3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Glarmestre Snoer og Sønner A/S

Projektleder til Glas og Alu

København NV

Vi søger en ambitiøs projektleder, som kan styrke og udvikle vores glas- og alu-divisioner samt indgå i vores ledelsesteam på tværs af vores tre divisioner.

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

  • Projekt- og økonomistyring
  • Ressourcestyring; herunder sagsstyring og mandskabshåndtering
  • Opsøgende kundekontakt

Udover et spændende og udfordrende job i en virksomhed med fokus på høj faglighed, vil du opleve en arbejdsplads, hvor værdigrundlaget og det sociale kit er på plads.

Glarmestre Snoer og Sønner A/S
WWF Verdensnaturfonden

Projektleder til dansk natur (genopslag)

København

Vil du være med til at gennemføre vigtige naturprojekter i Danmark? Motiverer det dig at blive del af en global NGO, der arbejder nationalt og internationalt med projekter, policy, partnerskaber m.m.?

Vi har høje ambitioner for dansk natur og ønsker at spille en afgørende rolle i det fremtidige arbejde for at beskytte og genoprette dansk natur bedst muligt. Derfor satser vi massivt på at udvikle konkrete indsatser, der i samarbejde med virksomheder, organisationer og myndigheder skal bevare og genoprette dansk natur.

Vi tilbyder en plads på holdet i en stærkt videnstung sektion, med godt kollegaskab.

Brinch & Partners søger for NEXT Uddannelse København
Gem
Brinch & Partners

Projektleder

København NV

Din opgave bliver at være projektleder for etablering af et procesanlæg til kaffeproduktion. Anlægget kommer til at bestå af lagerstyring af rå- og færdigvarer, sortering af bønner, ristning med flere forskellige størrelse ristere, køling, formaling og pakning på to forskellige pakkelinjer.

Det er vigtigt, at du har forståelse for den snitflade, projektet har til NEXTs kerneopgave – at uddanne selvstændige og fagligt kompetente procesoperatører.

Brinch & Partners

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV