62 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

62 jobannoncer

Gem
Novafos A/S

Regnskabsassistent til kreditorfunktion

Birkerød

Har du brug for ro til at fordybe dig i dine kreditoropgaver, men samtidig trives med kontakt til kolleger i organisationen, når der skal godkendes fakturaer og laves årsregnskab?

I Team Økonomi og Regnskab er vi i alt 14 kolleger, der udgør et vigtigt knudepunkt for Administrationen, hvor vi dagligt har kontakt til mange medarbejdere og ledere i hele Novafos. Vi er dedikerede og dygtige til vores opgaver, og det er vigtigt for os, at vores nye kollega kan spejle sig i vores værdier, som blandt andet omhandler bæredygtighed, ansvarlighed, tillid og samarbejde.

Gem
Bjarne Nielsen A/S

Bliv salgstrainee i en af Danmarks største bilkoncerner

Birkerød

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern.

Til vores bilhus i Birkerød søger vi en salgstrainee, der drømmer om at arbejde med biler og have en karriere i bilbranchen. Her får du en spændende hverdag, hvor ingen dage er ens, særligt i vores bilhus sker der altid meget, og du skal være god til at omstille dig og kunne arbejde struktureret.

Bjarne Nielsen A/S
Active Search søger for kunde
Gem
Active Search

Debitor-bogholder søges til 3-9 måneders vikariat

Birkerød

Der er tale om en rolle som debitorbogholder i en virksomhed med hovedkontor i Birkerød.

Opgaverne består af bogføring af bank, oprydning af debitorer og ej udlignede betalinger og eventuelt andre opgaver, herunder rapportering af moms i eu-lande i samarbejde med ekstern konsulent.

Indrykket:
Gem
Forsvaret

Faglært eedarbejder - Grib muligheden for at arbejde med avanceret optisk udstyr hos Forsvaret!

Birkerød, Hillerød

Er du interesseret i lysforstærkning og optisk udstyr?

Indrykket:
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Accelink Denmark A/S

Automatiktekniker til Vedligeholdelsesafdelingen i Birkerød

Birkerød

Accelink i Birkerød byder på et spændende og udfordrende job med stor frihed til selv at definere og udvikle dine arbejdsområder. Du vil som en del af vedligeholdsgruppen indgå i et mindre team, bestående af otte teknikere og én Maintenance Manager.

Arbejdet består af

  • Elektrisk/mekanisk/pneumatikfejlfinding
  • Planlagt forebyggende vedligeholdelse
Gem
Accelink Denmark A/S

Utility/Facility tekniker til Vedligeholdelsesafdelingen i Birkerød

Accelink i Birkerød byder på et spændende og udfordrende job med stor frihed til selv at definere og udvikle dine arbejdsområder. Du vil som en del af vedligeholdsgruppen indgå i et mindre team, bestående af otte teknikere og én Maintenance Manager.

Arbejdet består af

  • Daglig rundering og tilsyn på forsyningsanlæg
  • Håndtering af nedbrud på forsyningsanlæg, herunder udførsel af reparation
Gem
Samplix ApS

Field Application Scientist

Birkerød

We’re looking for a highly motivated and communicative scientist to help researchers design their experiments using our novel technologies for single-cell functional analysis and targeted gene screening.

We offer a great job with development opportunities in a highly motivating, professional, friendly, and inclusive environment. You will be offered the opportunity to be part of a team that is spearheading the development of groundbreaking technologies to serve the rapidly growing market for single-cell analyses.

Gem
Combineering A/S

Logistics coordinator with freight forwarder experience

Birkerød

We convert waste and residues from both public and private companies into new raw materials – and when joining our Logistics & Operations department at our office, you will quickly find that this is what we are all passionate about.

Primary responsibilities will include:

  • Managing operations and logistics of several international projects
  • Document management in connection with transports
Combineering A/S
Gem
Combineering A/S

International Sales and Purchasing Coordinator

Birkerød

Is green your colour? And do you know how to balance and coordinate business development, order intake and startup on new sales projects?

When joining us, you can look forward to assist in planning and coordinating sales activities internationally, and to having a huge sense of purpose in your daily work. You will have the freedom to optimize and develop within your job function and be offered terms reflecting your skills.

Combineering A/S
Gem
Sveistrup A/S

Ansvarsbevidst kollega til lageret med potentiale til lagerchef

Birkerød

Vi søger en erfaren og ansvarsbevidst kollega til vort lager. Jobbet er selvstændigt, idet du selv tilrettelægger din dag, som vil bestå af dels administrative opgaver ved computeren, dels de praktiske opgaver på lageret.

Kan du holde styr på et lager og medvirke til at effektivisere processer med IT, er der på sigt et job som lagerchef.

Gem
TD SYNNEX Denmark ApS

Nordic Solution Advisor for VMware or/and Veeam

Birkerød

Are you an individual passionate about sparring with customers and advising on licensing best-practice and deal structure, looking for an exciting new opportunity? We are looking for a Nordic Solution Advisor to join our team and support our sales teams and partners in various aspects of software licensing and agreements throughout Nordics.

At TD SYNNEX, we’re proud to be recognized as a great place to work and a leader in the promotion and practice of diversity, equity and inclusion. If you’re excited about working for our company and believe you’re a good fit for this role, we encourage you to apply. You may be exactly the person we’re looking for!

TD SYNNEX Denmark ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Rudersdal Kommune

Barselsvikariat for Børnefysioterapeut i PPR

Birkerød

Vores nye kollega skal varetage:

  • Vedligeholdende træningsopgaver, primært indenfor specialområdet (0-6 år)
  • Konsultative opgaver indenfor vores specialområde (særligt indenfor de 6-17 år)
  • Genoptræningsopgaver

Du får et job med spændende udfordringer i et team med 7 engagerede fys- og ergoterapeuter. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor fagligt engagement og alsidige udfordringer, kombineret med fleksibilitet, varme og humor, er i højsædet. Selvom du skal arbejde meget selvstændigt, vil du have hyppig kontakt med dine kollegaer i PPR og vil være en del af et team, som er optaget af at udvikle deres faglighed og hjælpe hinanden.

Gem
Forsvaret

Elektronikfagtekniker eller Elektronikmekaniker til værksted Høvelte ved Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste (genopslag)

Birkerød

Har du et svendebrev som Elektronikfagtekniker, Elektromekaniker, radio & TV mekaniker eller anden relevant elektrofaglig uddannelse?

Indrykket:
Gem
Forsvaret

Elektronikfagtekniker eller elektronikmekaniker til værksted Høvelte ved Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste

Birkerød

Har du et svendebrev som elektronikfagtekniker, elektromekaniker, radio & TV mekaniker eller anden relevant elektrofaglig uddannelse?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV