5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hillerød Kommune

Fang drømmene - pædagog til botilbud i Nødebo

Fredensborg

Kan du lytte, være nysgerrig og tænke nye tanker sammen med borgerne? Vil du være med til at opfylde deres drømme og ønsker om et meningsfuldt liv?

Vil du være en del af fællesskabet og være med til at skabe fælleskaber for borgerne? Så er dette job noget for dig!

For her på Følstruphusene drømmer borgerne og det er vores job som medarbejdere at indgå i anerkendende relationer, lytte til intentionen og være nysgerrig på, hvordan det kan lade sig gøre at føre drømmene ud i livet.

Fredensborg Kommune

Socialpædagog til Granbohus Fredensborg

Brænder du for at sætte din faglighed i spil og sikre trivsel og udvikling hos børn og unge med særlige behov?

Granbohus Skolebørnsafdeling - Villekulla - søger senest pr. 01. august 2024, en socialpædagog med fagligt engagement og interesse for at arbejde med børn med vidtgående fysiske og/eller psykiske handicap. Stillingen er på 31 timer pr. uge.

Vi arbejder med struktur og genkendelighed for at skabe et trygt og forudsigeligt ophold for børnene. På Granbohus arbejder vi med KRAP - et menneskesyn og en metodisk værktøjskasse. Omdrejningspunktet er udviklingen af tanker og adfærd i en anerkendende og ressourcefokuseret ramme.

Fredensborg Kommune

Fredensborg Skole søger en dygtig dansk- og ressourcelærer til 1. klasse (afd. Benediktevej), og en dygtig lærer og pædagog til 0.-5. klasse (afd. Karlebo)

Fredensborg, Kokkedal

Sætter du væsentlige fodspor, som dine elever kan følge? Elsker du lære fra dig og er du fagligt dygtig?

På Fredensborg Skole vægter vi faglighed og trivsel lige højt. Derfor fylder dannelse i praksis meget på vores dagsorden med det sigte at skabe stærke og sunde fællesskaber.

Du kommer til at indgå i teams, hvor I sammen planlægger og gennemfører gode undervisningsforløb. Vi vægter det gode samarbejde imellem skole og SFO højt, og er derfor sammen ved flere lejligheder – og der er flere spændende projekter i støbeskeen.

Fredensborg Kommune

Pædagog til Lundely Børnehus

Fredensborg

Vi søger efter dig - der kan følge børnenes spor og skabe den bedste hverdag for vores 3-4 årige. Gerne på 35 timer - stillingen er ledig fra 1. juni 2024.

Vi går på arbejde, fordi det er spændende, og vi brænder for det, og vi tror på, at vi gør en forskel. Derfor har vi fokus på og arbejder for at have høj trivsel, og du får virkelig mulighed for at sætte dig selv og din faglighed i spil.

Helle Busk, daglig leder
Region Hovedstaden

Blindecenter Bredegaard, et højt specialiseret bo- og dagtilbud, søger vågen nattevagt til botilbuddet

Fredensborg

Da vores mangeårige kollega går på pension, søger vi en ny dygtig nattevagt til Bredegaards botilbud.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV