3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Miljø- og myndighedskoordinator med høj faglig ballast og gode samarbejdsevner

København S

Har du erfaring med myndighedsgodkendelser til store bygge- og anlægsarbejder, og brænder du for at bidrage til hovedstadens fremtidige infrastruktur?

Vi søger i øjeblikket en miljø- og myndighedskoordinator til når vi blandt andet udvider metroen med den nye M5 linje samt udvider metroen til Nordhavn med to nye stationer. Samtidig fylder miljøforhold i forbindelse med driften af metro og letbane mere og mere med kommende åbning af metro til Sydhavn og senere åbning af Letbanen.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Gem
Københavns Kommune

Enhedssekretær med flair for god teknisk kommunikation til Vejgenopretning i Københavns kommune

København S

Vi søger en ny kollega, som kan styrke os i vores kommunikation og dialog om vores vejgenopretningsprojekter på en måde, så borgerne i København lettere kan forstå, hvad vores projekter går ud på.

Vi har gang i ca. 20-30 anlægsprojekter om året, så det påvirker trafikanternes og borgernes hverdag. Det er derfor vigtigt, at vi får kommunikeret konsekvenserne af anlægsprojekter på en let og forståelig måde.

Ved siden af kommunikationsopgaven skal du varetage opgaven som enhedssekretær. Det omhandler forskellige administrative- og koordineringsopgaver.

Gem

Tilsynsassistent til afdelingen Parker, Kirkegårde og Renhold i Teknik- og Miljøforvaltningen

København S

I enheden Kontrakter søger vi en tilsynsassistent, der har lyst til at udføre tilsyn og målinger rundt om i Københavns byrum.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV