2 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

2 jobannoncer

betterpeople A/S søger for IQ Metal A/S
Gem
betterpeople A/S

Business Controller

Hasselager

Du bliver ansat i en nyoprettet stilling i IQ Metal Gruppens projektorganisation med direkte reference til gruppens CEO. Opgaverne bliver i væsentlig grad relateret til datterselskaberne i Polen, og du kommer til at navigere i et spændingsfelt mellem "maskinrummet", de forskellige ledelsesteams og bestyrelsesrapportering.

Da stillingen er nyoprettet, får du mulighed for at forme din egen stilling, så du i tæt samarbejde med ledelsesteamet formår at realisere finansielle mål og skabe håndgribelige forretningsresultater

Gem
Aduro A/S

Financial accountant til økonomiafdeling hos international virksomhed

Hasselager

Vi søger en dedikeret og motiveret medarbejder med erfaring inden for bogholderi og regnskab til at øge styrken i vores økonomiafdeling.

Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Hasselager – lige uden for Aarhus. Vi tæller ca. 50 medarbejdere fordelt i seks afdelinger.

Vi er en broget flok af yngre og ældre, mænd og kvinder og mange forskellige nationaliteter og er gode til at hjælpe hinanden med vores forskellige kompetencer – også på tværs af fagligheder og afdelinger.

Aduro A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV