32 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

32 jobannoncer

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Coop Logistik

Transportassistent - deltid

Hasselager

På Hasselager Distributionscenter er vi ca. 450 kolleger, der arbejder 24/7, og vi søger en transportassistent, der med et solidt overblik og gode samarbejdsevner, der kan holde hovedet koldt, når der er travlt.

Det er rigtig vigtigt, at du kan se dig selv i et miljø med korte deadlines, højt tempo og hurtige beslutninger.

Gem
E. Michaelis & Co. A/S

Den vigtigste egenskab for en sælger er…?

Hasselager

Vi søger en Key Account Manager til salg af emballageprodukter.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. proaktivt salg og rådgivning inden for emballageløsninger til både nye og eksisterende kunder samt at udarbejde skræddersyede tilbud, der matcher kundernes specifikke behov.

Vi tilbyder et udfordrende job i en vækstorienteret virksomhed med høje ambitioner samt mulighed for delvist hjemmearbejde.

Gem
Brødrene Kier A/S

Vi har travlt og mangler hænder

Hasselager

Har du lyst til at være en del af et godt lagerteam, der arbejder hårdt for at give vores kunder stålleveringer til tiden?

Dine arbejdsopgaver kommer til at omfatte ekspedition af stål, af- og pålæsning af lastbiler samt brug af traverskran. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og har du kendskab til stål, vil det være en fordel.

Vi tilbyder gode kollegaer, løn og pension efter overenskomst samt mulighed for sundhedsforsikring.

Brødrene Kier A/S
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Aduro A/S

Vil du nurse vores webshop? (Barselsvikar)

Hasselager

Vi er et internationalt firma, som markedsfører os i mange forskellige lande. Vores webshop drives lige nu på fire sprog: dansk, engelsk, tysk og fransk. Derudover er webshoppen delt i to: B2C og B2B. Du bliver ansvarlig for at drifte og udvikle de fire webshops – og ikke mindst sørge for, at de altid er salgsklare.

Dine opgaver er rimelig allround, så det er fedt, hvis du er vild med det brede arbejdsfelt: Der vil både være opgaver indenfor det visuelle udtryk i frontend, problemløsning i backend, effektmåling og optimering.

Aduro A/S
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Ditur.DK ApS

Grafiker

Hasselager

Har du flair for udvikling af grafisk indhold, og er du på udkig efter nye udfordringer?

Du vil have ansvaret for udvikling af alle Diturs grafiske elementer, hvad enten det er på hjemmesiderne, til e-mailkampagner, SoMe-kampagner eller sågar folie til vores butikker.

Ud over dygtige kollegaer, som alle er passionerede inden for deres felt, vil du opleve en kultur, hvor vi byder nye idéer velkommen og hurtigt bevæger os fra idé til handling.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Flexa4Dreams A/S

Ambitiøs Marketplace Specialist aka digital købmand

Hasselager

Kan du trylle med produktlister, billeder og beskrivelser for at maksimere salg, synlighed og brand-appeal?

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Markedsanalyse: Vurdering af relevante markedspladser for FLEXA og identifikation af de mest lovende muligheder.
  • Strategiudvikling og implementering: Udarbejdelse af tiltrækningsstrategier for kunder på markedspladser og sikring af deres effektive udførelse.

Til gengæld får du hos os mulighed for at sætte dit præg på et velrenommeret dansk designbrand, som vil fremad – ikke kun i Danmark men i hele verden.

betterpeople A/S søger for IQ Metal A/S
Gem
betterpeople A/S

Business Controller

Hasselager

Du bliver ansat i en nyoprettet stilling i IQ Metal Gruppens projektorganisation med direkte reference til gruppens CEO. Opgaverne bliver i væsentlig grad relateret til datterselskaberne i Polen, og du kommer til at navigere i et spændingsfelt mellem "maskinrummet", de forskellige ledelsesteams og bestyrelsesrapportering.

Da stillingen er nyoprettet, får du mulighed for at forme din egen stilling, så du i tæt samarbejde med ledelsesteamet formår at realisere finansielle mål og skabe håndgribelige forretningsresultater

Gem
CBRE Teknisk Servicepartner

ABA-tekniker

Hasselager

Vi er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig elektriker til at udføre de lovpligtige eftersyn m.m. af ABA-anlæg hos vores industri- og erhvervskunder.

Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hos os bliver du en del af en stærk servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor.

CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Flexa4Dreams A/S

Marketing Responsible med et bankende hjerte for kundeklubber

Hasselager

Drømmer du om at være ansvarlig for internationale marketingindsatser? Og har du lysten til at være ansvarlig for udviklingen af en loyalitetskundeklub fra spæd idé til færdigt produkt?

Du kommer til at fungere som team lead for et lille nyt team, så du skal kunne uddelegere og følge op, men også have lysten til selv at være en aktiv del af maskinrummet, når der i teamet skal kreeres alt fra kampagner, produktlanceringer, annoncer, e-mailmarketing til PR.

Gem
Ditur.DK ApS

Senior Paid Social Specialist

Hasselager

Er du en datadrevet performance marketing-entusiast med en passion for sociale medier? Trives du med udfordringer, og kan du se dig selv som en del af et ungt, dynamisk team, hvor uret tikker hurtigere end normalt?

Hos Ditur oplever vi en hastig vækst på vores 8 nuværende markeder og udvider derfor vores team med en dygtig specialist, der kan navigere i landskabet af betalt social-annoncering. Du vil få ansvaret for strategi, implementering og optimering af vores paid social-kampagner og blive ansvarlig for et stort, ottecifret marketingbudget.

Gem
Flexa4Dreams A/S

Erfaren & Kommerciel Marketing & SOME Coordinator

Hasselager

Er du indehaver af en alsidig digital marketingsværktøjskasse? Drømmer du om at udtænke og koordinere diverse marketingopgaver og kampagner? Befinder du dig godt i rollen som tovholder fra idé til eksekvering? Og vil du være ansvarlig for at drive og udvikle vores sociale medier?

Hos FLEXA producerer og sælger vi børnemøbler og legetøj til både B2C- og B2B-kunder i hele verden. Vores produkter er designet i Danmark med de højeste standarder for sikkerhed og kvalitet. Vi har store ambitioner og fuld fart på udviklingen af vores digitale marketingaktiviteter, hvor vi satser stort på vores mange webshops, marketplaces og sociale medier.

MUUSMANN søger for AarBus
Gem
MUUSMANN

Vicedirektør - AarBus

Hasselager

Er du klar til at sætte kursen for fremtidens grønne transport i Aarhus?

Vi søger en ny vicedirektør, der vil være med til at forme strategien for AarBus og lede en mangfoldig og dedikeret stab, der arbejder på at levere høj kvalitet og høj service til vores kunder.

Hvis du har ledelseserfaring, en passion for bæredygtig offentlig transport, erfaring med både drift og udvikling, så er du måske vores næste vicedirektør.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV