96 job matcher din søgning 96 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
THISTED KOMMUNE
Biblioteksformidler med fokus på børn og unge

THISTED KOMMUNE

På Biblioteket i KulturRummet i Thy har vi et stort fokus på børn og deres familier – biblioteket er nemlig både dit, mit og vores, og vi tror på at vi med de første møder med biblioteket gør en positiv forskel resten af livet. Vi hænger tæt sammen med vores kolleger i Sundhed og Fritid, og det er derfor helt naturligt for os, at biblioteket også har en afgørende og væsentlig rolle i at understøtte børn og unges mentale trivsel og sundhedsdagsordenen generelt i vores kommune.

Vi leder derfor efter dig, der har blik for hvordan biblioteksformidlingen kan bidrage til at udvikle livsduelige børn og unge og sunde fællesskaber, hvor biblioteksformidlingen og kulturelle oplevelser kan være katalysator herfor.

THISTED KOMMUNE
Matematiklærer til Rolighedsskolen

THISTED KOMMUNE

Rolighedsskolen er en tosporet folkeskole i Thisted. Vi har ca. 320 elever i vores almen afdeling, som går fra 0. til og med 6. klassetrin.

Se video om THISTED KOMMUNE som arbejdsplads

I vores Rolighedsklasser går der 38 elever. Rolighedsklasserne er for elever med generelle indlæringsvanskeligheder. I Østermølleafdelingen, som er Thisted Kommunes undervisningstilbud for elever med varige og betydelige psykiske og/eller fysiske funktionsvanskeligheder, går der 48 elever.

Vi forventer, at du har linjefag i matematik (indskoling/mellemtrin) og håndværk/design. Har du også musik, vil vi blive glade – men det er ikke et krav.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
MME Nordic A/S
Operations Director

MME Nordic A/S, Thisted

Skal du være med til at sætte retningen for et nyt forretningsområde samt udvikle og implementere bæredygtige strategier?

Se video om MME Nordic A/S som arbejdsplads

Vi er på en spændende udviklingsrejse og har planlagt store kommende udvidelser af virksomheden, hvortil vi skalerer vores forretningsområde indenfor Operations, som består af Supply Chain, Assembly, Aftersales og Facility.

I stillingen bliver du overordnet ansvarlig for at sætte retningen for Operations samt drifte og udvikle hele forretningsområdet. Vigtigt er, at du har erfaring med at omsætte strategi til handling således, at du kan sikre implementering af strategi, videreudvikling samt optimering af processer, systemer og forretningsgange ud fra et taktisk, bæredygtigt og kommercielt perspektiv.

MME Nordic A/S
Gem
Svanerent ApS
Vi søger rengøringsassistenter

Svanerent ApS, Braden/Fur, Holstebro, Thisted eller Lemvig

Kunne du tænke dig et job hos Svanerent? Vi søger nye rengøringsassistenter til vores fantastiske team, som brænder for at gøre rent og levere et højt serviceniveau.

Vi vil være de bedste til det, vi gør! Vi vil skabe en lettere hverdag for vores kunder og gøre en forskel, der er til at få øje på. Hos os bliver du en del af et uformelt arbejdsmiljø med ordnede forhold, og du er med til at levere et topresultat og bliver en del af et positivt arbejdsmiljø.

Vi søger assistenter til deltidsstillinger i Branden/Fur - Thisted - Holstebro - Lemvig

 • Branden/Fur: 20 timer om ugen i med mødetid fra kl.12.00 mandag til fredag. Arbejdstid mandag, onsdag og fredag 5,75 timer. Tirsdag og torsdag 3 timer (transport nødvendig)
 • Holstebro: 15 timer om ugen med mødetid fra kl. 16:30, mandag til fredag
 • Thisted: Pr. 1/5 ca. 15 timer pr. uge, dagligt 2,5-3 timer fast arbejdssted
 • Lemvig: Pr. 1/5 12,50 timer pr. uge
Svanerent ApS
THISTED KOMMUNE
Pædagogmedhjælper/assistent til vuggestuen i Børnehuset Rolighed

THISTED KOMMUNE

Vi leder efter den helt rigtige kollega til vores vuggestue. Du er pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent og har lyst til at arbejde 37 timer i ugen. Det er en fast stilling fra 1. juni 2023

Børnehuset Rolighed er to år gammel i de nye rammer. Vi er en integreret institution, der lige nu er normeret til 92 børnehavebørn og 25 vuggestuebørn.

Vi vægter at skabe gode relationer til børn, forældre og hinanden i huset.

Vi kan tilbyde dig

 • En stor flok dejlige børn
 • En velfungerende vuggestue i en rivende udvikling
 • Et hus der arbejder for et godt børneliv, hvor vi støtter børnene i både at få rødder og vinger
Sanistål A/S
Sanistål søger handelselev til vores butik i Thisted

Sanistål A/S

Investér i din karriere og bliv elev i Sanistål. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt og bliver rustet til en spændende karriere i industri- og byggebranchen.

Vi tilbyder størstedelen af vores elever en fast stilling, når uddannelsen er færdiggjort.

Du får en praktisk erhvervsuddannelse med fri i weekenderne. Efter to år afslutter du uddannelsen med en skriftlig fagprøve, som skal forsvares ved en mundtlig eksamen

Sanistål A/S
HTH
Indretningskonsulent

HTH, Thisted

Er dit fokus altid på at lukke salget med den løsning, dine kunder drømmer om?

Du får ansvaret for dine opgaver og dine kunder – både i butikken og på mail og telefon. Hver køkkenløsning, du skaber med kunderne, er unik og baseret på kundens behov. Så der venter dig et udfordrende mix af opgaver, hvor du:

Se video om HTH som arbejdsplads
 • Hver dag får ambitiøse salg i hus
 • Hjælper kunder med at afdække behov, vejleder om valg af materialer og rådgiver omkring, hvordan de bedst bygger deres nye drømmekøkken op
 • Visualiserer og tegner forskellige indretningsløsninger
HTH
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
THISTED KOMMUNE
Sygeplejerske til Hjemmeplejen Team Midtthy

THISTED KOMMUNE

Har du lyst til at prøve kræfter med hjemmesygeplejen, så er det nu du har muligheden for at blive en del af sygeplejegruppen i Team Midtthy.

Hjemmesygeplejen er et udfordrende og alsidigt arbejde, hvor du har mulighed for at udvikle dine færdigheder som sygeplejerske. Opgaverne spænder fra lange og komplekse forløb til korte og intensive indsatser.

Brænder du for specifikke områder indenfor sygeplejen, kan du som ressourceperson få ansvar for at udvikle området, afprøve indsatser og løfte den faglige kvalitet.

Uanset om du er erfaren eller nyuddannet sygeplejerske kommer du til at indgå i et team, hvor erfarne kolleger vil hjælpe dig godt til rette og sidemandsoplære dig i nye opgaver.

Gem
THISTED KOMMUNE
Sygeplejerske til Hjemmeplejen Nord

THISTED KOMMUNE

Har du lyst til at prøve kræfter med hjemmesygeplejen, så er det nu du har muligheden for at blive en del af Team Sygepleje i Hjemmeplejen Nord.

Hjemmesygeplejen er et udfordrende og alsidigt arbejde, hvor du har mulighed for at udvikle dine færdigheder som sygeplejerske. Opgaverne spænder fra lange og komplekse forløb til korte og intensive indsatser.

Brænder du for specifikke områder indenfor sygeplejen, kan du som ressourceperson få ansvar for at udvikle området, afprøve indsatser og løfte den faglige kvalitet.

Uanset om du er erfaren eller nyuddannet sygeplejerske kommer du til at indgå i et team, hvor erfarne kolleger vil hjælpe dig godt til rette og sidemandsoplære dig i nye opgaver.

THISTED KOMMUNE
Social- og sundhedsassistent til Boenheden Højtoftevej 50

THISTED KOMMUNE

Dit ønske om stor medindflydelse på at skabe en faglig kompetent arbejdsplads – hvor livskvalitet for den enkelte borger og arbejdsmiljøet har højeste prioritet. Du er også optaget af, at vi bevæger os i retning af bedre Work Life Balance i form af stor indflydelse på egen arbejdstid. Lad os finde ud af, om dine ønsker kan blive til virkelighed hos os.

Du vil blive en del af en organisation i udvikling – vi står blandt andet over for at skulle arbejde rehabiliterende med recovery-tilgange på hele socialområdet. Du vil få et job med stort ansvar og indflydelse, og der er gode kollegaer at sparre med og supervision er en naturlig del af jobbet.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

THISTED KOMMUNE
Genopslag - Sygeplejerske til plejecentret Solgården i Hundborg

THISTED KOMMUNE

Solgården er et almindeligt plejecenter med 32 lejligheder. Her er ca. 30 kollegaer med flere forskellige faglige baggrunde. Vi skaber sammen rammerne for det gode hverdagsliv for beboerne.

Ansættelsesforhold

 • Stillinger er med start 1. juni 2023.
 • Timetal 30-37 timer/uge efter ansøgers ønske.
 • Arbejdstiden er fortrinsvist hverdage i dagtimerne.

Solgården tilbyder medindflydelse gennem MED-systemet, hvor vi lægger vægt på saglige drøftelser, som er troværdige og loyale overfor organisationen.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV