16 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

16 jobannoncer

Cafe Road House v/Daniel Youseff
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Norsk Elkraft Danmark A/S

Teknisk afdeling søger energirådgiver

Hasselager (eller Søborg)

Vil du hjælpe vores kunder til at spare på energien? Vi oplever stor efterspørgsel fra vores kunder på energibesparende tiltag, der kan understøtte den grønne omstilling? I stillingen vil du være med til at skabe nye værdiskabende løsninger for vores kunder, oplære vores sælgere, inspirere til energibesparelser samt udføre andre spændende og varierende arbejdsopgaver.

Vi kan tilbyde ansættelse i en førende elhandelsvirksomhed med dagligt fokus fra omverdenen, og en spændende hverdag, hvor du vil beskæftige dig med at give overblik og inspirere til energibesparende tiltag og fremme den grønne omstilling

Gem
Brødrene Kier A/S

Ekstern sælger - VVS

Hasselager

Vi søger en erfaren og dygtig ekstern sælger, der brænder for salg og kundeservice på højt niveau, og som har en solid faglig viden inden for VVS. I jobbet som ekstern sælger skal du i samarbejde med vores interne medarbejdere i vores tre VVS-afdelinger være med til at udvikle og opdyrke nye salgsmuligheder samt vedligeholde eksisterende relationer.

Du vil referere til salgschefen for VVS og får et selvstændigt og udfordrende job med gode kolleger og med muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi ynder en uformel omgangstone, men sætter en ære i at betjene vores kunder seriøst og professionelt.

Brødrene Kier A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Hilton Foods Danmark A/S

QC Coordinator

Hasselager

Du vil være ansvarlig for leverandørstyring i forhold til opdateringer og udvikling hos Hilton Foods Danmark. Et samarbejde mellem kvalitetsafdelingen og andre teams er centralt, hvor du vil arbejde på at sikre, at dokumentationen er opdateret og struktureret inden for dit område.

Vi har fokus på personlig og faglig udvikling, interne udviklingsmuligheder og et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Gem
Hilton Foods Danmark A/S

People & Culture Business Partner (barselsvikar)

Hasselager

Brænder du for HR og arbejdet med mennesker og kultur? Trives du i en dynamisk hverdag med varierende opgaver? Har du en veludstyret HR værktøjskasse? Så er det måske netop dig, vi søger til et spændende barselsvikariat!

Som People & Culture Business Partner (barselsvikar) får du en alsidig hverdag med mulighed for at anvende hele HR værktøjskassen. Du får en bred berøringsflade på tværs af organisationen og vil naturligt skabe relationer med forskellige typer af mennesker med forskellige fagligheder.

Gem
Hilton Foods Danmark A/S

Cater/kok

Hasselager

Vores kantine tilbyder hver dag hele ugen lækker morgenmad og frokost – lavet på friske råvarer.

Dine opgaver:

  • Tilberedning af mange varme og lune retter, salatbar, gæstemad og bagning.
  • Fællesskab om f.eks. menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring mv.

Teamet er passioneret, sjovt og humørfyldt, og jokes og grin er på menuen hver dag.

Gem
Group Online A/S

Kørende salgskonsulent

Hasselager, Ballerup, Nørresundby eller Odense M

Vi tilbyder en karriererejse med fokus på din personlige udvikling – vil du med på holdet?

Se video om Group Online A/S som arbejdsplads

Du kommer med på en lærerig vækstrejse, og du bliver en del af en kultur, hvor vi har det sjovt og skaber resultater sammen, samtidig med at vi altid hjælper og bakker hinanden op.

Vi tilbyder et karrierejob med en fast grundløn, vores targetløn ligger på 40.000+. Du kommer til at indgå i en provisionsordning uden loft, som giver mulighed for ekstraordinære attraktive lønninger.

Group Online A/S
Gem
Indrykket:
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Moment

CNC-operatør til fræs i Århus-området

Hasselager

Virksomheden ligger vægt på et højt engagement fra alle deres medarbejdere, og at man er indstillet på at løfte i flok, når behovet opstår.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Moment

Kantbukker til metalvirksomhed

Hasselager

For vores kunde, en metalvirksomhed i Århus-området, søger vi en kantbukker til deres team på daghold.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Moment

Laser-operatør til metalvirksomhed

Hasselager

For vores kunde, en metalvirksomhed i Århus-området, søger vi en kollega til at betjene deres laserskærer til deres team på daghold.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV