98 job matcher din søgning 98 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

THISTED KOMMUNE
Pædagog til Flex Østre

THISTED KOMMUNE

Vi søger en dygtig og engageret pædagog til Flex Østre, som er et specialundervisningstilbud i Thisted Kommune for elever i udskolingen, der har generelle indlæringsvanskeligheder. Elevernes vanskeligheder betyder, at de har behov for at være i et struktureret miljø med få elever i klasserne og høj grad af støtte. Der er p.t. 25 elever i Flex Østre.

I stillingen er den primære opgave at være støtte i undervisningen samt en fast ugentligt vagt/eftermiddag i fritidstilbuddet der er i Flex samt have tilsyn i frikvartererne.

Vi tilbyder:

 • en god skole med et godt og udviklende lærings- og arbejdsmiljø.
 • en skole, hvor der er fokus på faglighed og social udvikling for alle.
 • kompetente kolleger, der samarbejder i professionelle læringsfællesskaber.
FOGH NISSEN Management Salgschef

FOGH NISSEN Management søger for ab Aluminium A/S i Thisted

Specialister i aluminiumsbearbejdning – fantastisk arbejdsmiljø – vækst og udvikling – ledelse af salgsteamet - opbygge relationer

Efter 55 år med udvikling, bearbejdning og produktion af højtforædlede produkter i aluminium, har ab Aluminium i dag en solid markedsposition. Fremtiden tegner lys, og der er en ambition om fortsat vækst og udvikling. Salgschefen gennem de seneste 15 år fratræder til sommer, og vi leder derfor efter hans afløser. Måske er det dig? Du bliver ansvarlig for det samlede salg, og du vil komme i spidsen for 2 fantastisk dygtige salgsingeniører med mange års erfaring i ab og fra branchen. Du får direkte reference til den administrerende direktør, og du indgår i ledergruppen på 3.

Picca Automation A/S Projektingeniør

Picca Automation A/S, Søborg, Silkeborg, Videbæk, Thisted, Randers

Er du en haj til programmering af PLC- og/eller SCADA-applikationer? Og kunne du tænke dig en stilling med afsæt i forskellige programmeringsopgaver inden for de områder, du brænder for?

Som vores nye projektingeniør bliver du ansvarlig for delprojekter inden for dit ekspertiseområde. Det betyder, at du samarbejder med vores projektledere og de øvrige deltagere i projektorganisationen for at løse opgaven og sikre høj kundetilfredshed gennem hele projektet.

Som projektingeniør hos Picca vil du deltage i mange af projektets faser, herunder alt fra det indledende kundemøde til implementering og test on-site.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
XL-BYG
Bygningskonstruktør til XL-BYG Tømmergaarden Thisted

XL-BYG, Thisted

Vi søger en medarbejder til vores forretning på Silstrupvej i Thisted, som med baggrund i sin uddannelse som bygningskonstruktør eller byggetekniker, vil bruge sin erfaring og uddannelse som sparringspartner og rådgiver for vores kunder.

Dine primære opgaver vil være:

 • Rådgivning på byggeprojekter. Primært af vores professionelle kunder
 • Prisberegning og tilbudsgivning på byggeprojekter
 • Mængde opmåling af byggematerialer ved hjælp af IT-værktøjer

Du vil opleve et spændende og afvekslende job, med stor fleksibilitet og mulighed for at planlægge og sætte præg på din arbejdsdag.

XL-BYG
Cimbria Unigrain A/S
SPAREPARTS & AFTERSALES SPECIALIST - TEAMLEAD

Cimbria Unigrain A/S, Thisted

Cimbria Aftersales er i en rivende udvikling og vi ønsker at forstærke vores indsats og sikre et højt serviceniveau for vores kunder. Som led i denne udvikling søger vi til vores Aftersales afdeling en:

Spareparts & Aftersales Specialist - Teamlead

Her får du en vigtig rolle i at sikre et højt serviceniveau og effektiv opgavekoordinering mellem kunder og interne interessenter. Du vil få ansvaret for at håndtere internationale reservedelsfore- spørgsler igennem hele arbejdsprocessen, fra første kontakt med kunden til ordreafgivelse. Udover Aftersales Specialist funktion vil du endvidere fungere som Teamleder for Aftersales teamet, som nuværende består af 4 dedikerede medarbejdere. Jobfunktionen varetages ud fra en forventet fordeling med 80% af Aftersales og 20% i teamledende funktion.

Cimbria Unigrain A/S
Cimbria Unigrain A/S
AFTERSALES ASSISTANT - TIDSBEGRÆNSET STILLING

Cimbria Unigrain A/S, Thisted

Da vi har travlt, får du en vigtig rolle i, at betjene internationale reservedelsforespørgsler fra vore kunder i hele verden.

Du hjælper med ordrehåndteringen og indtastning af ordrer i vores ERP-system. Alt efter erfaring og kompetencer, får du lov til at arbejde med tilbud og den fulde ordre proces.

Du vil blive en del af et team, bestående af 4 dedikerede medarbejdere, som vil sikre dig oplæring i de enkelte processer.

Cimbria Unigrain A/S
Dansk Anodiserings Industri A/S Teknisk Sælger

Dansk Anodiserings Industri A/S, Thisted

 • Motiveres du af salg og rådgivning til nye og eksisterende kunder?
 • Har du en teknisk eller håndværksfaglig baggrund?
 • Er du struktureret og god til at holde overblikket i en travl hverdag med mange bolde i luften?

Så kan DU være netop den nye medarbejder, vi søger til en spændende og alsidig stilling på vores fabrikker i Thisted.

Dine typiske arbejdsopgaver vil være at:

 • lave opsøgende salg overfor såvel nye som eksisterende kunder
 • udarbejde tilbud samt analysere, evaluere og efterkalkulere ordrer
 • supportere og yde teknisk rådgivning til kunder om den optimale produktion og overfladebehandling
 • samarbejde med større kunder og være det tekniske bindeled til produktionen
THISTED KOMMUNE
Pædagog til Nors Børnehus

THISTED KOMMUNE

Vi søger en pædagog til 30 timer om ugen i Nors Børnehus.

Er det dig, som skal være med i vores team til videreudvikling af Nors Børnehus. Lige nu er vi igang med strukturelle og organisatoriske ændringer. Vi har 2 primære stuer i børnehaven og resten af børnehaven er delt ind i forskellige aktivitetszoner.

Vi arbejder ud fra et faglig grundlag, med forskellige læringsmiljøer til fordybelse af forskellige behov og interesser fra børnene og mulighed for nytænkning, kreative indspil og ideer fra kolleger. Vi har et positivt, humoristisk og stabilt arbejdsmiljø og vi sætter stor pris på vores forældresamarbejde.

Nors Børnehus er en børnehave med børn i alderen 3-6 år. Vi ligger i et naturskønt område, med både idrætshallen, skolen og mange turmuligheder tæt på.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gældsstyrelsen Nyuddannet eller erfaren sagsbehandler søges til udfordrende opgave - bliv en del af holdet

Gældsstyrelsen, Thisted

Vi søger engagerede sagsbehandlere, der vil ind i en organisation, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd. Prioriterer du også balancen mellem udfordringer, ansvar og faglig udvikling? Så skal du læse videre, da vi søger kollegaer til en stilling, der har samfundsmæssig betydning.

Du vil i samarbejde med dine kolleger skulle indgå i konkrete sagsbehandlingsopgaver vedrørende inddrivelse af borgeres og virksomheders gæld.

Du får blandt andet mulighed for at arbejde med komplekse forældelsesregler og processer, hvor korrekthed og omhyggelighed i opgaveløsningen er helt central. Du skal blandt andet sikre kvaliteten af de enkelte gældsposter til inddrivelse samt foretage konkrete faglige vurderinger.

Gældsstyrelsen
Lægehuset Thyland I/S Konsultationssygeplejerske

Lægehuset Thyland I/S, Thisted

Vi søger en selvstændig konsultationssygeplejerske med erfaring fra medicinsk ambulatorium og akutmodtagelse. Du skal naturligt holde fokus på høj faglighed og have et godt humør i en travl hverdag.

Vi er to faste læger, farmakonom, sekretær og tre sygeplejersker, hvoraf en går på pension. Der er 1-2 uddannelseslæger, og vi har tæt kontakt med hjemmeplejen, som vi deler hus med. Der er 3.100 patienter og vi er plejehjemslæger for Solgården og Kastanjegården.

Gældsstyrelsen Sagsbehandler med juridiske kompetencer til insolvensområdet

Gældsstyrelsen, Thisted

Har du mod, lyst, tålmodighed og troværdighed til at blive vores nye specialist indenfor insolvensområdet? Motiveres du af at blive udfordret af komplekse opgaver, der løses med juridisk snilde og grundighed – så er du den kollega vi søger i Gældsstyrelsen i Thisted!

Du vil som vores nye kollega arbejde indenfor insolvensområdet med særligt fokus på opgaverne konkursbehandling og mere projektorienteret sager, hvor du får lov til at bruge dine juridiske kompetencer i samarbejde med dine kollegaer. Du vil stifte bekendtskab med den generelle insolvensbehandling og tage del i de administrative opgaver, som er relateret til insolvensbehandlingen.

Eksempler på opgaver kan være:

 • Konkursbehandling
 • Behandling af mere komplicerede og projektorienteret sager
 • Kontakt med advokater, revisorer og Skifteretterne
Gældsstyrelsen
Gældsstyrelsen Kan du yde en god service, og træffe korrekte og ensartede afgørelser?

Gældsstyrelsen, Thisted

Til insolvensområdet søger vi en sagsbehandler, der vil ind i en organisation, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd. Prioriterer du også balancen mellem udfordringer, ansvar og faglig udvikling? Så skal du læse videre, da vi søger en kollega til en stilling, der har samfundsmæssig betydning.

Vi har ansvaret for den offentlige gældsinddrivelse. Opgaven har stor betydning for samfundet og resultatet af dit arbejde er til at få øje på. Du skal være med til, at sikre en solid sagsbehandling og gøre en forskel som sagsbehandler til eftergivelsesområdet i Insolvens.

Du kommer til at træffe afgørelser i sager, hvor skyldnere har ansøgt om at få eftergivet gæld. På baggrund af din konkrete individuelle vurdering, træffer du en velbegrundet afgørelse om, hvorvidt ansøgningen kan imødekommes eller ej. Derudover er opgaven at besvare telefoniske og skriftlige henvendelser fra skyldnere.

Gældsstyrelsen
THISTED KOMMUNE
SSA/Pædagogisk medarbejder 37 timer pr. uge Team Bostøtte

THISTED KOMMUNE

Vi søger 1 engageret social- og sundhedsassistent/pædagogisk medarbejder til vores social-psykiatriske team, hvor vi yder bostøtte til sindslidende i eget hjem.

I vores tilbud skal du være villig til både at arbejde i Bostøtten, såvel som på vores Væresteder. Vi er derudover et uddannelsessted for sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Du vil derfor møde studerende og elever hos os, som helt naturligt vil blive en del af din arbejdsdag.

Vores dokumentation foregår i CURA, hvor der arbejdes med SMART-mål. Vi arbejder ud fra KRAP-metoden.

Arbejdsopgaver

 • Personlig og praktisk bistand
 • Kontaktpersonsfunktion
 • Medicinhåndtering
THISTED KOMMUNE
Pædagog til Espersens Børnehus

THISTED KOMMUNE

En af vores pædagoger i børnehaven har søgt nye udfordringer, derfor får vi brug for dig fra 8. august.

Hos os arbejder vi med et børnesyn, hvor barnet ses som den vigtigste aktør i eget liv. Børnene har ret til at udvikle sig forskelligt og hvert enkelt barn er unikt og bidrager positivt til fællesskabet. Der arbejdes med omsorg som et centralt element, hvor der er fokus på at være nærværende i samværet med det enkelte barn, samt at se det enkelte barns behov.

Legen er vigtig for os, når vi taler om barnesyn, så der arbejdes med at skabe gode lege og læringsmiljøer, hvor der gives tid, plads og ro til at være barn på barnets egne præmisser. Personalet har en anerkendende tilgang til børnene og er engagerede i børnenes oplevelsesverden. Vi ser det enkelte barn og følger barnets perspektiver ved at være nysgerrige overfor barnets initiativer. Vi lægger vægt på at være ”på gulvet” sammen med børnene og griber den børneinitierede leg.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Gældsstyrelsen Er du detaljeorienteret, besidder et stort overblik og motiveres af komplekse arbejdsopgaver – så er det dig, vi mangler!

Gældsstyrelsen, Thisted

Brænder du for at analysere og identificere datafejl og problematikker, og trives du med at udbedre disse samt undervise andre i resultaterne? Så kig nærmere herunder, da vi søger to nye medarbejdere til vores spændende Specialist og Taskforce-enhed.

Af spændende arbejdsopgaver tilbyder vi blandt andet:

 • Dybdegående og kompleks sagsbehandling
 • Udarbejdelse af vejledninger
 • Procesbeskrivelse
 • Overordnede analyser af fordringsgrupper

Som nyansat vil du opleve, at læringskurven er stejl. Men vi sørger for at klæde dig godt på til at løse dine opgaver. Hos os får du gode kolleger, der bakker dig op – for vi er ét hold, og vi hjælper hinanden med at blive bedre.

Gældsstyrelsen