14 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

14 jobannoncer

Gem
Hansens Flødeis ApS

Vi søger en dygtig og innovativ Senior Industri-/Procesoperatør

Jægerspris

Som senior industri-/procesoperatør vil du referere direkte til produktionschefen/produktionsledere. I hverdagen vil du løbende koordinere og være i dialog med mange forskellige kollegaer, der alle deler passionen for at levere flødeis til danske iselskere.

Du vil få ansvar for både driftsopgaver og blive en del af en række spændende projekter og udviklingsinitiativer med fokus i produktionen. Som virksomhed er vi handlingsorienteret, og der er ikke langt fra ide til eksekvering.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Frederikssund Kommune

Rengøring til De Tre Ege

Jægerspris

Kunne du tænke dig at gøre rent? Så er dette nu en mulighed på omsorgscenter De Tre Ege i Jægerspris.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til at gøre rent i private hjem, da det er beboernes hjem, som du vil få ansvaret for at renholde.

Der er 48 boliger, som får gjort rent hver 14. dag eller efter behov, dette aftales med beboer og kollegaerne i afdelingerne.

Du vil blive ansat på 28-37 timer om ugen, fortrinsvis mandag til fredag.

Gem
Frederikssund Kommune

SSA og/eller SSH til Omsorgscentret De Tre Ege

Jægerspris

Omsorgscentret De Tre Ege søger social- og sundhedsassistent og/eller social- og sundhedshjælper til spændende stilling i skønne omgivelser.

Har du lyst til at blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab, og brænder du for at give vores beboere et meningsfuldt og værdigt liv, så kan vi tilbyde dig en fast stilling som social- og sundhedsassistent i dag- eller aftenvagt på op til 37 timer.

Som dagvagt er der mulighed for at vælge weekendvagt hver 2. eller 3. uge, som aftenvagt er der weekend hver 2. uge.

Gem
Frederikssund Kommune

Pædagog til specialskolen Kærholm, afdeling Kølholm

Jægerspris

Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil? Så har du muligheden nu.

Afdeling Kølholm er en specialskole for elever med autismespektrumforstyrrelser og ADHD. Målgruppen er normaltbegavede elever, der profiterer af et miljø og en pædagogik, der er tilpasset de to diagnoser.

Vi søger en skolepædagog der har lyst og evner til at arbejde med vores elevgruppe og meget gerne med erfaring med at skabe en tryg og forudsigelig skolegang i specialskole-regi.

Gem
Frederikssund Kommune

Pædagog til Krabbedam i Jægerspris

Jægerspris

Stop din jobsøgning! Du er netop faldet over en sjælden perle!

Krabbedam ligger i Jægerspris by med skoven i baghaven og stranden indenfor gå-afstand. Vi har ca. 60 børn fordelt på 1 vuggestue- og 3 børnehavegrupper.

Vi søger en uddannet pædagog 37 timer ugentligt, og stillingen er tilknyttet børnehaven.

Både erfarne og nyuddannede pædagoger er velkomne til at søge.

Gem
Frederikssund Kommune

Pædagogisk leder til Jægerspris Skole (Genopslag)

Jægerspris Skole er i udvikling og forandring, og vi er et rigtigt godt sted i den proces.

Sammen er vi i gang med at tage de første spadestik i retning af at definere en anden måde at lave skole på. Vi er endnu i den definerende fase, men der er et stort engagement blandt ledere og medarbejdere til at prøve nyt.

Du vil blive pædagogisk leder for den almene afdelings 5. til 9. klassetrin. Her vil du møde et erfarent lærerteam med høj kompetencedækning, der ønsker sig nærvær og et tillidsfuldt arbejdsfællesskab på skolen.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Gerlev Kro ApS

Kreativ kok til klassisk dansk krokøkken

Jægerspris

Kan du give vores mange gæster førsteklasses madoplevelser under stråtaget i vores skønne bindingsværkskro?

Vi tilbyder dig bl.a. frihed til at lege med årstidens råvarer og påvirke menuen med dine idéer.

Vi er en god blanding af unge og gamle. Køkkenchefen har været her i 25 år, og han gør et eller andet rigtigt, for vores elever og kokke bliver hængende – og ja, gæsterne kommer igen.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Forsvaret

Skydebefalingsmand ved Skydesikkerhed Jægerspris

Jægerspris

Vil du være med til at planlægge aktiviteterne samt koordinere den samlede skydesikkerhed i Jægerpris, Bredetved og Stold skydeterræner,...

DRC Dansk Flygtningehjælp
Gem

Har du to timer hver. 14 dag? Gør en forskel for en kvinde i Frederikssund 🤝

Jyllinge, Jægerspris, Kirke Hyllinge, Skibby, Slangerup, Ølstykke

Hun håber på at møde en frivillig, som er det samme sted i livet, så I sammen kan få nogle gode snakke og dele hverdagens små og store oplevelser 🤝.

Indrykket:
Hentet fra frivilligjob.dk

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV