36 jobannoncer matcher din søgning 36 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Flexa4Dreams A/S

Ambitiøs Marketplace Specialist aka digital købmand

Hasselager

Kan du trylle med produktlister, billeder og beskrivelser for at maksimere salg, synlighed og brand-appeal?

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Markedsanalyse: Vurdering af relevante markedspladser for FLEXA og identifikation af de mest lovende muligheder.
  • Strategiudvikling og implementering: Udarbejdelse af tiltrækningsstrategier for kunder på markedspladser og sikring af deres effektive udførelse.

Til gengæld får du hos os mulighed for at sætte dit præg på et velrenommeret dansk designbrand, som vil fremad – ikke kun i Danmark men i hele verden.

betterpeople A/S søger for IQ Metal A/S
Gem
betterpeople A/S

Business Controller

Hasselager

Du bliver ansat i en nyoprettet stilling i IQ Metal Gruppens projektorganisation med direkte reference til gruppens CEO. Opgaverne bliver i væsentlig grad relateret til datterselskaberne i Polen, og du kommer til at navigere i et spændingsfelt mellem "maskinrummet", de forskellige ledelsesteams og bestyrelsesrapportering.

Da stillingen er nyoprettet, får du mulighed for at forme din egen stilling, så du i tæt samarbejde med ledelsesteamet formår at realisere finansielle mål og skabe håndgribelige forretningsresultater

CBRE Teknisk Servicepartner

ABA-tekniker

Hasselager

Vi er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig elektriker til at udføre de lovpligtige eftersyn m.m. af ABA-anlæg hos vores industri- og erhvervskunder.

Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hos os bliver du en del af en stærk servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor.

CBRE Teknisk Servicepartner
Flexa4Dreams A/S

Marketing Responsible med et bankende hjerte for kundeklubber

Hasselager

Drømmer du om at være ansvarlig for internationale marketingindsatser? Og har du lysten til at være ansvarlig for udviklingen af en loyalitetskundeklub fra spæd idé til færdigt produkt?

Du kommer til at fungere som team lead for et lille nyt team, så du skal kunne uddelegere og følge op, men også have lysten til selv at være en aktiv del af maskinrummet, når der i teamet skal kreeres alt fra kampagner, produktlanceringer, annoncer, e-mailmarketing til PR.

Hilton Foods Danmark A/S

Tekniker til fuldautomatisk og højteknologisk højlager

Hasselager

Hos os får du en dynamisk og alsidig hverdag i en spændende virksomhed, hvor du får muligheden for at få al din tekniske viden og kompetencer i spil.

Jobbet indebærer vedligehold og service af højteknologiske og fuldautomatiske højlagre, transportører, robotter, lifte, sorteringsanlæg, m.m.

Her er højt til løftet, og du får 18 gode kollegaer i teknisk afdeling. Vi har stor fokus på trivsel, samarbejde og det at sikre dig gode udviklingsmuligheder.

Ditur.DK ApS

Senior Paid Social Specialist

Hasselager

Er du en datadrevet performance marketing-entusiast med en passion for sociale medier? Trives du med udfordringer, og kan du se dig selv som en del af et ungt, dynamisk team, hvor uret tikker hurtigere end normalt?

Hos Ditur oplever vi en hastig vækst på vores 8 nuværende markeder og udvider derfor vores team med en dygtig specialist, der kan navigere i landskabet af betalt social-annoncering. Du vil få ansvaret for strategi, implementering og optimering af vores paid social-kampagner og blive ansvarlig for et stort, ottecifret marketingbudget.

Gem
Aduro A/S

Vil du nurse vores webshop? (Barselsvikar)

Hasselager

Aduro vokser på det internationale marked. Med +450.000 Aduro brænde-, pille- og hybridovne i de europæiske hjem stiger efterspørgslen også på tilbehørsprodukter og reservedele. Vores nuværende e-commerce medarbejder skal på barsel og derfor søger vi en barselsvikar på fuld tid (minimum 10 måneder), der kan lægge den tid og kærlighed i webshoppen, som den fortjener.

Vi har jævnligt sociale arrangementer for dem, der har tid og lyst, og ville elske, hvis du også vil pitche ind med det, DU synes er sjovt.

Aduro A/S
Flexa4Dreams A/S

Digital Content Creator med flair for sociale medier

Hasselager

Banker dit hjerte for nytænkende content, der kan sikre likes, engagement og konverteringer på tværs af vores digitale kanaler? Kan du bidrage til udviklingen af vores internationale marketingindsats gennem fængende videoer, levende animationer og iøjnefaldende grafik? Og kan du arbejde selvstændigt fra idé til færdigt materiale?

Vi har store ambitioner og fuld fart på udviklingen af vores digitale marketingaktiviteter, hvor vi satser stort på vores mange webshops, marketplaces og sociale medier.

Flexa4Dreams A/S

Erfaren & Kommerciel Marketing & SOME Coordinator

Hasselager

Er du indehaver af en alsidig digital marketingsværktøjskasse? Drømmer du om at udtænke og koordinere diverse marketingopgaver og kampagner? Befinder du dig godt i rollen som tovholder fra idé til eksekvering? Og vil du være ansvarlig for at drive og udvikle vores sociale medier?

Hos FLEXA producerer og sælger vi børnemøbler og legetøj til både B2C- og B2B-kunder i hele verden. Vores produkter er designet i Danmark med de højeste standarder for sikkerhed og kvalitet. Vi har store ambitioner og fuld fart på udviklingen af vores digitale marketingaktiviteter, hvor vi satser stort på vores mange webshops, marketplaces og sociale medier.

MUUSMANN søger for AarBus
Gem
MUUSMANN

Vicedirektør - AarBus

Hasselager

Er du klar til at sætte kursen for fremtidens grønne transport i Aarhus?

Vi søger en ny vicedirektør, der vil være med til at forme strategien for AarBus og lede en mangfoldig og dedikeret stab, der arbejder på at levere høj kvalitet og høj service til vores kunder.

Hvis du har ledelseserfaring, en passion for bæredygtig offentlig transport, erfaring med både drift og udvikling, så er du måske vores næste vicedirektør.

Norsk Elkraft Danmark A/S

Teknisk afdeling søger en teknisk resurse / rådgiver

Hasselager

Vi oplever stor efterspørgsel fra vores kunder på energibesparende tiltag, der kan understøtte den grønne omstilling. Derfor søger vi en dygtig kollega til en nyoprettet stilling som teknisk resurse / rådgiver på vores salgskontor i Hasselager ved Århus.

I stillingen vil du være med til at skabe nye værdiskabende løsninger for vores kunder, oplære vores sælgere, inspirere til energibesparelser samt udføre andre spændende og varierende arbejdsopgaver.

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Hilton Foods Danmark A/S

Produktionsmedarbejdere til højvolumen produktion

Hasselager

Du indgår i et team af produktionsmedarbejdere, der er tilknyttet en produktionslinje. På linjen refererer du til en linjeleder og dine opgaver vil være betjening af maskiner og udstyr samt pakning af produkterne på linjen.

Du tilbydes et godt job som produktionsmedarbejder hos Hilton Foods Danmark, hvor vi har et stort fokus på at give vores medarbejdere gode muligheder for udvikling både personligt og fagligt, og vægter trivsel og arbejdsglæde meget højt i dagligdagen.

Gem
Aduro A/S

Financial accountant til økonomiafdeling hos international virksomhed

Hasselager

Vi søger en dedikeret og motiveret medarbejder med erfaring inden for bogholderi og regnskab til at øge styrken i vores økonomiafdeling.

Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Hasselager – lige uden for Aarhus. Vi tæller ca. 50 medarbejdere fordelt i seks afdelinger.

Vi er en broget flok af yngre og ældre, mænd og kvinder og mange forskellige nationaliteter og er gode til at hjælpe hinanden med vores forskellige kompetencer – også på tværs af fagligheder og afdelinger.

Aduro A/S
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Career søger for HB Products A/S
Gem
Career

Sæt dit præg på fremtidens indkøbsstrategi

Hasselager

På vegne af HB Products i Hasselager søger Career | a JKS Company en proaktiv og strategisk indkøber, der med sin erfaring er stærk i det daglige indkøb, men samtidig kan eksekvere på det strategiske niveau. Er det dig vi søger?

Som strategisk indkøber hos HB Products bliver du en del af et mindre SCM-team bestående af Operation Manager, samt virksomhedens CSCO, som du får direkte reference til. Du vil i denne stilling selv kunne være med til at forme dit job.

Gem
Aduro A/S

Teknisk produktudvikler

Hasselager

Har du flair for tekniske produkter, hænderne skruet rigtigt på, og vil du være med til at udvikle fremtidens brændeovne? Så er det dig, vi mangler i vores udviklingsteam.

Din primære opgave er at teste nye og eksisterende produkter/software samt udbedring og servicering af virksomhedens produkter.

Vi kan tilbyde dig et spændende job i et firma med en flad organisationsstruktur, en uformel omgangstone og gode muligheder for udvikling.

Aduro A/S
Per Aarsleff A/S

Motiverende produktionsleder med øje for udvikling

Hasselager

Motiveres du af en hverdag, hvor du skal optimere og udvikle en industriel produktion?

Vi søger en produktionsleder til vores afdeling, som udvikler, designer og producerer strømpeforinger til vores forretningsområde Rørteknik, der er et nicheområde.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at lede og fordele arbejdet, så vi sikrer høj produktivitet, og at produktionen gennemføres med fokus på levering af produkter i aftalt kvalitet.

Per Aarsleff A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV