4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EnviDan A/S

Specialist til realtidsstyringsværktøj i vandvirksomhed

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsEr du interesseret i drift af renseanlæg og avanceret proceskontrol? Kribler det i dig for at arbejde med driftsoptimering, automatisering og moderne teknologier?

Dine hovedopgaver bliver blandt andet:

  • At designe og kode avanceret proceskontrol
  • At konfigurere og indregulere driftsydelser
  • At gennemføre kursusaktivitet for kunder (inkl. at udarbejde driftsvejledninger)

Vi har kontorer i Silkeborg, Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Kastrup og Lyngby. Du vil blive tilknyttet det kontor, der ligger nærmest din bopæl.

EnviDan A/S
EnviDan A/S

Projektleder til realtidsstyringsværktøj i vandvirksomhed

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsEr du en haj til projektledelse? Og ønsker du at følge dine projekter fra start til slut? Kribler det i dig for at blive en del af et stærkt kollegaskab og have god sparring med de dygtigste specialister?

Du får her rig mulighed for at udvikle dig inden for et bredt og varieret udvalg af opgaver – mange af opgaverne løser du i tæt samarbejde med kolleger med andre fagkompetencer.

Vi har kontorer i Silkeborg, Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Kastrup og Lyngby. Du vil blive tilknyttet det kontor, der ligger nærmest din bopæl.

EnviDan A/S
Gem
Baumer A/S

Nordisk Produkt Market Manager for sensorer og SMART vision

Århus V

Baumer A/S i Aarhus, Danmark søger en Nordisk Product Market Manager til at drive salget af vores produktprogram indenfor positionssensorer, profilskannere og SMART vision-sensorer i Norden.

Så, brænder du for salg, marketing og teknisk support af sensorer og vision-systemer til industrien, og har du lyst til at blive en vigtig del af vores nordiske salgsorganisation, så er det sandsynligvis dig vi leder efter.

Siemens A/S

Application Engineer

Aarhus V eller Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsBliver du drevet af at yde teknisk rådgivning og være en vigtig del af den videre salgsproces overfor både eksisterende og potentielle kunder? Og motiveres du af at skabe resultater, der kræver en langsigtet og tålmodig indsats samtidig med at have dit eget ansvarsområde?

Til vores Pre-sales funktion i Siemens Digital Industries division søger vi en selvstændig Application Engineer med en god teknisk baggrund. Du kan se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø i tæt samarbejde med vores dygtige ingeniører og teknikere.

Siemens A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV