47 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

47 jobannoncer

Gem
SuperBrugsen

Genopslag Souschef, SuperBrugsen Thisted

Vil du være med til at lede og udvikle en mellemstor dansk virksomhed? Har du leder-og købmandskab i blodet, forståelse for teknologi, tal og mennesker, så har du nu muligheden hos Danmarks største detailvirksomhed.

Som souschef får du mulighed for at prøve kræfter med alle slags ledelsesmæssige beslutninger i en stor butik med mange medarbejdere. Da du fungerer som stedfortræder for uddeleren, vil der være mange beslutninger du selv kommer til at træffe. Du bliver klædt på som købmand og leder, hvilket bakkes op af uddannelse, coaching, mv. i Coop.

Gem
JKS

Produktionsmedarbejder på cementfabrik søges til virksomhed i Thisted

Thisted

Har du hænderne skruet rigtigt på, og er du klar på afvekslende arbejdsopgaver, hvor du får brugt hele kroppen?

Indrykket:
Hentet fra JKS
Gem
THISTED KOMMUNE

Familiekonsulent til børne- og familierådgivningen

Thisted

Vi har fået mulighed for at ansætte 3 familiekonsulenter – så har du en pædagogisk eller socialfaglig uddannelse, gerne med terapeutisk overbygning - og har du erfaring indenfor børneområdet, så er det måske dig vi søger?

Vi tilbyder dig et hold af engagerede kollegaer i en afdeling med plads til faglig og personlig udvikling og prioriterer dette i makkerskaber, til teamsupervision og i form af tæt ledelsesmæssig sparring. Arbejdsopgaverne er alsidige og vekslende. Du vil blive ansat med mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse – alt i alt et spændende, alsidigt og udfordrende arbejde.

Harmonien
Gem

Bartender til weekendarbejde

Thisted

Harmonien er det ældste værtshus i Thisted, hvor der er plads til alle.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Ledsager

Thisted

Ekstra Ledsager søges til kvinde på 91 år, med et synshandicap.

Indrykket:
Hentet fra DUOS
Gem

Klubmedarbejder Ungdomsskolens klubber

Thisted

Vi søger en engageret klubmedarbejdere til vores klubarbejde i Thisted Ungdomsskole.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
THISTED KOMMUNE

Gør en forskel som fleksjobkonsulent i Team Job og Fleksjob

Thisted

Din rolle bliver at varetage opgaver som fleksjobkonsulent, hvor du får ansvar for at sikre en håndholdt og systematisk indsats med henblik på at sikre borgerens vej i fleksjob, hvilket bl.a. kræver viden om jobmulighederne i lokalområdet og evnen til hurtigt at skabe et netværk af virksomheder.

Det er din opgave at bidrage til, at fleksjobvisiterede finder deres plads på arbejdsmarkedet, og at virksomhederne får den arbejdskraft, de har brug for.

KVR Thy-Mors
Gem

Alsidig Håndværker Søges til Mindre Entreprenørfirma

Thisted

Er du en dygtig håndværker med alsidige færdigheder?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
KVR Thy-Mors
Gem

Anlægsgartner (gerne en grå) søges til spændende projekter i Thy

Thisted

Er du en dygtig og erfaren anlægsgartner med specialisering i grå områder?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
KVR Thy-Mors
Gem

Er du deres nye projektleder/pladsleder? -indenfor byggebranchen !

Thisted

For et pulserende firma fra Thy, som har sat kursen inden for Trapez og Panel montering, søger vi en erfaren pladsleder eller projektleder...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
KVR Thy-Mors
Gem

Kosmetolog/kosmetiker til klinik i Thisted

Thisted

Til en klinik i Thisted søger vi en dygtig og engageret kosmetolog/kosmetiker til deres skønhedsklinik.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
KVR Thy-Mors
Gem

Mødestabil og pligtopfyldende elektriker

Thisted

For et firma i Thy søger vi to engagerede og ansvarsbevidst elektrikere til deres dynamiske team.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
THISTED KOMMUNE

Erhvervspsykolog til HR Arbejdsmiljø

Thisted

Søger du efter muligheden for at udvikle arbejdspladser der ikke kun er attraktive pga. opgaver men også pga. fantastisk trivsel?

Som noget helt unikt har Thisted Kommune en intern erhvervspsykologordning for kommunens ansatte. Erhvervspsykologerne udvikler og løser opgaver indenfor det psykiske arbejdsmiljø på alle niveauer i organisationen, og det er her vi mangler dig.

Vi tilbyder et spændende og varierende job på et højt fagligt niveau i en ambitiøs og udviklingsorienteret organisation tæt på direktion, ledelse og den politiske beslutningsproces.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Thy Forsyning

Kommunikationsmedarbejder

Thisted

Er du stærk i skriftlig kommunikation og har du et grafisk blik? Brænder du for den grønne omstilling? Og vil du være med til at brande en moderne og innovativ virksomhed og sætte dit præg på udviklingen?

Som kommunikationsmedarbejder kommer du ud i hele organisationen, og du kommer til at beskæftige dig med mange forskellige målgrupper og platforme. Her skal du være med til at skabe en rød tråd, der går igen, i alt hvad vi laver – både skriftligt og visuelt.

Thy Forsyning
Gem
Thy Forsyning

Projektleder til udviklingsopgaver Genbrug og affald

Thisted

Her får du muligheden for at gøre en reel forskel i en fremtidsorienteret organisation, der går foran i kampen for en bæredygtig fremtid.

Er du klar til at gøre en forskel i en dynamisk og bæredygtig organisation? Vi søger en engageret kollega, der ikke kun skal være en del af vores fantastiske arbejdsplads, men også spille en central rolle i forbindelse med optimering og udvikling af genbrugs- og affaldsområdet. Du vil også fungere som et vigtigt bindeled mellem afdelingen og eksterne interessenter.

Thy Forsyning
Gem
THISTED KOMMUNE

Forebyg sygefravær som sagsbehandler i Team Sygedagpenge

Thisted

Vi søger en ny sagsbehandler til vores team på i alt 22 medarbejdere, hvoraf nogle beskæftiger sig med sygedagpengeforløb og andre med jobafklaringsforløb.

Her bliver du en del af JobRaskteamet sammen med tre kolleger, som har særligt fokus på at udvikle og implementere indsatser, der har til formål at forebygge og forkorte sygefravær.

Hos os vil du opleve, at der er fokus på din faglige udvikling, hvilket bl.a. betyder, at vi har faste fora for både kollegial og ledelsesmæssig sparring samt makkerskabsmøder, hvor det faglige fællesskab i teamet styrkes.

Gem
THISTED KOMMUNE

Social- og sundhedspersonale til Hjemmeplejen Nord

Thisted

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team og trives du med faglige udfordringer, så er det lige dig, vi mangler!

Vi søger

  • Dagvagt med afløsning i aftenvagt
  • Aftenvagt med afløsning i dagvagt

Begge stillinger er som udgangspunkt på 37 timer, men der kan indgås aftale om andet timetal. I begge stillinger må der forventes arbejde hver anden weekend.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV