102 job matcher din søgning 102 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fødevarestyrelsen VeterinærSyd søger dyrlæger med interesse for dyrevelfærd og dyresundhed til fuldtids- eller deltidsstilling

Fødevarestyrelsen, Vejen

VeterinærSyd søger dyrlæger til kontrol med dyrevelfærd, dyresundhed og transportegnethed.

Vi har brug for flere dyrlægekolleger, da vi har fået flere kontrolopgaver af dyrevelfærd og vi fortsat har mange opgaver inden for dyretransportområdet. Vi søger særligt efter dyrlæger med erfaring og interesse indenfor grise, men det er ikke afgørende.

Opgaverne består blandt andet i
Vurdering af transportegnethed, dyrevelfærdskontrol og certificering af dyr i forbindelse med eksport og samhandel.

Eurofins NSC Danmark A/S
IT-tekniker til Servicedesk i Eurofins NSC

Eurofins NSC Danmark A/S, Vejen

Hvis du er fan af Microsofts forskellige software og desuden har interesse for IT-udstyr, så søger vi dig til vores IT-segregationsprojekt!

Du vil være 1. og 2. linje support i vores IT Servicedesk og det første kontaktpunkt for IT-afdelingens kunder. Hovedarbejdsopgaven består i at modtage og løse sager, der kommer ind via vores sagsbehandlingssystem eller telefonisk.

Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Eurofins NSC Danmark A/S
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S Vi søger en dedikeret analysekemiker med flair for HPLC og LCMS

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Brænder du for ansvar, projektstyring og udvikling? Og vil du være med til at optimere og videreudvikle vores forretningsområde inden for vitaminanalyser samt bidrage til vores forsatte succes? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning!

Du får ansvar for optimering og udvikling af vitaminanalysemetoder samt mulighed for at bidrage til forretningens fortsatte vækst i samarbejde med vores dedikerede og erfarne team, bestående af laboranter, kemikere og ingeniører.

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
DEKRA A/S
Sælger med tålmodighed og drive søges til DEKRA Syddanmark

DEKRA A/S, Vejen

Kan du få foden inden for og skabe gode relationer? Og brænder du for at udvikle nye samarbejder ude ”i marken”?

Vi har fuld fart på og vækster i DEKRA, derfor har vi brug for en ny kollega, der bliver ansvarlig for salg og rådgivning til vores kunder i Region Syddanmark. Du kender værdien af at opbygge langvarige relationer og ligesom os tror du på værdiskabende rådgivning til dine kunder, der ser dig som en troværdig partner.

Du får plads på vores kontor i Vejen, hvorfra du skal servicere vores kunder i Syd- & Sønderjylland. Salgsarbejdet spreder sig både over B2B- og B2C-segmentet.

DEKRA A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mapei Denmark A/S Lagermedarbejder til vores hovedkontor i Vejen kommune

Mapei Denmark A/S

Ønsker du en afvekslende hverdag, hvor ikke to dage nødvendigvis er ens, og hvor jobbet vil variere mellem stillesiddende og fysisk arbejde? Så har vi jobbet til dig. For at styrke organisationen og tilpasse os efter de daglige opgaver, som kan variere dag for dag, omstrukturerer vi måden, vi arbejder på. Derfor søger vi en m/k, der kan arbejde administrativt såvel som fysisk på vores lager.

Kundeservice og håndtering af produkter på lageret er et centralt element i vores forsyningskæde og er som bindeled til vores kunder en vigtig del af den samlede kundeoplevelse. Vi søger derfor en dygtig medarbejder, der kan arbejde som lagermedarbejder på vores danske hovedkontor i Vejen kommune.

MUUSMANN Direktør

MUUSMANN søger for Sydtrafik i Vejen

Trives du med en bred og kompleks opgaveportefølje, hvor du både skal arbejde strategisk og kunne gå i detaljen? Indgår ordentlighed, dialog og synlighed i dit værdigrundlag? Kan du opbygge og udbygge relationer som grundlag for helhedsorienterede opgaveløsninger? Brænder du for at arbejde med mobilitet og grøn omstilling?

Jobbet som direktør i Sydtrafik er komplekst, og det kræver en person med gode faglige, ledelsesmæssige, personlige og sociale kompetencer. Som en del af denne profil hører også stærke relationelle kompetencer og samarbejdsevner, der medvirker til at sikre tryghed og tillid i organisationen.

Vejen Idrætscenter
Køkkenassistent til Vejen Business College

Vejen Idrætscenter

Vi søger en køkkenassistent til caféen på Vejen Business College. Caféen beskæftiger i alt 2 og driftes af Vejen Idrætscenter.

Dit job

 • Kassebetjening.
 • Produktion af kolde og lette varme retter.
 • Varebestilling.
 • Rengøring m.m.
 • Du får stor medbestemmelse og sparring på hvad der serveres.
Vejen Idrætscenter
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Askov Efterskole Animator søges til at undervise på Askov Efterskoles Animationslinje fra d. 1/8 2023 til d. 1/4 2024

Askov Efterskole, Vejen

Vi søger en engageret og kvalificeret underviser til at varetage undervisningen på vores animationslinje. Linjen kan besættes som enten en deltidsstilling eller som timelærer.

Som linjefagslærer i Animation har du ansvaret for den daglige undervisning samt i linjefagsuger. Eleverne arbejder i programmet Blender og mange har et højt niveau og det er derfor vigtigt, at du har en høj faglighed og ambitioner på fagets vegne.

Ved en deltidsstilling kan der, udover animation, være tale om undervisning i Projekt10, som er et 10. klassefag, hvor eleverne arbejder projektorienteret. Derudover er der mulighed for at tilbyde et eller flere valgfag.

Askov Højskole og Efterskole Lærer og barselsvikar

Askov Højskole og Efterskole, Vejen

Askov Efterskole søger en lærer samt en barselsvikar (årsvikar) til at varetage undervisningen i dansk, engelsk, fransk samt valgfag.

Derudover er der mulighed for at tilbyde et eller flere valgfag eller blive en del af Projekt10, som er vores projektorienterede 10. klasse-fag.

Dertil kommer de til efterskoleformen knyttede tilsynsopgaver og kontaktlærerfunktion, idet du som efterskolelærer – ud over undervisningen og forberedelsestid – bruger din arbejdstid i samvær med eleverne. Det drejer sig om aften- og weekendtilsyn, møder, sociale arrangementer og almindeligt samvær i dagligdagen. Stillingerne kan begge besættes som både fuldtids- og deltidsstilling.

Vejen Idrætscenter
Kok søges til Sportshotel Vejen

Vejen Idrætscenter

Er du kok og søger du et job hvor selvstændighed, udfordringer og udvikling er vigtigt og har du interesse for sund og velsmagende mad. Så er det dig vi mangler!

Du bliver en del af et team på 4 kokke og en række løst ansatte. Vi har en afslappet atmosfære i et godt arbejdsmiljø, hvor service er en meget vigtig del af hverdagen. Vi har plads til 2000 gæster til både sportsophold, konference, privatfester, koncerter og receptioner.

Dit job:

 • Tage ansvar for produktion og anretning samt have en holdning til kvalitet og gode råvarer.
 • Egenkontrol, rengøring og varemodtagelse i tæt samarbejde med dine kollegaer.
Vejen Idrætscenter
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV