42 job matcher din søgning 42 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 42 resultater.
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Hilton Foods Danmark A/SLogistikmedarbejder til højteknologisk forsendelseslager i Hasselager

Hilton Foods Danmark A/S

Som førende produktionsvirksomhed er det altafgørende, at logistikken og systemerne kører stabilt med høj oppetid. I Cratewash er vores automatiserede vaskeanlæg, hvor der ugentligt cirkulerer omkring 200.000 transport kasser til slagterier i flere europæiske lande samt Coops butikker. Transportkasserne benyttes til råt kød i produktionen, hvilket kræver et yderst højt kvalitetsniveau.

Dine opgaver bliver følgende:

 • Læsning og losning af lastbiler
 • Tilsyn med fuldautomatisk vaskeanlæg
 • Vedligehold af vaskeanlæg
Best Friend Danmark A/SLogistics Coordinator

Best Friend Danmark A/S, Hasselager

Med reference til Supply Chain Manager søger vi en Logistics Coordinator til vores kontor i Hasselager.

Primære opgaver vil blandt andet være:

 • Selvstændigt ansvar for det daglige logistiske flow til/fra vores lager i Hasselager
 • Disponering, herunder kommunikation med vore leverandører i Europa og Asien
 • Koordinering af shipping og transport samt importbehandling, fortoldning og dokumenthåndtering

Best Friend Danmark A/S er en del af Nordic Pet Care koncernen, der producerer og sælger foder, snacks og tilbehør til kæledyr og vildfugle for ca. DKK 600 millioner årligt. Koncernen sælger sine produkter til bl.a. detailhandlen i Norden og en længere række eksportmarkeder.

Best SalesCity/salgskonsulent til Århusområdet

Best Sales

Er du en energisk person, der vil fremad? Har du som Salgskonsulent lyst og vilje til at gøre en positiv forskel for Best Sales A/S og vores samarbejdspartnere?

Best Sales A/S repræsenterer flere samarbejdspartnere med en række stærke og velkendte brands. Derfor er det vigtigt, at du har et godt overblik og kan strukturere din egen hverdag, samt at du er fleksibel og omstillingsparat, da tingene ofte går hurtigt hos os.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Planlægge og gennemføre diverse salgsfremmende aktiviteter og udstillinger i butikkerne, således at salget ud af butik optimeres bedst muligt.
 • Opfølgning på aktiviteter/kampagner og etablering af butiksudstillinger samt opfyldning af varer
Aduro A/S
Customer supporter for the warmest customers in Europe (Nordic)

Aduro A/S, Hasselager

Are you extraordinarily service-minded and passionate about giving customers a good experience? Do you speak and understand Norwegian and Swedish on a basic level? Then you are the person we are looking for in our customer service team.

You will become a part of our customer service team, in which you will handle various tasks every day, e.g. responding to customer inquiries on email and the phone, handling claims, handling orders, assisting our sales team and different ad hoc tasks. Our customers include both installers, dealers and end customers.

You will be part of a strong international customer service team of 11 people serving customers throughout all of Europe. Therefore, the corporate language is English. You can always get guidance and professional back-and-forth from your colleagues, and the social cohesion is good. The work atmosphere is characterized by positivity and friendliness.

Aduro A/S
Hilton Foods Danmark A/SProduktionsmedarbejdere med kendskab til fødevarebranchen

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Du indgår i et team af produktionsmedarbejdere, der er tilknyttet en produktionslinje. På linjen refererer du til en linjeleder og dine opgaver vil være betjening af maskiner og udstyr samt pakning af produkterne på linjen.

Vores arbejde med fødevarer kræver, at du har ordenssans og forstår betydningen af præcision i håndtering af produkter.

Vi leverer produkter af høj kvalitet, så det er vigtigt, at du er yderst kvalitetsbevidst og efterlever vores politikker og procedurer for hygiejne, kvalitet, produktpræsentation m.m.

Coop LogistikTransportassistent til nathold

Coop Logistik, Hasselager

På Hasselager Distributionscenter er vi ca. 550 kolleger, der arbejder 24/7, og vi søger en transportassistent, der med et solidt overblik og gode samarbejdsevner, der kan holde hovedet koldt, når der er travlt. Det er rigtig vigtigt, at du kan se dig selv i et miljø med korte deadlines, højt tempo og hurtige beslutninger.

Det bliver dit ansvar at sikre transporten til vores butikker samt overholdelse af de gældende leveringstider, så alle kan have tillid til, at vi er på rette vej i ordentlig tid. Derudover forventer vi, at du sammen med dine kolleger bidrager til at udvikle arbejdspladsen til et godt sted at være, hvor sikkerhed, trivsel og vores værdier går hånd i hånd.

Dine primære ansvarsområder er:

 • Afvikling af transporten i samarbejde med driften
 • Replanlægning og optimering af dagens ruter
 • Kontakt til chauffører
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Coop Danmark A/SLagermedarbejder til tidsbegrænset stilling

Coop Danmark A/S

I Coop har vi travlt, og vi søger løbende medarbejdere på kølelageret i Hasselager

I Hasselager leverer vi varer til over halvdelen af Coop Danmarks butikker. Vi har ca. 550 personligheder ansat der arbejder 24/7, som sammen hjælper til, at vi går gladere hjem fra arbejde end da vi mødte. Kan du se dig selv i et miljø med tempo, krav til performance og sidst men ikke mindst: en arbejdsdag på et kølelager?

På Hasselager Distributionscenter leder vi løbende efter nye personligheder, som har gåpåmodet og energien til at tage fat og pakke de varer, som skal sendes til Coops butikker. Arbejdet foregår stående på løftevogn, med pick-by-voice i ørerne. Du vil skulle løfte varerne fra hylder til din løftevogn – typisk enkelte løft mellem 5-15 kg. Vi forventer, at du har en god fysik og vi vil oplære dig i, at passe på din krop via korrekt ergonomi.

Aduro A/S
Technical supporter for the warmest customers in Europe

Aduro A/S, Hasselager

Do you have a flair for technical products? Would you like to join our journey in being technological front-runners, constantly striving to develop the wood burning stove of the future? Then you are the person we are looking for in our technical team.

Your workday consists of delivering world-class technical support both in-house and externally – in collaboration with your colleagues and specialists from our suppliers. It is essential that you can put yourself in the customer’s place and deliver good service, while speaking a language that everyone understands.

Of course, you will get a thorough training in our many products, systems and workflows, while you can always come to your colleagues for help or professional back-and-forth. We would also like to hear your ideas for new ways of doing things.

Aduro A/S
Aduro A/S
Kundenberater für Europas feurigste Kunden

Aduro A/S, Hasselager

Are you extraordinarily service-minded and passionate about giving customers a good experience? Do you speak German fluently? Then you are the person we are looking for in our customer service team.

You will become a part of our customer service team, in which you will handle various tasks every day, e.g. responding to customer inquiries on email and the phone, handling claims, handling orders, assisting our sales team and different ad hoc tasks. Our customers include both installers, dealers and end customers.

You will be part of a strong international customer service team of 11 people serving customers throughout all of Europe. Therefore, the corporate language is English. You can always get guidance and professional back-and-forth from your colleagues, and the social cohesion is good. The work atmosphere is characterized by positivity and friendliness.

Aduro A/S
Aduro A/S
Assistent(e) commercial(e) sédentaire au contact chaleureux

Aduro A/S, Hasselager

Are you extraordinarily service-minded and passionate about giving customers a good experience? Do you speak French fluently? Then you are the person we are looking for in our customer service team.

You will become a part of our customer service team, in which you will handle various tasks every day, e.g. responding to customer inquiries on email and the phone, handling claims, handling orders, assisting our sales team and different ad hoc tasks. Our customers include both installers, dealers and end customers.

You will be part of a strong international customer service team of 11 people serving customers throughout all of Europe. Therefore, the corporate language is English. You can always get guidance and professional back-and-forth from your colleagues, and the social cohesion is good. The work atmosphere is characterized by positivity and friendliness.

Aduro A/S
Aduro A/S
Økonomitrainee til Europas varmeste kunder

Aduro A/S, Hasselager

Drømmer du om at kickstarte din karriere i en finansiel retning? Har du flair for tal og er struktur en del af dit DNA? Så er muligheden her! Vi søger en talstærk trainee med store ambitioner – for det har vi.

Dygtige kollegaer sørger for, at du vil få et bredt indblik i Aduros regnskabs- og forretningsprocesser og et solidt fundament for din fremtidige karriere. Du vil få hands-on, værdifuld sidemandsoplæring, intern sparring og samtidig få mulighed for at sætte dit præg på udviklingen i en international virksomhed.

Vi tilbyder et toårigt forløb med masser af udvikling og en alsidig opgavepalette. Alt efter dine kompetencer vil du komme til at arbejde med følgende opgavetyper: debitor- & kreditorstyring, fakturering, indberetninger til offentlige myndigheder, afstemnings- og analyseopgaver, omsætningsindberetning samt kunderelaterede opgaver.

Aduro A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S