64 job matcher din søgning 64 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Børnehuset FrihedenPædagog 30-34 timer til børnehave

Børnehuset Friheden, Fredensborg

Vi er en selvejende privat børnehave, som åbnede i 2011. Vi drives af Dronning Louises Asyl, som har drevet børnehave siden 1865. Vi er 5 pædagoger, 1 medhjælper og en husassistent. Vi er normeret til 35 børn, men bestræber os på kun at have mellem 28-32 børn hen over året.

Vi bor i en hyggelig ældre villa, hvor Asylet har drevet institution siden 1896. Vi ligger tæt på Fredensborg Slotshave, skoven og Fredensborg station.

For at styrke vores faglige profil har vi valgt at konvertere en medhjælperstilling til en pædagogstilling og søger derfor endnu en hjertevarm pædagog på 30-34 timer pr. 1. september eller snarest derefter.

Fredensborg Kommune
Holder du af nattens ro? Social- og sundhedsassistent til nattevagt.

Fredensborg Kommune

Lystholm Plejecenter søger fast social- og sundhedsassistent i nattevagt

Da kompleksiteten og behovet for sygepleje øges har vi brug for en uddannet social- og sundhedsassistent der kan bidrage til god pleje, der sikrer en god døgnrytme for beboerne.

En dag i dit nye job kunne se sådan ud:
Du møder ind kl. 23 sammen med din nattevagtskollega og gennemgår beboerne for evt. ændrede eller akutte behov denne nat.

Du går til Bøgebo, hvor du skal arbejde i nat (I skifter jævnligt for at kende alle beboere) og læser i dokumentationssystemet omkring en borgers ændrede behov for tilsyn og pleje i nattevagten.

Fredensborg Kommune
Pædagog

Fredensborg Kommune

Vi søger en faglig velfunderet pædagog til ”Familien” Lindegården

Lindegården er en virksomhed med borgerne i centrum og med fokus på læring og udvikling – og dermed hele tiden er på jagt efter de bedste pædagogiske medarbejdere.

Lindegården består af 4 tilbud: Ét botilbud, ét aktivitets- og dagtilbud, 3 bofællesskaber samt én bostøtte-funktion.

Vi har én ledig stilling som pædagog til Botilbuddet. Stillingen er på 30 timer ugentlig og der er tale om blandede dag-, aften- og weekendvagter (hver 2. weekend). Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2021. Som udgangspunkt er der tale om en stilling af ét års varighed, men med god mulighed for forlængelse eller fastansættelse.

Fredensborg Kommune
Socialpædagog søges til Granbohus skolebørnsafdeling Villekulla

Fredensborg Kommune

Brænder du for at gøre en forskel for børn med særlige behov?

Granbohus skolebørnsafdeling Villekulla søger pr. 01. august eller snarest derefter, en socialpædagog med fagligt engagement og interesse for at arbejde med børn og unge med vidtgående fysiske og/eller psykiske handicap.

Villekulla tilbyder aflastning til børn fra ca. 9 til 15 år. Der er 7 pladser og børnene kommer på aftalte dage – efter skole/SFO - samt i et antal weekender og feriedage om året.

Børnene møder de samme børn og voksne når de er på ophold. Børnene kommer fra forskellige specialskoler, og flere af dem møder kun hinanden på Granbohus. Vi arbejder derfor med struktur og genkendelighed for at skabe et trygt og forudsigeligt ophold.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Skolen på SlotsvængetØkonomiansvarlig

Skolen på Slotsvænget, Fredensborg

En mindre kost-og friskole i Fredensborg søger erfaren økonomiansvarlig med regnskabsmæssig baggrund og et stort hjerte for børn og unge.

Du skal i tæt samarbejde med skolens ledelse og den øvrige administration overtage de økonomiske opgaver, der knytter sig til skolens drift. Men du må også forvente at indgå i andre administrative opgaver. Økonomien er sund og vi står foran store og spændende opgaver i den kommende tid.

Opgaver inden for budgetstyring, regnskab, løn og daglige posteringer skal varetages samtidig med forskellige ad hoc behov opstår. Alt sammen i en atmosfære, hvor forstyrrelser fra kollegaer og børn må forventes.

Würth Danmark A/S
Sælger til byggebranchen i Nordsjælland

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg og har du viljen til at skabe resultater?

Unik System Design A/S

I Würth går vi på arbejde med ét fælles mål. Vi vil være en innovativ og attraktiv partner for det professionelle marked, så vi sammen kan skabe værdifulde løsninger, der hele tiden bliver smartere og bedre.

Er du en del af Würth, handler dit arbejde om vores kunder. Det gælder uanset din rolle og funktion. Nøgleordet er kvalitet!

Würth Danmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Behandlingsskolerne ApSDe sidste 2 borgere er nu visiteret til vores nye døgnafdeling Marianelund i Fredensborg

Behandlingsskolerne ApS

Vi søger derfor erfarne pædagoger, SOSU-assistenter eller ergoterapeuter, der vil være med til

……. at skabe de bedst mulige rammer for unge borgere med særlige behov?
Vil du samtidig være med til at skabe en ny arbejdsplads i udvikling og vækst? Så læs videre!

Rammerne for det nye døgntilbud Katholt i Fredensborg er en herskabelig bygning beliggende ud til Kongevejen, med en fantastisk have og smukke enge.

Vores borgere ligger inden for det oligofrenipsykiatriske felt. Det vil sige, at de har en grad af udviklingshæmning samtidig med andre psykiatriske diagnoser.

Vi søger personale, gerne med erfaring med målgruppen, det samme gør sig gældende for SOSU-assistent eller ergoterapeut. Det vigtigste er, at du ønsker at gøre en forskel for vores borgere. Og har lyst til de udfordringer der måtte være i forbindelse med åbningen af et nyt botilbud.

Behandlingsskolerne ApSVi søger erfarne pædagoger til dagtilbuddet Snekken

Behandlingsskolerne ApS, Fredensborg

Vi åbner d. 1. august 2021 en afdeling i Fredensborg – vil du være med…

…..til at skabe de bedst mulige rammer for unge borgere med særlige behov? Og vil du samtidig være med til at sætte dit præg på en arbejdsplads i udvikling og vækst? Så læs videre!

Marianelund i Fredensborg ligger på Kongevejen, i fantastiske omgivelser, med have og eng. Vores borgere ligger inden for det oligofrenipsykiatriske felt. Det vil sige, at de har en grad af udviklingshæmning samtidig med andre psykiatriske diagnoser.

Marianelund er en moderne arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder har mulighed for at udnytte sine kvalifikationer i et dynamisk samspil med kolleger og ledelse. Alle bidrager til at skabe et godt og spændende arbejdsmiljø, hvor man i tryghed og respekt udnytter hinandens ressourcer.

Hillerød KommunePædagog, ergoterapeut eller PAU til Bocenter for borgere med særlige behov

Hillerød Kommune, Fredensborg

Følstruphusene i Nødebo, hvor vi søger nye medarbejdere, danner rammen om 59 borgeres hjem og liv. Der er seks huse med hvert sit særpræg og borgergruppe. Fælles for alle er at borgerne har varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, bor i egne lejligheder med fælles stue og køkken, og har derfor mulighed for at vælge fællesskabet til og fra.

Vi er en organisation, der vægter det tværfaglige samarbejde højt. Vores mål er, at borgerne oplever en hverdag med selvbestemmelse og selvhjulpenhed, og mulighed for at føre et sundt og aktivt liv i fællesskab med andre. <>Og hvad er så kerneopgaven

 • Først og væsentligt er grundlæggende omsorg og pleje.
 • Vedligehold og udvikling af borgernes færdigheder.
 • Kontaktperson med ansvaret for den social- og sundhedsfaglige indsats samt administration og praktiske opgaver.
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Fredensborg Kommune
Pædagogmedhjælper 22-24 timer om ugen - er det lige dig?

Fredensborg Kommune

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om stillingen? Tænker du at 22-24 timer om ugen lige passer ind i dit liv? Vidste du, at det er utrolig vanskeligt ikke at blive hængende som medarbejder i vores SFO, fordi vi har verdens bedste børn og kollegaer?

Timerne ligger primært om eftermiddagen fra kl 13-17, så hvis du har formiddagssysler, som du for alt i verden ikke vil af med, så er det muligt at kombinere med timerne hos os – dog vil vi så gerne have dig til at blive en del af det team, der i maj og juni modtager de nye skolebørn. Det betyder, at du får flere timer i de to måneder.

SFO’en er opdelt i 0.-1. årgang kaldet Solsikken, 2.-3. årgang Regnbuen samt Endrup Klub for 4.-6. årgang. Vi arbejder tæt sammen om overgange, traditioner og hverdagen generelt, da vores huse og udearealer støder op til hinanden.