60 jobannoncer matcher din søgning 60 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

THISTED KOMMUNE

Administrativ medarbejder til Thisted Musikteater og Plantagehuset

Thisted

Har du lyst og mod på at være en del af en levende kulturinstitution i konstant udvikling?

Vi søger en administrativ medarbejder, der bliver en central person i at strukturere vores mange bookinger og administrative koordinatoropgaver i både Thisted Musikteater, i Plantagehuset og i Smedjen.

Stillingen er på 18,5 timer i ugen. Din arbejdstid aftales med dig med fast kontortid og fast fridag, så det passer til timetallet i din ansættelse.

Gældsstyrelsen

Selvstændige og analytisk stærke sagsbehandlere til konkursområdet

Thisted

Kan du nikke ja til egenskaber som ordentlig, analytisk, selvstændig? Og vil du bidrage til en vigtig samfundsopgave som sagsbehandler på konkursområdet?

Vi har travlt i Gældsstyrelsen. Derfor søger vi nye engagererede kollegaer, der både selvstændigt og i samarbejde med erfarne kollegaer kan arbejde med juridiske problemstillinger inden for insolvensretten.

Vi giver dig selvfølgelig den nødvendige oplæring, løbende opfølgning og sparring med kollegaer og din leder. Du får rig mulighed for at bygge videre på dine kompetencer og vokse med opgaven.

Gældsstyrelsen
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Regnskabsspecialist til vores faglige udviklingsafdeling

Hele landet

Brug din viden om og indsigt i årsregnskabsloven til at gøre Danmarks førende SMV-revisorer og vores værktøjer endnu bedre.

Som regnskabsspecialist i Beierholm skal du hjælpe med at styrke og videreudvikle det regnskabsfaglige område til gavn for kollegaer og kunder.

Du bliver en del af et team med kompetente og fagligt stærke kollegaer, som servicerer, rådgiver og underviser revisorer inden for regnskab, revision, bæredygtighed, selskabsret m.v.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Lidl Danmark K/S

Souschef - Fuldtid - Thisted

Thisted

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef i Lidl får du en ansvarsfuld rolle med spændende udfordringer og en konkurrencedygtig lønpakke. Når du starter, klæder vi dig på gennem et grundigt oplæringsforløb i vores koncepter, så du har forudsætningerne for at opnå succes i din nye stilling.

Lidl Danmark K/S
THISTED KOMMUNE

Leder til regnskab og opkrævning

Thisted

Har du ledelseserfaring eller lysten og potentialet til at blive en dygtig leder og brænder du for Regnskab, Opkrævning og digitalisering – så er det måske dig vi søger som ny leder.

Det er en spændende lederstilling på et fagområde, hvor det er vigtigt. der er styr på driften - men det er også et område, som digitaliseringsmæssigt er i konstant bevægelse. Du vil opleve en afvekslende hverdag præget af en uformel og uhøjtidelig omgangstone og med en god blanding af planlægning, udvikling, ledelse og drift.

THISTED KOMMUNE

Vil du være vores sommerferiehelt?

Thisted

Er du klar til at gøre en forskel og sprede smil i sommersolen?

Som sommerferieafløser i Hjemmeplejen får du muligheden for at være en del af et dedikeret team, der hjælper vores borgere med personlig pleje og praktisk hjælp.

Vi tilbyder

  • en meningsfuld og givende sommerferiebeskæftigelse
  • muligheden for at lære og udvikle dig inden for vores fag
  • et venligt og støttende arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter dine bidrag
Würth Danmark A/S

Butikssælger til håndværkerbutik i Thisted med korte åbningstider

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdspladsHer langer du ikke kun varer over disken eller fylder hylder op. Vi giver dig nemlig det fulde ansvar for hele butikken, bortset fra personalet. Og så har vi smidt ideelle mødetider og et unikt fællesskab i indkøbskurven til dig.

Her er vejen ikke lang fra kollega til ven. Jeg ses fx tit med mine kolleger privat, hvor vi spiller fodbold eller padeltennis og får en kop øl sammen.

Alexander Hansen, butikssælger i Køge
Würth Danmark A/S
THISTED KOMMUNE

Nysgerrig og engageret IT-supporterelev

Thisted

Vil du have en uddannelse, som udfordrer dig i dagligdagen, og have et solidt og stærkt fundament at bygge din fremtid på?

Thisted Kommune kan tilbyde dig en uddannelse, hvor du bliver udfordret fagligt inden for hele paletten omkring IT og Digitalisering. IT-afdelingen løser opgaver, der spænder vidt fra drift af servermiljø med over 250 virtuelle servere, et netværk der forbinder over 100 lokationer, support af mere end 4000 ansatte og deres enheder, til programmering af softwarerobotter mv.

Coop365 Discount

Souschef, 365discount Østerbakken Thisted

Thisted

Er du klar til udvikling på fast speed?

Når du vælger at være souschef hos 365discount, er du garanteret en spændende udvikling; af dit lederskab, af din faglighed og personligt.

Vi lærer alle sammen – hele tiden – og du får gode muligheder for at lære i 365discount: sammen med din butikschef i dagligdagen og selvfølgelig via såvel digitale som fysiske kurser og uddannelse.

THISTED KOMMUNE

Ny kollega til KUI-vejledning i Thisted

Thisted

Er du dygtig til at arbejde med unge mennesker, og vil du være med til at sikre, at de kommer godt i gang med uddannelse eller beskæftigelse? Så er det måske dig, vi leder efter.

KUI- vejledning (Kommunale Ungeindsats) har til opgave at vejlede og støtte unge i valg af ungdomsuddannelse og erhverv fra 7. klasse og frem til de fylder 25 år.

Aktuelt vil stillingen forventeligt primært rette sig mod ungevejledningen og vejledning i grundskolen, men man skal være indstillet på, at opgaverne kan omfordeles alt efter ansøgers erfaring og kompetencer.

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

THISTED KOMMUNE

Programleder til projektet "Fælles om ungelivet"

Thisted

Fælles om ungelivet er et partnerskab mellem Sundhedsstyrelsen og Trygfonden, hvor visionen er, at danske unge skal have et godt ungeliv, hvor rusmidler ikke spiller en markant rolle.

Fælles om ungelivet er en datadreven indsats, hvor der gennem Ungeprofilundersøgelsen indsamles lokale data om børn og unges brug af rusmidler og niveauet af beskyttelsesfaktorer som fx forældrenes involvering og deltagelse i foreningsliv. Programlederen skal bruge undersøgelsens resultater til at identificere udfordringer og danne grundlag for projektets målsætninger og aktiviteter.

Dr. Louises Børnehus

Engageret pædagog

Thisted

Vi søger en uddannet pædagog til ansættelse 30 timer ugentligt pr. 1. august 2024.

Dr. Louises Børnehus er en privat institution med 66 skønne børn i alderen 0 til 6 år fordelt på en vuggestuegruppe og tre aldersopdelte børnehavegrupper. Vi er Thisteds ældste daginstitution med en lang historie og mange dejlige traditioner.

I huset føler vores personale et ejerskab til stedet, og har gode, tætte relationer til hinanden – så du får et godt team af kollegaer der alle er klar til at bakke op om dig.

Gem
Bygma

Salgstrainee

Er du god til at bygge relationer? Vil du lægge et stærkt fundament for din karriere? Bliv salgstrainee i Bygma

Se video om Bygma som arbejdsplads

Som salgstrainee hos Bygma bliver du uddannet i at rådgive byggeriets fagprofessionelle. Din læreplads bliver i en af vores forretninger landet over.

Vi har gode muligheder for videreuddannelse i vores eget Bygma Academy. Måske drømmer du om at blive leder, ekstern sælger eller specialist?

Bygma
Gem
GEjSER

Butiksbestyrer

Thisted

Vi fortsætter rejsen – og åbner endnu en ny butik. Det betyder, at du lige nu har muligheden for at blive en del af holdet og samtidig bidrage til det overordnede fælles mål om at hjælpe vores kunder med at ændre deres rygevaner.

Du får ansvaret for butikkens daglige drift, herunder sublim kundeservice, lagerbeholdning, salgstal, rådgivning samt udvikling og ledelse af butikkens medarbejdere. Samtidig er du med til at gøre en forskel, og hjælper vores kunder hen imod et sundere alternativ til tobakscigaretter.

THISTED KOMMUNE

Pædagogisk medarbejder til Bofællesskabet Drengshøj

Thisted

Vi søger en pædagogisk medarbejder, som har lyst til at arbejde med borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Bofællesskabet er placeret på adressen Drengshøj 7 i Thisted, og består af 24 borgere fordelt i 2 huse. De fleste af borgerne er tilknyttet beskyttet dagtilbud i kommunen.

Vi tilbyder skønne borgere og hjælpsomme kolleger og introduktion og indføring i arbejdet med borgerne.

THISTED KOMMUNE

Omsorgsmedarbejder til nattevagt på Bofællesskabet Drengshøj

Thisted

Vi søger en medarbejder, som har lyst til at arbejde med borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, SEL §85 og som trives ved at være vågen og arbejde om natten.

Bofællesskabet Drengshøj bor der 24 borgere fordelt i 2 huse. De fleste af borgerne der bor på Drengshøj er tilknyttet beskyttet dagtilbud i kommunen.

Vi tilbyder skønne beboer og hjælpsomme kollegaer og introduktion og indføring i arbejdet med borgerne.

THISTED KOMMUNE

Psykologer til PPR

Thisted

Tror du på, at børn og unge udvikler sig og lærer gennem deltagelse i meningsfulde fællesskaber, og motiveres du af at gøre en positiv forskel for børn og unge i samarbejde med de nære professionelle omkring dem, så er det måske dig vi søger!

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) er en rådgivende instans, hvor pædagoger og lærere ved kommunens dagtilbud og skoler samt forældre kan henvende sig for at få råd og vejledning vedrørende børn og unge i alderen 0 til 17 år.

Du tilbydes et udviklende monofagligt og tværfagligt fællesskab på en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads i høj trivsel med engagerede kolleger.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV