50 job matcher din søgning 50 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune
Vil du vejlede fremtidens sygeplejersker i en vagt- og weekendfri stilling?

Fredensborg Kommune

Vi er et skønt hus midt i Fredensborg, hvor der bor 56 forskellige ældre mennesker med blandt andet demenslidelser. Vi er en tværfaglig personalegruppe, der dagligt giver nærværende pleje og omsorg til vores beboere. Vi har seks boenheder, hvor der bor otte beboere i hver. Derudover har vi et lille hus, Asmundshøj, hvor der bor otte beboere.

Vi kan tilbyde dig en kombinationsstilling med både vejlederopgaver, kompetenceudvikling og kliniske sygeplejeopgaver. Vi får cirka 4-8 studerende om året og samarbejder med andre kliniske vejledere i kommunen om at klæde de studerende godt på i forhold til borgernær pleje og instrumentelle færdigheder.

Fredensborg Kommune
Socialpædagog til Granbohus Fredensborg, 35 timer pr. uge

Fredensborg Kommune

Brænder du for at gøre en forskel for børn med særlige behov?

Granbohus skolebørnsafdeling Villekulla søger pr. 01. juni 2023 eller snarest derefter, en socialpædagog med fagligt engagement og interesse for at arbejde med børn og unge med vidtgående fysiske og/eller psykiske handicap. Stillingen er et barselsvikariat, foreløbigt 1 år.

Villekulla tilbyder aflastning til børn i alderen ca. 9 til 15 år. Der er plads til 7 børn i gruppen/pr. dag, og der er ca. 35 børn tilknyttet afdelingen.

Vi kan tilbyde dig:

 • et team bestående af dygtige og engagerede kolleger
 • en spændende arbejdsplads med opgaver og samarbejde på tværs af afdelingerne
Region Hovedstaden
Behandlingsinstitutionen Nødebogård søger psykolog til vores interne behandlingsskole & STU

Region Hovedstaden, Fredensborg

 • Brænder du for at arbejde med børn og unges trivsel og udvikling, og har du lyst til at indgå i en behandlingskontekst, hvor du er en aktiv del af børnenes hverdag?
 • Brænder du for arbejdet med udvikling af familiernes ressourcer?

Behandlingsinstitutionen Nødebogård søger netop nu en erfaren psykolog med viden om udviklingsforstyrrelser, opmærksomhedsforstyrrelser samt psykiatriske vanskeligheder til vores interne behandlingsskole.

Dine arbejdsopgaver vil fordele sig på opgaver tilknyttet skolens elever og deres forældre, såsom observation af eleverne i skolekonteksten og hjælp til implementering af relevante behandlingstiltag, ledelse af behandlingsmøder, psykologsamtaler, familiesamtaler og løbende sparring med skolens øvrige personale.

Region Hovedstaden
jem & fix A/S Butiksassistent (fuldtid) - Fredensborg

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, bliver du motiveret af udvikling og vil du elske at være med i en byggemarkedskæde i solid vækst? Så er det måske dig vi mangler hos jem & fix!

Dine arbejdsopgaver:

 • Du vil få tildelt forskellige områder i butikken som du skal varetage ansvaret for
 • Du bliver en del af et stærk team som samarbejder om driften i butikken
 • Du er med til at sætte dit præg på butikkens dagligdag

Hos os er der en flad struktur og højt til loftet. Vi arbejder alle engageret for at udvikle os indenfor personlige kompetencemål, som er i tråd med vores koncept og vækstmål.

Behandlingsskolerne ApS
Vi søger en erfaren pædagog til dagtilbuddet Snekken

Behandlingsskolerne ApS, Fredensborg

Vil du være med til at skabe de bedst mulige rammer for unge borgere med særlige behov? Og vil du byde ind med dine kompetencer tværfagligt, samtidig med at du får muligheden for at sætte dit præg på en arbejdsplads i udvikling og vækst?

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Vores borgere ligger inden for det oligofrenipsykiatriske felt. Dvs. at de har en grad af udviklingshæmning samtidig med andre psykiatriske/ komorbide diagnoser.

Vi søger en pædagog eller medhjælper, gerne med erfaring med målgruppen.

Der er rig mulighed for både personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder intern supervision af psykolog, og der er gode muligheder for videreuddannelse og kurser både internt og eksternt.

Behandlingsskolerne ApS
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fredensborg Kommune
Social - og sundhedshjælpere

Fredensborg Kommune

Vi søger kompetente og engagerede social- og sundhedshjælpere til Lindegårdens fantastiske beboere. Vil du være en del af det aktive og gode liv på Lindegården, hvor udgangspunktet er ”Du kan mere, end du tror”?

Lige nu søger vi faste medarbejdere til vores botilbud, gerne med en baggrund som social- og sundhedshjælper. Specifikt har vi ledige stillinger på mellem 28 og 37 timer ugentlig. Det er dag-, aften- og weekendvagter.

Vi søger også vikarer til botilbuddet.

Hvis du er i tvivl, om jobbet er noget for dig, kan vi tilbyde en kort ”besøgsdag”, hvor du introduceres til borgergruppen, arbejdsopgaver, den faglige tilgang, og hvad det vil sige at være en del af familien Lindegården.

Fredensborg Kommune
Afdelingsleder til AKT-området og specialklasserække på Endrupskolen

Fredensborg Kommune

Brænder du for børns udvikling, læring og trivsel, er det dig, vi søger som leder til vores velfungerende specialklasserække og til ansvaret for AKT-området på Endrupskolen.

Vi søger en erfaren, positiv, nysgerrig og nærværende afdelingsleder, som skal indgå i skolens ledelsesteam med koordinerende ansvar for AKT-området. Du vil blive nærmeste leder for personalet i vores specialklasseafdeling for ca. 30 børn med generelle indlæringsvanskeligheder, og som visiteres fra hele kommunen.

Vi er en mindre skole med stærke fællesskaber og vægt på gode relationer og trivsel for alle, med tydelige værdier og gode traditioner.

Trackfit Fredensborg Fysisk træner

Trackfit Fredensborg

TrackFit er en forening, der tilbyder udendørs fysisk grundtræning for voksne. Vi er et træningsfællesskab med 130 medlemmer, og vi træner udendørs hele året på Fredensborg Stadion.

Vores nuværende supertræner har fået nyt job, som desværre ikke er tidsmæssigt foreneligt med træningen i Fredensborg, og vi søger derfor en ny træner.

Vi træner 3 gange ugentligt. Tirsdag og torsdag kl. 17.15-18.15 og lørdag kl. 9.15-10.15. Vi er åbne for at rykke tidspunkterne til lidt senere, hvis det er nødvendigt.

Vi har et fast fremmøde på 30-40 personer pr. træning. Vi gør meget ud af det sociale sammenhold, så der er en god og glad energi på holdet.

Fredensborg Kommune
Områdeleder til Fredensborg-gruppen

Fredensborg Kommune

Fredensborg-gruppen er en meget velfungerende gruppe med knap 57 engagerede medarbejdere fordelt på dag og aften.

Vi søger en leder, der sammen med den nuværende leder, kan arbejde sammen om, at sikre at Fredensborg gruppen forsat udvikles til en faglig stærk gruppe med fokus på et godt arbejdsmiljø og høj faglighed. Det er os som lederteam og dygtige medarbejdere som går forrest for, at skabe den bedste hjemmepleje af høj kvalitet med borgeren og medarbejdere i centrum.

Du vil indgå i vores lederteam, hvor vi er 9 kollegaer, der deler en stærk passion for udviklingen af Fredensborg Hjemmepleje.

Nybolig
Sælger/Mægler - Deltid søges til Nybolig Thomas Jürgensen i Fredensborg

Nybolig

Vi søger en troværdig og fagligt kompetent ejendomsmægler, der kan arbejde selvstændigt og seriøst med sine egne sager på linje med de øvrige ansatte i virksomheden.

Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer. Som mægler/sælger kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det vigtigt, at du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du står for salget af deres bolig.

Nybolig
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fredensborg Kommune
Uddannet social- og sundhedshjælper i en kombineret dag- og aftenvagtsstilling

Fredensborg Kommune

Benediktehjemmet leder efter fagligt stærke social- og sundhedshjælpere med hjertet på det rette sted og lyst og interesse for at arbejde med borgere med demens.

Hos os arbejder vi med personcentreret omsorg. Det handler om at få skabt positive relationer med vores beboere og om at skabe rammerne for en god dag og aften under hensyntagen til den enkeltes behov. Vi har masser af smil og glæde, og vores beboere behandles som unikke individer. 

Vi går hver dag på arbejde, fordi vores hjerter brænder for beboernes trivsel og velvære. Vi leverer kærlig og varm pleje, hjælp og omsorg ved at være professionelle og have høj faglighed.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Fredensborg Kommune
Vil du som sygeplejerske gøre en forskel i Fredensborg Hjemmepleje?

Fredensborg Kommune

Som kompetent sygeplejerske ønsker du at blive dygtigere i samarbejde med engagerede kollegaer. Det får du mulighed for her, hvor der er masser af udfordringer at tage fat på samt dygtige kolleger at sparre med.

Hjemmeplejegruppen i Fredensborg består af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og seks dygtige sygeplejersker, der sammen råder over en bred klinisk erfaring.

Du skal dokumentere i Nexus og FSIII og bruge tablet og smartphone som redskaber. Derudover anvender vi virtuel hjemmepleje, som vi udvikler yderligere i sygeplejen i 2023. Normalt er vi fem sygeplejersker på arbejde med cykler og biler til rådighed.

Fredensborg Kommune
Social- og sundhedshjælper i aftenvagt til borgernært meningsfyldt arbejde på en spændende arbejdsplads i udvikling

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til at inddrage borgerens ressourcer? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren? Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig.

I hjemmeplejen i Fredensborg søger vi pr. 1. juni eller snarest derefter en social- og sundhedshjælper, der værdsætter opgaver tæt på borgeren i borgerens eget hjem.

Du er en social- og sundhedshjælper, der ønsker at udvikle din faglighed i samarbejde med engagerede kollegaer. Du får mulighed for at blive udfordret med alsidige arbejdsopgaver og tænke innovativt i opgaveløsningen. Stillingen er på 28 t/ugentligt til aftenvagt med weekendvagt hver 2. weekend.

Fredensborg Kommune
Social- og sundhedshjælper til borgernært meningsfyldt arbejde på en spændende arbejdsplads i udvikling

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til at inddrage borgerens ressourcer? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren? Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig.

I hjemmeplejen i Fredensborg søger vi pr. 1. juni eller snarest derefter en social- og sundhedshjælper, der værdsætter opgaver tæt på borgeren i borgerens eget hjem.

Du er en social- og sundhedshjælper, som ønsker at udvikle din faglighed i samarbejde med engagerede kollegaer. Du får mulighed for at blive udfordret med alsidige arbejdsopgaver og tænke innovativt i opgaveløsningen. Stillingen er på 32-37 t/ugentligt til dagvagt med weekendvagt hver 3. weekend.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV