30 jobannoncer matcher din søgning 30 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Hillerød Kommune

Timelønnet medarbejder på Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Fredensborg

Er du senior eller bare rigtig voksen med ro i maven og gode ben? Og vil du bruge tid på noget, der betyder noget for andre?

ELLER… Har du brug for at supplere SU'en? Eller en anden indtægt. Måske passer det ind i dit studie, og du trænger til noget praksiserfaring, eller måske har du bare tid til overs og vil gerne prøve kræfter med vores verden?

Så kom og brug af dit overskud som timelønnet medarbejder hos os i Nødebo.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Fredensborg Kommune

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt på Asmundshøj

Fredensborg

Hvis du har en passion for at skabe trygge og støttende rammer for mennesker med svær demens, så er det dig vi har brug for!

Vi søger dedikerede og omsorgsfulde medarbejdere til vores skærmede enhed, hvor vi fokuserer på at give vores beboere en meningsfuld hverdag præget af respekt og omsorg.

Asmundshøj er en hyggelig villa som huser 8 beboere. Du vil være ene personale på vagt i huset, og det er derfor vigtigt at du har kendskab til demens og har arbejdet med denne målgruppe i tidligere jobs.

Fredensborg Kommune

Social- og sundhedsassistent til nattevagt på Benediktehjemmet

Fredensborg

Vi mangler dig som SSA - og tilbyder en spændende stilling som fast nattevagt mandag-søndag i ulige uger.

Benediktehjemmet har 56 boliger fordelt på 7 enheder med 8 beboere i hver enhed.

Som nattevagt på Benediktehjemmet består dine primære opgaver i at yde omsorg og pleje til husets beboere. Du vil skulle have særlig fokus på beboere som er triageret rød eller gul og varetage sygeplejeopgaver ved behov. Derudover består natten også af praktiske opgaver så som lettere rengøring, gøre klar til morgenmad og give medicin.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Circle K Danmark A/S

Trivselsorienteret Store Manager til virksomhed i bevægelse

Fredensborg

Trives du i spændingsfeltet mellem salg, kundeservice og ledelse?

Se video om Circle K Danmark A/S som arbejdsplads

Du får et indflydelsesrigt lederjob, hvor du sørger for den daglige planlægning og drift af butikken.

I korte træk bliver omdrejningspunktet i din rolle at:

  • Lede og udvikle dit team
  • Arbejde med salgsindsatser
Circle K Danmark A/S
Hillerød Kommune

Fagligt funderet og struktureret pædagog til Følstruphusene Hus 1-2 i Nødebo

Fredensborg

Kan du lytte, være nysgerrig og tænke nyt sammen med borgerne? Vil du være med til at opfylde deres drømme og ønsker om et meningsfuldt liv?

Så er dette job måske noget for dig! For her på Følstruphusene drømmer borgerne og det er vores job som medarbejdere at indgå i anerkendende relationer, lytte til borgers intention og være nysgerrig på, hvordan det kan lade sig gøre at føre drømmene ud i livet.

Vi tilbyder dig høj grad af faglig indflydelse, høj grad af fleksibilitet og høj grad af indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S

Gartner/ ”handyman”

Farum, Fredensborg, Gilleleje

Vi søger en gartner/”handyman” til vedligeholdelse af vores grønne områder samt mindre reparationer og vedligehold af diverse bygninger.

Stillingen kræver en person med en god energi, som har lyst til at varetage mange forskellige arbejdsopgaver og som trives med variation i arbejdet.

Arbejdsopgaverne udføres for det meste selvstændigt, men planlægges i tæt samarbejde med vores staldmanager og virksomhedens ejer.

Gem
Nybolig

Nybolig Thomas Jürgensen i Fredensborg søger en fuldtid/deltid sælger/mægler

Fredensborg

Vi søger en troværdig og faglig kompetent ejendomsmægler, der kan arbejde selvstændigt og seriøst med sine egne sager på linje med de øvrige ansatte i virksomheden.

Som mægler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Derfor er det vigtigt, at du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem.

Nybolig
Hillerød Kommune

Struktur og udvikling - pædagog til botilbud i Nødebo

Fredensborg

Kan du arbejde struktureret med pædagogik, kender du den kognitive pyramide, som er en del af neuropædagogikken, og kan du indgå i udviklende mikroøjeblikke med borgerne, så har du måske den faglige soliditet og nysgerrighed, som vi ønsker at have som kendemærke her på Følstruphusene.

Vi tilbyder dig bl.a.

  • At samarbejde med en lille gruppe borgere i et spændende udviklingsmiljø med afsæt i strukturpædagogisk tilgang.
  • Gode mulighed for at sætte dine kompetencer i spil, tilegne dig nye kompetencer og præge udviklingen i Bocentret.
Slots- og Kulturstyrelsen

Vagt til kulturhistoriske ejendomme

København

Du vil som vagt komme til at arbejde på nogle af statens slotte, som Slots- og Kulturstyrelsen har ansvaret for at vedligeholde, drive og nyttiggøre. Dette omfatter blandt andet Christiansborg Slot, Kronborg Slot, Frederiksborg Slot, Fredensborg Slot og Amalienborg Slot.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være rundering og tilsyn samt adgangskontrol og fastvagt. Der vil også være serviceopgaver samt opgaver med parkeringsvagt på Christiansborg Slot.

Du skal være indstillet på blandet dag- og nattjeneste samt hver anden weekend.

Slots- og Kulturstyrelsen
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hillerød Kommune

Ergoterapeut med lyst til sanseprofiler på botilbud

Fredensborg

Følstruphusene Hus 1-2, danner rammen om 20 borgeres liv i alderen 28 år til 89 år. Borgerne har varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

En del af borgerne befinder sig inden for autismespektret; det betyder, at vi tilrettelægger miljøet og dagligdagen med dette for øje.

Du kommer til at have tæt samarbejde med borgerne, hvor fokus ligger på at skabe et så selvstændigt liv som muligt med mest mulig livskvalitet.

Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV