100 job matcher din søgning 100 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

THISTED KOMMUNE
Sundhedsmedarbejder til Sundhed og Kvalitet

THISTED KOMMUNE

Thisted Kommune, Sundhed og Kvalitet søger en sundhedsmedarbejder til sundhedsfremmende opgaveløsning med borgeren i fokus.

I Thisted Kommune vægter vi sundhedsfremme og forebyggelse højt og har et bredt udvalg af sundhedstilbud for både borgere og arbejdspladser i kommunen. Vi tilbyder bl.a. sundhedssamtaler, rygestopkurser, kurser i at takle sygdom samt hjælp til at forbedre mental sundhed.

Som sundhedsmedarbejder i Sundhed og Kvalitet skal du kunne omsætte sundhedsfaglig viden til rådgivning og forebyggende sundhedsindsatser.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være

 • tovholder for kommunens rygestopforløb
 • tovholder for forebyggende indsatser i forhold til rygning målrettet unge i samarbejde med skoler og uddannelsesinstitutioner
 • at indgå i arbejdet med de forebyggende sundhedstilbud alt efter, hvilke kompetencer du kommer med
Tican Fresh Meat A/S
Tekniker

Tican Fresh Meat A/S, Thisted

Til Tican Fresh Meat A/S i Thisted søger vi en dygtig og engageret tekniker eller lignende, som kan stå for drift af palletering i vores frysehus samt drift af produktionslinjer. Som tekniker bliver du en del af vores tekniske afdeling, der har det el-tekniske og mekaniske ansvar for fabrikken i Thisted. Vi udfører alle former for reparations- og optimeringsopgaver.

Arbejdsopgaver

 • Drift af palletering og frysehus samt drift af produktionslinjer
 • Vedligehold, fejlfinding og reparation af maskinparken elektrisk og mekanisk
 • Optimeringsarbejde på maskiner og produktionsanlæg, herunder omstilling af maskiner

Vi kan tilbyde frihed under ansvar i en organisation med en uformel omgangstone og gode kolleger.

Tican Fresh Meat A/S
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
A/S Cimbria
PROJEKTLEDERASSISTENT

A/S Cimbria, Thisted

Cimbria er midt i et spændende kapitel i sin lange historie, og en del af visionen er at transformere vores operationelle projektsupport til et vidensområde for global projekteksekvering i Grain & Protein divisionen i AGCO.

Som led i at indfri visionen har vi brug for en Projektleder assistent, som kan bidrage til at løfte vores Projekt tekniske afdeling til næste niveau. Rollen som Projektleder assistent i Cimbria byder på store muligheder, da du vil blive en del af verdens største aktør inden for industriprocesser i landbruget.

Dit primære ansvar og dine opgaver er:

 • Teknisk afklaring og specifikation af maskiner og udstyr i overensstemmelse med anlægsdesign og kundekrav.
 • Planlægning og specifikation af indkøb og forsendelser.
 • Opfølgning på data for indkøb og forsendelser i Concorde XAL
A/S Cimbria
THISTED KOMMUNE
Lærer til udskolingen på Sjørring Skole

THISTED KOMMUNE

Er du en dygtig og engageret lærer? – og brænder du for at undervise i dansk eller matematik i udskolingen? – så har vi stillingen til dig! I stillingen er der også mulighed for at undervise i andre fag – gerne i naturfag, tysk eller samfundsfag.

Fællesskab, læring, omsorg, samarbejde og fysiske rammer - er visionerne for Sjørring Skole, som er en velkørende, humørfyldt og udviklingsorienteret skole med ca. 400 elever fordelt på 0.-9. klasse.

THISTED KOMMUNE

I stillingen som lærer hos os lægger vi vægt på, at du

 • holder af arbejdet med børn i forskellige aldre og møder dem i øjenhøjde.
 • er indstillet på et tæt samarbejde i professionelle læringsfællesskaber.
 • har fokus på god klasseledelses betydning for elevernes læring.
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
THISTED KOMMUNE
Rengøringsassistent/rengøringstekniker til Sjørring Skole

THISTED KOMMUNE

Har du et stort servicegen, og kan du lide at udføre praktisk arbejde? Vil du være med til at gøre en forskel? Så har vi netop jobbet til dig!

Fællesskab, læring, omsorg, samarbejde og fysiske rammer er visionerne for Sjørring Skole, som er en velkørende, humørfyldt og udviklingsorienteret skole med cirka 400 elever fordelt på 0.-9. klasse.

I flere år har vi haft fokus på udvikling af en fleksibel teamstruktur, der kan understøtte elevernes læring og samtidig understøtte et professionelt og inspirerende kollegialt samarbejde. I dette skoleår har vi fokus på samarbejde og co-teaching.

Som medarbejder hos os lægger vi vægt på, at du

 • holder af arbejdet med børn i forskellige aldre og møder dem i øjenhøjde
 • er i besiddelse af både fleksibilitet og omstillingsparathed i en travl hverdag
 • bidrager med åbent sind og godt humør i forhold til såvel børn som kollegaer
THISTED KOMMUNE
Pædagog til Sennels Børnehave

THISTED KOMMUNE

Vi søger en uddannet, engageret pædagog til vores børnehave. Stillingen er på 33 timer med mulighed for fire ekstra timer indtil nytår 2021.

Sennels Børnehave er en landsbybørnehave beliggende syv kilometer udenfor Thisted byzone. Sennels Børnehave er normeret til 56 børn i alderen tre til seks år.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor

 • vi har høj medarbejdertrivsel
 • vi har fantastiske børn og engagerede forældre
 • du får en pædagogisk leder, der står til rådighed med sparring og som er en aktiv del af hverdagen
 • du kan være med til at sætte dit pædagogiske præg på hverdagen
THISTED KOMMUNE
Pædagog til ”Grotten” på Sennels Skole

THISTED KOMMUNE

Er du uddannet pædagog, og drømmer du om at blive SFO-pædagog – måske endda på hvad vi betegner som Danmarks bedste skole? Så er vi på jagt efter en ny kollega – læs med herunder.

Vi hører hjemme på Sennels Skole, som er en et-sporet folkeskole i Thisted Kommune med ca. 130 glade elever fra 0. til og med 6. klassetrin. Skolen ligger i en aktiv lille by lige udenfor Thisted – her er skov og strand inden for rækkevidde. Skolen og SFO’en har 21 dygtige og engagerede medarbejdere, som vægter det gode samarbejde.

Vi tilbyder

 • En fast stilling pr. 1. august 2021 på 35 arbejdstimer pr. uge
 • Arbejdstid inden for tidsrummet kl. 6 til kl. 17
 • Dygtige kollegaer og 130 glade elever
Tican Fresh Meat A/S
Slagterlærlinge

Tican Fresh Meat A/S, Thisted

Vi søger friske og engagerede lærlinge og voksenlærlinge med opstart i august 2021. Alle kan skære i kød. Men de færreste gør det rigtigt. Som slagter træder du ind i en stolt tradition, hvor du lærer håndværket og teknikkerne.

Vi tilbyder

 • En helt nyudviklet slagteruddannelse med høj faglig kvalitet fra start til slut, der giver dig et solidt fundament for din fremtid
 • Det starter med et spændende grundforløb, hvor du lærer faget helt fra bunden. Det samlede uddannelsesforløb er på 3 år, og er en blanding af skole og praktik. Undervisning i f.eks. lean og procesoptimering samt samfundsfag. Du får en attraktiv løn under hele forløbet
 • Dit uddannelsesforløb er nøje beskrevet i din elevplan. Du har hele tiden har en plan for din udvikling

Efter endt uddannelse åbner der sig en række karrieremæssige muligheder for enten fast arbejde eller videreuddannelse i mange forskellige retninger indenfor produktion og fødevarer.

Tican Fresh Meat A/S
Inu:It A/SErfaren IT supporter/IT konsulent til Support og Driftscenter

Inu:It A/S, Thisted

inu:it befinder sig på en spændende forretningsrejse, hvor vi mangler dig med en årrække erfaring som IT Supporter eller IT konsulenter til vores Support og Driftscenter i Danmark, Trives du med Brugersupport, Drifts -og vedligeholdelsesopgaver, samt lave delleverancer på projekter? Sætter du pris på en flad organisation med godt kollegaskab vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi er et 25 år gammelt IT konsulenthus med afdelingerne i både Danmark og Grønland. Dit daglige mødested er på vores kontor i Thisted.

Arbejdsområder og scope

 • Varetage 1st og 2nd level kundehenvendelser – herunder brugersupport, fejlfinding, udbedring, samt supporter vores infrastruktur eller netværks projektteams på 1st og 2nd level.
 • Kontinuerlig eksekvering af tiltag i vores Årsdriftshjul
 • Varetage drifts- og vedligeholdelsesopgaver internt
THISTED KOMMUNE
Ergoterapeut til børneområdet i Socialafdelingen

THISTED KOMMUNE

Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads i konstant udvikling? Kunne du tænke dig at arbejde med en bred vifte af opgaver? Ønsker du fokus på høj faglighed? Og Kunne du tænke dig verdens bedste kolleger?

Stillingen er en delt stilling mellem institutionen Møllehuset og børne ergo- og fysioterapeutteamet. Du vil blive ansat 22 timer i Møllehuset, og vil skulle indgå i aften- og weekendvagter her. I børne ergo- og fysioterapeutteamet vil du blive tilknyttet 17 timer og have dagvagter.

Arbejdsopgaver

 • I ergo- og fysioterapeut teamet vil du få faglig tilknytning og stillested sammen med de tre børnefysioterapeuter. De timer du er i Møllehuset, vil du få faglig tilknytning, og stillested på Møllehuset.
 • I samarbejde med børnefysioterapeuterne skal der varetages specifikke ergoterapeutiske opgaver såsom sansemotorik, mundmotorik og finmotorik. Der vil blive undervisning/oplæring i relevante test.
THISTED KOMMUNE
Socialrådgiver/socialformidler til Team Børn i Socialafdelingen

THISTED KOMMUNE

Er du uddannet socialrådgiver/socialformidler og har en solid socialfaglig baggrund med en blanding af administrative, kommunikative og pædagogiske færdigheder, så er det dig, vi er på udkig efter.

Socialafdelingen varetager sagsbehandling inden for Servicelovens bestemmelser og er opdelt i følgende teams

 • Team Børn - børn med vidtgående fysiske og/eller psykiske handicap.
 • Team Psykiatri og Misbrug – voksne med psykisk funktionsnedsættelse og borgere med misbrug.
 • Team Handicap - voksne med fysisk og psykisk udviklingshæmning.

Stillingen er i Team Børn med målgruppen; børn og unge med vidtgående fysiske og/eller psykiske handicap, samt børn med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Hvor der sagsbehandles ud fra Servicelovens kapitel 3, 7, 9, 10 og 11. Tyngden af opgaver vil primært være i forhold til kapitel 9 og 10 og 11.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Konsulenthuset ballisager A/SProduktionsleder til Hanstholm Køkken

Konsulenthuset ballisager A/S søger for Hanstholm Køkken A/S i Thisted

Hos Hanstholm Køkken er kvaliteten i centrum i alt, hvad vi foretager os og udfører. Lige siden vi begyndte at bygge køkkener i 1968, har vi holdt fast i det gode håndværk. Det har vi gjort, fordi vi er stolte af vores arbejde, og stolte af vores kunders glæde, når vi har afleveret et færdigt køkken. Ansvaret for produktionen, deles nu op i to afsnit, og vi søger derfor endnu en produktionsleder. Er det dig?

Vi søger en hands-on leder til at tage ansvaret for produktionen sammen med ca. 15 medarbejdere. Du kommer til at stå for den første del af produktionsprocessen, hvor materialerne kommer ind, bliver skåret op, bearbejdet, overfladebehandlet og forberedt til den videre proces med opbygning og levering af færdige, kundetilpassede køkkener, som din kollega kommer til at stå for.