4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

THISTED KOMMUNE

Programleder til projektet "Fælles om ungelivet"

Thisted

Fælles om ungelivet er et partnerskab mellem Sundhedsstyrelsen og Trygfonden, hvor visionen er, at danske unge skal have et godt ungeliv, hvor rusmidler ikke spiller en markant rolle.

Fælles om ungelivet er en datadreven indsats, hvor der gennem Ungeprofilundersøgelsen indsamles lokale data om børn og unges brug af rusmidler og niveauet af beskyttelsesfaktorer som fx forældrenes involvering og deltagelse i foreningsliv. Programlederen skal bruge undersøgelsens resultater til at identificere udfordringer og danne grundlag for projektets målsætninger og aktiviteter.

Dr. Louises Børnehus

Engageret pædagog

Thisted

Vi søger en uddannet pædagog til ansættelse 30 timer ugentligt pr. 1. august 2024.

Dr. Louises Børnehus er en privat institution med 66 skønne børn i alderen 0 til 6 år fordelt på en vuggestuegruppe og tre aldersopdelte børnehavegrupper. Vi er Thisteds ældste daginstitution med en lang historie og mange dejlige traditioner.

I huset føler vores personale et ejerskab til stedet, og har gode, tætte relationer til hinanden – så du får et godt team af kollegaer der alle er klar til at bakke op om dig.

THISTED KOMMUNE

Pædagogisk medarbejder til Bofællesskabet Drengshøj

Thisted

Vi søger en pædagogisk medarbejder, som har lyst til at arbejde med borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Bofællesskabet er placeret på adressen Drengshøj 7 i Thisted, og består af 24 borgere fordelt i 2 huse. De fleste af borgerne er tilknyttet beskyttet dagtilbud i kommunen.

Vi tilbyder skønne borgere og hjælpsomme kolleger og introduktion og indføring i arbejdet med borgerne.

EUC Nordvest søger skolehjemsassistent

Thisted

På Skolehjemmet i Thisted søger vi en skolehjemsassistent til at indgå i vores faste team af skolehjemsassistenter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV