57 job matcher din søgning 57 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 57 resultater.
JKSTeknisk assistent

JKS søger for Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik

Kan du skabe struktur og sammenhæng mellem projekter og indføre en systematisk tilgang til håndtering og løsning af opgaver? Så er det dig, vi søger til en spændende stilling som teknisk assistent.

Som teknisk assistent vil du blive en del af en virksomhed, hvor der er fokus på professionalisme, proaktive løsninger og kundernes behov. Du vil blive en vigtig del af et team, hvor samarbejde og kvalitet er i fokus.

Dine opgaver som teknisk assistent vil være meget varierende, så du skal have et godt overblik og kunne strukturere og systematisere arbejdsopgaverne. Du vil få et tæt samarbejde med projektlederne, hvor du skal være med til at sikre, at alle opgaver løses inden for aftalt tid, og alle løse ender samles og dokumenteres.

Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
THISTED KOMMUNE
Pædagogisk assistent til Espersens Børnehus

THISTED KOMMUNE

Er du ham eller hende der kan være med til at give alle vores skønne børn en spændende, lærerig og udfordrende hverdag så skal du komme og være en del af Espersens børnehus.

Vi kan tilbyde dig

 • 20 dejlige kollegaer.
 • 78 skønne børn i alderen 0-6 år.
 • Høj faglighed.

Espersens Børnehus er hele byens børnehave. Vi er placeret midt i Thisted og bruger hele byen som vores legeplads. Ladcykler og minibusser bruges lige så ofte som børnenes små ben til at komme rundt til både fjord, skov, park og kultur.

Indrykket: 
THISTED KOMMUNE
Digitaliseringskonsulent i Thisted Kommune - tidsbegrænset stilling

THISTED KOMMUNE

Digitaliseringskonsulent i Center for IT, Digitalisering og Borgerservice – tidsbegrænset stilling

Vil du være en del af et center, som arbejder målrettet med at udvikle den digitale serviceoplevelse i Thisted Kommune? Brænder du for at arbejde strategisk med digitale projekter, og har du fingeren på pulsen, når det kommer til den digitale dagsorden i kommuner? Så er det dig, vi søger!

Thisted Kommune påbegyndte automatiseringsrejsen i 2019 med ansættelse af en programmør. Parallelt med dette er arbejdet med at kortlægge arbejdsgange vokset i omfang, og lige nu er listen med ønsker til nye robotter lang.

Vi søger derfor flere hænder til at kortlægge arbejdsgange i forretningen, som vores RPA-programmør kan omsætte til flows og gøre virkelige. Du vil også skulle deltage i andre digitaliseringsopgaver, som afdelingen varetager. Stillingen er forankret i Thisted Kommunes digitaliseringsteam.

Indrykket: 
THISTED KOMMUNE
Data Scientist til AI-projekt til Thisted Kommune

THISTED KOMMUNE

Brænder du for Machine Learning (ML) og Natural Language Processing (NLP), og vil du gerne være med til at gøre en forskel i samfundet? Hvis vil du gerne prøve kræfter med et sted, hvor der er højt til loftet og kort til havet, så kan du være vores nye udvikler.

Thisted Kommune har fået godkendt en puljeansøgning til ”at styrke omsorg og nærvær i ældreplejen” hos Sundhedsstyrelsen, som danner basis for et stort innovationsprojekt med ansættelse af blandt andet en data scientist. Projektet løber i halvandet år.

Projektet har som mål, gennem ML/NLP at skabe et system, som gør det muligt for plejeren at registrere via chat eller tale, og som efterfølgende kan fordele fritekst til de forskellige kategorier, som Fælles Sprog III kræver, at der dokumenteres i.

Projektet er et innovationsprojekt, hvilket betyder, at udfordrings- og dermed løsningsbilledet kan ændre sig i løbet af projektet.

Indrykket: 
THISTED KOMMUNE
Microsoft 365-digitaliseringskonsulent til Thisted Kommune

THISTED KOMMUNE

Vil du være en del af et center, som arbejder målrettet med at udvikle gode digitale løsninger til brugerne i Thisted Kommune? Er du dus med Microsoft-universet og elsker at hjælpe kollegaer med at tage nye værktøjer i brug? Er adoption noget du brænder for? Så er det dig vi søger!

Thisted Kommune har satset massivt på det digitale samarbejde med Microsoft 365-platformen som centralt element, og vi søger nu en konsulent, som kan hjælpe med at indfri det store potentiale, som platformen tilbyder. Hvis systemer som Azure, Delve, SharePoint, Teams, Flow, Power Automate har din interesse, har du her mulighed for et spændende job hos os.

Som Microsoft 365-digitaliseringskonsulent i Thisted Kommune bliver dine primære fokuspunkter digitalisering, forretningsudvikling og effektivisering via Office 365-platformen.

Indrykket: 
THISTED KOMMUNE
Fysioterapeut til Job og Træning

THISTED KOMMUNE

Har du lyst til at arbejde med fysioterapi på en utraditionel måde, er du god til at skabe relationer og arbejde tværfagligt, og kan du navigere i en travl hverdag, så er du måske den, vi søger.

Med reference til souschefen i Træning og Rehabilitering søger vi en fysioterapeut til vores Ambulant og Arbejdsmarkedsteam, der fokuserer på træning i henhold til den beskæftigelsesrettede lovgivning. Der er tale om en fast stilling på 37 timer.

Dine arbejdsopgaver vil være at udarbejde træningsprogrammer til borgere henvist fra Jobcenteret. Det kan være borgere på kontanthjælp, ledighedsydelse, sygedagpenge, jobafklaringsforløb eller ressourceforløb ift. afklaring og/eller opkvalificering af borgerens fysiske/psykiske funktionsevne.

Indrykket: 
Kirkens Korshær
Medarbejder (37 t) søges til opstart af Kirkens Korshærs familiestøttende arbejde i Thisted

Kirkens Korshær

Da vi ønsker at udvide vores Børne- og Familiearbejde med et tilbud i Thisted, søger vi en medarbejder til en nyoprettet stilling på 37 timer ugentligt. Kirkens Korshærs Børne- og Familiearbejde er et tilbud om støtte, omsorg og netværksskabende aktiviteter for socialt udsatte børnefamilier med børn under 18 år.

Stillingen er tidsbegrænset til den 31.12.2021. Det er dog et ønske, at Kirkens Korshærs tilbud om Børne- og Familiearbejde i Thisted skal integreres efter projektperiodens ophør.

Vi søger en medarbejder med socialfaglig indsigt, der vil være med til at opstarte vores aktiviteter for udsatte familier i og omkring Thisted.

Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Cimbria Manufacturing A/S
CIMBRIA SØGER SVEJSEROBOT-OPERATØRER

Cimbria Manufacturing A/S, Thisted

Til aftenholdet i Thisted søger Cimbria 2 Svejserobot-operatører.

Du vil som operatør skulle betjene robotten i det daglige,samt programmere/ omstille robotten ved emneskifte mm. Der vil i starten være sidemands oplæring på daghold. Der vil i perioder, f.eks. ved ferie, kursus og sygdom, være behov for at arbejde på daghold.

Dine arbejdsopgaver:

 • Robotsvejsning med Valk Welding og Motoman robotter.
 • Manuel MAG-svejsning af standard og specialudstyr.
 • Ophæftning af emner før robotsvejsning.
Cimbria Manufacturing A/S
Indrykket: 
G4S Security Services A/S
Sikkerhedsvagt til G4S, fast kunde i Thisted

G4S Security Services A/S

Er du serviceminded, udadvendt og god til teamarbejde? Så er du måske vores nye sikkerhedsvagt.

Til vores kunde i Thisted, søger vi en ny kollega til et fast team af sikkerhedsvagter, der sammen skal medvirke til at opretholde et højt service og sikkerhedsniveau hos kunden.

Der er tale om deltidsstillinger på ca. 20 – 120 timer per måned. Opgaverne indbefatter bl.a. rundering og fastvagt i uniform. Du bidrager ydermere med din indstilling til at skabe et trygt miljø for de ansatte og dine kollegaer.

Du er servicemindet og imødekommende, har en god situationsfornemmelse og kan reagere hurtigt og beslutsomt. Du skal kunne arbejde i et team, men også være klar på at træffe de rigtige beslutninger selvstændigt.

G4S Security Services A/S
JKSEffektiv og kvalitetsbevidst kunde- og personalekonsulent søges til JKS Thisted

JKS

Brænder du for at være i tæt kontakt med kunder og kandidater? Er du vant til at yde et højt serviceniveau, og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor gode resultater bliver skabt sammen med passionerede kolleger? Så er det dig, vi søger som vores nye personalekonsulent til JKS Thisted.

Din primære opgave vil være at servicere vores kunder på Mors og i Thisted-området. Her får du ansvaret for finde de helt rette kandidater til vores kunder, og dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:

 • Skrive stillingsopslag
 • Screene kandidater og afholde samtaler
 • Matche kandidater med vores kunder - både i vikariater og rekrutteringer
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Tandlægeselskabet Tandlægen.dk - Sundhedshuset Thy I/SUdviklingsmuligheder for ambitiøs tandlæge

Tandlægeselskabet Tandlægen.dk - Sundhedshuset Thy I/S, Thisted

Ønsker du kontinuerligt at dygtiggøre dig? Vil du være en del af et tværfagligt hus? Og værdsætter du support fra kolleger med mange års erfaring?

Vi er en moderne klinik i vedvarende udvikling i det skønne Nordjylland. Vi har fokus på forskellige fagligheder og har tilmed indrettet os med bl.a. nye XO units, panoramarøntgen, topmoderne sterilisation, laboratorium og lift til kørestolbrugere. Vi værdsætter og hjælper hinanden. Alle er vigtige for helheden og dermed for vores topprofessionelle behandling og service.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig og sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling.

Tandlægeselskabet Tandlægen.dkTandplejer i central rolle

Tandlægeselskabet Tandlægen.dk, Thisted

Vi værdsætter vores tandplejere - deres eminente evne til at diagnosticere og forebygge. Vi vækster og vil også værdsætte at få dig med på holdet. Så tøv ikke, hvis du vil være en del af en spændende hverdag med dygtige kolleger og et unik tværfagligt fællesskab.

Vi er en moderne klinik med mange vinkler på kvalitet og faglighed. Vi har bl.a. indrettet os med nye XO units, panoramarøntgen, topmoderne sterilisation, laboratorium og lift til kørestol brugere. Hverdagen er travl med en meget bred vifte af patienter - både børn og voksne.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser og sikre, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser