4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Danske Advokater

Digital marketingkonsulent

København V

Drømmer du om et job, hvor du får mulighed for at arbejde med digital markedsføring, SoMe og e-mail marketing? Så har vi i Danske Advokater jobbet til dig som digital marketingkonsulent.

Du bliver en del af et salgs- og markedsføringsteam, som i fællesskab skal optimere vores brug af e-mail marketing og annoncering på LinkedIn samt løfte salget af Danske Advokaters kurser, uddannelser, arrangementer og medlemstilbud.

Vi søger dig, der bl.a. har dokumenteret erfaring med e-mail marketing og annoncering på sociale medier, erfaring med SEO, vant til at arbejde i InDesign, Photoshop/Canva og kan skrive fængende tekster.

Gem
Tivoli A/S

Tivoli søger digital projektleder til projektansættelse i Marketing

København V

Vil du være med til at udvikle Tivolis digitale platforme og styrke både gæsteoplevelse, trafik og salg?

Du leder projektet i tæt parløb med en IT-projektleder og har overblikket på tværs af spor. Du sikrer rapportering og forståelse af de digitale KPI’er for alle stakeholders på tværs af organisationen.

Vi tilbyder en 15 måneders projektansættelse hvor du får muligheden for at påvirke udviklingen af Tivolis digitale rejse.

Gem
Balder Danmark

Kommunikationsansvarlig (Barselsvikariat)

København V

Bliv tilknyttet vores marketingteam, der arbejder med alt fra web, kommunikation, visuel identitet, sociale medier, kampagner og interne indretningsopgaver.

Evner og lyster du at favne alt fra kreativ tekstforfatning til pressearbejde samt udarbejdelse af content til SoMe? Så er det dig, vi mangler!

Du kan forvente en spændende og krævende stilling, hvor du kommer vidt omkring i organisationen for at sikre, at alle de gode historier om professionalisme, initiativ, og samarbejde kommer ud at leve!

Balder Danmark
Amplify
Gem

Amplify søger Paid Social specialist

København V

Er du en datadrevet specialist, der brænder for at skabe målbare resultater?

Indrykket:
Hentet fra The Hub

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV