2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurofins Miljø A/S

Nyuddannet naturvidenskabelig akademiker og kommende forretningsleder

Vejen

Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdspladsVi søger nu talentet, der drømmer om en fremtidig stilling som forretningsleder, at bidrage når strategiske beslutninger skal træffes og være med til at sætte retningen for Eurofins Miljø Danmark.

Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende vejledning inden for miljøområdet. Du vil starte din rejse i Eurofins i vores Water Quality Monitoring (WQM) afdeling, hvor vi arbejder med overvågning af hele vandmiljøet.

Eurofins Miljø A/S
FORCE Technology

Fødevareauditor, der brænder for at arbejde med FSSC 22000 og ISO 22000

Brøndby, Vejen eller Aarhus N

Brænder du for at arbejde med ledelsessystem-standarder indenfor fødevaresikkerhed? Vil du være auditor og konsulent i et team, hvor du har indflydelse, frihed til at planlægge eget arbejde, og hvor aktiviteterne fortsætter med at udvikle sig?

Vi gennemfører certificeringer, yder rådgivning og udbyder kurser, herunder lead auditorkurser. Dit primære arbejdsområde bliver certificeringsaudits indenfor fødevaresikkerhed (FSSC 22000 og ISO 22000).

FORCE Technology

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV