68 job matcher din søgning 68 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Alfotech
Rustfri klejnsmed/Svejser – få en alsidig hverdag hos lagerførende grossistvirksomhed

Alfotech, Hasselager

Er du klar til en hverdag, hvor du både svejser, plukker og monterer samt kvalitetstjekker dine opgaver?

Som vores nye klejnsmed får du plads på vores montageværksted. Her bruger du det meste af din tid på at svejse, samtidig med at du har en nøglefunktion i vores håndtering af ordrer.

Det vil sige, at du bl.a.:

 • laver rørsvejsning, fittings, koblinger og almene tilpasningsopgaver i rustfri materialer
 • udfører slange- og trykprøvninger – du sørger for, at der er orden i dine opgaver
Alfotech
Per Aarsleff A/S
Regnskabsassistent til allround bogholderi

Per Aarsleff A/S, Hasselager

Har du styr på tallene og lyst til at være med til at sætte dit præg på de regnskabsmæssige afrapporteringer? Motiveres du samtidig af at arbejde med et bredt spænd af opgaver inden for bogholderi?

Til vores Rørtekniksegment, der er specialister i opgravningsfri ledningsrenovering, søger vi en regnskabsassistent.

Du kommer til at arbejde med et bredt spænd af opgaver – både kreditor- og debitoropfølgning samt opgaver inden for afstemning og indberetning. Du vil i opgaveløsningen få kontakt til kolleger på tværs i organisationen men også kunder og leverandører.

Per Aarsleff A/S
Hilton Foods Danmark A/S Logistikoperatør til højteknologisk kassevask

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Med reference til Intake Supervisoren bliver det dit job, at sørge for at det automatiske vaskeanlæg kører optimalt og er i gang under hele din vagt. Dette sikres i samarbejde med teknisk afdeling. Som førende produktionsvirksomhed er det ekstremt vigtigt, at logistikken og systemerne kører stabilt med høj oppetid. Derudover er det en del af din arbejdsdag at lastbilerne læsses og losses ifølge planen.

Dine opgaver bliver følgende:

 • Læsning og losning af lastbiler
 • Tilsyn med fuldautomatisk vaskeanlæg
 • Vedligehold af vaskeanlæg
 • Vask af dolavbokse
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Per Aarsleff A/S
Pladsmedarbejder søges til stor materielplads i Aarhus

Per Aarsleff A/S, Hasselager

Trives du i et uformelt miljø med mange bolde i luften og en afvekslende og til tider hektisk hverdag? Har du lyst til et fysisk og praktisk arbejde, hvor det meste af arbejdsdagen foregår udendørs?

Vi oplever stor aktivitet, og vi søger derfor yderligere en kollega til vores materielplads i Hasselager ved Aarhus. Du vil blive en del af et kompetent og humørfyldt team på i alt tre personer, der håndterer både maskiner og byggemateriel for mange af vores aktiviteter i Jylland og på Fyn.

Du vil få et spændende job med mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen, som består af afvekslende opgaver på vores store materielplads.

Per Aarsleff A/S
Brøndum A/S Ventilationstekniker til Brøndum i Jylland

Brøndum A/S, Hasselager

Vil du have en arbejdsdag med spændende opgaver og arbejde i en virksomhed, som er blandt de førende på markedet inden for køle- og ventilationsanlæg?

I Brøndum Aarhus søger vi en ventilationstekniker til vores afdeling Ventilation og Køl Vest, der kan indgå i vores team af dygtige og kompetente teknikere, der sætter en ære i høj faglighed.

Som ventilationstekniker hos Brøndum får du en hverdag, hvor du arbejder selvstændigt med en bred vifte af ventilationsopgaver. Din primære opgave bliver at servicere eksisterende og nye kunder inden for industri, ejendomme samt inden for det offentlige.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
C-Level Consulting ApS Produktionsleder

C-Level Consulting ApS søger for Systemair A/S i Hasselager

Kan du lede og sikre effektiv produktion?

Produktionen er en af de mest automatiserede i hele koncernen, og lige nu er en helt ny linje under indkøring. Du får ansvar for den daglige drift for halvfabrikata inklusiv linjer, der kører i 3-holdsskift samt vedligehold – i alt ca. 30 medarbejdere. En af de første og vigtige opgaver bliver at øge output og sikre en mere stabil drift, som skal understøtte virksomhedens succes.

Din baggrund er teknisk – eksempelvis maskinmester, maskintekniker, el-installatør eller tilsvarende, som er kombineret med praktisk erfaring og driftsansvar fra en produktionsvirksomhed. Du har ledet en eller flere produktionslinjer – både manuelle og semiautomatiske, så du kender til programmering af linjen, har maskinforståelsen og forstår det flow og den dynamik, som er vigtig for drift på 3 skift.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fujitsu A/S
Konsulentchef for vores ERP-konsulenter

Fujitsu A/S, Ballerup eller Aarhus

Er du den fødte leder, der kan motivere og udvikle vores dygtige ERP-konsulenter? Har du viden omkring økonomistyring og lyst til at være med til at ændre den måde, som det kommunale kan styre økonomi og ressourcer på?

Fujitsu A/S

Vi er en af verdens største IT-servicevirksomheder, og vi leder efter en konsulentchef, der vil være med til at gøre en stor forskel for det offentlige Danmark til gavn for kommunernes medarbejdere, borgere og virksomheder.

Vi leder efter en konsulentchef, som kan lede og udvikle vores meget kompetente team af forretningskonsulenter til at møde fremtidens krav i det offentlige Danmark.

Fujitsu A/S
Fujitsu A/S
IT ERP-supporter til vores Service Desk

Fujitsu A/S, Ballerup eller Aarhus

Brænder du for at arbejde med IT-support og at levere en høj service? Har du et smittende humør og erfaring i økonomisystemer? Vi er en af verdens største IT-servicevirksomheder, og vi leder efter tre IT Supportere til vores ERP Service Desk, der vil med på rejsen.

Fujitsu A/S

Som IT-supporter er en af dine primære arbejdsopgaver at yde support til vores kunder inden for ERP-området. Vi får hvert år hundredvis af hændelser, og du vil i rollen være tæt på beslutningsprocessen. Derudover kan du se frem til opgaver som at:

 • håndtere administration og support af økonomisystemer
 • foretage effektiv fejlscreening og finde den rette løsning for kunden
 • være det centrale kontaktpunkt for vores kunder, både offentlige og private
Fujitsu A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.