Søde og sjove kolleger
 • Løn med pensionsordning og øvrige vilkår iht. til Funktionæroverenskomst for Handel,
 • Transport og Service
Nokas Værdihåndtering A/S
 I/S Reno-NordSorteringsanlægget for plast/metal søger en specialarbejder

I/S Reno-Nord, Aalborg

Du vil indgå i et rul med de øvrige kollegaer, og arbejdet omfatter:

 • kørsel med truck
 • vedligehold på anlægget
 • daglig rengøring og oprydning
 • afløsning i andre afdelinger på I/S Reno-Nord

Du vil indgå i en travl hverdag, hvor der kan forekomme arbejdsopgaver over alt på sorteringsanlægget.
Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat og villig til at lave alt forefaldende arbejde i driften.
Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider samt arbejde i andre afdelinger på I/S Reno-Nord.

AktivPersonale A/S
Dygtig og erfaren industrisanitør

AktivPersonale A/S søger for Dansk Industri og Skadeservice A/S i Aulum

Søger du et job hvor ingen dage er ens og hvor du får spændende og varierende arbejdsopgaver? – og er du den der ser løsninger frem for forhindringer?

Så har vi det rette job for dig!

Dansk Industri & Skadeservice får stadig flere opgaver ind og søger derfor en dygtig og engageret kollega gerne med erfaring fra rengøring og skadeservice.

Opgaver er arbejde med skadeservice i forbindelse med brand-, vand-, fugt- og stormskader samt industriserviceopgaver.

Trafikselskabet Movia
Billetkontrollører til Movias Billetkontrol

Trafikselskabet Movia, Valby og Herlev

Kan du høre dig selv sige: ”Goddag, må jeg have lov til at se kort eller billet”? Kan du lide at møde nye mennesker, og have en omskiftelig hverdag med en masse frisk luft? Så er jobbet som billetkontrollør måske noget for dig.

Movia søger lige nu billetkontrollører der, som en del af Movias billetkontrollørkorps, vil være med til at sikre effektiv billetkontrol. Som billetkontrollør skal du ikke kun skrive afgifter, men du skal også være en god repræsentant for Movia i mødet med passagerne.

Når du går kontrol, vil du altid gå sammen med mindst en kollega, og sammen vil I møde mange forskellige mennesker, og lige så forskellige reaktioner, spørgsmål og forklaringer på f.eks. en manglende gyldig billet. Med Movias interne uddannelsesforløb i baghånden, er det jeres opgave at håndtere de daglige udfordringer, så I på hold- og individ-niveau opnår de fastlagte mål, som billetkontrollen arbejder efter.

Trafikselskabet Movia
Aller Media A/STeamleder for Soft Facility

Aller Media A/S, København

Som Teamleder bliver du ansvarlig for de serviceopgaver, der skal løses for at intern service kan fungere. Arbejdsdagen er varieret med mange flere typer opgaver og udfordringer i kantinen, receptionen, post og intern service.

Jobbet består endvidere i:

 • Dagligt ansvar for at opretholde et højt serviceniveau
 • Agere operationelt når det er påkræves
 • Ledelse, udvikling og motivation af afdelingens medarbejdere
 • Ansvar for at de rigtige kompetencer er til stede og sikre udviklingsplaner for teamet
Capio A/S
Serviceassistent til vores nye hospital i Aalborg, med opstart på vores hospital i Skørping!

Capio A/S

Til november åbner vi dørene op for vores nye hospital i hjertet af Aalborg i Kennedy Arkaden, hvor du som vores nye serviceassistent skal være med til at præge udviklingen og planlægge flytningen til Ålborg. Søg derfor denne stilling, hvis du vil være med på en spændende rejse hvor service, kvalitet og godt arbejdsmiljø er i højsædet!

Capio er et højtspecialiseret privathospital. Vi er et lille tæt team af sygeplejersker, læger, fysioterapeuter, lægesekretærer og servicemedarbejdere, der arbejder i et stærkt fagligt miljø, hvor vi sætter faglig stolthed, trivsel og arbejdsglæde i højsædet. Vi hjælper altid hinanden og alles opgaver er vigtige elementer i at tandhjulet fungerer og at patienterne får et godt forløb. Du tilbydes en fast stilling på 32-37 timer med en god pensionsordning og sundhedssygeforsikring.

Capio A/S
Avis Budget Denmark A/S
Service Agent

Avis Budget Denmark A/S, Åbyhøj

Ønsker du et selvstændigt job i en voksende og til tider travl branche og har du stort kørekort? Så er det dig vi søger!

Avis Budget biludlejning Aarhus søger en Service Agent til klargøring af biler. Stillingen er fuld tid og vil primært være mandag-fredag, men der kan forekomme weekendarbejde om nødvendigt.

Du vil være ansvarlig for klargøring af personbiler og varevogne, kørsel til erhvervskunder i Aarhus området samt forfaldende arbejde.

Som Service Agent er det vigtigt, at du har øje for detaljer, da en ren og velholdt bil er vigtig for vores kunder.

Avis Budget Denmark A/S
Semler GruppenServicemedarbejder til Facility - Semler Gruppen

Semler Gruppen, Brøndby

Har du lyst til at løse afvekslende, praktiske opgaver i vores nye mødecenter og faciliteterne omkring? Er du serviceminded, og kan både sikre forplejningen til møder samt fixe IT, hvis Teams driller mødedeltagerne?

Så bliv en del af vores Facility team, hvor du:

 • Er tovholder vedr. vores nybyggede mødecenter på vores hovedkontor i Brøndby
 • Har selvstændige arbejdsopgaver med bred kontakt til hele huset
 • Gør brug af dit servicegen og din sans for detaljer

Du har en dagligdag i en uformel og positiv atmosfære, hvor du bl.a. i samarbejde med vores kantine og reception løser forskellige opgaver med fokus på den gode service overfor vores kolleger og gæster.

Ikast-Brande Kommune
Livredder / Teknisk Servicemedarbejder

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en ny livredder / teknisk servicemedarbejder til vores dynamiske team. Skal det være dig? Kan du lide at arbejde med og undervise mennesker i vandet? Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job, hvor du indgår i et team af dygtige kollegaer.

Mulige arbejdsopgaver

 • Livredder og opsyn som en del af vagtplanen
 • Undervise i forskellige vandaktiviteter
 • Give saunagus
 • Rengøring i svømmehallen

Et spændende og alsidigt job med gode kollegaer og en spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver og arbejdstider.

AHA
Entrépersonale

AHA, Fredericia

DEN GODE SERVICE STARTER I GARDEROBEN

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal tage imod vores gæster i entréen, tage imod overtøj og guide gæsterne videre til vores værtinder/værter. Du møder gæsterne med et smil, og da du også er det sidste ansigt, de møder, er det din opgave at få dem sendt godt hjem. Garderoben er dit ansvar, og du motiveres af at holde orden i samme og tage dig venligt af gæsterne.

AHA