66 job matcher din søgning 66 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune
Fredensborg Skole søger fransk- og engelsklærer på deltid til udskolingen

Fredensborg Kommune

Er du en lærer, der brænder for sprog og for eleverne i folkeskolen? Kan du skabe et trygt og motiverende læringsmiljø? Vil du være en del af et professionelt fællesskab, hvor vi er sammen om at lave god skole? Så er det dig, vi søger.

Fredensborg Skoles søger en stærk fransk- og engelsklærer til udskolingen. Her er vi bygget op om tre faglige linjer; Science, Idræt og International & Medier, og din tilknytning vil blive til team International & medier.

På Fredensborg skole går faglighed, trivsel, fællesskab og dannelse hånd i hånd. Vi ønsker at ruste eleverne både fagligt og menneskeligt til fremtiden.

Vi ser os selv som en attraktiv arbejdsplads, der vægter det kollegiale teamsamarbejde højt, og hvor elevernes læring og trivsel er i centrum. Ledelsen er synlig og tæt på alle medarbejdere, og sammen udvikler vi hele tiden arbejdet omkring kerneopgaven.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fredensborg Kommune
Pædagoger til Fredensborg Skole og SFO

Fredensborg Kommune

Brænder du for udeliv, bevægelse og det gode skole/SFO-samarbejde? Så kan du blive en del af det gode skole- og fritidstilbud, vi har på Lundely SFO og Fredensborg Skole.

Vi søger to pædagoger i kombinationsstillinger, som vil være med til at udvikle den røde tråd mellem skole og SFO. Begge stillinger er på 37 timer om ugen med start den 1. august, og arbejdstiden vil være mellem 8.00 og 17.00, fordelt med halv tid i skolen på 0. årgang og halv tid i SFO.

På Fredensborg Skoles indskolingsafdeling går 350 elever fra 0.-5. klasse, og Lundely SFO modtager børn i 0.-3. klasse efter skoletid og i skoleferier. Her er vi pt. ansat 15 medarbejdere, men mangler dig. Fredensborg Skole og SFO ligger i Fredensborg, med kort afstand til skov og by. Vores SFO er bygget op omkring aktiviteter for børnene, så der hver dag er en bred vifte af tilbud, de kan vælge imellem.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Skattestyrelsen Graduates til momsturnusforløb i Skattestyrelsen i Østdanmark

Skattestyrelsen, København, Næstved, Taastrup eller Fredensborg

Har du interesse for revision, moms og lønsumsafgift? Drømmer du om at blive blandt de bedste momseksperter? Så tilbyder vi dig en unik mulighed for 20 måneders skræddersyet graduateforløb med fastansættelse fra start.

Skattestyrelsen tilbyder igen i år et graduateforløb, hvor vi yder en ekstra indsats for at uddanne flere engagerede og dygtige momsmedarbejdere, som på sigt kan blive vores kommende eksperter.

Efter forløbet bliver du fast tilknyttet den afdeling, hvor du og Skattestyrelsen mener, at du kan gøre bedst brug af dine kompetencer. Her vil du videreudvikle din faglighed for at løse både nuværende og fremtidige opgaver i enheden.

Skattestyrelsen
Fredensborg Kommune
Sygeplejerske til borgernært, meningsfyldt arbejde på en spændende arbejdsplads i udvikling

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til at inddrage borgerens ressourcer? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren?

I hjemmeplejen i Fredensborg søger vi snarest muligt en sygeplejerske, der værdsætter opgaver tæt på borgeren enten i sygeplejeklinikken eller i borgerens eget hjem. Dette gør vi på baggrund af vi har fået tilført ressourcer til opnormering i sygeplejen. Du er en sygeplejerske, som ønsker at udvikle din faglighed i samarbejde med engagerede kollegaer. Du får mulighed for at blive udfordret med alsidige arbejdsopgaver og tænke innovativt i opgaveløsningen.

Stillingen er på 32 - 37 t/ugentligt til dagvagt med weekendvagt hver 4. weekend. Det vil være en fordel, at du har interesse for uddannelse af sygeplejestuderende og evt. klinisk vejlederuddannelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Skattestyrelsen Administrativ medarbejder med skatteforståelse

Skattestyrelsen, Fredensborg

Har du lyst til at blive en del af en myndighed, som sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af enheden EV 2 – skat og moms, som består af 34 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi går på arbejde for at sikre, at selvstændigt erhvervsdrivende får en årsopgørelse, og vi behandler anmodninger om ordinære og ekstraordinære genoptagelser for selvstændigt erhvervsdrivende.

Du kommer primært til at arbejde med fejllistebehandling og taksationer. Det betyder bl.a., at du skal:

 • Gennemgå selvangivelser, som skal manuelt behandles
 • Håndtere taksationsarbejde i forbindelse med manglende indberetning af selvangivelser.
Skattestyrelsen
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fredensborg Kommune
Matematiklærer til indskolingen på Endrupskolen

Fredensborg Kommune

Endrupskolen søger ny kollega til matematik og andre indskolingsfag til vores dygtige indskoling. Brænder du for at indgå i et tæt samarbejde om at give børnene en god skoledag med fokus på engagement, motivation og lyst til at lære, er det dig, vi søger. Vi er spændte på at høre om dine kompetencer, og hvad du brænder for!

Vi har delt klasselærerfunktion, du bliver klasselærer sammen med årgangens to dansklærere.

Vi tilbyder dig bl.a.:

 • Tæt samarbejde i et engageret og dygtigt årgangsteam
 • Kolleger, der er imødekommende, samarbejdsdygtige og humoristiske
 • En anerkendende og velfungerende organisation med en tillidsfuld ledelse, der er tæt på hverdagen
Fredensborg Kommune
Dygtig og erfaren social- og sundhedsassistent til udekørende nattevagt

Fredensborg Kommune

Da vi efterhånden har flere arbejdsopgaver om natten, vil vi gerne udvide vores natteam med en social- og sundhedsassistent mere.

Hver nat kører der én sygeplejerske og én social- og sundhedsassistent ud til borgerne i hele kommunen og til plejecentrene efter behov.

Og det vil vi gerne udvide til, at vi kører én sygeplejerske og to social- og sundhedsassistenter.

Vi har et bredt tværfagligt samarbejde med Akutfunktionen, de udekørende dag- og aftenteams samt med kommunens seks plejecentre og rehabiliteringscenteret.

Dine fokusområder vil bl.a. være at:

 • udføre plejeopgaver, handle og vurdere på opståede ændringer
 • samarbejde med sygeplejersken omkring sygeplejeopgaver og komplekse plejeopgaver
 • dokumentere i Nexus
Fredensborg Kommune
Assistent til borgernært meningsfyldt arbejde på en spændende arbejdsplads i udvikling

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til at inddrage borgerens ressourcer? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren?

Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig.

Da vi har fået midler til opgradering af vores sygepleje, søger vi i hjemmeplejen i Fredensborg pr. juni eller snarest derefter en assistent, der værdsætter opgaver tæt på borgeren enten i sygeplejeklinikken eller i borgerens eget hjem.

Du er en assistent, som ønsker at udvikle din faglighed i samarbejde med engagerede kollegaer. Du får mulighed for at blive udfordret med alsidige arbejdsopgaver og tænke innovativt i opgaveløsningen.

Stillingen er på 32-37 t/ugentligt til dagvagt med weekendvagt hver 3. weekend.

Fredensborg Kommune
Social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til borgernært meningsfyldt arbejde på en spændende arbejdsplads i udvikling

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til at inddrage borgerens ressourcer? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren?

Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig.

I hjemmeplejen i Fredensborg søger vi pr. juni eller snarest derefter en social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, der værdsætter opgaver tæt på borgeren i borgerens eget hjem.

Du er en social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, som ønsker at udvikle din faglighed i samarbejde med engagerede kollegaer. Du får mulighed for at blive udfordret med alsidige arbejdsopgaver og tænke innovativt i opgaveløsningen.

Stillingen er på 28 t/ugentligt til aftenvagt med weekendvagt hver 2. weekend.