45 jobannoncer matcher din søgning 45 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Sydtrafik

Regnskabsassistent

Vejen

I rollen som regnskabsassistent vil du få ansvaret for en række selvstændige bogholderi-opgaver, og du vil spille en central rolle i vores økonomifunktion. Vores fokus på kontinuerlig udvikling betyder, at du vil deltage aktivt i løbende forbedringer af forretningsgange og processer.

Som medarbejder hos Sydtrafik får du ikke kun et nyt job, men også muligheden for at blive en del af et fantastisk fællesskab, hvor trivsel og udvikling vægtes højt.

Sydtrafik
Big Dutchman (Skandinavien) A/S

Søger en salgskoordinator

Vejen

Grundet travlhed i vores skandinaviske afdeling, søger vi til tiltrædelse snarest muligt en salgskoordinator til varetagelse af projekter i ind- og udland.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger samt eksterne samarbejdspartnere, og vil løbende få ansvar for rutiner og medvirke til at sikre en effektiv styring af vores ordreflow samt optimal servicering af vores kunder.

Profil Optik

Style & Customer Advisor

Køge, Haderslev, Kongens Lyngby, Esbjerg, Vejen, Nykøbing Sj., Sønderborg, Give, Aarhus, Kolding, Hørning, Tranbjerg, Lystrup eller Struer

Er du vild med mode, sætter du en ære i at yde fantastisk kundeservice og er du dén kollega, man bare ikke kan undvære på holdet?

Som Style and Customer Advisor i Profil Optik vil din arbejdsdag bestå af mange forskelligartede opgaver. Din fornemmeste opgave er dog altid at sørge for, at kunden føler sig velkommen, imødekommet og set.

Det gør du ved aktivt at lytte til kunden, rådgive om vores attraktive LifeStyle koncept og dermed i fællesskab med kunden finde frem til den helt rigtige løsning, baseret på vores store udvalg af designerbriller, solbriller, sportsbriller, linser og bæredygtige valg.

FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S
Gem
FOGH NISSEN Management

Area Sales Manager

Hjemmearbejdsplads

Danmark - 600 faste kunder fra start – kørende 3-4 dage pr. uge hjemmekontor afhængig af bopæl – attraktiv bonusordning

Du vil fra start få overdraget ca. 600 danske kunder, som i dag handler hos NGI. Produktporteføljen er gennem de seneste år blevet udvidet betragteligt, og det bliver dig, der skal brede det ud.

Du vil indgå i NGIs teamopdelte salgsafdeling, og du vil blive en del af det skandinaviske team på i alt 3 dygtige og energiske NGI-medarbejdere. Din hverdag vil være hos kunderne og på landevejen, når du ikke er på dit hjemmekontor.

JS Danmark A/S

Annoncekonsulent

Åbyhøj
Mulighed for hjemmearbejde

Har du erfaring indenfor annoncesalg eller som mediekonsulent? Ønsker du at arbejde i en performance drevet virksomhed, med fart over feltet?

Som annoncekonsulent skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning.

Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelses niveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annonce materiale og overholdelse af deadlines.

Diabetesforeningen "Danish Diabetes Association"

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn.

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 27.600 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag.
Big Dutchman (Skandinavien) A/S

Vi søger en pladsmand til vores lager

Vejen

Er du omhyggelig og struktureret i din tilgang til arbejdet?

Big Dutchman er verdens førende leverandør af fodringsanlæg og staldudstyr til grise-, insekt- og fjerkræsproduktion.

Vi søger en pladsmand med truckcertifikat, der kan være med til at skabe system i vores udendørs oplagringsplads samt læsse biler og containere. Stillingen er på 37 timer i ugen med løn efter gældende overenskomst.

Diabetesforeningen "Danish Diabetes Association"

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn.

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus
 • Spar transporttiden hver dag - du arbejder hjemmefra
AMU Juul A/S

Undervisere i FVU Dansk søges – Timelærere

Hjemmearbejdsplads

Har du erfaring som underviser i FVU Dansk? Har du også erfaring med online undervisning?

Hvis ja, så har du måske lyst til at arbejde som timelærer hos os. Vi får nemlig mange nye kursister hver dag, og derfor er vi interesseret i at indgå en aftale med dig snarest muligt.

Vi aftaler det ugentlige timeantal efter dit behov, og på sigt vil der være mulighed for fastansættelse. Vi forsyner dig med de digitale redskaber, som du har brug for.

Jobindex søger for Traels.It
Gem
Jobindex

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Hjemmearbejdsplads

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at du har begravet dig i koden. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol.

- Simon Træls Ravn, din nye leder.
Jobindex
Vejen Kommune

Medarbejder til klimatilpasning i Teknik & Miljø

Vejen

Du bliver en del af vores klimagruppe, der arbejder med implementering af handlingerne i klimaplanen – både med klimaforebyggelse og klimatilpasning.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte projektledelse og sagsbehandling på klimatilpasningsprojekter i samarbejde med forskellige interne og eksterne samarbejdsparter.

Klimavand og spildevand hører uløseligt sammen og derfor vil dine arbejdsopgaver også bestå af sagsbehandling på spildevandsområdet. Det kan for eksempel være tilslutningstilladelser, håndtering af regnvand i nye lokalplanområder gennem klimatilpasning og vandhåndteringsplaner.

Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Visma e-conomic a/s

Go-To-Market Advisor

Hjemmearbejdsplads

Visma Group is on the lookout for a new colleague with go-to-market competence and a strategic mindset – is that you?

As a crucial part of our dynamic team, you'll be instrumental in elevating companies to new heights through our three levels of support:

 • Train the Trainer - Develop competence of the companies through self-serve training material, facilitating academies and peer groups.
 • Guide & Advice - Support company leaders with go-to-market strategy and operations within the different areas of commercial strategy.
Visma e-conomic a/s
FORCE Technology

Sikkerhedskoordinator med erfaring fra produktionsmiljø

Vejen

Brænder du for at arbejde med det gode arbejdsmiljø i en lærende organisation med fokus på optimering af arbejdsprocesser og flow?

Som koordinator indenfor optimering af person- og processikkerhedsprocesser samt driftstekniske processer bliver du en del af et team, der supporterer alle vores laboratorier indenfor kalibrering af gasmålere, lige fra lavtryk til højtryk, fra mindre gasmålere til verdens største målere.

FORCE Technology
KAR+CO søger for Plus A/S
Gem
KAR+CO

Salgs- og eksportdirektør

Vejen

Samhandelserfaring med europæiske detailkæder, DIY-butikker, grossister og webshops.

Du får med reference til den adm. direktør, det overordnede kommercielle ansvar for at videreføre den spændende og positive udvikling, som har præget virksomheden i de seneste år. Du løber selv forrest i arbejdet med at skabe nye kunder på eksportmarkederne, hvor step et er videreudvikling af Tyskland og Sverige.

KAR+CO
Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

KE Fibertec A/S

Intern salgstekniker (salgsingeniør)

Vejen

På grund af travlhed søger vi en dygtig og kundeminded intern salgstekniker eller salgsingeniør til vores interne salgsafdeling. Afdelingen dækker både eksport og salg i Danmark, og din vigtigste opgave vil blive at servicere vores mange danske kunder inden for køle- og ventilationsbranchen.

Vi forventer, at du er teknisk velfunderet med en baggrund som ingeniør, VVS/maskintekniker eller anden relevant uddannelse/erfaring. Vi ser gerne, at du har minimum 2-3 års erfaring med BtB-salg, men ikke nødvendigvis inden for ventilations- eller kølebranchen.

Vejen Kommune

Vejen Kommune søger ny kollega til Infrastruktur & Anlæg

Vejen

Har du lyst til at beskæftige dig med lovgivning inden for vejområdet og kan du omsætte denne til hverdagspraksis? Så er det måske dig, vi søger.

Du bliver en del af en gruppe på 3-4 kollegaer, som primært arbejder med vejmyndighedsopgaver, drift og trafik.

Vi søger dig, som har lyst til at arbejde med opgaver som:

 • Behandling af myndighedssager i henhold til vejloven og privatvejsloven.
 • Trafiksikkerhed i forbindelse med myndighedssager.
 • Håndtering af borgerhenvendelser telefonisk og skriftligt.
Eurofins Miljø A/S

Registreringsmedarbejder til nathold i miljølaboratorium

Vejen

Som medarbejder på natholdet, kommer du til at indgå i et mindre team bestående af 6 medarbejdere. Din primære opgave vil bestå i at modtage og neddele spildevandsprøver efter gældende procedurer. Du vil derudover skulle hjælpe med konservering af prøver og oprettelser af kundesager, samt andre mindre opgaver.

Der vil være en grundig oplæring i opgaverne, så det er ikke et krav at du har erfaring fra et laboratorium, men vi ser gerne at du har en grundlæggende interesse for faget. Opgaverne kræver både stående og gående arbejde, derfor er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Eurofins Miljø A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV