70 job matcher din søgning 70 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Biofac A/S Servicemedhjælper til frokoststue

Biofac A/S, Kastrup

Hos Biofac tilbereder vi maden fra bunden og sætter hver dag en ære i at servere lækker mad af høj kvalitet til alle vores kollegaer. Vi bruger hver dag gode og friske råvarer med fokus på både bæredygtighed og madspild.

Du vil indgå i et lille team hvor der ud over dig, er en kok. Du vil ligeledes blive en del af en virksomhed i vækst, med gode kollegaer og hvor teamwork vægtes højt. Vi har travlt samtidig med, at vi har en sjov og uformel omgangstone.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Dagligt ansvar for rengøring og opvask i køkkenet
 • Hjælpe med klargøring af dagen frokost
 • Forberede morgenmad to gange om ugen
Gem
People Executive Driftschef med direktør potentiale

People Executive søger for ProfilService A/S i Brøndby

Til anerkendt virksomhed inden for rengøringsbranchen

Vil du stå i spidsen for en anerkendt servicevirksomhed med vækstambitioner? Ønsker du at gennemgå en grundig oplæringsplan, som sætter dig i stand til at blive adm. direktør inden for en overkommelig fremtid? Og har du erfaring fra en driftsrolle eller som Facility Manager i service- eller rengøringsbranchen og kan se dette som næste skridt i din karriere? Så er du måske den driftschef, vi søger til ProfilService med base i nye lokaler i Brøndby.

Som medejer og driftschef vil du starte med at referere ind til den nuværende CEO, hvor du sættes i spidsen for et team på 4-6 serviceledere. Som en del af din udviklingsplan vil du få en grundig oplæring i jobbets ansvarsområder, herunder kundeansvar og personaleledelsesdelen.

StudentConsulting Danmark ApS Pakkeshopkonsulentmedhjælper til højsæson

StudentConsulting Danmark ApS søger for Bring i Greve

Kan du lide at være på farten, og er du praktisk anlagt? Vi søger en serviceminded konsulent til at assistere i Brings pakkeshops.

Bring løser hverdagslogistikken for små og store virksomheder i hele Norden. Virksomheden håndterer pakker, post og gods for alt fra e-handel til lægemiddeltransporter. Op til Black Friday og jul er der særligt travlt hos Bring og deres underleverandører.

Vi søger derfor nu en pakkeshopkonsulentmedhjælper, som skal assistere forskellige pakkeshops med at blive klar til at modtage leveringer samt være med til at udlevere pakker til kunder. Du vil få et spændende og alsidigt arbejde, hvor to dage ikke er ens!

Københavns Lufthavne A/S Parking, Taxi & Passenger Service søger afløsere

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Vores dygtige og engagerede medarbejdere i Parking, Taxi & Passenger Service sikrer, at vores rejsende hver eneste dag får en god og tryg oplevelse i lufthavnen, og det stigende antal rejsende gør, at vi har brug flere kollegaer.

Vi søger engagerede og fleksible afløsere, som vil blive oplært i vores informationer i hhv. Terminal 3 og Transithallen. Du vil blive en del af et dedikeret team, hvor vi alle brænder for service, og hvor vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Den gode og proaktive vært i terminalerne dvs. vejlede og hjælpe passagerne i din rundtur i terminalerne.
 • Informere passagerer om alt mellem himmel og jord og altid med et smil på læben.
 • Assistere ved paskontrollen, check-in med kø-styring og screening af passagerer i tæt samarbejde med vores gode samarbejdspartnere fx politiet, ground handlere og Falck.
Gem
City Parkeringsservice A/S Parkeringsvagt

City Parkeringsservice A/S, Holstebro

Vi søger én parkeringsvagt til fuldtidsstilling i Holstebro, så er du til frisk luft i al slags vejr og har lyst til at være vores ansigt udadtil i gadebilledet, så er det dig, vi søger.

Som parkeringsvagt skal du være serviceminded og behjælpelig overfor de parkerende, når der er brug for hjælp. Ikke to arbejdsdage vil være ens, og selv om du skal køre alene på vagten, vil du være del af et team med gode kollegaer, som hjælper hinanden i hverdagen.

Din arbejdsdag foregår på el-cykel, som du bedes opbevare på din hjemadresse.

Kredsløb
Genbrugsvejleder til genbrugsstationerne

Kredsløb, Aarhus

Er du en omgængelig person med højt humør? Vil du hjælpe med at holde driften kørende på vores genbrugsstationer? Så er du måske vores nye medarbejder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Kundeservice
 • Servicering og betjening af de maskiner genbrugsstationen råder over
 • Renholdelse og vedligeholdelse af arealer, bygning og maskiner
 • Kontakt til de transportører, der kører affald fra genbrugsstationerne
Kredsløb
Gem
Jydsk Handi Service ApS Udekørende servicetekniker med tilknytning til afdelingen i Roskilde søges snarest

Jydsk Handi Service ApS

Kunderne er ældre og handicappede, som har behov for tekniske hjælpemidler for at klare hverdagen.

Dine opgave består i at montere, servicere og reparere disse effektivt og sikkert. Hvis du også formår at skabe gode relationer til målgruppen, er det klart et plus.

Din uddannelsesbaggrund er ikke det vigtigste, men du skal have teknisk flair, da opgaverne ved kundernes hjælpemidler kan både være mekaniske og el-tekniske problemstillinger.

 • Ordenssans og overblik
 • Omhyggelig med fejlsøgning, reparation og test - også i situationer, hvor kunden forventer en løsning her og nu
 • Tekniske beskrivelser af egne udførte opgaver via PC og tablet
KIRKBI A/S Handler - KIRKBI Flight Department

KIRKBI A/S, Billund

Til en fuldtidsstilling søger vi en fleksibel Handler til koordinering og klargøring af vores fly. Du får nu mulighed for at blive en del af et velfungerende team, hvor alle spiller en vigtig rolle i at få vores fly i luften.

Gør flyene klar til afgang

Du bliver en del af et team, bestående af piloter, teknikere, handlere og administrativt personale. Dit hovedansvar bliver at koordinere og tage dig af det praktiske, når vores fly er på jorden, og dine opgaver inkluderer blandt andet:

 • Sørge for opfyldning og rengøringsservice til flyene
 • Modtage catering samt sikre at alt er klar til afgang
 • Deltage i udvikling af vores service koncept
 • Hjælpe med vedligeholdelse af vores hangar og andre faciliteter
 • Bugsering, tankning samt vask og polering af flyene.
Danmarks Tekniske Universitet Servicemedarbejder

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Institut for Bioteknologi og Biomedicin (DTU Bioengineering) søger en servicemedarbejder til praktiske serviceopgaver, primært relateret til driften af instituttets laboratorier.

Du vil blive ansvarlig for den daglige opvask og autoklavering af glasvarer og andet udstyr fra en eller flere af instituttets bygninger. Denne opgave er helt afgørende for, at instituttet kan drive sin laboratoriebaserede forskning. Serviceringen af vores laboratorier omfatter desuden indsamling af opvask, fjernelse og bortskaffelse af klinisk affald, udskiftning af laboratoriekitler, mv.

Hertil kommer en række øvrige praktiske opgaver som håndtering af post og pakker, og udsmidning af sorteret affald (papir og pap, plast, metal, organisk affald, restaffald, mv). Endelig vil du skulle hjælpe med at holde orden i vores mødelokaler, køkkener, og gangarealer.

Rentokil Initial A/S Serviceassistent

Rentokil Initial A/S, Egå

Rentokil Initial tilbyder et unikt service- og produktprogram inden for hygiejne og måtteservice til virksomheder og offentlige institutioner. Vi er et team på 8 personer som søger 1 ny kollega til et 6 mdr. vikariat med mulighed for fastansættelse, med start 1/12-2022.

Initials produkter er hygiejneprodukter beregnet til badeværelsesmiljøer. Der foretages service i form af funktionstest, rengøring, udskiftning af måtter, samt mindre reparationer på dispenserer samt opfyldning af varer på kundernes lager.

I jobbet skal du stå for service hos en række faste kunder, som du efter en periode vil have en god relation til. Ligeledes vejleder du kunderne om vores nye produkter og services og rådgiver ligeledes kunden om relevante muligheder. Du starter de fleste dage hjemmefra med en planlagt rute fra din leder. Naturligvis har du en god sparring fra dine mange kollegaer.

Keolis Danmark A/S Servicemedarbejder til Keolis Odense Letbane

Keolis Danmark A/S

Skal du være med til at forsætte opbygningen og sætte dit præg på den fremtidige letbane i Odense? Så det nu du har chancen!

Vi vil uddanne dig til servicemedarbejder hos Keolis, og du vil blive en del af holdet, som driver letbanen i Odense.

Vi søger efter nogle gode kollegaer, der sætter en ære i, at vores letbanekøretøjer skinner rent og udgør et godt arbejdsmiljø for letbaneførerne. Oven i dette, give passagerne en god ren oplevelse på deres rejser. Vi søger personer med en god serviceforståelse, som vil bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Gem
ISS Facility Services A/S
Ejendomsfunktionær til stor og attraktiv kunde på Sjælland

ISS Facility Services A/S

Vi er en afdeling i rivende udvikling, og søger derfor flere kollegaer til netop vores team.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som ejendomsfunktionær hos ISS vil dine primære arbejdsopgaver bestå af bygningsvedligeholdelse på Sjælland. Dette kan være alt fra småreparationer, flytning, omrokering af møbler, bil pleje, og til vedligeholdelse i og rundt om bygningerne. Derudover vil du også få diverse ad-hoc opgaver.

Du bliver tilknyttet et større team, som sammen hjælper hinanden med de daglige arbejdsopgaver både de planlagte og de pludseligt opståede. Derfor ser vi gerne at du er fleksibel, arbejdsom og trives i et arbejde, hvor ingen arbejdsdag er ens.

ISS Facility Services A/S
Menzies Aviation (Denmark) A/S
Rampeportør

Menzies Aviation (Denmark) A/S, Kastrup

Der vil være tale om en minimum 112 TIMERS TIDSBEGRÆNSET deltidsstilling til og med den 31. oktober 2022, med mulighed for fastansættelse. Jobbet er med skiftende arbejdstider over døgnets 24 timer. Ved fastansættelse vil man have fri hver anden weekend.

Det er medarbejderne i rampeafdelingen, der varetager den fysiske håndtering af opgaven ved flyankomster og afgange. Dette inkluderer håndtering af bagage, cargo og selve flyet, og er ofte forbundet med korte deadlines.

Vi kan tilbyde dig en spændende og alsidig arbejdsplads i et internationalt miljø, med stor variation i dagligdagen og mulighed for faglig udvikling. Du vil blive en del af et godt team med gode kollegaer, der passer på og hjælper hinanden. Vi har en arbejdsplads med en god og uhøjtidelig stemning, og der er plads til humor i hverdagen.

Menzies Aviation (Denmark) A/S
Gem
REMONDIS A/S
Renovationsarbejdere til husstandsindsamling i Thisted Kommune

REMONDIS A/S

Er du morgenfrisk og udstyret med godt humør? Lægger du vægt på et godt samarbejde, og er du fleksibel? Så er det måske dig, vi lige står og mangler i vores virksomhed.

REMONDIS A/S søger lige nu engagerede renovationsarbejdere/chauffører til vores lokation i region Jylland, med kørsel i Thisted Kommune. Du vil blive en del af et hold med stor lyst til service, sikkerhed og ansvar.

Som renovationsarbejder/chauffør hos REMONDIS A/S vil du være vores ansigt udadtil, dels ved at køre vores biler, og dels ved at bære vores tøj, hvorfor vi stiller høje krav til dig.

REMONDIS A/S
Gem
Academic Work Event Staff til event i henholdsvis Århus og Vejle

Academic Work søger for Nintendo

Er du udadvendt og god til at kommunikere, er du glad for at hjælpe andre og servicere, og har du måske en forkærlighed for Nintendo Switch? Så er du måske den eventmedarbejder, vi søger efter til vores 10-dagsevent i henholdsvis Århus og Vejle!

Arbejdsopgaverne i denne stilling omhandler at bemande en stand hver samt stå til rådighed for gæster, der kunne tænke sig at prøve det nye Nintendo Switch Sports. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og venlig, og at du er modig nok til uopfordret at række ud til forbipasserende, for at byde dem op til spil. Du skal derudover svare aktivt på gæsternes spørgsmål, kunne føre en dialog med dem samt hjælpe dem med konsollen, hvis der er behov for dette. Har du en forkærlighed for Nintendo og deres spil, er dette et kæmpe plus!

Hvis dette lyder som noget for dig, så søg allerede i dag!

Region Sjælland Erhvervsuddannet eller ufaglært serviceassistent

Region Sjælland, Ringsted

Teknik og Service afsnittet på Ringsted Sygehus søger 1 deltids erhvervsuddannet eller ufaglært serviceassistent til at varetage serviceopgaver i nyt område.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Afsnittet består af 35 medarbejdere på henholdsvis Næstved og Ringsted sygehus. Du bliver en del af en gruppe på 14 personer, som har fast arbejdssted i Ringsted, hvor teknik og service er samlet i en FM-enhed, og sammen løfter I opgaven med drift og vedligeholdelse af huset.

Til stillingen er der blandt andet tilknyttet følgende arbejdsopgaver/funktioner:

 • Ansvar for eget område.
 • Afløsning af andre områder ved ferie og sygdom.
 • Rengøringsopgaver efter INSTA 800 og NIR rengøring.
 • Deltage i ad hoc-funktioner i huset, f.eks. postomdeling, mødeforplejning, opfyldning af diverse depoter og meget andet.
Lufthavnsvikar & Rekrutteringsservice ApS Portører (deltid & fuldtid) til Airside Operations i SAS

Lufthavnsvikar & Rekrutteringsservice ApS, Kastrup

Kan du se dig selv arbejde med lastning og losning af fly hos SAS Ground Handling Denmark A/S i Københavns Lufthavn?

Det daglige arbejde på Airside Operations består af lastning og losning af fly, arbejde i bagagesorteringsanlægget, transport af bagage til og fra flyene samt øvrige support opgaver og naturligvis sikre, at sikkerheden for mennesker, fly og materiel altid er første prioritet. Derudover skal du løbende sikre, at du holder dig opdateret på gældende procedurer og SOP’er, samt at du løbende vedligeholder dine kvalifikationer.

DUOS A/S Smilende servicemedarbejder med flair for HR-administration

DUOS A/S, København

Brænder du for at levere den bedste service i byen? Har du et skarpt øje for detaljen og ikke ro før omgivelserne omkring dig er pæne og indbydende? Og synes du, HR-relaterede administrative opgaver er en sjov udfordring? Så har vi jobbet til dig.

I jobbet får du ansvaret for DUOS’ interne servicefunktion med reference til vores HR- og rekrutteringschef. Du får en bred kontaktflade i organisationen, og du bliver den første, de fleste gæster og samarbejdspartnere møder, når de kommer i huset. Dine arbejdsopgaver falder i to kategorier: praktiske interne serviceopgaver og HR-relaterede administrative opgaver.

Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer og pensionsordning. Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring, god frokostordning, frugt, kaffe, te osv.

Frederikshavn Forsyning A/S Er du klar til at tage skraldet?

Frederikshavn Forsyning A/S

Frederikshavn Forsyning A/S søger 8 renovationsmedarbejdere m/k til Frederikshavn og Skagen med tiltrædelse 1. december 2022.

Taler du flydende ”skrald” og kan tale med borgerne om alt fra affald, sortering og tømning, så er det netop dig, vi søger! Vi sørger for grundig oplæring, bare du kommer med motivation, nysgerrighed og et smil på læben – også selvom det er en kold og mørk december-morgen eller midt i sommerens hedebølge. Du er ude i alt slags vejr og går hver dag mellem 20.000-30.000 skridt, så din fysik er helt i top.

Du skal have kørekort C og et gyldigt chaufføruddannelsesbevis – måske har du endda det sorte bælte i parallelparkering. Vi er både glade for og stolte af vores skraldebiler – og skraldebilen bliver dit andet hjem, så den holder du selvfølgelig lige så ren og ryddelig som dit eget.

Leos Legeland
Assisterende Legelandschef

Leos Legeland, Ishøj

Drømmer du om at drive og lede en stor virksomhed efter Leos succeskoncept? Er du målrettet, initiativtagende og brænder for at levere god service med et smil? Så er det måske dig, vi søger. Grib chancen, og søg allerede i dag!

Arbejdsopgaver

 • Drift af legelandet iht. virksomhedens koncept og grundlag
 • Drift af den daglige virksomhed efter Leos nøgleprincipper: sikkerhed, service, rengøring og salg
 • Arbejde mod fastlagte mål og nøgletal samt ansvar for virksomhedens resultat
 • Drift og udvikling af service og mersalg

Du vil regelmæssigt få opfølgning på dit arbejde, og hvordan du når dine mål. Arbejdet er primært operativt, hvor du er en del af dit team.

Leos Legeland

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV