3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Profilpartners søger for Scanpharm A/S
Gem
Profilpartners

QC-kemiker med bred erfaring inden for analytisk kemi

Birkerød

Du får en nøglerolle i udviklingen af virksomhedens QC-laboratorium.

Du fungerer som faglig go-to-person for dine øvrige kollegaer i afdelingen samtidig med, at du får ansvaret for flere projekter. Du kører projekterne fra A til Z og står således selv for dialogen med kunden, igangsættelse og drift af projektet.

Du får gode personlige udviklingsmuligheder, og vil opleve at blive udfordret af et alsidigt arbejde.

Gem
Gravmand A/S

Bliv en del af vores spændende rejse som projektleder indenfor fjernvarme!

Birkerød

Er du en dygtig projektleder med en passion for fjernvarme og kompetencerne til at løfte vores fjernvarmeafdeling til nye højder? Vi har styrket vores fundament og står stærkere end nogensinde før med bundsolide resultater i bagagen.

Dette er en enestående mulighed for en projektleder, som hellere vil være en stor og essentiel brik i et lille puslespil end en lille og usynlig brik blandt tusindvis af andre. Sammen kan vi skabe mærkbare resultater – for dig, for Gravmand og for fjernvarmeudrulningen i Danmark

Gravmand A/S
Gem
Grafisk Maskinfabrik A/S

Teknisk Projektleder

Birkerød

Brænder du for at arbejde med teknisk projektledelse af kundetilpassede maskineløsninger samt bidrage til løbende udvikling og optimering af produkter til vores kunder?

Se video om Grafisk Maskinfabrik A/S som arbejdsplads

Så tilbydes du et udfordrende og spændende job med stor grad af selvstændighed i en virksomhed med højt til loftet og et godt arbejdsmiljø.

Som teknisk projektleder vil du lede definerede projekter for maskinudvikling og maskinleverancer hos GM. Du kommer til at stå for projekt- og opgavestyring, samt ressourcekoordinering i samarbejde med teamledere for R&D og vores Montage- og indkøbsafdeling.

Grafisk Maskinfabrik A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV