276 job matcher din søgning 276 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tetra Pak Processing Systems A/S

Senior Process Engineer

Silkeborg

For our Technical Platform team we are looking for an experienced Senior Process Engineer. You will report to our Operations Manager and be part of a team of experienced colleagues

Your primary task will be to execute tasks & projects and work with continuous improvement of our current solutions and thus contribute to deliver industry-leading processing solutions.

This is a broad role description which includes a number of disciplines like: process engineering, data collection, data treatment, innovation, project management and communcation.

Tetra Pak Processing Systems A/S
A/S C.F. Cervera

Kvalitetsansvarlig

Rødding

Er du detaljeorienteret, har en passion for kvalitet, produktudvikling, og indkøb? Kan du arbejde struktureret og ønsker at være en central del af hele processen fra indkøb til det færdige produkt lander på hylderne?

Cervera A/S, en mindre virksomhed med 12 dedikerede medarbejdere, er i kraftig vækst. Vi søger nu en kombineret rolle, hvor du vil fungere som kvalitetsansvarlig, produktudvikler og indkøbsansvarlig for at styrke vores team, særligt da vi er i processen med at opnå en IFS food certificering.

A/S C.F. Cervera
Fertin Pharma

Udviklingstekniker til produktudvikling

Vejle

Brænder du for produktudvikling? Og har du højt fokus på kvalitet og nøjagtighed?

I vores produktudviklingslaboratorier udvikler og smagssætter vi tyggegummi, sugetabletter, tabletter, mv. med aktivstoffer til både pharma og kosttilskud. Dit primære ansvarsområde bliver at varetage den praktiske fremstilling af nye prototyper, som vores produktudviklere har designet.

Vi har et godt socialt miljø og en kultur, der er præget af kvalitet, produktudvikling og innovation.

Fertin Pharma
Fertin Pharma

Senior udviklingstekniker til produktudvikling

Vejle

Har du høj fokus på kvalitet og compliance?

I vores produktudviklingslaboratorier udvikler og smagssætter vi tyggegummi, sugetabletter, tabletter, mv. med aktivstoffer til både pharma og kosttilskud. Du skal have lyst til at gå i laboratoriet og fremstille prototyper som vores produktudviklere har designet. Men det er også vigtigt, at du har flair for og får energi af at lave GMP-kvalitetsdokumentation.

Vi har et godt socialt miljø, og en kultur der er præget af kvalitet, produktudvikling og innovation.

Fertin Pharma
Evidensia Dyrehospital A/S

Dyrlæge til Evidensia Faxe Dyrehospital, smådyr

Vil du være en del af Evidensia Faxe Dyrehospital? Så hold dig ikke tilbage med at søge...

Som medarbejder på Evidensia Faxe Dyrehospital vil du blive en del af et super team af dygtige kollegaer, der hver dag samarbejder og deler viden, har patienten i centrum både internt på klinikken og med alle vores øvrige kollegaer på tværs af Danmark.

Vi har en meget flad ledelsesstruktur, hvilket sikrer en uformel og smidig hverdag.

Evidensia Dyrehospital A/S
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Bliv den faglærer, der former fremtidens industrielle eksperter i Kalundborg – Stå i front for efteruddannelse på Processkolen

Kalundborg

Er du den ildsjæl, der kan varetage undervisning inden for produktion og proces og herigennem bidrage til, at medarbejderne uddannelsesmæssigt er i front, så er dette job lige dig.

Du skal være med til at sikre efteruddannelse til blandt andet ansatte på Novo Nordisk, Novozymes, Forsyningen og fra mange andre spændende industri- og produktionsvirksomheder.

Du skal have lyst til at sætte din faglighed i spil og blive klogere på, hvordan man tilrettelægger og gennemfører undervisning af kortere og længere varighed.

Vi tilbyder et job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel hver eneste dag.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Fertin Pharma

Koordinator til nathold

Vejle

Kunne du have lyst til at bidrage til at skabe et succesfuldt og positivt arbejdsmiljø, og er du klar til at tage styringen og skabe gode resultater på vores P5 nathold? Så er du måske den vi leder efter.

Hos Fertin Pharma A/S mangler vi lige nu en koordinator til P5 nathold. Din primære opgave som koordinator, bliver at sikre optimal drift på natholdet, medvirke til kompetenceudvikling af operatørerne, sikre et godt arbejdsmiljø, samt levere kvalitetsprodukter til vores kunder.

Fertin Pharma
Gem
Altiden

Altiden søger en farmakonom til fuldtidsstilling på hverdage i dagtimerne

Stenlille og Holbæk

Trives du med at arbejde kun på hverdage i dagtimerne? Så er Altiden måske din nye arbejdsplads.

Sundhedsfagligt team Sjælland er en del af Altiden, som varetager sundhedsfaglige opgaver på vores socialpædagogiske botilbud. Sundhedsfagligt team sikrer at den sundhedsfaglig kvalitet og de sundfaglige indsatser til vores borgere lever op til nyeste viden og gældende lovgivning på sundhedsområdet.

Altiden
Fertin Pharma

QC laborant

Vejle

Er du interesseret i analyse af råvarer og emballager til medicinske produkter?

Fertin Pharma vækster og vi har travlt i laboratorierne. I QC laboratoriet for råvarer, analyserer vi både råvarer, mellem- og færdigvarer, samt emballager.

I en dynamisk og omskiftelig hverdag arbejder laboratoriet tæt sammen med produktionen, så hvis du brænder for kvalitetskontrol og trives i en hverdag med spændende udfordringer, så er det måske dig vi søger.

Fertin Pharma
Ferring Pharmaceuticals A/S

Adstiladrin Product Lead, Global Adstiladrin Program, Technical Operations

Kastrup

Would you like to join us and play a pivotal role in the long-term success of a life-changing treatment for patients with bladder cancer?

As Adstiladrin Product Lead you will be part of a global team, the TechOps Global Adstiladrin Program. You will lead the Manufacturing and Supply Program by leading the strategy realization of Adstiladrin and secure product supply, end-to-end process robustness, manufacturing capabilities and process efficiency.

Ferring Pharmaceuticals A/S
Arla Foods amba

Associate Nutrition Scientist - Skejby

Aarhus N

Would you like to be part of setting the direction for the health and sustainability agenda in Arla Foods?

This maternity cover is your chance to become part of a highly skilled Science Team based in our world class innovation centre in Agro Food Park, Skejby. You will gain a network across the entire Arla organisation as you work cross-functionally and with different science teams.

Arla Foods amba
Temp-Team A/S søger for Kerry
Gem
Temp-Team A/S

Kan du se fordele i flere fridage på en uge?

Glamsbjerg

Kan du også arbejde 12 timer pr. vagt og har du produktionserfaring? Så læs med her!

I blanderiet hos Kerry i Glamsbjerg bliver der blandet ostepulver efter forskellige opskrifter og krav. Afdelingen består af i alt 24 friske og humørfyldte kollegaer, som arbejder i teams på tre personer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at styre blanderi-, afsækning- og palleteringsanlæg, som indebærer at:

  • Overvåge og styre processer
  • Sikre at produktioner lever op til fastsatte fødevare- og hygiejnekrav
  • Registrere relevante data i SAP
Meditec Plaststøbning A/S

Sr. Project Manager – Medical Device-udvikling og sprøjtestøbning

Helsingør

Vi søger en motiveret og erfaren projektleder til at blive en del af vores dynamiske team.

Dine ansvarsområder vil omfatte direkte kunde- og leverandørkontakt, projektplanlægning, ressourcestyring, risikovurdering og sikring af, at projekter leveres til tiden og inden for budgettet.

Vi er en agil virksomhed hvor medarbejdere har stor indflydelse på sin hverdag. Hybridt arbejde er en naturlig arbejdsform hos Meditec.

Evidensia Dyrehospital A/S

Erfaren dyrlæge søges til Evidensia Dahlgaard Dyreklinik

Birkerød

Er du kirurgisk interesseret, og har du evt. erfaring inden for lab. ster. og anden almen kirurgi?

Vi har brug for en ny dyrlægekollega i vores team på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik, og måske er det lige dig vi står og mangler. Der er tale om en fast stilling på 30 timer om ugen.

Vi investerer i den enkelte medarbejder til gensidig inspiration og udvikling. Videreuddannelse er et vigtigt element i ansættelsen, hvor vi løbende afholder kurser hen over året for at styrke vores faglighed.

Evidensia Dyrehospital A/S
Particle Analytical ApS

Scientist for Solid State in a unique company

Hørsholm

"You will undoubtedly improve and develop your skills within pharmaceutical medicines in a highly specialized company. Here, we operate at a very high professional level in a fast-paced environment. We are the only ones in the country working with our field of expertise and we solve some of the toughest problems in the field," says global commercial manager Fozia Shah.

You will collaborate closely with a highly dedicated international team of laboratory technicians, chemists and sales colleagues.

Particle Analytical ApS
Arla Foods Ingredients Group P/S

Teamleder Produktion - Danmark Protein, Arla Foods Ingredients, Nr. Vium

Videbæk

Hos os får du højt kvalificerede og innovative kolleger, som du kan sparre med og dermed udvide både dine og vores kompetencer.

”På Danmark Protein er vi ved at udvide produktionen med 4.000 m2, så her får vi brug for en drøngod leder, der kan sikre høj trivsel, et sikkert arbejdsmiljø og en knivskarp drift i et miljø under forandring,” siger Senior Production Manager, Henrik Glerup Andersen.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Arla Foods amba

Global Culinary Lead (Mozzarella), Arla Pro - Aarhus

Aarhus N

Do you want a pivotal role in growing Arla Foodservice and the mozzarella category?

We are looking for a passionate and outgoing “mozzarella maestro” who will connect with the biggest global pizza chains and make sure Arla is delivering the best pizza cheese solutions in the world.

Arla Foods amba
Varde apotek

Farmaceut til Varde apotek

Varde apotek er et landligt strøgapotek i Danmarks hyggeliste by. Varde kommune er arealmæssigt en af Danmarks største kommuner og apoteket har derfor en stor forsendelse til plejehjem og bosteder, samt private.

Det daglige arbejde består i kundebetjening og rådgivning af apotekets øvrige personale og samarbejdspartnere. Der vil være mulighed for at arbejde på hovedapoteket, samt filialer, alt efter aftale.

Eurofins Miljø A/S

Koordinerende teamleder til Danmarks største miljølaboratorium

Vejen
Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdsplads

Er du interesseret i ledelse, og kan du se dig selv gå forrest med fokus på godt arbejdsmiljø, samarbejde og arbejdsglæde?

Du bliver ansvarlig for at koordinere arbejdet i et team på 5 medarbejdere, som varetager håndteringen af prøverne fra kunderne i modtagelsesafdelingen. Som koordinerende teamleder vil din primære opgave være, at sikre flow i driften gennem effektiv prioritering af de daglige opgaver, samtidig med at du har fokus på trivsel i teamet.

Miljøstyrelsen

Kollega med sundhedsfaglige kompetencer til farevurdering af kemiske stoffer

Odense C

Banker dit hjerte for at identificere kemiske stoffers farlige egenskaber, og derigennem sikre bedre beskyttelse af vores sundhed og miljø?

Vi søger en medarbejder til opgaver, som primært omhandler sundhedsfaglig farevurdering af kemikalier og udarbejdelse af klassificeringsforslag under CLP-forordningen (EU-forordning om klassificering, mærkning og emballering af kemiske stoffer og blandinger) for sundhedseffekter.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med mange andre forskellige fagspecialister i et uformelt arbejdsklima.

Miljøstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV