28 jobannoncer matcher din søgning 28 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Erfaren projektleder til digitale projekter

København V

Er du en erfaren projektleder, som vil lede spændende projekter, og kan du lide at begå dig i feltet mellem brugere, forretning, it og eksterne it-leverandører? Så grib pennen og fortæl os om dig og dine kompetencer.

Vi har i Landbrugsstyrelsen et stort systemlandskab, hvor vi bygger unikke it-systemer, der sikrer udbetaling af landbrugstilskud. Vi har brug for en projektleder til at samle trådene i de projekter, der går på tværs af organisationen.

Vi har en uformel tone og har fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og har let til grin og smil. Vi arbejder aktivt med at udvikle god ledelse, og du vil få en leder, der tilstræber at give god og konstruktiv feedback.

Gem
SOSU H

Projektchef til 3-årigt EU socialfondsprojekt med SOSU-skoler og VUC-institutioner i Region H

København V

”Nye broer til flere faglærte” er et projekt med forventet start d. 1/8 2024, som er skabt i et tæt og forpligtende samarbejde mellem seks VUC-institutioner og to social- og sundhedsskoler i Region Hovedstaden.

Du har erfaring med ledelse, herunder personaleledelse, samt solid og dokumenteret erfaring og kompetence inden for projektstyring af store projekter f.eks. finansieret af fonde, regioner eller EU, herunder økonomistyring, dokumentation, afrapportering og administration.

SOSU H
Gem
Tivoli A/S

Tivoli søger digital projektleder til projektansættelse i Marketing

København V

Vil du være med til at udvikle Tivolis digitale platforme og styrke både gæsteoplevelse, trafik og salg?

Du leder projektet i tæt parløb med en IT-projektleder og har overblikket på tværs af spor. Du sikrer rapportering og forståelse af de digitale KPI’er for alle stakeholders på tværs af organisationen.

Vi tilbyder en 15 måneders projektansættelse hvor du får muligheden for at påvirke udviklingen af Tivolis digitale rejse.

Dansk Gartneri

Projektleder til Flora Dania

København V

Vil du være med til at skabe fortællingen om en grøn og bæredygtig potteplantesektor?

Du kommer til at koordinere en bred palet af markedsføringsaktiviteter, der er med til at promovere den danske potteplantesektor i ind- og udland. Du skal skabe en samlet fortælling med udgangspunkt i sektorens grønne profil på tværs af digitale og fysiske platforme.

Floradania Marketing er en afdeling i Flora Dania, der er en sektor under Dansk Gartneri. Her varetager vi den generiske markedsføring for potteplantesektoren.

Dansk Gartneri
ATP Ejendomme A/S

Projektleder til ATP Ejendomme

København V

Vil du sætte dit præg på én af landets mest imponerende ejendomsporteføljer?

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i indre København, men størstedelen af din hverdag vil foregå ude på ejendommene, hvor du vil koordinere og føre tilsyn med igangværende arbejder.

Dine opgaver bliver blandt andet, at:

  • udfærdige kontrakter og honoraraftaler
  • være ansvarlig for anlægsøkonomi, tidsplanlægning, udbuds- og entrepriseform samt projektorganisering
ATP Ejendomme A/S
Sund & Bælt Holding A/S

Projektleder der skaber fremdrift

København V

Vil du bringe din projektledererfaring endnu mere i spil, samtidig med at du bruger din specialisterfaring? Skaber du fremdrift og resultater og har du interesse for større fysiske projekter og miljø- eller trafikområdet? Så læs mere her og ansøg om at blive en del af vores miljø- og myndighedsafdeling i Sund & Bælt Projektudvikling.

Som en del af Sund & Bælt Projektudvikling får du mulighed for at sætte dit eget aftryk på større kommende infrastrukturprojekter i Danmark.

Vi arbejder efter en matrix-struktur, som tilbyder gode muligheder for at bruge vores kompetencer på tværs af flere projekter og dér, hvor vi hver især skaber størst værdi.

Sund & Bælt Holding A/S
Banedanmark

Projektleder til 3. partsprojekter

København V

Motiveres du af at kommunikere med både teknikere og myndigheder, have mange bolde i luften og holde overblikket, så har vi et spændende job til dig i sektionen Spor & 3. Part.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

En 3. partsprojektleder i Banedanmark har til opgave at hjælpe eksterne projekter gennem den ofte komplekse godkendelsesproces i Banedanmark. Dette indebærer et stort koordineringsarbejde både internt og eksternt. 3. partsprojektlederen skal derfor kunne bygge bro mellem den eksterne bygherres verden og de interne processer i jernbanens meget komplekse verden, hvor ord som CSM, TSI, Igangsætningstilladelse/gravtilladelse, faglig ledelse er en del af dagligdagen.

Banedanmark
Gem
Nykredit

Senior AI proceskonsulent til Intelligent Automation

Kbh. V

Vil du være med til at skabe værdi for Nykredits kunder og vores interne kolleger? Er du passioneret omkring procesoptimering, AI og automatisering?

Hos os vil du blive en del af et helt nyt team, der får til ansvar at drive udviklingen af organisationens AI-løsninger. Du vil komme med på en spændende rejse, hvor vi sammen skal lykkedes med at bringe AI ind i Nykredits DNA.

Det vil blive både udfordrende og spændende, når vi sammen skal betræde nyt land.

Nykredit
Banedanmark

Projekteringsleder til jernbanens signalsystemer

København, Fredericia eller Aarhus

Se video om Banedanmark som arbejdspladsKan du se dig selv arbejde med transformationen fra gamle analoge signalanlæg mod ny IT-baseret signalteknologi?

Du bliver en del af Anlægsdivisionen, Banedanmarks byggeherreorganisation og en af landets største bygherrer. Her indgår du i sektionen Sikring, hvor vi tilbyder et spændende fagligt miljø.

Som projekteringsleder i Sikring er dine opgaver forskellige. I nogle projekter styrer du vores eksterne rådgivere, både hvad angår definition af opgaven, rådgiverens fremdrift samt kvalitetssikring. I andre opgaver får du ansvaret for selve projekteringen, hvilket betyder, at du får lov til at grave dig ned i teknikken.

Banedanmark
Banedanmark

Byggeledere til stærkstrøm eller sikring

København V, Fredericia, Aarhus

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Har du erfaring med udførelse af baneprojekter, og er du særligt glad for at arbejde med stærkstrøm eller sikring?

Du ansvar for udførelsen af nogle af vores store anlægsprojekter og du kommer til at bidrage til, at projekterne bliver til virkelighed. Du vil få en central rolle på byggepladsen, hvor du medvirker til det gode samarbejde med vores entreprenør, fagtilsyn og rådgiver.

Vi har stort fokus på efteruddannelse og videreudvikling af vores byggeledere.

Banedanmark
Banedanmark

Få dit eget tekniske ansvarsområde som Projekteringsleder i Broer og Konstruktioner

Aarhus, Fredericia eller København

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du vil være det tekniske bindeled mellem projektledelsen og den rådgivende virksomhed, når dit projekt skal forny banestrækninger, bygge nye broer eller ombygge eksisterende konstruktioner.

Dine primære opgaver som projekteringsleder inden for broer og konstruktioner bliver at:

  • være tovholder på projekteringen i konstruktionsprojekter
  • koordinere, drive og sikre fremdrift indenfor dit fags leverancer i alle projektets faser
  • være bindeled mellem projektering og projektledelse
Banedanmark
Banedanmark

Projekteringschef til projekterings- og udviklingsopgaver

Fredericia eller København

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at kombinere klassiske projekteringsopgaver inden for projektering af perroner og føringsveje med udviklingsopgaver og implementering af nye arbejdsgange? Så har du nu muligheden.

Du bliver en del af sektionen geoteknik, jord og afvanding i Banedanmarks anlægsdivision. Du kommer til at spille en helt central rolle i udviklingen af sektionen. Det gælder både udviklingsopgaver såsom implementering af tavlestyring samt træning og oplæring af nye projekteringsledere.

Banedanmark
LINX Association

Materialefaglig teamleder i LINX Foreningen

København V eller Aarhus C

Vi søger en engageret og karismatisk medarbejder til en stilling som daglig leder for LINX’ materialevidenskabelige team (intet personaleansvar).

Du bliver LINX’ primære kontakt til et stort antal industri-SMV’er over hele landet. Sammen med et antal erhvervsråd bliver det dit ansvar at hjælpe virksomhederne bedst muligt fra idéfase ind i den eksekverende fase mht. grønne løsninger indenfor det materialetekniske område.

Arbejdssted er København eller Aarhus med mulighed for hjemmearbejde.

Banedanmark

Teamleder til dygtigt hold af sikringstekniske projekteringsledere

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som teamleder får du ansvar for et lille team af teknisk dygtige medarbejdere med mange års erfaring inden for projekteringsledelse. Sammen kommer I til at håndtere porteføljestyring og planlægning af sikringstekniske leverancer samtidig med, at I bidrager med faglige inputs i forhold til sikringsprojektering og validering.

Dine primære opgaver vil være inden for projektstyring og personaleledelse. Du får bl.a. ansvar for økonomistyring, drift og planlægning samtidig med, at du skal sikre, at dine medarbejdere har de nødvendige forudsætninger for at kunne lykkes med deres projekter fra start til slut.

Banedanmark
Gem
Evida

Project Manager - Stå i spidsen for store CO2-projekter - København

Se video om Evida som arbejdspladsVil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for egne CO2-projekter med betydelig kompleksitet? Og har du evnen til at styre og samle trådene fra mange stakeholdere, som skal levere de nødvendige input til projekteksekveringen?

Du vil opleve stor selvstændighed i jobbet med en høj grad af fleksibilitet.

Evida
Banedanmark

Projektchef/senior projektleder med teknisk indsigt til store sporprojekter

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsEr du en dygtig projektleder, der kan drive processer helt i mål? Så har du nu mulighed for at stå i spidsen for udvikling, fornyelse og opgradering af fremtidens store jernbaneprojekter som en del af Banedanmarks stærke projektorganisation.

Du bliver ansvarlig for ledelsen af projekternes tidsplan og økonomi, mens Banedanmarks egne projekteringsledere vil bistå dig fagligt og sikre kvaliteten af projekterne. Du vil ligeledes være ansvarlig for oplæring af projektlederkollegaer samtidig med, at du får mulighed for at præge udviklingen af sektionen.

Banedanmark
Ingeman Fischer ApS

Konstruktionsingeniør

København V

Vil du arbejde tværfagligt med alle de typer renoverings- og konstruktionsprojekter, vi får ind? Og vil du have en hverdag, der udover beregninger også byder på tilsyn, tidsplaner, og telefonopkald til kunder? Hos os kommer du med garanti til at udvikle dig.

Du vil få tilknyttet vores faste Huscoach som vil sikre, at alle i teamet ikke bare har det godt, men også at vi sammen optimerer vores arbejdsprocesser på den mest menneskelige måde. Derfor lægger vi vægt på ikke kun at udvikle vores forretningsmål, men også på at sikre, at hver enkelt medarbejder føler sig hørt, værdsat og støttet.

Ingeman Fischer ApS
KAR+CO søger for Realdania
Gem
KAR+CO

Projektchef

København V

Du vil blive en del af fagteamet Bygningskultur og udvikling af steder, og som projektchef vil du sammen med resten af teamet få ansvar for en bred portefølje af projekter og opgaver med fokus på de filantropiske mål: At fremme en levende bygningskultur og fremme stedbundne potentialer over hele landet.

Du tilbydes et spændende job, hvor du har stor indflydelse på dit arbejde, kan sætte din faglige viden i spil, og samarbejde med mange engagerede aktører.

KAR+CO
Gem
Nykredit

Senior projektleder til Projekter i Totalkredit

København V

Som senior projektleder i Totalkredit får du ansvar for nogle af Totalkredits nye udviklingsinitiativer– fra den første idéudvikling til implementering. Projekter kan både omfatte løsninger til privat- såvel som erhvervssegmentet.

Fælles for dem alle er, at løsningerne skal bidrage til en forøget værdiskabelse overfor Totalkredits over 910.000 kunder, 41 samarbejdende pengeinstitutter og Totalkredits egne enheder.

Gem
Tivoli A/S

Drift og Byggeri i Tivoli søger projektleder

København V

Kan du organisere og styre alsidige byggeprojekter der skal udføres med stramme deadlines og i en høj kvalitet?

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du i tæt samarbejde med flere forskellige kolleger, har det kølige strukturerede overblik og projektplanen løftet højt over hovedet?

Når gæsterne begynder at glæde sig til en ny forlystelse i Tivoli, så ser du frem dig til opgaven med at klargøre alt til det næste projekt, der skal i gang i Tivoli. Du arbejder med detaljerede planer og er indstillet på, at det kræver en masse koordinering og involvering af såvel eksterne som interne interessenter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV