61 jobannoncer matcher din søgning 61 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AS3 Work&Care

Autoriserede psykologer med egen klinik

I AS3 Work&Care søger vi løbende Autoriserede Psykologer med egen klinik til at indgå i et af Danmarks største landsdækkende psykolognetværk.

SOM PSYKOLOG HOS AS3 FÅR DU….

 • Stor metodefrihed, når du yder psykologisk behandling.
 • Adgang til relevante kontaktpersoner, så du altid kan søge hjælp ift. faglighed, IT-system osv.
 • Mulighed for, at du på sigt kan inddrage andre faglige kompetencer fx inden for supervision, undervisning.

Du kommer til at gennemføre korttidsterapeutiske forløb med børn, unge og/eller voksne - du kan arbejde med én eller flere målgrupper.

Visma e-conomic a/s

Go-To-Market Advisor

Hjemmearbejdsplads

Visma Group is on the lookout for a new colleague with go-to-market competence and a strategic mindset – is that you?

As a crucial part of our dynamic team, you'll be instrumental in elevating companies to new heights through our three levels of support:

 • Train the Trainer - Develop competence of the companies through self-serve training material, facilitating academies and peer groups.
 • Guide & Advice - Support company leaders with go-to-market strategy and operations within the different areas of commercial strategy.
Visma e-conomic a/s
THISTED KOMMUNE

Hjemmeplejen Nord søger social- og sundhedshjælper

Thisted

Vi søger en social- og sundhedshjælper, som kan lide at arbejde i en travl hverdag, hvor ingen dage er ens.

Det drejer sig om en fast stilling: Dagvagt 30-37 timer/uge med afløsning i aftenvagt.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads hvor

 • vi har stort fokus på faglig udvikling og høj kvalitet i kerneopgaver
 • du vil blive oplært af kvalificerede og engagerede kolleger og medarbejdere
 • vi har fokus på godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø
 • det gode samarbejde er i fokus, både med interne og eksterne samarbejdspartnere.
THISTED KOMMUNE

Familiekonsulent til Børne- og familierådgivningen

Thisted

Vil du hjælpe familier med at finde vej i og tage ansvar for det gode liv? For at give børn og unge med særlige behov for støtte, den støtte og hjælp de har brug for?

Vi tilbyder dig et hold engagerede kollegaer i en afdeling med plads til faglig og personlig udvikling og prioriterer dette i makkerskaber, til teamsupervision og i form af tæt ledelsesmæssig sparring. Arbejdsopgaverne er alsidige og vekslende. Du vil blive ansat med mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse – alt i alt et spændende, alsidigt og udfordrende arbejde.

Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

DLG
Gem
DLG

Dygtig Key Account Manager til DLG Nord

Vrå eller Hillerslev

Er du sælger med stort S, har et højt humør og er du god til at kommunikere? Så er det netop dig, vi søger til vores grise-salgsteam.

Med din positive energi og et selvstændigt drive bidrager du til at realisere både egne og fælles salgs mål.

Du vil opleve stor frihed under ansvar og tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke indeholdende en god fast løn, pension, omfattende sundhedsforsikring, personalegoder mv.

THISTED KOMMUNE

Vågen nattevagt til Børne- og ungehjem (Døgninstitution) Kronborg

Thisted

Har du lyst til at arbejde med børn og unge og kan du lide at arbejde om natten, så søger Børne- og Ungehjem Kronborg en vågen nattevagt på 30/37 timer om ugen i gennemsnit.

Som nattevagt varetager man opsynet med vores børn og unge samt forefaldende praktisk arbejde, som tøjvask, rengøring samt lettere køkkenopgaver. Arbejdstiden ligger i hverdagene fra 23-08 og i weekenderne (fredag og lørdag fra 23-09), som nattevagt støtter man dagvagten i morgenvækning i hverdagene fra 6.30-8.00.

CHANGE of Scandinavia A/S

Personal Shopper

Thisted

Brænder du, som os, for personligt salg og for at give vores kunder den bedste oplevelse og præcis det lingeri, der passer til deres kropstype, og trives du i en fleksibel hverdag, hvor du møder mange forskellige kunder og kollegaer, så glæder vi os til at høre fra dig.

Du vil blive ansat med en ugentlig timenorm på max. 8 timer, og vagterne ligger primært i weekender og som lukkevagter, men du kunne være klar på at kunne have flere timer i sommerferien og til jul, hvor der er ekstra travlt.

CHANGE of Scandinavia A/S
Gem
BILA A/S

Praktik i Projektledelse

Nykøbing Mors, Herning, Randers SV, Aalborg, Sønderborg eller Thisted

Er du den, der altid har styr på detaljerne, uanset om det er den årlige vennetur eller komplekse projekter? Har du en naturlig evne til skabe relationer og synes robotteknologi er spændende?

Du bliver tilknyttet en erfaren mentor og følger samtidig en projektleder på et konkret projekt i en af vores forskellige Units; Wind, Construction, Medical & Pharma, Manufacturing og Metal & Electronic. Her bidrager du aktivt i opgaveløsningen og får mulighed for at anvende din faglige værktøjskasse til at løse opgaverne på egen hånd.

