56 job matcher din søgning 56 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Hilton Foods Danmark A/SProduktionsmedarbejdere med kendskab til fødevarebranchen

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Du indgår i et team af produktionsmedarbejdere, der er tilknyttet en produktionslinje. På linjen refererer du til en linjeleder og dine opgaver vil være betjening af maskiner og udstyr samt pakning af produkterne på linjen.

Vores arbejde med fødevarer kræver, at du har ordenssans og forstår betydningen af præcision i håndtering af produkter.

Vi leverer produkter af høj kvalitet, så det er vigtigt, at du er yderst kvalitetsbevidst og efterlever vores politikker og procedurer for hygiejne, kvalitet, produktpræsentation m.m.

DLGPlanlægger til DLG's såsædsfabrik i Hasselager

DLG

Trives du i et selvstændigt job, tager du ansvar og har du flair for planlægning, så kan det være, det er dig, vi søger til DLG’s såsædsfabrik i Hasselager.

Som planlægger på såsædsfabrikken får du ansvaret for dele af planlægningen af vores varestrøm internt såvel som eksternt til vores kunder, og du vil være med til at sikre optimal udnyttelse af vores ressourcer. Du vil få en bred kontaktflade med vores kollegaer og kunder rundt i landet. Du bliver en del af et erfarent team på 7 personer, der alle har base i Hasselager.

Dine daglige opgaver vil primært være:

 • Daglig planlægning og koordinering af udkørsel af sædekort og frø til kunder
 • Udarbejdelse af nødvendige dokumentation, herunder også til engros og eksport
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
CuriaR&D Specialist, Control for A/C & Heat Pumps

Curia søger for Systemair A/S i Hasselager

Er du struktureret, metodisk og analytisk? Du bliver specialisten, som samarbejder med kollegaer fra andre tilsvarende funktioner i Systemairs afdelinger i bl.a. Sverige og Litauen.

Du bliver en del af R&D-teamet, som består af ca. 11 medarbejdere. Dit fokusområde bliver udvikling, specifikation og test af styringer og regulering til ventilationsunits og varmepumper, herunder kølekredse. Du har kendskab til Product Lifecycle Management, som du aktivt tager med i dine vurderinger og aktiviteter.

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund og har applikationserfaring inden for styring og regulering af HVAC-anlæg. Har du kendskab til CE-mærkning og ISO-standarder, er det en fordel.

Coop LogistikFaglært til Værkstedsafdeling på Hasselager Distributionscenter

Coop Logistik

Coop Logistik er den afgørende brik, når varer skal bestilles, hentes, pakkes og leveres til Coops over 1.200 butikker. Sammen sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid. Det kræver sin mand, men du kan nu lige så godt være en kvinde.

Som medarbejder i vores værkstedsafdeling er man en del af et team på 3 medarbejdere. Vores værkstedsafdeling står for, at servicere et stort hus med mange funktioner. Vi har et robotanlæg med 7 pakke robotter, som afdelingen vedligeholder og reparerer. Vores vognpark består af 200+ ekspeditionsvogne/aflæssevogne og 40+ trucks. Du vil dermed få rig mulighed for at bruge dine evner som mekaniker eller lignende.

Dine væsentligste opgaver

 • Reparationer af trucks, service og vedligehold
 • Kontakt til og samarbejde med eksterne håndværkere og samarbejdspartnere.
 • Ad hoc-deltage i teamets øvrige arbejdsopgaver på distributionscentret.
Fujitsu A/S
ERP-konsulent til debitorområdet

Fujitsu A/S, Hasselager eller Ballerup

Vi søger en ERP-konsulent, der vil være med til at optimere vores kunders forretning og er god til at håndtere og supportere kunder. Kunderne er altid i centrum for vores aktiviteter, og vores ERP-løsning Prisme er ingen undtagelse.

Fujitsu A/S

I rollen som ERP-konsulent vil du have en hverdag i tæt samarbejde med dine kunder. Du vil selv være med til at forme din stilling afhængig af dine styrker og præferencer, men vi forestiller os, at du i den første tid kommer til primært at arbejde med at yde support til superbrugerne hos vores kunder og være med til at teste nye versioner. Når du er komfortabel med disse opgaver, kan du se frem til også at kunne deltage i opgaver som fx

 • undervise kunder i løsningen
 • rådgive og vejlede kunder i anvendelse af løsningen
 • være med til at designe og udvikle løsningen
Fujitsu A/S
HB Products A/S
Vil du arbejde i kernen af en udviklingsorienteret virksomhed? - Så bliv en del af vores produktionsteam

HB Products A/S, Hasselager

Er du skarp indenfor elektronik og mekanisk montage? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv medspiller i vores produktionsteam? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet som produktionsmedarbejder.

Vi er en udviklingsorienteret virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og produktion af sensorer til industrielle køleanlæg. Ud over ekspertise indenfor olie- og kølemiddelregulering, har vi stor knowhow omkring design og optimering af industrielle køleanlæg. En viden, der gør os i stand til at udvikle og producere de bedste sensorer!

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

AarBusDriftsleder til Klargøringen

AarBus, Hasselager, Lystrup og Tilst

Vores nuværende leder af Klargøringen er på vej på pension. Derfor søger vi nu en ny resultat- og serviceorienteret arbejdende driftsleder med den nødvendige faglige ekspertise til at stå for den fortsatte udvikling og ledelse af selskabets 3 klargøringshold. Disse befinder sig på Jegstrupvej i Hasselager, Stokagervej i Lystrup og på Munkevejen i Tilst. Du vil i ugens løb skulle møde ind på alle tre anlæg.

Den primære opgave i Klargøringen er at sikre, at der står rene og tankede busser hver morgen. Derudover løses der en række andre opgaver, der sikrer, at der gennemføres en effektiv drift.

Arbejdsopgaverne er mangeartede, men består primært af følgende:

 • Overordnet personaleledelse og arbejdstilrettelæggelse
 • Sikring af rengøringskvalitet
 • Tilrettelæggelse og udvikling af effektive arbejdsmetoder

AarBus er det tidligere Busselskabet Aarhus Sporveje.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Coop LogistikLagermedarbejder tidsbegrænset

Coop Logistik, Hasselager

Coop Logistik er et fedt sted at være, og med dig ombord kan vi gøre rejsen og målet endnu federe. Du vil være en afgørende brik i Coops forsyningskæde, sammen med dig sikrer vi, at de efterspurgte varer på hylderne ankommer friske og til aftalt tid.

I Hasselager leverer vi varer til over halvdelen af Coop Danmarks butikker. Vi har ca. 550 personligheder ansat, der arbejder 24/7 og sammen hjælper til, at vi går gladere hjem fra arbejde end da vi mødte.

På Hasselager Distributionscenter leder vi løbende efter nye personligheder, som har gåpåmodet og energien til at tage fat og pakke de varer, som skal sendes til Coops butikker. Arbejdet foregår stående på løftevogn, med pick-by-voice i headset. Du vil skulle løfte varerne fra hylder til din løftevogn – typisk enkelte løft mellem 5-15 kg. Vi forventer, at du har en god fysik og vi vil oplære dig i at passe på din krop via korrekt løfteteknik.

Seneco A/S
All-round Software Developer

Seneco A/S, Hasselager

Would you like to shape the future of IoT Networks for Smart Cities in a growing organization?

Seneco A/S, part of the Fagerhult Group, is a company based near Aarhus, specialized in smart outdoor streetlights. Our solution helps cities to reduce their energy consumption drastically without compromising on comfort and safety. By bringing the streetlights online, our customers can gather sensor data, configure the system from their office and get notifications when maintenance is required.

Our IoT network is based on open standards and open source implementation of those standards, therefore the network is also available for other devices and applications, with huge potential for lots of applications.

The R&D team currently consists of 3 engineers working primarily on embedded software, but also on our Linux IoT gateway, our cloud solution (back-end/front-end) and Android apps used for configuration and diagnosis in the field.

Kaffemekka ApSServicetekniker til kaffeudstyr

Kaffemekka ApS, Hasselager

Til varetagelse af vores reparations- og serviceafdeling søger vi en kompetent, driftig, kvalitetsbevidst, alsidig og serviceminded ildsjæl.

Som servicetekniker bliver du ansvarlig for driften af vores reparations- og serviceafdeling med ansvar for reparation og service på espressomaskiner, kaffemaskiner og kaffekværne internt, for udstyr indleveret til reparation, samt ekstern installation, reparation og service på udstyr hos vores professionelle kunder.

Du skal bidrage til implementering af et system for serviceaftaler for erhvervskunder, samt stå for den løbende gennemførelse af disse serviceaftaler.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse