29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Hilton Foods Danmark A/SSlagtere søges til vores produktionsafdeling

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Vi har to produktionshold med ca. 50 medarbejdere på hvert hold, heraf består slagtertruppen af 5 medarbejdere på hvert hold.

Du vil som en del af en ambitiøs og yderst kvalitetsbevidst slagtertrup være med til at sikre optimal drift for vores produktionslinjer, samt at daglige produktionsmål opnås. Slagtertruppen er med til at sikre overholdelse af firmaets kritiske kontrolpunkter, og de bidrager til opretholdelse af udbytter og sikring af god kvalitet af råvarer, inden disse bliver produceret til færdigvare produktion.

Dine opgaver og dit ansvar bliver indenfor følgende områder:

 • Kvalitetstjek af råvarer
 • Sikre korrekte indstillinger på udstyr
 • Kontrol af kvalitetsprocedurer
BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Hansen Toft A/SCFO til hurtigvoksende e-commerce-forretning

Hansen Toft A/S søger for Ditur.dk i Hasselager

Danmarks største online-forhandler af ure søger data- og forretningsorienteret CFO

Ditur.dk vækster voldsomt i disse år, og igen i år forventer ledelsen en flerdobling af omsætningen, der dermed nærmer sig de 100 mio. d.kr. Man har pt. ca. 25 medarbejdere og er på vej ud på flere markeder. Væksten er finansieret via driften, og bundlinjen er flot. Som en del af virksomhedens ledelse refererer du til direktøren. Du får det fulde ansvar for økonomiområdet og forventes at deltage aktivt i virksomhedens generelle udvikling.

De primære opgaver for dig:

 • Ansvar for udarbejdelse af budget, månedsrapport og årsregnskab
 • Opbygning af datagrundlag, indsamle, organisere og skabe gennemsigtighed over data til brug i økonomistyring og business controlling
 • Rapportering på relevante KPI’er herunder opbygning af dashboards
Hansen Toft A/S
Aarhus Kommune
Genopslag - Pædagogisk Leder til DII Spiloppen

Aarhus Kommune, Hasselager

Vores leder gennem flere år er blevet dagtilbudsleder og vi søger derfor en ny pædagogisk leder, der med tillid, engagement og faglig ambition vil stå i spidsen for vores velfungerende hus. Vi er en stor integreret institution, der har tradition for samspil, ansvarstagen og høj faglighed, og vi glæder os til at blive forstyrrede af en ny leder, der kan balancere anerkendelse af det bestående med nye ideer og inspiration til vores videre faglige udvikling.

Vi tilbyder her en spændende pædagogisk lederstilling i en stor veldrevet integreret institution. Du bliver den synlige og nærværende leder i DII Spiloppen, et hus præget af et stærkt professionelt samarbejde om kerneopgaven og med en engageret forældregruppe, som vi samarbejder tæt med. Du holder fokus på høj pædagogisk kvalitet og fortsætter sammen med os arbejdet med at skabe de bedst mulige rammer for det pædagogiske arbejde med vores børnegruppe.

OKNygaard A/SRådgiver til driftsopgaver Midtjylland

OKNygaard A/S, Aarhus/Horsens

OKNygaard er en af Danmarks største anlægsgartnervirksomheder, vi varetager bl.a drift og vintertjeneste for kunder i hele landet, og du kan nu blive rådgiver i vores stærke beregner- og salgsteam.

Hos OKNygaard Drift har vi et stærkt beregner- og salgsteam, som varetager alle vores salgsopgaver på drift af grønne områder samt vintertjeneste. Vi dækker alle opgaver fra offentlige udbud samt udbud fra landsdækkende kunder til opsøgende salg til boligselskaber, andels- og grundejerforeninger samt virksomheder.

Med udgangspunkt fra vores kontorer i Aarhus og Horsens bliver det din opgave at arbejde målrettet med ny salg til primært B2B-markedet samt lokale andels-, bolig- og grundejerforeninger i tæt samarbejde med de lokale driftsledere og deres afdelingschef.

C-Level Consulting ApSTeknisk rådgivning på eksportmarkeder

C-Level Consulting ApS søger for Systemair A/S i Hasselager

Maskinmester/VVS-ingeniør

Du indgår i et stærkt og kompetent team i Systemairs eksportafdeling med ansvar for at give teknisk rådgivning og kommerciel støtte til søsterselskabernes salg på markeder i Europa. Din hovedopgave er at opbygge gode og tætte relationer med dine kolleger i udlandet, og dermed sikre at Systemair Danmark kommer med i relevante projekter. Rejseaktiviteten er 30-40 dage årligt i Europa. Dine øvrige opgaver er:

 • Relationssalg rettet mod datterselskaber i Systemair-gruppen
 • Rådgivning og teknisk support om løsninger og projekter
 • Informere om og markedsføre løsninger
brødrene kier a-s
Leder for lager- og logistikfunktion

brødrene kier a-s, Hasselager

Som lagerchef lander du i en central rolle, hvor du med dine koordinerende evner sikrer, at alle ordrer pakkes og forsendes hver dag uanset udsving i mængder. Det gør du, fordi du er lige så ambitiøs på egne som virksomhedens vegne og sætter en stolthed i et lager, der er i orden, og hvor medarbejderne har de bedste betingelser at arbejde ud fra.

Der skal noget til at slå dig ud af kurs. Med din robusthed og gode samarbejdsevner forstår du at aktivere dine medarbejdere og holde momentum og det gode humør oppe – også når der er tryk på.

Dine opgaver vil blandt andre være:

 • At sikre høj leveringssikkerhed til vores kunder
 • Ledelse af projekter blandt andet i forbindelse med digitalisering
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af arbejdsinstruktioner
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

brødrene kier a-s
Erfaren lagermedarbejder til pålæsning af lastbiler om natten

brødrene kier a-s, Hasselager

Du skal sammen med gode kolleger læsse vore egne biler om natten, og sikre at bilerne læsses korrekt efter ruteplanen og sørge for, at bilerne er klar til udkørsel fra tidlig morgen fra vort stållager i Hasselager.

Det er vigtigt, at du har erfaring med pålæsning af biler og brug af traverskran, og du selvstændigt kan varetage opgaven efter oplæring. Har du kendskab til stål, vil det være en fordel.

Arbejdstiden er kl. 22-06. Vi forventer, at du er fleksibel og villig til at give en ekstra hånd med, når der er brug for det.

Arbejdsopgaverne omfatter

 • Pålæsning af lastbiler
 • Brug af traverskran
Hilton Foods Danmark A/SProduktionsmedarbejder

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Har du produktionserfaring fra en fødevarevirksomhed?

Du indgår i et team af produktionsmedarbejdere, der er tilknyttet en produktionslinje. På linjen refererer du til en linjeleder og dine opgaver vil være betjening af maskiner og udstyr samt pakning af produkterne på linjen.

Vores arbejde med fødevarer kræver, at du har ordenssans og forstår betydningen af præcision i håndtering af produkter.

Vi leverer produkter af høj kvalitet, så det er vigtigt, at du er yderst kvalitetsbevidst og efterlever vores politikker og procedurer for hygiejne, kvalitet, produktpræsentation m.m.

Hilton Foods Danmark A/SPlanner

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Du bliver en del af en dynamisk afdeling, som består af fem Plannere samt en Planning Manager. Vi er et yderst velfungerende og kompetent team, som spiller en meget central rolle på fabrikken. Vi har en bred kontaktflade, hvilket gør, at vi skal være servicemindede og kunne kommunikere på alle niveauer. Vi har en uformel tone, og godt humør skaber dagen.

Opgaverne består af:

 • Produktionsplanlægning
  • Tæt dialog med samt opfølgning på produktionen
  • Daglig lagerstyring af både råvarer og færdigvarer
  • Beregninger af råvarebehov og disponering af disse
 • Håndtering af forecast, hvor præcision og struktur har stor betydning, da vi arbejder med fødevarer
  • Håndtering af kundeordrer, udfærdigelse af rapporteringer samt korrespondance med Coop
Maersk Container Industry (MCI)
Mechanical Engineer to support Star Cool in R&D

Maersk Container Industry (MCI), Tinglev

You will be our new technical expert in a smaller team of young and dedicated employees. You will work closely with the R&D and Quality departments and report directly to the Head of System & Maintenance.

Based on input from the Quality department, your role will be to investigate and troubleshoot refrigeration components such as compressors, vacuum pumps, valves, etc. For this reason, it is important that you have some experience in coordinating smaller tasks/projects. As our trouble-shooter, you will also be our main person for communicating with relevant external suppliers.

Your key responsibilities will be to:

 • Lead the troubleshooting of refrigeration components on the Star Cool refrigeration machine
 • Identify mitigation areas and actions, and specify improvements to relevant parts
 • Act as the ‘go to’ person on the Star Cool refrigeration machine
TandoArbejd hjemmefra – Remote kundeservice og salgsjob - alt online

Tando

Dette er den perfekte mulighed for dig – arbejd hjemmefra som kundeserviceagent. Du behøver ikke længere pendle til arbejde, eller sidde på et støjende kontor – bare et job, du elsker!

Du hjælper kunder gennem hele deres kunderejse. Der er ingen telefonsalg, omkring 50% af din tid vil blive brugt på at tale med kunderne – de andre 50% ville bruges på at udføre det krævede administrerende arbejde!

Flere uddybende detaljer om jobrollen vil blive givet til passende kandidater – vi vil give dig en detaljeret oversigt over, hvordan dette job udføres dag til dag, så du kan være sikker på, at det er den perfekte rolle for dig!

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.