85 job matcher din søgning 85 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 85 resultater.
Jobindex A/S
Formand for entrepriser i hele landet

Jobindex A/S søger for Brdr. Christensen A/S

Vi mangler en formand med erfaringer i anlægsbranchen inden for jord- og kloakarbejde.

Du vil i samarbejde med projektlederen komme til at stå for styring af anlægsentrepriser i hele Danmark. Du bliver projektlederens højre hånd, og vil stå for det praktiske og udførende på byggepladsen.

Projekternes størrelse vil være afhængig af opgaven, dét kan være mindre projekter og større projekter i størrelsesordenen op til 30 mio. kr.

Din primære rolle vil være planlægning af den daglige udførelse, bestilling af materialer, kvalitetssikring samt at sikre, at projektet holder sig indenfor de aftalte produktioner og tidsplaner.

Jobindex A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Bliv laborantpraktikant i Vejen hos Eurofins

Eurofins Steins Laboratorium A/S

Vil du være med til at arbejde for miljø, sundhed og sikkerhed? - så har vi den rette arbejdsplads til dig! Vi søger lige nu engagerede laborantpraktikanter til vores laboratorium i Vejen, med opstart februar 2021. Hos Eurofins får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt tempo i et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø.

Du kommer til at arbejde med analyser af jord, vand, fødevarer og foder i én af følgende afdelinger: Miljø-, Mikrobiologisk -, Vitamin -, Veterinær – eller Kemisk laboratorium, som alle er kendetegnet ved, at kvalitet og faglighed er i højsædet, i kombination med sund forretningsdrift. Du vil komme til at gennemgå et spændende og udviklende praktikforløb og bliver en del af et team med dygtige kolleger.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Analytical Service Manager til kundesupport i mikrobiologisk afdeling

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Til Eurofins Steins mikrobiologiske laboratorium, som består af 65 engagerede og dygtige medarbejdere, søger vi en serviceminded, kundeorienteret og systematisk Analytical Service Manager til kundesupport.

Der er mange indgangsvinkler til denne stilling; Er du laborant med erfaring med mikrobiologiske analyser? Eller er du mikrobiolog med ønske om en generalist stilling? Vigtigst for stillingen er et ønske om at yde support til vores kunder på baggrund at høj faglighed og fokus på service.

Din primære opgave vil være, at agere bindeled imellem laboratoriet og vores kunder. Din dagligdag vil derfor være præget af opgaver såsom:

 • Behandling af kundeforespørgsler
 • Rådgivning og vejledning af kunder
Eurofins Steins Laboratorium A/S
3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

Randstad A/S
VVS-team søges i Trekantområdet

Randstad A/S søger for OK a.m.b.a

Randstad søger for vores kunde OK a.m.b.a det bedste VVS-team til varmepumpeinstallationer i trekantsområdet

Kunne du tænkte dig at være en del af et stærkt team og OK – danskernes energiselskab – og samtidig arbejde under en høj grad af frihed med ansvar for egne opgaver? Så er det måske dig, vi søger, som den ene af to nye VVS-teknikere til et installationsteam, som skal installere varmepumper hos vores privatkunder – primært i Jylland og på Fyn.

Med reference til den tekniske chef skal du og din makker stå for udførelse af varmepumpeinstallationer samt planlægge og koordinere opgaver i forbindelse med de installationer, der skal udføres.

 • Installation af varmepumper
 • Almene VVS-opgaver
 • Koordinering og planlægning af installationer udført ud fra en beskrivelse.
Humain ApS
Salgschef

Humain ApS søger for kunde

Vi søger en stærk kommerciel salgschef med teknisk forståelse og succes fra en lignende stilling – er det dig?

Med reference til CEO har du ansvaret for den strategiske, resultatmæssige og ledelsesmæssige udvikling af salgsorganisationen. Du udarbejder markeds- og salgsstrategier inden for de forskellige segmenter i tæt samarbejde med dit team – og står efterfølgende i spidsen for aktiviteterne, der sikrer resultaterne.

Du har selv en aktiv rolle i salgsprocessen med et selvstændigt ansvar for et segment. Derfor identificerer du selv potentielle samarbejdspartnere, opbygger partnerskaber og gennemfører opsøgende salgsaktiviteter i Europa samt USA. Du skal forvente en rejseaktivitet på 60-80 dage årligt.

Vejen KommuneLærer til specialundervisning ved ØsterbyCentret

Vejen Kommune

Banker dit hjerte for at skabe god undervisning for vores børn, så er det måske dig, vi søger.

Det er altafgørende for os, at du er dygtig til relationsarbejde. Det indebærer, at du kan knytte et bånd til den enkelte elev. At du udstråler og besidder varme, respekt, tillid og empati, og at du kan aflæse elevens signaler. Det indebærer også, at du kan håndtere elevernes reaktioner og kan drage omsorg for dem.

Som lærer på ØsterbyCentret skal du være klar til at:

 • arbejde relationelt ud fra en anerkendende tilgang
 • have det didaktiske overblik i en børnegruppe på 4-9 børn
 • indgå i samarbejde med andre fagpersoner
Holdens Planteskole A/SLagermand, traktor-/maskinfører m.m. søges til planteskole

Holdens Planteskole A/S, Vejen

Vi har travlt og stigende efterspørgsel på vores egenproducerede planter og handelsvarer. Derfor har vi brug for en ekstra person, som kan indgå i vores dygtige team af medarbejdere.

Vi søger en dygtig og selvstændig medarbejder med primært ansvar for vores kølelager samt traktor- og maskinkørsel i forbindelse med produktion af planter i vores planteskole på ca. 40 ha.

Vi tilbyder dig en alsidig arbejdsdag med bl.a. en del forskellige specialmaskiner og vandingsmaskiner i sommermånederne.

Davidsens Tømmerhandel A/STrælastsælger

Davidsens Tømmerhandel A/S, Vejen

Brænder du for at arbejde med salg og rådgivning af kunder og trives du i en organisation, hvor vi arbejder målrettet og intenst hver eneste dag på at udvikle os selv og hinanden?

Som sælger i vores detailtrælast er den daglige kundekontakt omdrejningspunktet for din hverdag. Det er derfor afgørende, at du stortrives med at sætte salg i højsædet, og du går desuden benhårdt efter hver eneste dag at yde vores kunder en rigtig god service.

Du bliver del af et team af engagerede kolleger og et stærkt fagligt miljø, hvor vi hver dag sætter en ære i sparring på højt fagligt niveau – og at have det sjovt, når vi er på arbejde.

Louis Poulsen A/S
Lagermedarbejder

Louis Poulsen A/S, Vejen

Til vores færdigvarelager i Vejen søger vi frisk og engageret lagermedarbejder hvor du skal indgå i et team på ca. 10 personer, som vil være med til at at sikre lagrene den bedst mulige levering – internt som eksternt.

Færdigvarelageret beskæftiger lagermedarbejdere, som dagligt indlagrer, ekspederer og sender varer til ind- og udland. Afdelingen er sidste led i produktionskæden, og derfor bl.a. ansvarlig for at videredistributionen af produkterne sker korrekt.

Du får en unik mulighed for at blive en del af et effektivt team, som er ansvarlige for de emner, der sendes videre internt eller ud til kunden. Du får en dagligdag i et godt arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og socialt.

Louis Poulsen A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Kemiker med interesse for ledelse

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Motiveres du af høj faglighed samt at blive en del af verden største laboratorier, hvor kun du sætter grænserne for egen udvikling? Hvad siger du til at få muligheden for fordybelse og faglig sparring samtidig med, at du videreudvikler på dine lederkompetencer?

Du vil få ansvaret for kvalitet og levering på en række analyseområder. I tæt sammenspil med dine kolleger vil dine opgaver blandt andet inkludere­:

 • Udvikling, validering og vedligehold af analysemetode
 • Indføring og vedligehold af analyseudstyr og instrumenter
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Pay-Back specialist rekruttering ApSUdviklingsingeniør til hardware/elektronik

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger på vegne af en større international elektronikvirksomhed i Trekantområdet, en erfaren hardware udviklingsingeniør, der evner at se muligheder og have kundekontakt.

Virksomheden, der har afdelinger i flere lande, har en flad organisationsstruktur med en uformel omgangstone og høj grad af medindflydelse på arbejdsopgaver og dagligdag.

Arbejdsopgaverne er brede, typisk er man ansvarlig for et projekt, hvori man selvstændigt udvikler et produkt i tæt dialog med kunden, fra løs idé til færdigt produkt, der efterfølgende sættes i produktion.

Konstruktionen sker i samarbejde med interne softwareingeniører og firmaets thailandske printtegnere og ingeniører, som også hjælper med produktionsdokumentation.

SAM InternationalDivisionschef

SAM International søger for kunde

Vil du have ansvar for projektafvikling, ledelse og økonomi i hele værdikæden?

Så har du nu muligheden for at udfolde dine lederevner hos vores kunde, der er en af de mest erfarne og markante projektvirksomheder inden for sin branche. Her er glade og kompetente medarbejdere, frihed under ansvar og ikke mindst et godt socialt arbejdsmiljø, hvor man interesserer sig for hinanden.

Du vil komme til at styre den daglige drift og blive ansvarlig for den samlede projektafvikling, herunder projektøkonomi og supply chain.

SAM International er én af Nordens største headhunting-virksomheder, vi har igennem de sidste 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi er godt 50 medarbejdere i Norden og 100 på europæisk plan fordelt på 15 lande.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Serviceorienteret teamleder til kundecenter for fødevarekemi

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hvad siger du til at blive en del af en virksomhed, hvor du kan få mulighed for at sætte dit præg på dagligdagen i en stilling, hvor du kan kombinerer dine interesseområder; kommunikation, ledelse og din kemifaglige baggrund?

Som en del af vores kundecenter, bestående af 8 dygtige kolleger, vil du sammen med teamet bidrage til, at vores kunder får en professionel og effektiv kundesupport af højeste kvalitet. Du får mulighed for at bruge og udvikle din faglige viden og kommunikations værktøjskasse i spændingsfeltet mellem kunde og produktion.

Vi tilbyder muligheden for at blive en del af en spændende, videnstung og ambitiøs koncern, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive en del af et dynamisk team, hvor du får nogle velkvalificerede sparringspartnere og kolleger.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Solar Danmark A/S
Teknisk Supporter - Varmepumper & Energiløsninger

Solar Danmark A/S, Vejen, Aalborg eller Brøndby

Ønsker du at arbejde med salgssupport inden for energirigtige løsninger herunder specielt varmepumper? Hvis svaret er ja, kan du blive en del af et erfarent team, der supporterer Solars kunder og eksterne sælgere med løsningsvalg, projektering, tilbudsgivning og ordrebehandling.

Din arbejdsplads vil være i vores kompetencecenter i enten Vejen, Aalborg eller Brøndby og med landsdækkende kundekontakt. Du har som teknisk supporter de tekniske kompetencer og det markedskendskab, der gør, at Solar kan lukke ordren sammen med kunden. Du trives med at yde en god service og være specialisten inden for dit felt.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

 • projektering af varmepumpeanlæg sammen med vores kunder
 • telefonsupport til vores kunder vedrørende produkter og løsningsvalg
 • udarbejdelse af tilbud herunder prissætning af varmepumpeløsninger
Solar Danmark A/S