9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Liftra ApS
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Finance Controller med fokus på ESG-rapportering i en nyetableret rolle

Aalborg SV

Er du interesseret i bæredygtighed og ønsker at arbejde i en international virksomhed, hvor grøn omstilling og innovation er i højsædet?

Du bliver en nøglefigur i vores økonomifunktion, hvor du får ansvar for at udvikle og implementere strategier og rapporteringsværktøjer inden for ESG, der følger CSRD. Du kommer til at bidrage aktivt til Liftras ambition om at fremme den grønne omstilling globalt, i tæt samarbejde med både danske og internationale kollegaer.

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Liftra ApS
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Finance Controller med ”speciale” i Transfer Pricing

Aalborg SV

Er du interesseret i Transfer Pricing og ønsker at arbejde i en international virksomhed i hurtig vækst?

Din indsats vil være afgørende for at strukturere og optimere vores interne finansielle processer på tværs af landegrænser.

Nogle af dine primære opgaver bliver:

  • Udvikling og vedligeholdelse af Transfer Pricing dokumentation.
  • Understøttelse af vores internationale ekspansion gennem opstart og vedligeholdelse af bogholderifunktioner globalt.
  • At rådgive koncernen vedr. international samhandel.
PWT Group A/S

Dygtig debitorbogholder med gode sprogkundskaber til vores hovedkontor i Aalborg

Søger du nye udfordringer med mulighed for at sætte dit præg på virksomhedens bogholderi, og ønsker du at indgå i en stor international virksomhed, der beskæftiger sig med salg af herretøj? Så er du måske vores nye debitorbogholder til håndtering af vores udenlandske datterselskaber i Tyskland, Norge og Sverige?

I rollen som debitorbogholder får du en stor kontaktflade, og du løser forskellige regnskabsmæssige opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger. Her har du således altid solide sparringspartnere, og du sidder ikke alene med ansvaret.

PWT Group A/S

Dygtig regnskabsassistent til Retail Økonomi på hovedkontoret i Aalborg

Aalborg

Søger du nye udfordringer med mulighed for at sætte dit præg på virksomhedens økonomifunktion, og ønsker du at indgå i en stor international virksomhed, der beskæftiger sig med salg af herretøj? Så er du måske vores nye regnskabsassistent til økonomifunktionen for virksomhedens Tøjeksperten og Wagner-butikker.

Du løser forskellige regnskabsmæssige opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger, og du har således altid solide sparringspartnere, og du sidder ikke alene med ansvaret.

Gem
Agri Nord

Statsautoriseret revisor med lyst til nøglerolle og indflydelse

Aalborg SV eller Hobro

Har du lyst til en rolle, hvor du både er dine kunders betroede rådgiver og det faglige fyrtårn, som mange kolleger læner sig opad? Kunne du samtidig tænke dig en hverdag i en virksomhed, hvor du ikke bare er et lille tandhjul i en kæmpe maskine? En virksomhed, hvor du tværtimod du spiller en afgørende rolle? En virksomhed, hvor du også har mulighed for både at udfolde dig bredt og dyrke faglige specialinteresser?

Den virksomhed findes. Den hedder Revice Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, der arbejder tæt sammen med Agri Nord, og hvis du vil gå glad på arbejde, er vi din næste arbejdsplads.

Gem
Agri Nord

Revisor

Aalborg SV

Ligger din faglige interesse og erfaring inden for regnskabsbaseret rådgivning, og kunne du tænke dig et job, hvor du kan få opfyldt dine ambitioner og gå glad på arbejde, så er det nu, du skal slå til.

Som en af Nordjyllands største specialafdelinger for økonomisk rådgivning og serviceydelser kan vi tilpasse opgaver og ansvar til at matche din erfaring og dine ønsker optimalt.

Gem
Agri Nord

Økonomiassistenter, der brænder for tal og kundeservice

Aalborg SV eller Hobro

Dit nye job handler om at hjælpe regionens landmænd med at holde styr på økonomien. Omdrejningspunktet er deres regnskaber og bogføring. Du får på sigt din egen portefølje af kunder, og du er så deres uundværlige kontaktperson og problemknuser i dagligdagen.

Din nye arbejdsplads er Agri Nords kontor i Aalborg eller i Hobro, hvor vi har stor fleksibilitet inkl. mulighed for at arbejde hjemme med det rigtige grej (skærm, tastatur, mus etc.), som vi selvfølgelig leverer.

Senior Manager til erklæringsafgivelse på bæredygtighedsområdet

Aalborg SV

Til vores nystartede afdeling for erklæringsafgivelse på bæredygtighedsrapporteringer søger vi en Senior Manager, der kan være...

Indrykket:

Leder til fagligt videnscenter, Outsourcing

Aalborg SV

Kan du omsætte din stærke faglighed til 'best practice' og skabe faglige standarder og processer?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV