32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 32 resultater.
Hillerød KommunePædagog, ergoterapeut, PAU til Bocenter for borgere med særlige behov

Hillerød Kommune

Vil du arbejde i et specialiseret miljø med høje krav til din faglige kunnen?

Vi arbejder på Bocentret fokuseret med metodeudvikling og med velfærdsteknologi, for at borgerne kan leve et liv med størst mulig selvbestemmelse og udvikling. Vil du bidrage til det arbejde, og har du en uddannelse inden for det pædagogiske eller ergoterapeutiske felt, så læs videre her.

Konkrete opgaver i hverdagen

 • Socialpædagogisk og ergoterapeutisk indsats med fokus på at borgeren oplever en helhedsorienteret indsats præget af struktur, forudsigelighed og visualisering.
 • Grundlæggende omsorg, pleje, vedligehold og udvikling af borgernes færdigheder.
 • Arbejde med totalkommunikation på alle niveauer eventuelt med velfærdsteknologiske hjælpemidler.
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Dansac A/S
Teamoperatører

Dansac A/S, Fredensborg

Vi søger Teamoperatører til vores produktion i Fredensborg på aftenholdet.

Som Teamoperatør skal du være med i hele produktionsprocessen fra påfyldning af råvarer, drift af produktionsmaskiner, omstillinger, vedligehold, reparationer, rengøring af maskinen samt kontrol og pakning af færdige produkter.

Vi arbejder med løbende forbedringer samt fælles standarder for arbejdsgange ud fra en Lean-tankegang.

Vi kan tilbyde dig et job i en virksomhed i fortsat udvikling, hvor kvalitet og samarbejde er i højsædet, og hvor der er en positiv og uformel atmosfære. Vi vægter trivsel højt, og dine nye kolleger vil hjælpe dig godt i gang.

Dansac A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
SkattestyrelsenSagsbehandler til erhvervsområdet i Skattestyrelsen, Fredensborg

Skattestyrelsen

Vil du være med til at behandle anmodninger om ordinære genoptagelser af skatteansættelser for de selvstændige erhvervsdrivende. Så ser vi frem til at høre fra dig.

Dine opgaver vil være at behandle:

 • anmodninger om ordinære genoptagelser for selvstændige erhvervsdrivende
 • besvarelser af mailhenvendelser i sommerperioden.

Vi kan tilbyde dig en enhed med en uformel omgangstone, hvor der også er plads til et godt grin. Vi dækker mange forskellige opgaver, og er afhængige af hinandens kompetencer. Vi arbejder tæt sammen med andre enheder i Skatteforvaltningen, ikke mindst vores to søsterenheder, hvoraf den ene også er beliggende i Fredensborg og den anden i Skive.

Skattestyrelsen
Fredensborg Kommune
Vi søger SSH til dagvagtsstilling på Benediktehjemmet

Fredensborg Kommune

Er du en modig og nysgerrig omsorgskunstner, og trives du med udfordringer og udvikling, så læs endelig videre.

Tror du på at personcentreret omsorg virker, har du hjertet med dig på arbejde og brænder du for at skabe den bedste dag for dine beboere – hver dag, så er det dig vi søger!

Vi søger dagvagtskollega til stilling på 30-32 timer med weekendvagt hver 2. weekend.

Fredensborg Kommune
Nyuddannede eller erfarne social- og sundhedsassistenter til dag-, aften- eller nattevagter

Fredensborg Kommune

”Vi er et relativt nyt team, så vi glæder os til at få endnu flere gode kolleger, som har lyst til at yde omsorg for vores beboere. Jeg er sikker på, at du vil blive glad for det her hos os. Det giver i hvert fald rigtig meget mening for mig,” fortæller 49-årige social- og sundhedsassistent Pernille Nørgaard.

Dine nye arbejdstider

 • Som dagvagt er der mulighed for at arbejde hver 2. eller 3. weekend på 30-35 timer.
 • Som aftenvagt arbejder du med rullet 5-2 kl. 15-23 på 28 timer.
 • Som nattevagt arbejder du med rullet 7-7 kl. 23-07.
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

Fredensborg Kommune
Projektmedarbejder 37 timer om ugen - til JOBVEJEN- KompetenceCenter Kejserdals nytteindsatstilbud til borgere.

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Ser du arbejdsliv som en vigtig faktor for, at mennesker kan lykkes i eget liv? Fokuserer du på muligheder og kompetencer hos dem, du arbejder med, frem for begrænsninger? Har du øje for menneskers forskellige livsvilkår og situationer, og vil du gerne hjælpe dem på vejen mod jobbet? Formår du at aktivere borgere og at samarbejde på tværs af organisationen? Og kan du lide at tage fat og trives ved fysisk arbejde?

På en typisk arbejdsdag på Jobvejen vil du skulle facilitere dagen for en gruppe borgere. Din opgave består blandt andet i at køre med borgerne ud på forskellige lokationer i kommunen, hvor du går forrest i opgaveløsningen af forefaldende arbejdsopgaver – selvfølgelig iført arbejdstøj og værnemidler (sikkerhedssko mv.).

Fredensborg Kommune
Lindegården/Linden søger kompetente pædagoger

Fredensborg Kommune

Lige nu søger vi 2 pædagoger til Aktivitets- og dagtilbuddet. Et barselsvikariat på 35 timer ugentligt fra 1. november. Herudover en stilling på 25 timer ugentligt med besættelse snarest. Arbejdstiderne er fordelt mandag til fredag i tidsrummet kl. 08.00-16.00.

Målgruppen i Aktivitets- og dagtilbuddet er voksne udviklingshæmmede med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Det er et pædagogisk tilbud, hvor vi grundlæggende arbejder med neuropædagogik og sanseintegration som pædagogiske redskaber. Der er 20 fuldtidspladser og borgerne er delt i 3 grupper.

I den specifikke gruppe, hvor de ledige stillinger er, er der 3 borgere med autismespektrum forstyrrelse og 7 borgere med forskellige former for fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

Fredensborg Kommune
Hjemmeplejen i Fredensborg Kommune søger engageret social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Fredensborg Kommune

Hjemmeplejen i Fredensborg søger en social- og sundhedsassistent 28 timer ugentligt, med weekendarbejde hver anden weekend. Du skal medvirke til løsning af sygeplejeopgaver hos borgerne sammen med dine kollegaer.

Vi tilbyder:

 • To engagerede grupper med fokus på både borgere og kollegaer
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Positive, imødekommende og dygtige kollegaer. Spænende og udfordrende opgaver, hvor to dage sjældent er ens
Hovedstadens BeredskabVærkfører til auto- og elektronikværkstederne

Hovedstadens Beredskab, København

Hver eneste dag yder vores medarbejdere en stor indsats for at hjælpe borgerne i Hovedstadsområdet – hvor udviklingen går rigtig stærkt. Vi skal derfor være med til at sætte retningen og være på forkant med det, der møder os.

Du skal som vores nye værkfører stå i spidsen for et højprofessionelt værksted og sørge for at det hele tiden er på forkant med den nyeste udvikling og teknologi. Du brænder for at lede og motivere mennesker til at yde deres bedste, også når det brænder på og vores operative enheder har brug for støtte, for eksempel ved store ulykker, hvor der er behov for maksimal backup til de indsatte styrker.

Vi tilbyder et selvstændigt og fagligt udfordrende job, hvor du selv tilrettelægger det daglige arbejde med reference til den tekniske chef

Fredensborg Kommune
Ergoterapeut med lyst til tværfagligt samarbejde i Fredensborg Hjemmepleje

Fredensborg Kommune

Vi søger dig, der brænder for rehabilitering i borgers hjem.

Stillingen er et barselsvikariat på 30-32 timer/uge fra 1/11 2020 eller efter aftale.

Fredensborg Kommune har arbejdet med hverdagsrehabilitering siden 2011. Vi kalder det træning som hjælp (TSH). Du vil blive en del af en tværfaglig gruppe bestående af ergoterapeut, diætist, akutsygeplejerske samt inkontinens sygeplejerske.

Dine opgaver vil være at varetage rehabilitering efter § 83a, når visitator vurderer borgeren har rehabiliteringspotentiale i forbindelse med anmodning om hjemmehjælp eller ved re-visitation. Du vil være tovholder på de enkelte forløb.

Ved nogle af forløbene varetager du hele processen fra målsætning til afslutning. I andre forløb laver du målsætning og plan med borgeren, som hjemmeplejens medarbejdere medvirker til at udføre, hvor du vil indtage en mere superviserende rolle.

Fredensborg Kommune
Centersygeplejerske med stærke ambitioner?

Fredensborg Kommune

Vores dygtige centersygeplejerske har fået en stilling i almen praksis. Det betyder, at vi har mulighed for at slå en spændende stilling op som centersygeplejerske, som i tæt samarbejde med stedets anden sygeplejerske og den daglige leder skal sikre, at vores beboere oplever en pleje og sygepleje af høj kvalitet. I samme moment har vi benyttet anledningen til at opnormere i sygeplejen så vi har derfor to sygeplejestillinger til besættelse.

Stillingerne er på 25-32 timer ugentligt afhængigt af kandidaternes ønske. De ideelle kandidater har enten bred klinisk erfaring eller specifik i forhold til geriatri, demens eller plejehjem. Dog kan nyuddannede også komme i betragtning. Vi sikrer en introduktion til opgaverne på stedet og tæt sparring fra ledelsen.

Fredensborg Kommune
Fagligt stærke social- og sundhedshjælpere til udvikling af Lystholm

Fredensborg Kommune

Lystholms nye ledelsesteam vægter udvikling og kvalitet højt til vores 40 beboere.

Det kan vi ikke gøre alene – Vi mangler dig!

Vi søger fagligt stærke social- og sundhedshjælpere til dagvagt. Stillingerne er på 32 timer med weekendvagt hver 2. weekend.

Kommunen har bygget et nyt plejecenter, hvor nogle af vores dygtige social- og sundhedshjælpere er tilbudt ansættelse og det betyder at vi nu har en unik mulighed for at ansætte nye kollegaer her på Lystholm.

Vi arbejder målrettet med at udvikle fagligheden så beboernes sygepleje, pleje- og aktivitetsplaner bliver så kvalificerede som muligt.

Fredensborg Kommune
Sygeplejerske til udekørende nattevagt i hjemmeplejen

Fredensborg Kommune

Fredensborg Hjemmepleje søger en dygtig og erfaren SYGEPLEJERSKE til udekørende nattevagt.

Vi har et bredt tværfagligt samarbejde med Akutfunktionen, de udekørende dag- og aftenteams samt med kommunens 5 plejecentre og rehabiliteringscenteret.

Udover sædvanlige hjemmesygeplejeopgaver, vil dine fokusområder være:

 • Ansvarshavende sygeplejerske
 • Varetage Akutfunktionen
 • Dokumentere i Nexus
 • Kontakt til samt vejlede/sparre med medarbejdere på centrene
 • Fleksibel og kreativ i forhold til opgaveløsning
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob - alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!