7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Malik Group

Group Financial Controller, Aalborg

Aalborg SV

Vi søger en ny kollega, som kan sikre, at der er stærk regnskabsføring og rapportering på plads i hele Malik-koncernen.

Som en del af vores økonomiteam medvirker du i den løbende digitalisering og udvikling af administrative systemer og forretningsgange. Du bliver en del af et fagligt stærkt team, og du samarbejder tæt med økonomiteamet om den daglige planlægning og opgaveløsning.

Malik Group
Curia søger for BMS A/S
Gem
Curia

Talentfuld Financial Controller

Aalborg SV

Du har nu mulighed for at blive en del af en dynamisk og velfungerende økonomifunktion, hvor du kan være med til at påvirke udviklingen i BMS. Et rigtigt spændende job, med stor mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Du bliver en aktiv sparringspartner i den fremtidige vækst af forretningen, og du får dermed mulighed for selv at være med til at præge din stilling. Som controller skal du endvidere være med til at sikre, at BMS har en professionel og effektiv forretningsunderstøttelse.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Seniorkonsulent til Forretningsudvikling

Er du en erfaren konsulent inden for forretningsudvikling? Har du lyst til at være en del af et dynamisk team hos Beierholm og kan bidrage med en stærk faglighed indenfor salg, ledelse og udvikling af mennesker. Så er det måske dig, vi leder efter!

Vi tilbyder rammer, du kommer til at vokse i som Seniorkonsulent og som menneske, og disse rammer designer vi ud fra, hvor du er i dit liv. I Beierholm træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, som vægter trivsel, sammenhold og faglig udvikling gennem frihed under ansvar.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Regnskabsspecialist til vores faglige udviklingsafdeling

Hele landet

Brug din viden om og indsigt i årsregnskabsloven til at gøre Danmarks førende SMV-revisorer og vores værktøjer endnu bedre.

Som regnskabsspecialist i Beierholm skal du hjælpe med at styrke og videreudvikle det regnskabsfaglige område til gavn for kollegaer og kunder.

Du bliver en del af et team med kompetente og fagligt stærke kollegaer, som servicerer, rådgiver og underviser revisorer inden for regnskab, revision, bæredygtighed, selskabsret m.v.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Liftra ApS
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Finance Controller med fokus på ESG-rapportering i en nyetableret rolle

Aalborg SV

Er du interesseret i bæredygtighed og ønsker at arbejde i en international virksomhed, hvor grøn omstilling og innovation er i højsædet?

Du bliver en nøglefigur i vores økonomifunktion, hvor du får ansvar for at udvikle og implementere strategier og rapporteringsværktøjer inden for ESG, der følger CSRD. Du kommer til at bidrage aktivt til Liftras ambition om at fremme den grønne omstilling globalt, i tæt samarbejde med både danske og internationale kollegaer.

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Liftra ApS
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Finance Controller med ”speciale” i Transfer Pricing

Aalborg SV

Er du interesseret i Transfer Pricing og ønsker at arbejde i en international virksomhed i hurtig vækst?

Din indsats vil være afgørende for at strukturere og optimere vores interne finansielle processer på tværs af landegrænser.

Nogle af dine primære opgaver bliver:

  • Udvikling og vedligeholdelse af Transfer Pricing dokumentation.
  • Understøttelse af vores internationale ekspansion gennem opstart og vedligeholdelse af bogholderifunktioner globalt.
  • At rådgive koncernen vedr. international samhandel.

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Aalborg SV

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være...

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV