7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Silkeborg Kommune

Kommuneplanlægger til Plan, Byg og Informatik, Teknik- og Miljøafdelingen

Silkeborg

Vi har gang i mange spændende planer og projekter. Derfor søger vi dygtige kommuneplanlæggere, der med faglig nysgerrighed og sikker projektledelse kan tage aktivt del i planlægningen, herunder dialog med borgere, udviklere, forenings- og erhvervsliv.

Afhængig af din baggrund kan din opgaveportefølje spænde fra lokale udviklingsplaner for vores bysamfund til store tema-kommuneplantillæg f.eks. strategisk landsbyplanlægning, kulturarv, vedvarende energi, klimatilpasning m.m.

Vi glæder os til at møde dig, der er med på at støtte, diskutere og udfordre svære problemstillinger. Med en god portion humor er du med til at skabe den gode arbejdsdag sammen med os.

ERHR Rekruttering ApS søger for DAV NORDIC A/S
Gem
ERHR Rekruttering ApS

Projektleder til støjreducerende løsninger

Silkeborg

Til DAV Nordic i Silkeborg, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - gerne med kendskab til anlægs- og infrastrukturprojekter.

  • Ønsker du et attraktivt projektlederjob, hvor du får ansvar for støjdæmpning af vej-og anlægsprojekter?

  • Vil du arbejde i en særdeles sund og velkonsolideret dansk koncern, hvor du får frihed under ansvar og et selvstændigt projektansvar?

  • Er du uddannet ingeniør eller har du anden faglig og relevant baggrund, eks. bygningskonstruktør med viden omkring stål og/eller byggemodning?

EnviDan A/S

Projektleder til realtidsstyringsværktøj i vandvirksomhed

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsEr du en haj til projektledelse? Og ønsker du at følge dine projekter fra start til slut? Kribler det i dig for at blive en del af et stærkt kollegaskab og have god sparring med de dygtigste specialister?

Du får her rig mulighed for at udvikle dig inden for et bredt og varieret udvalg af opgaver – mange af opgaverne løser du i tæt samarbejde med kolleger med andre fagkompetencer.

Vi har kontorer i Silkeborg, Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Kastrup og Lyngby. Du vil blive tilknyttet det kontor, der ligger nærmest din bopæl.

EnviDan A/S
Bucher Municipal A/S

Aftersales Technical Project Manager

Silkeborg

Hovedopgaven i jobbet vil være at lede og gennemføre de projektopgaver, der er i forbindelse med, at der skal udvikles en levetidsforlængende løsning som kan tilbydes i markedet.

Sammen med de øvrige kolleger i Aftersales vil du få en væsentlig rolle i at sikre, at de projekter der er omkring dannelse af refurbishment-produkter samt projekter omkring vedligeholdelse og upgrades bliver gennemført korrekt inden for tid, anvendelse af ressourcer og det aftalte omfang.

Bucher Municipal A/S
PRO&CO søger for Ro Collection
Gem
PRO&CO

Product Manager - Furniture

Silkeborg

Har du passion og viden om udvikling af møbler, og vil du være med til at forme fremtiden for Ro Collections produkter? Så får du her muligheden for at blive en del af en inspirerende og visionær dansk designvirksomhed med fokus på godt håndværk, kvalitet og tidløst design.

Som Product Manager på Furniture bliver du ansvarlig for at implementere og drive den overordnede proces for produktudviklingen af virksomhedens møbellinje fra idé til færdigt produkt, hvor du er bindeleddet mellem designere, udviklingsværksted og leverandører på den ene side og salg og marketing på den anden side.

PRO&CO
BORG Automotive A/S

Executive Assistant to Chief Supply Chain Officer

Silkeborg

We are looking for an energetic and ambitious candidate with a mindset to get things done - not necessarily a long-proven track record.

As Executive Assistant, you will play a crucial role in supporting the CSCO in managing and optimizing our supply chain operations.

At BORG we're guided by our core values and believe in fostering flexibility and trust. We prioritize integrity, innovation, and empathy, creating an environment where we can grow together.

BORG Automotive A/S
Gem
N1 A/S

Form fremtidens strøm: Manager for N1's Projekt 60kV-anlægsafdeling

Silkeborg eller Esbjerg

Bliv drivkraften i Danmarks energifremtid hos N1 som Manager for 60kV-anlægsprojekter – led et team i topklasse og realiser kritiske infrastrukturprojekter. Din strategiske indsats sikrer morgendagens elforsyning. Ansøg nu og tag del i en bæredygtig omstilling.

Dine primære ledelsesmæssige opgaver vil omfatte:

  • Personaleledelse og faglig sparring med projektlederne og site-managers
  • Planlægning og prioritering af opgaveporteføljen og ressourceallokering
  • Implementering af nye tiltag og processer, herunder forankre og stabilisere forandringer af arbejdsmetoder
N1 A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV