121 job matcher din søgning 121 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nordic Waterproofing A/S
Lagermedarbejder til pluk og pak af tagmaterialer

Nordic Waterproofing A/S, Vejen

Nordic Waterproofing A/S er én af Danmarks førende producenter af tagpap. Vi gør os hver dag umage for at levere Danmarks bedste logistik inden for tagmaterialer til vores kunder, tagdækkere samt byggemarkeder.

Vi oplever stor efterspørgsel. Derfor søger vi en dygtig lagermedarbejder M/K til vores lagerteam i Vejen, som sammen med kollegerne skal sikre, at vores pluk og pak kører, som det skal, og at kunderne får deres varer til tiden.

Dine arbejdsopgaver:

Se video om Nordic Waterproofing A/S som arbejdsplads
 • Du laver pluk og pakning af kundeordrer med håndscanner.
 • Du afslutter ordrer i vores ordresystem AX med følgesedler, og arkiverer ordrer.
 • Du pakker og læsser ordrer på last- og kranbiler med truck.
 • Du fylder varer op på lagerets plukpladser.
Nordic Waterproofing A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Solar Danmark A/S
Handelselever til butikken i Aarhus – EL & VVS

Solar Danmark A/S, Vejen

I kundecentret kommer du fra start til at ekspedere vores kunder ved disken, sørge for, at der er varer på hylderne og klargøre forudbestilte kundeordrer. Kort sagt: Du skal være klar til at gøre business.

Som handelselev vil du løbene blive klædt på til de forskellige arbejdsprocesser, ligesom du vil opbygge erfaring inden for de forskellige produktområder som er El, VVS, Ventilation og Værktøj. I kundecentret vil du som handelselev opleve at blive en del af et dedikeret team af kolleger, som er klar til at give dig læring, viden, erfaring og ansvar.

Solar Danmark A/S
Solar Danmark A/S
Studentermedhjælper til Solars marketingteam

Solar Danmark A/S, Vejen

Vil du være en del af et dynamisk, internationalt team, der arbejder passioneret på at give vores kunder den bedste brugeroplevelse? Og er du interesseret i at udvikle dine kompetencer inden for markedsføring? Så er du måske den nye studentermedhjælper, vi leder efter.

Du kommer som udgangspunkt til at have fokus på vores produktområder Sikring, Kommunikation & Data, og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Tekstproduktion til sociale medier, websites, nyhedsbreve mv. på dansk og engelsk
 • Eksekvering af Solar Sikring og Solar Datas SoMe-strategi (planlægge, poste og kommunikere med følgere)
 • Opsætning af e-mails i vores Marketing Automation-system Pardot
 • Redigering af billeder i PhotoShop og InDesign
Solar Danmark A/S
LKJ BILER VEJEN A/S
Mekaniker til varebiler og små lastbiler

LKJ BILER VEJEN A/S

Vil du være en del af et af områdets bedste mekanikerteams med en uformel jargon, hvor du får en hverdag med god balance mellem arbejde og fritid?

Hos LKJ Biler Vejen forhandler og servicerer vi fem kendte bilmærker i samme bilhus. Vi har en flad struktur i ejerkredsen, som altid er lydhøre over for gode ideer. Dine arbejdsopgaver vil primært være reparationer af de mindre varebiler og lastbiler, men du kan også få opgaver som fx at lave:

 • service på og reparation af varevognslifte
 • fejlsøgning generelt
 • service på person- og varebiler
LKJ BILER VEJEN A/S
Vejen Kommune Klaverlærer til Vejen Musikskole

Vejen Kommune

Er du vores nye klaverlærer?

Vi søger pr. 1. september eller snarest muligt en dygtig og engageret klaverlærer til timer, som læses i Vejen. Stillingen er på ca. 8/37 timer (ca. 21% ansættelse).

Har du en afsluttet musikfaglig uddannelse med hovedfag på klaver? Har du evt. undervisningserfaring, kan du motivere, inspirere, engagere og tænke nyt? Kan du arbejde både selvstændigt og i team og være struktureret? Er du humoristisk og uhøjtidelig, men velovervejet i din didaktiske tilgang til eleverne, så er det måske dig, vi står og mangler her i Vejen.

Vi er en arbejdsplads, hvor medarbejderne arbejder godt sammen på tværs og for sig, hvor der er et godt sammenhold, og hvor fagligheden er høj. Hos os er vi sammen om at skabe og videreudvikle Vejen Musikskole, som skole og arbejdsplads, og derfor er vi engageret i både det faglige omkring undervisning samt skolens sammenhæng med omverdenen og de produkter, vi leverer ud af huset.

LyderJohnsen A/S Regnskabschef, P. Lindberg

LyderJohnsen A/S søger for P. Lindberg i Vejen

Professionel og uformel organisation, sæt dit præg på økonomifunktionen

Med reference til direktionen bliver du en vigtig sparringspartner for den øvrige ledelse, og du vil få gode muligheder for at arbejde med både strategiske og praktiske opgaver.

Du får ansvaret for ledelse af økonomiafdelingen, og som en spillende træner går du foran, tager selv fat i nogle af de praktiske opgaver, samtidig med at du leder, delegerer, motiverer og videreudvikler afdelingen.

Sammen understøtter I forretningen med relevante rapporter og analyser for herigennem at styrke den fortsat positive udvikling af virksomhedens samlede økonomi og værdiskabende funktioner. Du får ansvar for en effektiv drifts-, likviditets-, og økonomistyring herunder periodiske regnskaber samt udarbejdelse af og opfølgning på budgetter, analyser og nøgletal.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
LKJ BILER VEJEN A/S
Mekanikere med lyst til lidt mere

LKJ BILER VEJEN A/S

LKJ BILER VEJEN forhandler og servicerer fem kendte bilmærker i samme bilhus. Til vores team af dygtige mekanikere søger vi to nye mekanikere.

Vi tilbyder dig:

 • En alsidig arbejdsdag med travlhed og masser af udfordringer
 • En løbende teknisk efteruddannelse igennem vores importører
 • En uformel og uhøjtidelig omgangstone i en flad organisation

Vi forventer, at du er en rutineret mekaniker med kendskab til moderne bilers avancerede teknik, og at du har mere end fem års erfaring som mekaniker.

LKJ BILER VEJEN A/S
Fødevarestyrelsen Vi søger en ny leder i VeterinærSyd - Brænder du for både faglig ledelse og personaleledelse, så har vi stillingen til dig her

Fødevarestyrelsen, Vejen

Vil du være en del af et velfungerende ledelsesteam og få masser af ledelsesmæssig sparring? Brænder du for både faglig ledelse og personaleledelse i en spændende og dynamisk enhed med 90 dygtige medarbejdere? Så er du måske vores nye sektionsleder i VeterinærSyd.

Som vores nye sektionsleder skal du være med til at lede enhedens teams, som består af engagerede medarbejdere. Du bliver nærmeste leder for ca. 25 medarbejdere. Gennem din ledelse skal du være med til at sikre, at enheden kan opfylde sine mål, at sikre trivsel, motivation og samarbejde både hos medarbejderne og på tværs af teams og enheder.

Arbejdstiden er placeret i tidsrummet kl.7-17, men du skal derudover være indstillet på varierende arbejdstider f.eks. i forbindelse med håndtering af det veterinære beredskab og andre akutte kriselignende situationer.

Louis Poulsen A/S
Packaging specialist - Barselsvikar

Louis Poulsen A/S, Vejen

Du vil få et spændende job med faglig udvikling og en unik mulighed for at arbejde med hele emballagens udviklingsforløb. Fra koncept, konstruktion, produktionen til pakning og kundes første oplevelse med produktet. Ligeledes får du muligheden for at bidrage til flere bæredygtige emballageløsninger, hvor vi har som mål, at emballagen skal bestå af fornybare materialer, der hvor genanvendte materialer ikke er mulige.

Indenfor emballage udviklingen vil du være den tværfaglige sparringspartner og bindeled imellem eksterne leverandører og vores produktudviklere, produkt ejer, indkøber og PTA afdeling.

Dine primære opgaver bliver:

 • Indgå i tværfaglige udviklingsprojekter af nye produkter.
 • Udarbejde koncept på salgstasker og emballage til nye produkter, som vi løbende lancerer.
 • Forbedre eksisterende emballage, for at reducere kundereklamationer, miljøpåvirkningen og kostreduktion.
Louis Poulsen A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Løvbjerg Supermarked A/S Lukkeansvarlig

Løvbjerg Supermarked A/S, Vejen

Trives du med tempofyldte arbejdsdage?

Jobbet som lukkeansvarlig er en blanding mellem praktiske opgaver i butikken, kassearbejde og kundeservice leveret med godt humør. Du bidrager til en høj standard i butikken, og til at give kunden en fantastisk indkøbsoplevelse. Det gør du ved at sikre, at kunden hver dag møder en ren og velopfyldt butik, der også bidrager til at alle medarbejdere har overblik og kan have fokus de rigtige steder.

Du er over 18 år, gerne studerende med butikserfaring, kan arbejde eftermiddag, aften og aftalte weekender.

Det er dig, der giver kunderne den gode service – og giver dem et smil med på vejen. Sammen med dine kolleger sørger du for, at hylderne er fyldt op, og at varerne står pænt. Du hjælper ligeledes kunderne med at finde det, de leder efter.

Uldalls Jernstøberi Kvalitetschef

Uldalls Jernstøberi, Vejen

Med reference til produktionsdirektøren for Uldalls Jernstøberi A/S er din vigtigste opgave at initiere løbende kvalitetsforbedringer i produktionen og relaterede processer. Du har samtidig ansvaret for virksomhedens ISO 9001 certificering og øvrige godkendelser. Desuden vil der i jobbet være diverse opgaver relateret til arbejdsmiljø og sikkerhed.

Dine opgaver vil primært, men ikke begrænset til, være følgende:

 • Flair for og lyst til at arbejde med kvalitetsdokumentation, der kan være tung
 • Afvigelses- og reklamationsbehandling, herunder nødvendig kundekontakt
 • Vedligeholdelse og udbygning af systemdokumentationen, herunder arbejdsmiljø
Uldalls Jernstøberi
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: