26 jobannoncer matcher din søgning 26 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Gjensidige

Studentermedhjælper til Kommunikation

København SV

I Gjensidiges kommunikationsafdeling håndterer vi ekstern og intern kommunikation. Det vil sige alt fra pressemeddelelser til nyheder på vores intranet om sociale arrangementer, koncernnyheder og de gode historier fra forretningen.

Men vi har travlt, og derfor leder vi nu efter den helt rigtige studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at nå vores mål og få fortalt endnu flere af de gode historier. Stillingen er sat til 15-20 timer om ugen, men vi er fleksible i forhold til dit studie.

Gjensidige
Hafnia-Hallen

Kontorelev med flair for tal, administration og service

København SV

Drømmer du om en spændende og alsidig elevtid i et dynamisk sportsmiljø?

Du skal lære mange forskelligartede opgaver, og derfor vil du komme til at arbejde sammen med kolleger om opgaver – også i enkelte weekender og aftener. Den primære arbejdstid er i almindelig kontortid på hverdage.

I forbindelse med jobbet kan du frit benytte vores fitnesscenter, ligesom vi har personalevilkår til café og brug af faciliteter.

Hafnia-Hallen
Specific Pharma

Vikar til pakkeopgaver (gerne farmaceutstuderende eller lign.)

København SV

Vi søger en midlertidig vikar til at hjælpe os med pakkeopgaver i den kommende travle periode. Stillingen er timelønnet og perfekt for en farmaceutstuderende, der ønsker at få praktisk erfaring.

Opgaver:

  • Sortering af pakkematerialer
  • Udførende rolle i GMP-pakkemiljø, herunder påsætning af labels

Du tilbydes en fleksibel stilling med gode arbejdstider samt et positivt og støttende arbejdsmiljø.

Gem
Gjensidige

Studentermedhjælper til CRM

København SV

Kan du engagere vores kunder ved at styrke content og kampagner? Så se med her!

Vi vil have forsikringsmarkedets stærkeste kundefokus, og derfor styrker vi vores CRM-team, hvis hovedansvarsområde er at fastholde og udvikle eksisterende kundeforhold i Gjensidige Privat.

Din vigtigste opgave bliver at udvikle og optimere kunderelevant indhold i vores multikanal-model i Digital udvikling og kundeoplevelse, samt udvikle nye kampagner og koncepter målrettet vores kunder.

Gjensidige
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

ARC – Amager Ressourcecenter

Bliv chaufførlærling hos ARC

København SV

… og få en hverdag med gode og hjælpsomme kolleger igennem hele din læretid. Du kommer til at opleve et perfekt mix af skoleophold og praktik. Du får et job, hvor du kommer hjem hver dag og stadig kan dyrke dine fritidsinteresser.

Som chaufførlærling hos ARC kommer du ikke til at sidde stille hele dagen. Arbejdet er varierende og består blandt andet af indsamling af affald.

Du bliver tilknyttet faste renovationsmedarbejdere, som lærer dig grundigt op, og du kommer aldrig til at køre alene. Til hverdag er du en del af vores faste renovationsteam.

ARC – Amager Ressourcecenter
Man Energy Solutions

Administrationselev med interesse for salg (København)

København SV

Har du en interesse indenfor salg?

Se video om Man Energy Solutions som arbejdsplads

Hos MAN Energy Solutions tilbyder vi lige nu et spændende og udviklende elevforløb, hvor du vil få mulighed for at udfolde dit talent og dygtiggøre dig indenfor salg og business support.

I MAN Energy Solutions bliver du ikke kun en elev, men derimod en kollega, som vi investerer i og bruger tid på. Du får dit eget ansvar med alsidige og spændende arbejdsopgaver og rig mulighed for faglig udvikling, så længe du er proaktiv og tager ansvar.Selvom du får et stort selvstændigt ansvar, er du aldrig alene – der er altid hjælp at hente hos dine kompetente kollegaer i afdelingen og der vil være god oplæring undervejs i forløbet. Du bliv

Man Energy Solutions
Man Energy Solutions

Student Software Engineer

København SV

Are you looking to get experience as a software developer in a real environment, and see if those years of education have prepared you for the real world? Here at MAN Energy Solutions we are looking to hire student software engineers into an amazing team in our Group Digital, where you will help develop real solutions to real world problems.

Se video om Man Energy Solutions som arbejdsplads

As a student software engineer, you will:

  • Develop production-ready Python code
  • Experience Kanban, Scrum, and other AGILE ways of working
  • Work with team mates on designing code
Man Energy Solutions
Man Energy Solutions

Student SDG Coordinator

København SV, Frederikshavn, Holeby

Se video om Man Energy Solutions som arbejdsplads

Are you motivated by climate action, diversity & inclusion, health & wellbeing and interested in coordinating the implementation of our Sustainable Development Goals (SDG) program? Then we have the right student job for you.

You will be supporting a cross-functional SDG team of 4 members coming from QHSE (quality, health, safety, environment), climate, strategy, and HR.

Man Energy Solutions
Man Energy Solutions

Student assistant to the Controlling and Contracting department within IT

Copenhagen

Are you interested in working in an international company, using your analytical skills to solve Controlling topics in an IT context? Are you curious about the new upcoming topics within IT and what the biggest cost drivers are?

Se video om Man Energy Solutions som arbejdsplads

You will get the unique opportunity to develop your knowledge within finance and controlling along the way as you will learn about our processes and becoming an integrated part of our team. The student position also offers a lot of room for trying out new things within the field of reporting, BI tools and process automation.

Man Energy Solutions
Gem
Gjensidige

Studentmedhjælper til IT Indkøb

København SV

Søger du et studierelevant job indenfor Indkøb af IT-løsninger og har du lyst til at have en selvstændig rolle og en bred vifte af opgaver?

Dine typiske arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Vedligeholdelse af indhold i vores kontraktsystemet, herunder kontrakters udløbs- og opfølgningsdatoer, leverandøroplysninger, struktur, navngivning, ændringer o.lign.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med gode karrieremuligheder og ikke mindst personaleordninger. Der er også løbende sociale arrangementer.

Gjensidige
Gem
TDC NET

Studentermedhjælper til TDC NET Legal – særligt fokus på retssagsproces

København SV

Som en del af teamet Corporate Legal vil du få ansvar for egne arbejdsopgaver under supervision af en erfaren advokat. Arbejdet vil primært bestå i bistand med forberedelse af retssager på det erstatningsretlige område.

Vi lægger meget vægt på, at arbejdet giver uddannelsesmæssig værdi og prioriterer, at vores stud.jur skal have mulighed for selvstændigt at løse konkrete juridiske opgaver, herunder f.eks. udarbejdelse af processkrifter, møder i fogedretten og - når der er mulighed for det - gennemførelse af retssager i småsagsprocessen.

Arbejdstiden er 20 timer om ugen og vil blive tilrettelagt fleksibelt under hensyntagen til undervisning, eksamensperioder mv.

Man Energy Solutions

Student Assistant for Market Analysis & Forecasting

Copenhagen

Are you outgoing, curious and an analytical thinker? Do you have a passion for data-driven insights? If so, we have an exciting opportunity for you!

Se video om Man Energy Solutions som arbejdsplads

We prioritize work-life balance, offering flexible working hours, the possibility of working from home, and mental well-being including health insurance and focus on work atmosphere. Here you have opportunities for growth, development, and mentorship.

Man Energy Solutions
Gem
EFKT A/S

Booking Coordinator - studentermedhjælper

København

Som Booking Coordinator spiller du en nøglerolle hos EFKT - en virksomhed, der konstant stræber efter at levere førsteklasses service til vores samarbejdspartnere, og det er her, du kommer ind i billedet.

Hos os kommer du til at arbejde på en spændende og dynamisk arbejdsplads med dedikerede kollegaer. På sigt er der derudover – alt efter dine kompetencer og interesser - også mulighed for at prøve kræfter af i andre afdelinger af virksomheden, fx i tekstforfatterafdelingen og kundeserviceafdelingen.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
KAB
Gem
KAB

Studentermedhjælpere til Sekretariat for kundeledelse og rådgivning

København SV

Brænder du for demokrati, mangfoldighed og udvikling? Og vil du være med til at gøre en forskel indenfor by- og boligudvikling?

Da der er tale om tre stillinger vil indholdet af de enkelte stillinger tilpasses de profiler, vi ansætter, dvs. hvis du f.eks. har en stærk kommunikationsprofil, vil opgaverne i høj grad kunne koncentreres om kommunikative opgaver og brug af forskellige kommunikationskanaler.

Gem
zigna ApS

Vil du være tekstforfatter? Skrivelysten studentermedhjælper søges

København SV
  • Er du en dygtig skribent med styr på “den fængende tekst” og korrekt grammatik?
  • Er du hurtig på tasterne, og er du tilmed fleksibel og ansvarsfuld?

I stillingen som tekstforfatter vil du arbejde med diverse former for ejendomsbeskrivelser, hvilket kræver, at du er god til at danne dig et overblik og til at tilpasse dig den enkelte kundes ønsker og præferencer.

Vi tilbyder at arbejde på en spændende arbejdsplads med mulighed for at forstå en større organisationsstruktur.

Salgsmedarbejder 15 timer - Sluseholmen

København SV

Har du let til smil og trives du i et fællesskab af gode kollegaer?

Indrykket:
CALMA
Gem

Bliv frivillig for en lille NGO, der værdsætter mangfoldighed

København SV

Brænder du for at fremme forståelse, bekæmpe fordomme og skabe et rummeligt samfund?

Indrykket:
Hentet fra frivilligjob.dk
EFKT Media ApS
Gem

Studentermedhjælper til Content Marketing i ejendomsmæglerbranchen

København SV

Er du up-to-date med den nyeste viden og tidens tendenser inden for både den digitale og kreative verden?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV