5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Bacher Work Wear A/S

Regnskabsmedarbejder/controller

Odense SØ

Se video om Bacher Work Wear A/S som arbejdsplads

Er du skarp til tal, og har du interesse for at arbejde med mange af de forskellige opgaver, som findes i en økonomiafdeling? Er du detaljeorienteret og samtidig god til at bevare overblikket?

Som controller eller regnskabsmedarbejder vil du indgå i økonomiafdelingen, som i dag består af 4 medarbejdere placeret på vores kontor i Odense. Du bliver en del af et dedikeret team, hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dig såvel personligt som fagligt, og hvor opgaverne løses med høj grad af selvstændighed og ”frihed under ansvar”.

Bacher Work Wear A/S
Gem
KOMPAN A/S

Business Intelligence Analyst

Odense SØ

Do you want to enrich business areas with insight by developing front-end analyses in PowerBI?

Your main responsibilities are to develop and maintain front-end analyses in PowerBI. In this way, you will transform complex data sets into actionable insights that can enhance the value of the business.

You will enter a dynamic growth company and a very professional environment giving you the opportunity to develop both personally and professionally.

Gem
TV 2 Fyn

Lønbogholder til 25 timers stilling

Odense SØ

Brænder du for lønadministration, og har du lyst til at arbejde i et mediehus i konstant udvikling?

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet og en høj grad af frihed, med en ambition om at være Danmarks mest konstruktive mediehus.

Dine primære opgaver vil være:

  • Ansvarlig for månedlig lønkørsel fra A-Z for både funktionærer og timelønnede
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
  • Sikre, at alle bestemmelser i Overenskomsten mellem Dansk Journalistforbund og TV 2-regionerne overholdes
Gem
Damifo Odense

Kontorassistent med regnskabserfaring

Odense SØ

Stortrives du på et kontor, hvor vi hjælper hinanden og elsker du arbejdet med mangeartede økonomi- og administrationsopgaver? Så kan du være vores kommende kollega.

Vi søger lige nu en administrativ stærk og humørfyldt kollega, med kompetencer indenfor både økonomi og det administrative. Vores ejerledere takker af efter 38 år i miljøbranchen, og du overtager en meget velfungerende og varierende rolle, som du samtidig kan være med til at udvikle videre på.

Optimum HR søger for Spiras – Aabenraa
Gem
Optimum HR

Revisor til del- eller fuldtid

Aabenraa, Odense, Vojens eller Kolding

Ønsker du også at balancen skal gå op i både dit arbejdsliv og privatliv? Så kom med på holdet ved en af Danmarks største rådgivere indenfor landbrugssegmentet. Vi har plads og fleksibilitet, afhængig af hvor du befinder dig i dit liv. Med udvidelse af vores regnskabsteam og med dig på holdet, kan vi holde fuld fleksibilitet og høj faglighed internt i teamet og ud mod vores kunder.

Du vil indgå i et spændende miljø af revisorer og regnskabsspecialister, hvor du selv er med til at forme hverdagen og dine opgaver. Det vil sige, at de opgaver du trives bedst med, kan vi give dig flest af og derved forme dit drømmejob.

Optimum HR

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV