79 job matcher din søgning 79 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
AGERAS A/S
Client Consultant - Danish Market

AGERAS A/S, København

Er du en problemløser, der godt kan lide at tale med mennesker? Ønsker du at blive en del af en ung og social arbejdsplads med fart på, hvor du får gode muligheder for faglig udvikling? Så har du nu muligheden for at blive Ageras’ nye Client Consultant.

AGRERAS A/S

Du vil blive en del af et energisk team på omkring 13 personer, der arbejder indenfor customer success, account management, mødebooking og marketing.

Som Client Consultant vil du håndtere al kommunikation med vores kunder og partnere. Vores kunder er små og mellemstore virksomheder, og vores partnere er bogholdere og revisorer. Du vil understøtte kunden fra den indledende kontakt, til kunden finder den – for dem – perfekte partner, samt kontinuerlig vedligeholde og følge op på vores partnerbase.

AGERAS A/S
Deichmann SkoCall Center-medarbejder med flair for IT - er vi mon så heldige, at du kan både dansk og svensk?

Deichmann Sko, København

Vi søger en dansk- og/eller svensktalende kollega til vores Omnichannel-team, der består af 6 dygtige og engagerede medarbejdere, der sammen arbejder med det formål at tilbyde vores kunder en førsteklasses service.

Stillingen er foreløbig på 25 timer om ugen, som placeres mellem kl. 9.00 og kl. 17.00. For den rette kandidat er der gode muligheder for flere timer.

Arbejdsopgaver:

 • Kundeservice via e-mails og telefon
 • Besvarelse af kundeanmeldelser
 • Kontakt og koordinering med lager.
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Scandinavian Cosmetics Denmark A/S
Key Account Manager med fast håndtryk og kommerciel forståelse søges til eftertragtet stilling i skønhedsbranchen

Scandinavian Cosmetics Denmark A/S

Er du en person, der brænder for at levere den bedste kundeoplevelse og ønsker at udvikle forretningsforbindelser? Har du let ved at skabe relationer, samtidig med at du ser hårde forhandlinger som et ekstra krydderi i hverdagen?

Vi søger lige nu en Key Account Manager til en central og nyoprettet stilling til vores kontor i København. Vi tilbyder et alsidigt og dynamisk job i en spændende virksomhed i en branche, hvor tingene går stærkt. Du bliver en del af vores KAM Team og refererer direkte til vores Sales & Marketing Manager.

Primære opgaver:

 • Kundeansvarlig (herunder koordinering og afholdelse af møder)
 • Sikre kunde-aktivitetsplaner pr. kunde, herunder løbende evaluering
 • Indsende og lave forslag til opstartsordrer/kampagneordrer
Scandinavian Cosmetics Denmark A/S
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Landbrugsmedierne
ABONNEMENTSKOORDINATOR til LandbrugsMedierne

Landbrugsmedierne

Motiveres du af en hverdag, hvor du har telefonisk kontakt til mange mennesker på samme dag, og har du en rolig stemme, kan bevare overblikket i pressede situationer samt har flair for service og administrative systemer? Så er du muligvis vores nye kollega i abonnementsafdelingen.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • håndtering af telefoner og mails
 • opfølgning på reklamationer
 • forsendelse af udgivelser

Stillingen er en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er fra 8.30-16 mandag til fredag med faste telefontimer hver dag. Arbejdspladsen ligger på Vester Farimagsgade i København.

Landbrugsmedierne
Scandic Hotel A/S
Night receptionist, deltid, Scandic Webers

Scandic Hotel A/S, København

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye deltids ”natteravn” på Scandic Webers. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du skaber tryghed om natten for vores gæster og har en sjette sans for god service. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. opsalg af værelser
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger og natkørsel
Scandic Hotel A/S
AGERAS A/S
Lønspecialist

AGERAS A/S, København

Har du erfaring indenfor løn og en interesse for de bredere HR-administrative opgaver? Drives du af at skabe struktur og supportere en mangfoldighed af kolleger og afdelinger? Så er du muligvis vores nye lønspecialist, der vil arbejde på tværs af hele Ageras Group og vores internationale markeder.

AGRERAS A/S

Vi leder lige nu efter en erfaren lønspecialist, der skal stå for al løn på tværs af gruppen samt understøtte ledere og medarbejdere i generelle HR-administrative opgaver. Med andre ord vil du både sikre, at alle lønninger kører problemfrit samtidig med, at du understøtter den daglige HR-drift ved at tage ansvar for en bred vifte af administrative opgaver.

AGERAS A/S
Fonden for Entreprenørskab
Programleder

Fonden for Entreprenørskab, Odense eller København

Drømmer du om at arbejde med entreprenørskab på de videregående uddannelser? Så er det dig vi søger.

Fonden for Entreprenørskab er det centrale nationale videncenter og omdrejningspunkt for udvikling af innovation og entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer. Fonden for Entreprenørskab arbejder for at alle studerende i Danmark møder entreprenørskab i løbet af deres studietid og får evner til at tænke og agere entreprenant og innovativt.

Vi hjælper uddannelser med at fremme entreprenante og innovative evner hos de studerende. Vores mål er, at entreprenørskab er en naturlig del af undervisningen på alle uddannelsesniveauer i Danmark, og at mødet med entreprenørskab skal være baseret på kvalitetsbevidste uddannelser og innovative programmer.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

3Butikskonsulent søges til 3Butikken Vesterbro

3, København

Drømmer du om en karriere inden for salg og service? Så er 3 stedet der hjælper, uddanner og støtter dig i din ambition.

Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater. Du skal være med til at sikre, at butikken opnår succes og når sine budgetter.

Derudover skal du, i samarbejde med butikkens øvrige personale, løbende tage del i lanceringen af diverse salgs- og marketingsaktiviteter i forbindelse med butikken. Vi arbejder meget målrettet, og giver hvad vi har, for at sikre et positivt resultat med en god kvalitet. Dertil hjælper vi hinanden, og går meget op i, at det er sjovt at komme på arbejde, samtidig med at alle udvikler sig.

Oxfam IBIS
Fundraiser – et fleksibelt studiejob med mening

Oxfam IBIS, København

Som telefundraiser bliver du en del af en global bevægelse, der vil fattigdommen til livs. Vi hjælper børn og voksne til en bedre fremtid gennem uddannelse, så de kan bekæmpe fattigdom i deres eget liv og være med til at skabe (et) bedre samfund. Og vi stopper ikke, før ingen vokser op til et liv i fattigdom.

Dit arbejde består derfor i at ringe til et bredt udsnit af den danske befolkning, fortælle om de projekter, vi er involverede i, og i sidste ende motivere dem til at støtte vores arbejde.

Dit nye team består af unge mellem 18-28 år, der studerer på bachelor- eller kandidatniveau, mens der også er nogle, der går i gymnasiet, har et sabbatår eller noget helt tredje. Vi har masser af sjove, sociale arrangementer, fester og en inkluderende, anerkendende og positiv kultur med plads til dig.

Oxfam IBIS
Krak
Mediekonsulent

Krak, København

Vi er et godt og sammentømret hold af sælgere, der hjælper små og mellemstore virksomheder landet over, med deres online synlighed. Vi har rigeligt at se til, og kunne godt bruge et par ekstra hænder! Så kunne DU tænke dig, at arbejde i et team med glade kollegaer, nye udfordringer hver dag, og en kultur man bare trives godt i, så læs videre…

Vi har specialiseret os i online markedsføring, og ringer dagligt ud til alverdens forskellige brancher, og rådgiver i, hvordan netop deres virksomhed får den placering på nettet, der skal til, for at opnå de resultater de går efter. Vi rådgiver bla. om hjemmesider, Google Ads, SEO, Facebook Ads, Instagram, display-kampagner, og naturligvis vores egne brands Krak.dk og DGS.dk.

Så kan du sælge det rigtige, efter at have fundet kundens behov? Er du generelt nysgerrig på andre mennesker og god til at lytte på deres historier, så er det netop dig vi søger.

Krak