BILA A/S
Gem
Superprof

Undervis online og del din interesse!

Hjemmearbejdsplads

Vi leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp og meget mere.

Fordelene:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
Superprof
HTH
Gem
HTH

Bliv salgs- eller handelstrainee ved HTH Thisted eller Skive

Se video om HTH som arbejdsplads

HTHs traineeuddannelsen tager 2 år, og du vil i din uddannelse skulle gennemgå:

 • BOOT camp (en fælles rystesammentur, hvor du lærer dig selv og dine med-trainees godt at kende – vi tør godt love, at det bliver 24 timer med sjov og spas)
 • 4x2 ugers skoleophold på handelsfagskolen i Odder, hvor HTH som det eneste køkkenbrand i Danmark har deres helt egen unikke køkkenlinje, skræddersyet til dig og din læring hos HTH
 • 3-dages studietur
 • 2 akademifag i salgspsykologi og forhandlingsteknik, som giver dig i alt 20 ECTS-point
HTH
Tican Fresh Meat A/S

Miljøkoordinator

Thisted

Står miljø øverst på din dagsorden, og trives du med at navigere mellem krav fra myndigheder, kunder og kolleger? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk, international fødevarekoncern, hvor miljøhensyn og -indsatser får stadig større betydning.

Du får en alsidig arbejdsdag, hvor du varetager alle typer af miljøopgaver for Tican-koncernen, med reference til teknisk chef. Du vil få tæt sparring med et rådgivende ingeniørfirma.

Tican Fresh Meat A/S
Tican Fresh Meat A/S

Maskinmester

Thisted

Har du lyst til at være en af de nøglemedarbejdere, der sikrer, at slagteriet altid er klar til drift og har høje oppetider? Et slagteri er som en velsmurt maskine, og køle- og kedelanlæggene er primære dele i denne maskine.

Vi kan tilbyde dig et job i frie rammer i en organisation præget af en uformel omgangstone, godt humør og godt kollegaskab.

Tican Fresh Meat A/S
Tican Fresh Meat A/S

Økonomimedarbejder

Thisted

Stillingen er nyoprettet, så du har selv en unik mulighed for at sætte dit personlige præg på opgaverne og dagligdagen.

Med reference til regnskabschefen bliver du en del af en alsidig økonomifunktion med i alt 5 medarbejdere, hvor der er høj arbejdsmoral, en hektisk arbejdsdag, og hvor humøret er højt og gode kollegaer er en vigtig del af hverdagen.

Tican Fresh Meat A/S
Tican Fresh Meat A/S

Indkøber/koordinator til teknisk afdeling

Thisted

Har du teknisk forståelse, et stort servicegen samt erfaring med indkøbs- og lagerarbejde eller lignende relevant erfaring fra en vedligeholdelsesafdeling?

Ud over indkøb og lagerstyring af reservedele og værktøj får du en række forskellige opgaver med koordinering og opfølgning, og du vil derfor være en central og samlende kollega i teknisk afdeling.

Vi kan tilbyde dig et job i frie rammer i en organisation præget af en uformel omgangstone, godt humør og godt kollegaskab.

Tican Fresh Meat A/S
THISTED KOMMUNE

Ergoterapeut til Bostøtten

Thisted

Er du ergoterapeut og kan lide at arbejde selvstændigt?

Så har du nu muligheden for få en arbejdsdag, hvor du besøger borgeren i eget hjem, og yder den nødvendige støtte og hjælp til personlige og praktiske udfordringer med henblik på egen mestring.

I Thisted Kommune arbejdes der efter Recovery og rehabilitering hvor borgerens drømme, ønsker og håb er omdrejningspunktet for dit arbejde. Med dette som udgangspungspunkt forventer vi, at du som ergoterapeut vil støtte borgeren i ADL-opgaver, hvor der tages udgangspunkt i den enkelte borgers egne ressourcer (psykisk, fysisk og socialt).

Gem
Audika

Hørespecialist til Audika i Thisted

Audika er Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre – og vi søger en Hørespecialist/Audiolog/Audiologopæd/Audiologiassistent til vores butik i Thisted.

Se video om Audika som arbejdsplads

Som vores hørespecialist kommer du til at arbejde med hele kunderejsen; høreprøve, tilpasning, opfølgning samt afslutning sammen med din kunde. For at blive succesfuld i denne rolle, skal du være en god kommunikator, have en positiv tilgang til opgaven, således at kunderne altid oplever et besøg hos Audika som den bedste oplevelse.

Audika
Gældsstyrelsen

Skarpe sagsbehandlere til eftergivelsesområdet

Middelfart eller Thisted

Synes du at det er spændende at arbejde på et område, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd, og mestrer du balancen mellem lovmæssigt korrekte afgørelser og tillidsfuld dialog med skyldneren?

Gældsstyrelsen har ansvaret for den offentlige gældsinddrivelse. Opgaven har stor betydning for samfundet og resultatet af dit arbejde er til at få øje på. Du skal være med til at sikre en solid sagsbehandling og gøre en forskel som sagsbehandler på eftergivelsesområdet i Insolvens - et område som er i løbende udvikling, og som kræver god indsigt i bl.a. Gældsinddrivelsesloven § 13.

Gældsstyrelsen
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV