3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kong Frederik den Syvendes Stiftelse paa Jægerspris

Pædagoger til Danners Børn – 37 timer

Jægerspris

Hjortholms målgruppe er børn og unge med alvorlige relations- og udviklingsforstyrrelser samt identitetsproblemer. Børnene kendetegnes ved en uhensigtsmæssig social adfærd, manglende sociale færdigheder og grundlæggende mistillid til voksne.

Er du uddannet pædagog, engageret, stabil og initiativrig, og i stand til at reflektere over egen praksis? Kan du udlåne et roligt nervesystem, og har du overskud til at indgå i relationer, hvor disse er svære at etablere? Så er du måske en af dem, vi står og mangler.

Frederikssund Kommune

Ny medarbejder på 18 timer til Jægerspris Ungdomsklub

Jægerspris Ungdomsklub er under ombyg/opbygning, det vil sige at her har du mulighed for at være med til at starte noget helt specielt op for de unge i Jægerspris.

Jægerspris Ungdomsklub består af to faste medarbejdere på 18 timer med to aftenvagter og åbningsdage mandag og onsdag fra 13.30-21.00.

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads med fokus på relationsarbejde og klubben som fællesskab.
  • En arbejdsplads med frihed under ansvar, man strukturerer sine dage sammen med kollegaer og de unge.
  • En arbejdsplads med forventninger til hinanden.
Frederikssund Kommune

Familiebehandler til Udførerområdet

Jægerspris

Vil du være en del af en ambitiøs afdeling med høj faglighed og fantastiske kollegaer? Så skynd dig at søge en sjældent udbudt stilling som familiebehandler på børneområdet 37 timer om ugen.

I Børneteamet arbejder vi primært med familiebehandling, samværsopgaver og rådgivning og vejledning samt afholder gruppeforløb – alt sammen i forhold til sårbare børn mellem 0-12 år og deres familier.

Vi arbejder bl.a. ud fra en narrativ og systemisk tilgang og metode og anvender neuroaffektiv udviklingspsykologi som teoretisk fundament og landkort til at navigere og målrette indsatsen til familien – dette sammenholdt med mentaliseringsbaserede tilgange.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV