40 job matcher din søgning 40 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 40 resultater.
Reddernes FagforeningSekretær med flair for bogholderi (deltid)

Reddernes Fagforening

Er du grundig, serviceminded og har du erfaring med bogholderi?

Reddernes Fagforening søger en deltidsbestyrelsessekretær (5 timer/uge) til varetagelse af bestyrelsens administrative opgaver og let medlemskontakt.

Dine opgaver vil bestå i:

 • Bogholderi (lave løn, udbetale kørepenge, udbetale udlæg, lave regnskab og sende dette til vores eksterne revisor, og forestå øvrige udbetalinger til medlemmer og bestyrelsesmedlemmer)
 • Administrere udlejningen af sommerhus til medlemmer.
 • Modtage og fordele mails til bestyrelsen

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig for os, men vi forventer at du har erfaring med bogholderi.

Fredensborg Kommune
Lystholm søger uddannede social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og andre med relevant interesse til timeafløsning dag, aften og weekend

Fredensborg Kommune

Vil du gerne tjene lidt ekstra penge, mens du studerer eller ved siden af dit faste job?

Vi er et team af humoristiske, veluddannede og meget engagerede medarbejdere som sammen med Lystholms nye ledelsesteam vægter udvikling, kvalitet og service højt til vores 40 beboere. Vi arbejder målrettet med at udvikle fagligheden så beboernes sygepleje, pleje- og aktivitetsplaner bliver så kvalificerede som muligt.

Vi arbejder med helhedspleje og med en tilgang til beboerne, der bygger på principper om gensidig respekt, trivsel og tryghed. Vi søger at skabe et hverdagsliv med indhold og samvær, der tager udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer, behov og interesser.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Fredensborg Kommune
Lindegården søger vikarer med pædagogisk eller anden relevant baggrund

Fredensborg Kommune

Lindegården er en virksomhed med borgerne i centrum og hvor vi hele tiden har fokus på læring og udvikling – og dermed hele tiden er på jagt efter de bedste pædagogiske medarbejdere, både fastansatte – og som lige nu vikarer.

Så vil du være en del af det aktive og gode liv på Lindegården, hvor udgangspunktet er ”Du kan mere end du tror”?

Vi søger vikarer, gerne med en pædagogisk eller anden relevant baggrund (fx SSA, pædagogisk assistent, ergo- eller fysioterapeut eller lignende) til vores botilbud. Specifikt har vi et 30 timers vikariat til dag-, aften- og weekendvagter (lige weekender). Vikariatet løber fra d.d. til udgangen af 2021. Herudover har vi et vikariat på 15 timer ugentlig – også til dag-, aften- og weekendvagter.

Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Fredensborg Kommune
Fleksibel halinspektør søges til kultur- og idrætsområdet

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Brænder du for samarbejdet med brugerne i kultur- og fritidslivet, og har du hænderne skruet rigtigt på? Så kan du blive den, der har det daglige ansvar for at lokalerne og udearealerne i vores to kulturhuse, Fredensborg Museum og Egedalshallen fungerer?

Vi søger en engageret, fleksibel og kompetent halinspektør der kan tiltræde 15. april 2021 eller snarest derefter i en 37-timers stilling, der varetager serviceopgaver både i vores kommunale kulturbygninger og Egedals- og Holmegårdshallen i Kokkedal.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig kontakt til brugerne/foreningerne ifb. med løbende brug af lokalerne, adgangskontrol herunder medvirken ift. brugermøder
 • Samarbejde med brugerne og understøtte deres forskellige behov
 • Eftersyn af inventar, herunder at idrætsinventar til indendørs og udendørs brug er i orden.
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Fredensborg Kommune
Vi søger en barselsvikar som daglig leder

Fredensborg Kommune

Barselvikarstillingen er i Østervejs Børnehus, der er et 0-6 års hus, med 1 vuggestuegruppe med 12 børn og 2 børnehavegrupper, hvor der på nuværende tidspunkt er 14 børn i hver gruppe.

Der er 9 medarbejdere i Østervejs Børnehus, som har højt fagligt fællesskab, med fokus på læring, kvalitet og deltagelsesmuligheder for alle børn.

Du træder ind i ledelsesteamet, der samlet består af 8 personer, der i fællesskab varetager ledelsesopgaverne i områdeinstitutionen. Som en del af ledelsesteamet er du med til at videreudvikle de faglige strategier og sætte en tydelig pædagogisk retning. Du får mulighed for sparring og god hjælp til at møde opgaverne.

Fredensborg Kommune
Lindegården søger en "Natteravn" - altså en omsorgsfuld og pædagogisk nattevagt

Fredensborg Kommune

Lindegården er en virksomhed med borgerne i centrum og hvor vi hele tiden har fokus på læring og udvikling – og dermed hele tiden er på jagt efter de bedste pædagogiske medarbejdere.

Så vil du være en del af det aktive og gode liv på Lindegården, hvor udgangspunktet er ”Du kan mere end du tror”?

Vi har lige nu en ledig stilling som nattevagt til vores botilbud. Du skal gerne være pædagogisk uddannede eller med anden relevant uddannelse (fx SSA, ergo- eller fysioterapeut eller lignende). Stillingen er på 30 timer ugentlig og man kører i et 7/7-rul.

Arbejdsopgaverne er mangeartet, men personlig pleje, forflytninger og aktiviteter med udgangspunkt i vores kerneopgave er i højsædet. Om natten er der dog skruet lidt ned for aktiviteterne. På botilbuddet bor i alt 37 borgere, som er delt op i 3 huse med 12 i hver. Der er altid 2 nattevagter på arbejde.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Fredensborg Kommune
Social- og sundhedsassistenter til aftenteam på Lystholm

Fredensborg Kommune

Enestående chance!

Vi søger fagligt stærke social og-sundhedsassistenter til aftenvagt. Stillingerne er på 28 timer med weekendvagt hver 2. weekend i rullet 5-2.

Vi er i gang med et nyt koncept, hvor vores intension er, at tilbyde aktiviteter for beboerne på hverdage i dag og aftentidsrummet. Samtidigt med dette ønsker vi at opkvalificere det faglige niveau på stedet. Dette gør vi blandt andet ved at tilbyde fast sparring med sygeplejersker, gruppekoordinatorer og ledelse.

Som social- og sundhedsassistent har vi en forventning om at du tager ansvar for at være med til at udvikle stedet. Det kan være via supervision og undervisning af kollegaer men også i forhold til at tage ansvar for at dokumentationen til hver en tid kan leve op til kravene på området.

Fredensborg Kommune
Lystholm søger en dygtig social- og sundhedsassistent

Fredensborg Kommune

Nyuddannede eller erfarne social- og sundhedsassistenter til dagvagt

Vi har en ansat, der er startet på uddannelse og har i den anledning en stilling til besættelse snarest muligt.

Stillingen er på 32-35 timer med weekendvagt hver anden weekend. Derudover har vi også et barselsvikariat af lidt længere varighed til besættelse.

Som SOSU-assistent bliver du en del af et nyt koncept, hvor vores intention er at tilbyde aktiviteter for beboerne på hverdage i dag- og aftentidsrummet. Du kommer til at bruge al din faglighed og ikke mindst din personlighed til at pleje, koordinere og udføre pleje og behandling i tæt samarbejde med sygeplejerskerne. Vi arbejder med helhedspleje, så borgerne oplever mest mulig kontinuitet i plejen.

Fredensborg Kommune
Nyuddannede eller erfarne social- og sundhedsassistenter til dagvagt - gerne med særlig interesse for rehabilitering

Fredensborg Kommune

Er rehabilitering og aktiviteter også lige noget for dig?

Stillingen er på 32-35 timer fortrinsvis i dagvagt med weekendvagt hver anden weekend.

Vi har to ansatte der er startet på uddannelse og har i den anledning en ledig stilling til besættelse snarest mulig, hvor fokus i særlig grad bliver på rehabilitering. Vi vil gerne blive mere skarpe på, hvordan vi kan motivere beboerne til at bruge deres ressourcer bedst muligt og gå fra kompenserende pleje til aktiverende og rehabiliterende tilgang – der hvor det er muligt.

Derfor mangler vi også lige dig som har lyst til at gå foran sammen med ledelsen og sætte fokus på dette. Du må gerne have en masse erfaring med den aktiverende og rehabiliterende tilgang, men nyuddannede der brænder for emnet - kan også komme i betragtning.

Fredensborg Kommune
Vi søger en uddannet SSHer til aftenvagt på Benediktehjemmet

Fredensborg Kommune

Er du en modig og nysgerrig omsorgskunstner, elsker du at arbejde om aftenen og trives du med udfordringer og udvikling, så læs endelig videre..

Oplever du, ligesom os, at personcentreret omsorg virker, har du hjertet med dig på arbejde og brænder du for at skabe den bedste aften for dine beboere, så er det lige dig vi søger!

Vi søger en ny aftenvagtskollega til stilling på 28 timer, i et 5-2 rul og med weekendvagt hver 2. uge.

Din arbejdsdag vil primært bestå af de plejeopgaver og gøremål, der ligger i aftenvagten og så selvfølgelig samvær med beboerne.

Det handler om at få skabt positive relationer med vores beboere, og om at skabe rammerne for en god aften, med hensyntagen til den enkeltes behov.

Fredensborg Kommune
Ernæringsassistent til Fredensborg Ældremad

Fredensborg Kommune

Dygtige ernæringsassistenter til fast stilling samt barselsvikariat søges til Fredensborg Ældremad.

Lystholm Madservice, som er et køkken under Fredensborg Ældremad - søger faglært medarbejder. Er du ernæringsassistent med erfaring indenfor ældremad (gerne køleproduktion), så har du nu mulighed for at søge en ny spændende stilling i et ambitiøst køkken.

Hos Lystholm madservice leverer vi den varme mad og biret til kommunens plejehjem samt mad til pensionister, der er visiteret til madordning hjemme. Maden leveres som kølemad. Vores mad tager udgangspunkt i ny og klassisk kogekunst, hvor kvalitet og gode råvarer er nøgleordene, og vores mål er at bruge minimum 60% økologi.

Til et af vores køkkener i Humlebæk søges desuden en ernæringsassistent til et barselsvikariat. Vikariatet er på 6 mdr., med mulighed for forlængelse. I Humlebæk tilberedes alle måltider til plejehjemmets beboere og vi har her varmholdt produktion.

Olivia Danmark
SSA, sygeplejerske eller pædagog til pleje af pige med hjerneskade 24-34 timer/ugen

Olivia Danmark, Fredensborg

Kan du se dig selv arbejde i et privat hjem? Og kan en stilling med en-til-en arbejde og tid til at levere kvalitet i omsorgen være noget for dig? Så er det måske dig, der er vores nye medarbejder til vores faglærte team i Fredensborg.

Er du vores nye kollega, der kan lide at arbejde i skiftende arbejdstider i tidsrummet 07.00-19.15 / 19.00-07.15, eller i rene (vågne) nattevagter? Så kan vi tilbyde en stilling på 24-36 timer ugentligt, i et 4-ugers rul.

Olivia Danmark
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Fredensborg Kommune
GENOPSLAG - dagplejere til Fredensborg Bysamfund

Fredensborg Kommune

Vil du være med til at skabe en tryg hverdag for byens korteste ben?

Børrnehusene Fredensborg søger 2 dagplejere fra d. 1. april 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Du bliver en del af områdeinstitutionen Børnehusene Fredensborg og får frihed til at indrette dit hjem, så dine dagplejebørn har de absolut bedste rammer. Legetøj stiller vi naturligvis til rådighed og der vil ligeledes være en el ladcykel til rådighed.

Vi tager afsæt i, at rutiner og forudsigelighed er med til at skabe de bedste rammer for børn i alderen 0-3 år. Det er dig, som bliver børnenes nærmeste omsorgsperson, og det er både dit nærvær og dit hjem, som danner rammen for dine 4 kommende dagplejebørns læring og trivsel. Herudover får du også et nært forældresamarbejde, som er med til at sikre en tryg hverdag for alle.