112 job matcher din søgning 112 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Solar Danmark A/S
Intern sælger - el

Solar Danmark A/S, Vejen

Vi søger en intern sælger til el-teknisk salg på vores hovedkontor i Vejen. Hvis du har styr på din el-ABC, er fagligt stolt, og er motiveret af at lave et godt salg, så kunne stillingen måske være den rette udfordring for dig.

Du vil blive en del af et stærkt og dynamisk salgsteam i Vejen og have stor indflydelse på din hverdag.

Du bliver ansvarlig for teknisk rådgivning samt teknisk salg til professionelle installatører og elektrikere pr. telefon og mail, og i samarbejde med vores eksterne sælgere er det din opgave at sætte kunden i centrum.

Solar Danmark A/S
Solar Danmark A/S
Intern sælger - industri

Solar Danmark A/S, Vejen eller Sønderborg

Vi søger en intern sælger til vores industriteam. Hvis du har styr på salg af el- og industritekniske produkter, er fagligt stolt, så kunne stillingen måske være den rette udfordring for dig.

Du vil blive en del af et stærkt og dynamisk industri salgsteam i Industri Vest og have stor indflydelse på din hverdag.

I Solar har vi stor udvikling i salg til industrien med tilbud om et meget bredt produktprogram. Som intern sælger i industriteamet vil du blive fagligt udfordret og arbejde med større kunder med salg- og opfølgning på projekter. Det er også dig, der udarbejder tilbud.

Solar Danmark A/S
Louis Poulsen A/S
Driftsleder til Maskinværksted og Maleafdeling

Louis Poulsen A/S, Vejen

Til vores fabrik i Vejen søger vi en erfaren driftsleder med tekniske kompetencer, som vil få ansvaret for at sikre den daglige ledelse af vores maskinværksted og maleafdeling, som består af 55 engagerede og kompetente medarbejdere fordelt på dag-, aften- og nathold.

Du får ansvaret for den daglige ledelse og målopfyldelse med et minimum af spild (ressourcer og materiale). En daglig ledelse der ikke går på kompromis med sikkerhed og kvalitet i arbejdet, men med fokus på produktivitetsforbedringer og leveringssikkerhed til slutkunderne.

Dine primære opgaver bliver:

 • Overordnet daglig afvikling af produktionen, om nødvendigt gennem korrigerende handlinger
 • Sikre kvaliteten med et minimum af kassation
 • Koordinere og aktiv deltagelse i løbende forbedringer
Louis Poulsen A/S
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SChemist

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Er du nysgerrig, har gåpåmod og søger et sted hvor du kan blive fagligt udfordret i et miljø med fokus på godt kollegaskab. Så læs mere her:

Vi søger en kemiker med kendskab til vitaminer og deres kemiske egenskaber samt interesse og erfaring indenfor kromatografiske metoder til analyse af foder og fødevarer.

Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige kemikere samt laboranter og laboratorieassistenter i laboratoriet, hvor der er fokus på høj faglighed. Du bliver en del af en dynamisk international virksomhed i vækst, der er et af verdens største laboratorier.

Hvad siger du til en stilling med fagligt ansvar for vores Vitaminanalyser, optimering og udvikling af metoder, kvalitetssikring, effektivisering og videreudvikling af laboratoriet?

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SLaborant til virksomhed i vækst

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Vi vokser hos Eurofins Vitamin Testing A/S. Vi søger derfor 2 nye kolleger, som kan blive en del af vores dygtige team og som har lyst til at være en del af vores fortsatte succes.

Er du den kommende kollega til vores team, så er det vigtigt, at du både er fagligt dygtig og ansvarsbevidst. Du kommer hver dag på arbejde med lysten til at bidrage med din viden, men også til den gode stemning i vores afdeling. Da vi er et produktionslaboratorie, vil dine opgaver hovedsageligt være at analysere vores kundeprøver, opretholde kvalitetskrav og sikre en hurtig og effektiv afvikling af opgaverne.

Evner du i en tempofyldt hverdag at have fokus på kvalitet og har du lyst til at løfte i flok sammen med vores dygtige team, så læs videre her!

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Epoke A/S
Operatør til laserskæring

Epoke A/S, Vejen

Vi søger en operatør til betjening af laserskæremaskiner – alternativt en medarbejder med interesse for laserskæring til oplæring i betjening af laserskæremaskiner.

Fra vores disponeringssystem modtager du ordrer og tegninger på emner, der skal skæres i laserskæreren. Herefter laves programmet, hvor du naturligt tænker flere emner ind i samme skæreproces, således at pladematerialet udnyttes bedst muligt.

Vi tilbyder

 • Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette
 • Oplæring hos erfaren kollega
 • Flekstid
 • Gode løn- og ansættelsesforhold
Epoke A/S
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Laborant til kemisk laboratorium

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Vi søger en laborant til vores kemiske laboratorium, hvor vi foretager alle former for analysekemiske metoder på foder og fødevarer, heriblandt analyser for protein (Kjeldahl/Dumas), fedt (Stoldt/RG/SBR), stivelse, fiber, m.fl.

Du kommer til at arbejde både selvstændigt og i et team, hvor du bidrager til at levere resultater af høj kvalitet, til den planlagte deadline.

Hos Eurofins kan du se frem til blive en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier. Vi tilbyder en fagligt spændende og udfordrende hverdag, i en virksomhed som prioriterer et godt arbejdsklima højt. Der er stor mulighed for personlig og faglig udvikling og rig mulighed for at arbejde med en bred vifte af kemiske analyser.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Hansen Toft A/SKommerciel CEO

Hansen Toft A/S søger for WeldingDroid i Vejen

Global skaleringsopgave

Klassisk produktionsteknologi er ret konservativt. Branchen er traditionsbunden og nogle steder lidt støvet. Forestil dig så, at du kan komme til at stå i spidsen for en virksomhed, som har opfundet produkter, som vender op og ned på, hvordan man kan svejse i rør og tanke – og det vel at mærke med højere kvalitet, fuld dokumentation og en ROI på under 200 timer. Det siger sig selv, at produktet har fået global bevågenhed.

Med reference til en professionel bestyrelse og investorgruppe tilbyder vi nu en enestående mulighed for at komme til at stå i spidsen for en ambitiøs vækstrejse, hvor dine evner til at bygge en velsmurt vækstvirksomhed vil blive afprøvet dagligt. Til gengæld vil du blive mødt af en stor markedsinteresse for produkterne, passion og innovation.

Hansen Toft A/S
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Solar Danmark A/S
Product Manager - Værktøj & Befæstelse

Solar Danmark A/S, Vejen

Vil du være en del af produktområdet værktøj og befæstelse, herunder produktkategorierne el- og håndværktøj, bore, skære og slib. Hvis svaret er ja, får du ansvaret for at fortsætte arbejdet med at udbygge Solars position i markedet, som den aktive samarbejdspartner for både sælgere, kunder og leverandører.

Som Product Manager får du ansvaret for produktsortimentet el- & håndværktøj, bore, skære, slib ud mod alle Solars kundevertikaler, og du bliver dermed ansvarlig for at sikre, at områderne udvikler sig profitabelt. Du bygger bro mellem salgsorganisationen og markedsorganisationen i Solar.

Det er dig, der er ansvarlig for at igangsætte og deltage i strategiske tiltag på produktområdet i samarbejde med Category Manager på området. Dette kan fx omfatte eksekvering af nye produktintroduktioner og forretningsudviklende projekter.

Solar Danmark A/S
Pay-Back specialist rekruttering ApSMaskinmester/automationstekniker

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for ATLINE i Vejen

På vegne af ATLINE søges en alsidig maskinmester/automationstekniker til en nyoprettet stilling – med fokus på ny teknologi inden for automatiske, robotstyrede analysemaskiner. Her vil du få mulighed for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger til nogle af verdens førende foder- og fødevareproducenter.

Dine primære opgaver vil være:

 • deltagelse i udviklingsopgaver inden for automatiske analysemaskiner
 • idriftsætning af robotstyrede analysemaskiner hos kunder i udlandet
 • kundesupport i forbindelse med driftsforstyrrelser

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en kundeorienteret, international virksomhed. Du vil gennem en engageret indsats få mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling og blive en nøgleperson i forhold til at indfri en meget ambitiøs vækststrategi.

fakta a/s
Souschef, Fakta Vejen

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

På en typisk dag vil du:

 • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
 • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
 • være med til at udvikle medarbejdernes kompetencer og give masser af konstruktiv feedback
fakta a/s