109 job matcher din søgning 109 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
NKT Photonics A/S
Accounts Payable Assistant

NKT Photonics A/S, Birkerød

Are you motivated by working in a growing company which develops cutting edge products in the laser industry?

Now is a great time to join us as our continuous success has set us on a hugely exciting growth path across our global organization.

We are looking for a skilled Accounts Payable Assistant to be responsible for processing all invoices received for payment and for undertaking the payment of all creditors in an accurate, efficient, and timely manner.

With more than 30 nationalities, we are a diverse group. But we have a lot in common. We are curious, respectful, and we aim to make a difference in the World.

NKT Photonics A/S
Color & Co ApS Produktionsmedarbejder

Color & Co ApS, Birkerød

Color & Co er en mindre virksomhed, der brænder for bæredygtighed og naturlige materialer i et skandinavisk design. Vi sælger og producerer eksklusive bambusgardiner og andre naturgardiner i en høj kvalitet.

Som produktionsmedarbejder i Color & Co kommer du til at arbejde med produktionen af rullegardinerne samt tilpasning af eksisterende gardiner. Du kommer primært til at arbejde selvstændigt med ansvar for egne ordrer, men det er også vigtigt at du kan arbejde sammen med vores andre produktionsmedarbejdere i et team.

Da vores gardiner er i en høj kvalitet, er det vigtigt at du sætter en ære i at levere et godt og smukt stykke arbejde og er god til at se detaljerne.

Carpeople Birkerød
Mekaniker

Carpeople Birkerød

Er du en person, der trives i et travlt værkstedsmiljø, er det måske dig, vi søger, som mekaniker til vores værksted.

CarPeople Birkerød er I rivende udvikling og vi søger derfor ekstra hænder til at varetage de daglige opgaver. Vi beskæftiger os med alle typer personbiler samt mindre varevogne, og fordi vi ikke er mærkespecifikke, er erfaring fra flere bilmærker en fordel, men ikke et krav.

Som person skal du være glad for at arbejde i et højt tempo, hvor kvalitet og service altid vægtes højt.

Carpeople Birkerød
Carcare ApS
Klargøringsmedarbejder

Carcare ApS, Birkerød

CARCARE er en virksomhed specialiseret indenfor bilklargøring og bilpleje og vi tilbyder skræddersyede løsninger til både private og erhvervskunder.

Jobbet består primært af daglig klargøring af biler for vores erhvervskunder samt ad hoc-opgaver. Herudover kan der forekomme forefaldende arbejde samt udkørsels-opgaver. Vi beskæftiger os med biler i alle klasser, men fælles for dem alle er at vi vægter service og detaljeorientering meget højt.

VI TILBYDER: Fast god løn, frihed under ansvar – hos os har du selv ansvaret for at tilrettelægge din dag og nå i mål med dine daglige opgaver samt mulighed for fleksible mødetider.

Carcare ApS
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Blue Control Bliv praktikant og få erfaring indenfor strategisk forretningsudvikling i vandforsyningssektoren

Blue Control, Birkerød

Er du klar til at kickstarte din karriere og vil du være med til at gøre en forskel mod en mere bæredygtig vandforsyning? Så kan vi tilbyde dig et spændende uddannelsesforløb, hvor du får mulighed for at arbejde med talanalyser og strategier.

Som praktikant hos Blue Control vil du udvikle dine kompetencer indenfor strategi, forretningsudvikling, markedsanalyser, talanalyser og økonomisk planlægning.

Vi har en god tradition for at forlænge samarbejdet med vores praktikanter efter endt praktik, så hvis du er interesseret i at blive som studentermedhjælper, og det passer med vores projekter, er der mulighed for, at din praktikperiode kan munde ud i en ansættelse.

Henrik Jacobsen Automobiler A/S – Birkerød
Pladesmed/karroseritekniker

Henrik Jacobsen Automobiler A/S – Birkerød

Har du solid erfaring som pladesmed? Er du god til både det håndværksmæssige, formår du at gennemføre opgaver effektivt til tiden og samtidig gøre det med et godt humør og med sans for de sidste detaljer? Så kan du være vores nye pladesmed i et ungt team af veluddannet medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • At udbedre skader i samarbejde med gode kollegaer.
 • At fastholde den højeste kvalitet i arbejdsopgaverne.
 • At gennemføre pladearbejde fra A til Z på mange forskellige modeller.

Du vil blive del af en dedikeret, uformel organisation, med en åben og afslappet omgangstone, som kombinerer et godt arbejdsmiljø med ambitiøse udviklingsmål.

Henrik Jacobsen Automobiler A/S – Birkerød
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Alment Praktiserende Læger Birkerød Lægeklinik ApS Konsultationssygeplejerske

Alment Praktiserende Læger Birkerød Lægeklinik ApS

Vi søger en sygeplejerske med start 1. august 2023.

Vi er en 2-mands kompagniskabspraksis med 2 faste læger, 1-2 uddannelseslæger, 1 SAA og en medicinstuderende. Vi har flotte nyrenoverede lokaler, og du får dit eget konsultationslokale. Vi benytter datasystemet XMO. Vores arbejdsmiljø er rummeligt, fleksibelt, engageret og humoristisk.

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige med bl.a. kronikerkontroller, graviditets- og børneundersøgelser 2-4 år, vaccinationer, rejsevejledning, besøg (prøvetagning), simple akutte problemstillinger mm.

Lyngaa Marine ApS
Servicetekniker til maritim elektronik og automation

Lyngaa Marine ApS, Birkerød

Lyngaa Marine søger nye kollegaer til vores produktion og serviceafdeling.

Du vil som servicetekniker hos os komme til at indgå i mange led i produktionen af vores avancerede styre- og alarmsystemer til skibe.

Dit arbejde vil primært omfatte produktion, test af anlæg og software samt idriftsættelse af anlæg i nært samarbejde med værfter i hele verdenen. Som ansøger skal du være indstillet på at rejse i ind- og udland er en del af dit arbejde, nogle gange med kort varsel.

Lyngaa Marine ApS
Lyngaa Marine ApS
Projektleder til maritim elektronik og automation

Lyngaa Marine ApS, Birkerød

Vi søger en kollega til vores team af projektledere. Du vil som projektleder hos os komme til at indgå i alle led i produktionen af vores avancerede styre- og alarmsystemer til skibe.

Arbejdet omfatter projektledelse fra start til slut, herunder design af systemerne, udarbejdelse af tegninger, indkøb, produktion, test af anlæg og software og til tider idriftsættelse af anlæg i nært samarbejde med de bedste værfter i hele verdenen.

Lyngaa Marine ApS
Novafos A/S Vi søger en specialist til vores IT-afdeling

Novafos A/S, Birkerød

Kritisk infrastruktur og høj sikkerhed kalder på dine specialistkompetencer.

Novafos er en forsyningsvirksomhed med kritisk infrastruktur, hvor vi skal kunne levere rent drikkevand samt modtage og håndtere borgernes spildevand døgnet rundt hele året. Det stiller store krav til vores IT-infrastruktur og opbygningen af denne.

Som IT-specialist vil du få en central rolle i forhold til vores IT-systemer. Du vil, sammen med tre kollegaer, have ansvaret for drift og udvikling af vores IT-systemer, herunder følge med i hvad der sker på it-områderne rundt om i verden, så vi løbende kan optimere og servicere vores systemer.

NKT Photonics A/S
Part-time student for lean-based production optimization

NKT Photonics A/S, Birkerød

In this role, we are looking for a resourceful and curious student who can work 15 to 20 hours per week on average. We will be flexible about working hours to fit your classes and exams.

We are passionate about our lean journey and have recently implemented a range of corrective actions to reduce waste and shorten the lead time of our products. Now we need you to help us continue that journey by digging one layer deeper into key processes to discover the next steps.

You will start by mapping out the process using value stream mapping. As you dig deeper you will then identify and perform/lead/propose corrective actions to bring us to a future state with increased capacity.

NKT Photonics A/S
Terminalen Birkerød Reservedelsekspedient

Terminalen Birkerød

Er du serviceminded, har et skarpt overblik, og har du lyst til at blive del af en multibrand forhandlerkæde, hvor professionel rådgivning og god kundeservice er i højsædet? Og samtidig blive en del af et team med en kultur hvor sammenhold og anerkendelse skaber medarbejdertilfredshed der ligger i toppen af branchen?

Din primære arbejdsopgave indebærer at yde professionel kundeservice og rådgivning til både interne såvel som eksterne kunder i forretningen. Dertil vil du blive medansvarlig for at sikre en effektiv styring af lageret samt stå for bestilling og disponering af reservedele.

Jobindex
Regnskabsmedarbejder – byg videre på din erfaring og få selvstændigt ansvar

Jobindex søger for EET Group i Birkerød

Vil du gerne brede dig ud over hele finansbogholderi-paletten og samtidig arbejde med internationale kolleger og leverandører? Og vil du være en del af et team, hvor vi løfter i flok og støtter hinanden?

  ”Du skal glæde dig til at blive en del af vores team. Vi har det rigtig godt kollegerne imellem, opgaverne er spændende, og vi har en personaleforening, der sørger rigtig godt for os,”-  Ditte.

Du får – i tæt samarbejde med dine kollegaer – ansvaret for finansbogholderiet i en stor del af de lande, hvor EET har selskaber/kontorer.

Er du klar til en varieret hverdag hos os?

Jobindex

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV