13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Semler Gruppen

Brugtvognsansvarlig søges til Volkswagen Amager - En del af Semler Mobility

Kastrup

Vi søger en skarp og proaktiv kollega til vores Volkswagen team, som får ansvaret for at udvikle brugtvognssalget samt skabe værdifulde kunderelationer.

Din primære rolle indebærer at være ansvarlig for den daglige drift af Brugtvognsafdelingen, der omfatter Volkswagen personbiler. Det kan blandt andet være indkøb og salg, formidling af finansiering, leasing samt forsikring. Derudover står du for annoncering og koordinering af klargøring af brugte biler og sikre at bilerne lever op til vores standard.

Semler Gruppen
Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Københavns Lufthavne A/S

Brand Manager - Barselsvikariat

Kastrup

På travle dage har vi i Københavns Lufthavne mere end 100.000 passagerer igennem. Vi arbejder for, at den ventetid, vores passagerer tilbringer i vores lufthavn, skal være så meningsfyldt, interessant, underholdende og behagelig som muligt. På den måde gør vi ventetid til kvalitetstid – vi får tiden til at flyve, allerede inden afgang.

Som Brand Manager bidrager du med at udvikle og eksekvere marketingaktiviteter på tværs af kanaler og sociale medier. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads med højt aktivitetsniveau og har en bred berøringsflade med både interne og eksterne interessenter.

Gem
Københavns Lufthavne A/S

Leadership Assistant

Kastrup

I CPH Digital’s ledergruppe går vi altid efter at skubbe flyvehøjden yderligere i vejret ift., hvordan vi arbejder med de vigtige strategiske agendaer.

Vores agenda er at fremtidens lufthavn bygger på en endnu mere digitaliseret og datadrevet tilgang – både til driften og til at skabe en verdensklasse passageroplevelse. Med reference til CIO, Christian Saugman, er du en vigtig hjørnesten for, at vi i ledelsesteamet kan drive vores store strategiske mål bedst muligt.

Med din sans for orden og support, sætter du fokus på struktur, intern kommunikation, og forandringsledelse, når du sikkert lander de mange opgaver, du ofte har ude at flyve på en og samme tid.

Gem
SPAR

Selvstændig købmand søges til SPAR Kastrup

Er du kommercielt tænkende? Har du værdierne og fokus rettet direkte mod kunderne og dine kollegaer? Hvis du kan svare ja til ovenstående, har du nu muligheden for at få markedets største ledelsesmæssige frihed og et ubegrænset indtjeningsloft.

Som selvstændig købmand i SPAR driver du et forretningskoncept på vegne af en veletableret kæde.

SPAR
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Nellemann machinery

Salgskoordinator

Kastrup

Har du sort bælte i struktur og service? Motiveres du af at være bindeled mellem kunder og kolleger i salgsteamet, når administrative opgaver skal løses og processer effektiviseres?

Du får en nøglerolle, når salget skal koordineres og effektueres ’backoffice’. Du får en række vigtige support- og koordineringsopgaver, der understøtter sælgerne og sikrer effektivitet og professionalisme både internt og eksternt.

Nellemann machinery
Gem
Bygma

Salgsleder til Bygma Amager

Kastrup

Se video om Bygma som arbejdsplads

Vi søger en salgsleder til vores trælast i Bygma Amager, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Som salgsleder i trælasten hos Bygma Amager, vil du udfylde en vigtig rolle for vores forretning. Du vil indgå i ledergruppen, bestående af direktør, salgschef, butikschef og logistikchefen. Du vil få ledelsesansvar for 4 medarbejdere.

Bygma
Gem
Bygma

Sælger Amager Trælast

Kastrup

Se video om Bygma som arbejdsplads

Vi søger en sælger til vores trælast i Bygma Amager, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Bygma
Københavns stift
Gem

Sognepræst i Tårnby Pastorat, Amagerland Provsti, Københavns Stift

Kastrup

Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Tårnby Pastorat, Amagerland Provsti er ledig til besættelse snarest muligt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV