42 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

42 jobannoncer

People Company søger for Miljøservice A/S
Gem
People Company

Projektleder søges til cirkulær genanvendelse af biomasse i praksis!

Vejen, Aarhus eller Slagelse

Du skal afsætte restprodukter fra forsynings- og fødevarevirksomheder til genanvendelse som gødning i landbruget. Du kommer til at indgå i et team med tre øvrige projektledere.

Du får et selvstændigt job med gode udviklingsmuligheder, hvor du bliver bindeled imellem producentkunden og landmanden som modtager, og du koordinerer selv hele værdikæden fra afhentning til udspredning på marken.

Gem
Indrykket:
Tm-byg
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
FlexERP ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Eurofins Steins Laboratorium A/S

Kundeorienteret kemiker til kemisk laboratorium

Vejen

Vil du være en del af et team, hvor sparring, udvikling og trivsel er sat i højsædet?

Eurofins Steins kemiske laboratorium beskæftiger sig med kemiske analyser af vand, fedt, protein, salt, pH, EFOS, træstof, stivelse samt et bredt udsnit af specialanalyser i foder og fødevarer.

Dine opgaver bliver bl.a. besvarelse af projekt-/faglige henvendelser fra kunder samt kommunikation med vores samarbejdspartnere, herunder laboratorier, vi benytter til underleverance.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Gem
K. Hansen Transport AS

Vi søger MEKANIKER

Vejen

205 trailere, 70 køretøjer og 2300 hjul samt 3 gode kolleger søger en medspiller.

Jobbet er et fuldtidsjob (fri fx hver 3. fredag), og for den rette person et spændende, ansvarsfuldt, selvstændigt og afvekslende job med mange forskellige arbejdsområder.

Du tilbydes bl.a. pensions-/helbredssikring, morgenbrød/frugt, og motionsordning samt en velfungerende personaleforening.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Floh Vejen
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Floh Vejen
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Textilia Group A/S

Energisk kundesupporter

Vejen

Dine primære arbejdsopgaver er at give en professionel og imødekommende kundeserviceoplevelse over telefonen, på mail og på Textilias selvbetjeningsplatform MitTextilia og samtidig bidrage til, at vores interne processer understøtter dette.

Vi tilbyder en spændende jobmulighed i en dynamisk og voksende virksomhed med konkurrencedygtige betingelser, gode udviklingsmuligheder og et grundigt onboardingforløb.

Textilia Group A/S
SPECIAL-SNEDKERIET ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Vejen Kommune

I Vejen Kommune søger vi dig, som brænder for at arbejde med afvanding, klimatilpasning og koordinering af anlægs- og driftsopgaver på vejområdet

Vejen

Vi tilbyder en stilling med fokus på afvanding og klimasikring. Du vil i tæt samarbejde med kollegaer bl.a. i Natur & Miljø samt forsyningsselskaber, arbejde med, hvordan udfordringer med stigende regnmængder håndteres fremadrettet i relation til kommunens drift- og anlægsarbejder på de offentlige veje.

På grund af de mange forskelligartede opgaver, er der mulighed for at sammensætte en stilling, der matcher de kompetencer, du kommer med. Du har rig mulighed for at sætte dit eget præg og udvikle på løsningen af opgaverne samt tilegne dig nye kompetencer.

Det-Gode-Liv ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Eurofins Steins Laboratorium A/S

Teamkoordinator og kvalitetsansvarlig for sensoriske analyser

Vejen

Er du en dygtig koordinator med interesse for kvalitetsarbejde og sensoriske analyser?

Du får en alsidig hverdag i et laboratorium, hvor vi bl.a. arbejder med sensoriske analyser af fødevarer, opsætning af forbrugertests, kontrol af Lurmærket og forskellige dansk producerede oste.

Dine primære opgaver vil være:

  • Ansvarlig for at opretholdelse af kvaliteten for afdelingen
  • Koordinering og opfølgning på afdelingens opgaver
  • Kundekontakt i forbindelse med opgaver og nye forespørgsler
Eurofins Steins Laboratorium A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV