97 job matcher din søgning 97 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 97 resultater.
Profil Search
Intern sælger - Dampsystemer - Storkøbenhavn & Nordsjælland

Profil Search søger for Spirax-Sarco

Er du den interne sælger, der er drevet af at kommunikere med kunderne, og samtidig har lysten og kreativiteten til at udtænke spændende marketingkampagner, så har vi lige jobbet til dig.

Der er reelt tale om en sælgerstilling, som drives internt fra, dvs. du kommer til at arbejde med den opsøgende del af salgsprocessen, hvor din opgave er at udvikle salget til eksisterende kunder med udgangspunkt i en portefølje af fokuskunder.

Der er ligeledes en marketingfunktion i stillingen, hvor du i tæt samarbejde med vores marketingafdeling i UK, skal udtænke og eksekvere kreative marketingkampagner til vores eksisterende kunder, samt følge op på disse.

Søg information om virksomheden på www.spiraxsarco.com.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Rudersdal KommunePædagog til vuggestuen i Børnehuset Bakkevej

Rudersdal Kommune, Birkerød

Bakkevejs indsatsområde i 2020 er dannelse & børneperspektiv, barnesyn og leg.

Vi leger derfor rigtig meget, både børn og voksne. Sammen skaber vi læringsmiljøer, hvor vi kan grine, have det sjovt, lære noget og udvikle os.

Pædagogerne viser børnene vejen, inspirerer og deltager i børnenes lege.

Personalet lægger stor vægt på, at det enkelte vuggestuebarn og gruppen hele tiden er i udvikling. Vuggestuebørnene øver sig meget på at være gode venner og få øje på, hvad vi i fællesskab kan.

Hvis du holder af hverdagen med rutiner og planlagte aktiviteter, de spontant opståede stjernestunder og den nære relation med børnene, så skal du søge stillingen hos os.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Rudersdal KommuneFantastisk tilbud til den rummelige sygeplejerske, som kan lide at have ansvar og arbejde selvstændigt

Rudersdal Kommune, Birkerød

Plejecenter Sjælsø søger ansvarshavende aftensygeplejerske 1. december 2020 eller efter aftale.

Du har det sygeplejefaglige ansvar om aftenen for plejecenterets 140 beboere. Du er medvirkende til at sikre en høj kvalitet i plejen og i sygeplejen, så den lever op til gældende lovgivning og du er ansvarlig for dokumentation efter gældende retningslinjer, kontakt til pårørende, til læge/hospital, samt 1813. Du skal sikre, at opgaverne tilrettelægges og udføres under hensyntagen til medarbejdernes kompetencer og borgernes ressourcer og behov. Du er udenfor plejenormeringen og vil være på tilkald i 4 grupper og 6 bo-enheder vagten igennem.

Vi har hele tiden vores opmærksomhed rettet mod, at alle beboere og deres pårørende oplever Plejecenter Sjælsø som et trygt og godt sted at bo. Omsorg og nærvær med den enkelte beboer i centrum, er meget vigtige parametre.

BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Rudersdal KommuneIT-supporter til Rudersdal Kommunens IT-afdeling

Rudersdal Kommune, Birkerød

Arbejdsopgaverne er mange, men vil hovedsageligt være 1 & 2 level telefonsupport. I teamet er vores opgaver, udover telefonsupport, også pc-drift, implementering af nye systemer, udvikling, planlægning, rådgivning og indkøb, som du lejlighedsvis også vil blive en del af.

Vores servicedeskmedarbejdere er teknisk dygtige og løser størstedelen af henvendelserne i 1 & 2 level. IT-afdelingen består af 24 medarbejdere i forskellige teams.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, gode kolleger samt god mulighed for at sætte dit præg på dine arbejdsopgaver.

NKT Photonics A/S
Senior Production Technician – R&D Production

NKT Photonics A/S, Birkerød

Are you interested and inspired by cutting-edge technology? Do you wish to be a part of a technical complex production, and contribute with hands-on production in cooperation with our Research and Development department?

We are looking for technically strong persons ideally with knowledge or experience in advanced electro-mechanical devices and/or the ability to understand in new technical things. Equally important is a strong interest in troubleshooting and production.

You will be part of a small team where you will interact with our highly skilled engineers/PhDs with backgrounds in optical fibers and lasers. The team is responsible for production of newly developed products and prototypes before it gets to our main production. The position involves hands-on production, so it is a must that you like to get things done and are self-driven.

NKT Photonics A/S
Rudersdal KommuneVil du med ud og lege med os?

Rudersdal Kommune, Birkerød

Børnehuset Birkemosen er en forholdsvis lille daginstitution, som søger en uddannet pædagog, der har lyst til at arbejde med vores skønne børnehavebørn.

Vi er en integreret institution, med 2 vuggestuer og 2 børnehavegrupper.

Uglestuen søger en pædagog der:

 • Elsker at arbejde med børnehavebørn
 • Er struktureret eller kan arbejde under struktur
 • Er reflekterende, både på egen og andres praksis
TSG Nordic A/STeknisk Projektleder

TSG Nordic A/S, Birkerød

Vi har hårdt brug for en kollega til at hjælpe med opgaver i vores serviceafdeling. Jobbet er meget selvstændigt og afvekslende og indeholder hovedsageligt opgaver indenfor følgende områder:

 • Håndtering af garantisager
 • Håndtering af tekniske breve fra vores producenter
 • At være vores specialist på de love og regler, vi er underlagt, eks. tankbekendtgørelsen, Atex m.m.
 • Medlem af erfa-gruppen ”Andre væsker end vand” (benzinbekendtgørelsen)
 • Klargøring og test før installation af udstyr
Tech Data Denmark ApS
Business Unit Manager, Cisco - Ledelse & forretningsudvikling

Tech Data Denmark ApS, Birkerød

Motiveres du af ledelsesopgaven? Har du passion for at arbejde med en af IT markedets mest spændende producenter og ledende teknologier? Har du ambition om at skabe de bedste resultater og værdi for dine partnere? Så har vi jobbet til dig.

Du vil som leder for Cisco teamet have ansvaret for at sikre teamets fortsatte høje motivations- og kompetenceniveau, ligesom du skal sikre at både vores nuværende og fremtidige partnere (vores kunder) foretrækker at samarbejde med Tech Data samt udvikle deres kompetencer og forretning på Cisco området.

Du vil dels stå for at udvikle den eksisterende forretning med eksisterende partnere og dels skulle drive øget vækst inden for specifikke kundesegmenter, herunder klarlægge behov, opbygge relationer, forstå kundebehov og stå for salgsfremmende aktiviteter.

Tech Data Denmark ApS
Rudersdal KommuneKommunikationskonsulent til Skoleområdet og Børn og Familie

Rudersdal Kommune, Birkerød

Er du en engageret kommunikationskonsulent, der både kan skabe god kommunikation og løfte kommunikationen for hele Skoleområdet og det specialiserede Børneområde – så har vi den helt rette stilling for dig.

Du vil få spændende opgaver med at bistå Skoleområdet i at understøtte og bistå skolerne med deres kommunikationsopgaver. Tilsvarende vil du få opgaver i forhold til kommunikation på Børn- og Familieområdet.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i at støtte skoler og fagafdelinger i deres kommunikation. Der kan være tale om videoproduktion, hjemmesider, plakater, rapporter, pressemeddelelser mv., der skal udarbejdes til brug for det politiske niveau, de to forvaltningsområder og vores institutioner.

MUUSMANNRektor

MUUSMANN søger for Birkerød Gymnasium, HF, IB & Kostskole

Skolens rektor gennem 18 år har valgt at gå på pension. Derfor søger vi en ny visionær rektor, der brænder for at stå i spidsen for et attraktivt gymnasium med STX, HF, IB og Kostskole og en stærk international profil.

Birkerød Gymnasium er et velfungerende gymnasium med høje dannelses- og uddannelsesmæssige ambitioner. Skolens nye rektor skal være en samarbejdsorienteret og handlekraftig rektor med visioner for skolens fortsatte udvikling.

Rektor skal fungere som den samlende figur i en tydelig og involverende ungdoms- og læringskultur og som en leder, der klart kommunikerer værdier, mål og rammer.

En vigtig opgave er at sætte Birkerød Gymnasium på dagsordenen og skabe synlighed om skolen i lokalområdet og nationalt som en stor international skole og kostskole.

Quickpoint A/SSouschef

Quickpoint A/S, Birkerød

Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Og er du klar til at udvikle dit eget potentiale?

Du skal assistere værkstedschefen med at udarbejde tilbud, skrive ordrer ind og koordinere medarbejderne.

Du fremstår som det gode eksempel for de øvrige medarbejdere og kan lide at få olie på hænderne. Ved værkstedschefens fravær, skal du tilrettelægge medarbejdernes dag, og tager det fulde ansvar for værkstedets drift, indtil værkstedschefen er tilbage.

NKT Photonics A/S
Process Engineer – White light lasers

NKT Photonics A/S, Birkerød

Are you inspired by developing and maintaining advanced production setups and processes and ensuring high quality output through continuous improvements?

Equally important is a strong interest in process control and maintenance – being able to track quality and act accordingly.

As part of the team you will be technically responsible for the operation of our optical test systems and production equipment and will acquire a fundamental understanding of the hardware, processes and quality needed. The position also involves responsibility for maintenance and improvement of the equipment and processes including support to operators. Implementation of new production equipment and test setups when new products are introduced is also part of the job.

NKT Photonics A/S
NKT Photonics A/S
Production Engineer for Evening Shift – Optical Fiber Splicing

NKT Photonics A/S, Birkerød

Are you inspired by developing and maintaining advanced splicing processes and ensuring high quality output through continuous improvement and LEAN principles?

We seek a technically strong engineer with experience within optical fibers and splicing in particular. Equally important is a strong interest in process control and maintenance – being able to track yield and quality and act accordingly.

You will be technically responsible for the operation of our splicing cell during the evening shift and will acquire a fundamental understanding of the hardware, processes and quality needed. The position involves responsibility for the equipment and processes but also the overall state of the manufacturing area – yield and output – including 1st line support to operators and planning.

NKT Photonics A/S