36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 36 resultater.
PrivatBoTeknisk chef

PrivatBo, København

Har du erfaring med ledelse af byggeprojekter og et solidt byggeteknisk kendskab. Trives du med at arbejde i et miljø, hvor samarbejde og høj faglighed er i fokus? Så er det dig, vi søger til stillingen som teknisk chef.

Du vil referere til forretningsføreren og indgå i et team, som ud over dig består af 3 projektledere og 2 inspektører. Du vil selvstændigt skulle varetage den daglige tekniske sparring med teamet, ligesom der vil være kontakt med vores lejere, beboerrepræsentationer og bestyrelser.

Opgaverne omfatter blandt andet:

 • Overordnet ansvar for ejendomsdriften af ejendommen via 2 inspektører og 14 ejendomskontorer
 • Fagligt ansvar for teamet, herunder tilrettelæggelse, vejledning og kvalitetssikring af opgaver
 • Medvirke ved planlægning og gennemførelse af forbedringer i lejemål
Bureau Veritas
Customer Support Center Surveyor

Bureau Veritas, Copenhagen

Do you have a marine background, and would you like to join one of the world’s leading classification societies?

FIRMANAVN

This is your chance to build your knowledge along with a team of experts that provide the major shipping companies with help on laws and regulations related to all aspects of their operations.

More specifically, you:

 • Provide shipowners and ship managers with technical support in relation to IMO and flag state regulations, our rules and the rules and regulations of IACS and other transnational organisations
 • Maintain business relationships with Bureau Veritas’ key accounts through providing solid advice and following up on requests
 • Manage contact with Flag States, including annual meetings with the Danish and Swedish Administrations
Bureau Veritas
Balder Administration ApS
Ejendomsadministrator trainee

Balder Administration ApS, København

Drømmer du om at arbejde indenfor ejendomsadministration og forvaltning? Så er et job som ejendomsadministrator trainee i ejendomsforvaltningen hos Balder Danmark den ideelle mulighed.

Balder Danmark A/S søger to ejendomsadministrator trainees, som skal være en del af vores ejendomsforvaltning.

Som ejendomsadministrator trainee hos Balder Danmark bliver du del af en virksomhed, som søger at re-tænke boligudlejning. Balder Danmark har et kundefokus, som er ud over det sædvanlige, hvorfor det vægtes, at du som ejendomsadministrator trainee har lyst til at yde en høj service og går langt for at finde den rette løsning.

Balder Administration ApS
Balder Administration ApS
Udlejningsagent

Balder Administration ApS, København

En Udlejningsagent som skal være med til at udvikle Balder som den førende aktør på udlejningsmarkedet i København. Som udlejningsagent bliver du en del af et dedikeret udlejningsteam sammen med 2 udlejningsagenter og 2 udlejningskoordinatorer, og vi forventer at du er ambitiøs, ansvarsfuld og engageret, og har erfaring med boligudlejning fra tidligere.

Du bliver ambassadør for virksomheden og er hjertet i det daglige salgsarbejde. Du er kontakten med vores potentielle lejere og ansvarlig for at de får den bedst mulige oplevelse og forudsætning for at blive vores lejere.

Som Udlejningsagent sikrer du, at vores tomgang altid er lavest muligt, samtidig med at lejeniveauerne opretholdes. Derudover er det vigtigt at Udlejningsagenterne løbende bearbejder potentielle leads og samarbejdspartnere for at finde nye lejere/kunder.

Balder Administration ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Hello Retail ApSSenior Full-Stack Developer

Hello Retail ApS, Copenhagen

Hello Retail is one of the world’s premier e-commerce personalization platforms. We help +1200 webshops in the Nordics provide a personalized shopping experience across onsite recommendations, search, and personalized emails.

As a full-stack developer, you will help propel both Hello Retail and our customers’ businesses forward through smarter personalization & better customer insights. If you want to work with big data & high-performance platforms, then Hello Retail might be the right place for you.

Your role at Hello Retail

 • Continue to extend on our current product line which consists of personalized recommendations, search & email and a few secret projects
 • Ensure stable and frequent releases that create value for webshops all over the nordics
 • Take features from design to deployment
Espresso House
Barista til nyåbning Scandic Hotel

Espresso House, København

Vi søger lige nu nye baristaer til vores kaffebar i Scandic Webers København - er det dig? Så læs nærmere her!

Espresso House

Vi skal nemlig til at åbne en helt nyt kaffebar ved Scandic Webers i København, så hvis du kunne tænke dig at være en del af at åbne en helt ny kaffebar, skabe et teamfællesskab fra bunden, samt skabe relationer til din kaffebars nye stamgæster - så har du søgt det helt rette sted. At være en del af en nyåbning er helt unikt, da du sammen med resten af teamet, får lov til at sætte jeres helt eget præg på jeres kaffebar!

Som Barista hos os fungerer du som det første ansigt vores gæster møder, når de træder ind ad døren... Og det vil vi gerne have er et smilende et af slagsen. Derudover har vi har nogle af verdens bedste espressomaskiner, der skal betjenes og hele tiden skal justeres og indstilles, ligesom kaffen løbende skal smages til.

Espresso House
Gymnasieskolernes LærerforeningAdministrativ medarbejder til servicecenter

Gymnasieskolernes Lærerforening, København

Vil du have et udfordrende job, hvor du hver dag hjælper vores medlemmer og dine kolleger?

I GL får du mulighed for at hjælpe vores medlemmer, du får gode kolleger, der hver dag er glade for at se dig, og du får mulighed for både at arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med kolleger.

Du skal arbejde i sekretariatets servicecenter/reception, som er det første, man møder, når man kommer ind i huset. Du vil sammen med en kollega have ansvaret for, at der er styr på vores medlemssystem, og at vores medlemmer oplever en god service, når de kontakter os. Mere konkret indebærer det bl.a.:

 • passe telefonen i åbningstiden (mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-14)
 • varetage receptionsopgaver, herunder tage imod gæster og guide videre i huset
 • besvare henvendelser fra medlemmerne om deres medlemskab (fx ind- og udmeldelser)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Paradis Danmark A/SBogholder og Office Manager søges

Paradis Danmark A/S, København

Til vores hovedkontors team i København, søger vi en struktureret og dygtig person som i samarbejde med selskabets controller kan drive hovedkontorets økonomi- og administrationsafdeling. Hovedkontoret håndterer både vores aktiviteter i Danmark og i Los Angeles.

Paradis Is er i en god udvikling, hvor vi dagligt servicerer og udvikler vores franchisekæde til bedre at kunne tilfredsstille vores kunder. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, gode kolleger og alsidige opgaver. Stillingen er 37 timer/uge og tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi forventer at du har erfaring og kompetencer med

 • E-conomic regnskabssystem og Excel
 • Lønbogholderi i Danløn
 • Bogholderi, bestående af fakturering, debitor- og kreditorbogholderi, bankbetalinger og -afstemning, kontering og bogføring af finansbilag, indberetning og afstemning af moms, klargøring til revisor
Madklubben ApS
Inspektør til Madklubben Vesterbro

Madklubben ApS, København

Får du julelys i øjnene, når der snakkes om service? Elsker du en fredag aften med fuldt hus og glade gæster?

Det er din primære opgave at supportere restaurantchefen i alt hvad du gør. Du skal blandt andet hjælpe med, at gæsterne har det godt og at skabe et velfungerende team af glade medarbejdere.

En normal arbejdsdag vil normalt starte med, at man tilpasser bemandingen og mødetider til aftenens travlhed. Derefter skal man sørge for at afholde briefings, have det skarpe overblik under service og sørge for, at restauranten ser pæn ud.

Kort og godt skal man i samarbejde med restaurantchef, ass. restaurantchef og kollegaer sørge for, at alle får en fantastisk oplevelse!

Oxfam IBIS
Senior Gender Based Violence Technical Advisor and Program Manager

Oxfam IBIS, Copenhagen

The organisation implements programs in collaboration with Oxfam country offices to adhere to minimum standards and principles of good practice in the prevention of and response to gender-based violence and to meet the needs of women, girls, and survivors of gender-based violence.

In collaboration with colleagues and program management units in the countries of operation and the regional platforms, to oversee the timely quality implementation of the project “Enough! Women, girls and boys to take positive action in ending SGBV in Ghana, Liberia and Mali” which is funded by the European Union and to ensure that the project is aligned with Oxfam’s strategic priorities and ensure the quality of design, implementation and monitoring.

Oxfam IBIS
BrinchPartners

Brinch & Partners recruiting on behalf of DLG Group in Fredericia, Aarhus, or Copenhagen

SAP Enterprise Architect

Will you be highly motivated, if you were responsible for driving the implementation and evolution of the Enterprise Architecture strategy in a group common SAP landscape? And is it one of your core competencies to align business needs with applications architecture? Then this role could be your future career path.

As the new Enterprise Architect, you are responsible for driving the implementation and evolution of the overall Enterprise Applications Architecture strategy in Solutions. You will be responsible for the creation, maintenance and management of architecture models and their solution components. You will also independently support the delivery of improved business results via better and integration utilization of the new S/4 platform.

Brinch & Partners
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Storm Group
Salgskonsulent til sjov, social hverdag

Storm Group

Så er Danmark tilbage efter coronaen! Har du glædet dig til at komme ud og se folk igen? Det har vi også!

Hos Storm, møder vi nemlig nye mennesker hver dag, når vi repræsenterer stærke brands overfor nye kunder. Og nu hvor vi er tilbage for fuld kraft, søger vi salgskonsulenter til vores energiske salgsteam.

Vi leder efter dig, som er klar på at lære salgsteknikker, få stærke kommunikationskompetencer og møde hver dag med et smil. Er det dig? Så gør dig klar til en sjov hverdag, med salgstræning med din coach, online kurser, til tider hårdt arbejde, masser god stemning og social fredagsbar.

Salgserfaring er ikke et krav, men du skal have blod på tanden for at lære nye værktøjer og et intensivt træningsforløb i opstarten.

Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
Oxfam IBIS
Fundraiser – et fleksibelt studiejob med mening

Oxfam IBIS, København

Som telefundraiser bliver du en del af en global bevægelse, der vil fattigdommen til livs. Vi hjælper børn og voksne til en bedre fremtid gennem uddannelse, så de kan bekæmpe fattigdom i deres eget liv og være med til at skabe (et) bedre samfund. Og vi stopper ikke, før ingen vokser op til et liv i fattigdom.

Dit arbejde består derfor i at ringe til et bredt udsnit af den danske befolkning, fortælle om de projekter, vi er involverede i, og i sidste ende motivere dem til at støtte vores arbejde.

Dit nye team består af unge mellem 18-28 år, der studerer på bachelor- eller kandidatniveau, mens der også er nogle, der går i gymnasiet, har et sabbatår eller noget helt tredje. Vi har masser af sjove, sociale arrangementer, fester og en inkluderende, anerkendende og positiv kultur med plads til dig.

Oxfam IBIS