43 jobannoncer matcher din søgning 43 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Balder Danmark

Teamleder, Ejendomsadministration

København V

Som teamleder i Kundeafdelingen hos Balder har du et stort ansvar og stor frihed til at gøre en positiv forskel for mange mennesker. Du arbejder gennem dine medarbejdere med at sikre, at vores kunder (lejere) har et trygt og dejligt hjem, hvor tingene fungerer.

Du bliver en ud af 3 teamledere i kundeafdelingen og får ansvaret for 5-8 medarbejdere, som skal varetage ejendomsadministrationen på Balders ejendomme, så som udarbejdelse af forbrugsregnskaber, opkrævningskørsel, lejereguleringer, rykker- og ophævelsesprocedurer, inkassosager samt bogføring og diverse kontroller.

Balder Danmark
Dansk Akvakultur Producentorganisation

Miljøfaglig medarbejder

København V

Du vil som miljøfaglig kollega have stor indflydelse på, hvordan dit faglige felt bedst understøtter forbedringer af rammevilkår og udviklingsmuligheder for vores medlemsvirksomheder indenfor opdræt af fisk, skaldyr og tang.

Du vil indgå i et sekretariat, hvis opgave er at servicere medlemmerne med bl.a. faglig rådgivning, formidle viden om miljø, klima, natur, levere drift- og veterinærrådgivning, hjælpe med national og lokalpolitisk interessevaretagelse, sikre deltagelse og indflydelse i relevante netværk samt at sikre, at erhvervet opfattes som en værdiskabende faktor i det danske samfund gennem relevant synlighed og tilstedeværelse nationalt og lokalt.

Oxfam Danmark

Bestyrelsesmedlem med stærk forretningsforståelse og gerne med erfaring inden for fundraising og/eller marketing

København V

Vi ønsker at styrke bestyrelsen med en profil, der har en stærk forretningsforståelse samt digitale og strategiske kompetencer inden for marketing og/eller fundraising, der kan bistå den øvrige bestyrelse og ledelsen med vigtig sparring for at sikre en konkurrencedygtig, digital transformation og bæredygtig vækst for Oxfam Danmark.

Vi tilbyder mulighed for at være med til at lede en af Danmarks mest markante og stærke stemmer for en mere lige og retfærdig verden.

Oxfam Danmark
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Industriens Uddannelser

Kickstart din karriere: Bliv vores næste kontorelev i hjertet af København!

København V

Vi søger vores næste elev til kontoruddannelsen med speciale i administration.

Som kontorelev hos os, får du 80 engagerede, kompetente kollegaer, der arbejder med at administrere og udvikle erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser til hele industriens område.

Vi har kontor i hjertet af København, vi har højt humør og her er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi hjælper hinanden, deler vores viden og sætter pris på vores gode omdømme og vores uformelle arbejdsmiljø.

MERKUR ANDELSKASSE

Bliv presse- og kommunikationschef hos Merkur Andelskasse

København V

Se video om MERKUR ANDELSKASSE som arbejdsplads

Har du erfaring med strategisk PR- og pressearbejde, og gerne fra den finansielle sektor, så er det lige præcis dig, vi mangler.

Du bliver overordnet ansvarlig for kommunikationsområdet, herunder pressearbejde i tæt samarbejde med den administrerende direktør. Du bliver leder for et lille selvkørende team på to kommunikationskonsulenter og en studentermedhjælper.

Vi er en lille organisation, hvor du hurtigt får rigtig gode muligheder for at få indflydelse og for at udvikle dig både fagligt og personligt.

MERKUR ANDELSKASSE
Gem
Tivoli A/S

Er du klar til at tage ansvaret for gæsteoplevelsen som Manager for Nimbs eksklusive Afternoon Tea og Rooftop?

København V

Afternoon Tea, bar, bobler og bogstaveligt talt højt til loftet bliver en del af hverdagen, når du har et øje på alle gæster og kolleger og kan se, hvad deres behov er, før de selv er klar over det.

Med din sans for kvalitet, store charme, gedigne overskud og motivation for at tage ansvar repræsenterer du Nimb og sørger for, at gæsterne får den bedst mulige oplevelse.

Vi tilbyder de absolut bedste kolleger i branchen, ordnede forhold og løn/pension mv. efter overenskomst samt gratis adgang til Tivoli for dig og din ledsager – inkl. alle de ture i vores forlystelser du orker.

Gem
Tivoli A/S

HR koordinator

København V

Har du et digitalt mindset, og kan du tænke dig et varieret job, hvor du både arbejder systematisk med HR administration og kreativt med at skabe events til Tivolis medarbejdere?

Du får en hverdag, hvor du bruger meget tid på at administrere medarbejderdata, udarbejde kontrakter, assistere udenlandske kolleger med dokumentation og være en del af rekrutterings- og onboarding opgaverne.

Du bliver en del af et HR Team på 11 kolleger, som har en sjov, uformel og samtidig professionel samarbejdsform.

Copenhagen Sales ApS

Salgskonsulent Fieldmarketing

København V

Som salgskonsulent inden for fieldmarketing får du en spændende og varierende arbejdsdag, hvor du møder potentielle kunder i forskellige miljøer og skaber positive oplevelser. Og bare rolig – erfaring er en fordel, men ikke et krav.

Jeg sætter pris på, at jeg selv har indflydelse på, hvor meget jeg tjener, og de kompetencer, jeg har fået inden for salg. Det er jeg sikker på, at jeg også vil kunne bruge i fremtiden.

- Pernille Jensen, Salgskonsulent Fieldmarketing
Copenhagen Sales ApS

Copenhagen Sales søger salgskonsulenter

København V

Vil du være med i Danmarks bedste salgsteam - og arbejde med nogle af Danmarks førende brands?

Se video om Copenhagen Sales ApS som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at blive en del af et ungt og dynamisk team, hvor du får mulighed for at tilegne dig stærke kompetencer indenfor salg og kommunikation?

Passer følgende beskrivelse på dig?

  • Du elsker at snakke med mennesker
  • Du har et positivt mindset og masser af gåpåmod
  • Du elsker udfordringer

Så har vi muligvis det perfekte job til dig! Vi lægger nemlig mere vægt på dine menneskelige egenskaber og personlighedstræk end tidligere erfaring med salg. Hos os får du grundig oplæring, en fleksibel lønmodel og stærke kompetencer, som du kan bruge senere i karrieren.

Copenhagen Sales ApS
Gem
Tivoli A/S

Er du vores nye kontorelev i Tivoli Food?

København V

Er du nysgerrig på, hvor mange medarbejdere det kræver at holde Tivolis Foods spisesteder åbne 100 timer om ugen og hvad der skal til for at afvikle en vellykket Fredagsrock i plænebarerne?

Vi forventer ikke, at du kan det hele, inden du starter, men vi håber, at du er nysgerrig og interesseret i at:

  • Koordinere og supportere afdelingen administrativt
  • Opfølgning på data og KPI’er for afdelingen

Din elevtid hos os vil give dig en masse ansvar og erfaring, som ruster dig til din videre karriere.

Jordan Advokatpartnerselskab

Ejendomsdriftsleder til ejendomsadministrationen

København V

Har du evnerne til at holde mange bolde godt og sikkert i luften, så tilbyder vi en stilling, hvor det vil være en kernekompetence.

Opgaver:

  • Optimering, samt drift og vedligeholdelse af ejendommene, herunder udarbejde vedligeholdelsesplaner sammen med eksterne rådgivere,
  • Deltage i projektledelse af bygge- og renoveringsopgaver, i samarbejde med eksterne rådgivere, herunder økonomistyring af projekter,
Cryos International – Denmark ApS

Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Aalborg, Aarhus, Odense og København

Tag stilling. Hjælp andre. Tjen op til 6.000 kr. om måneden.

Flere og flere har brug for hjælp til at stifte familie, og for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp fra en sæddonor.

Fire gode grunde til at blive sæddonor:

  • Du gør en forskel: Du hjælper andre med at få opfyldt drømmen om et barn.
  • Kompensation: Du modtager op til 500 kr. per donation, hvilket svarer til op til 6000 kr. per måned.
  • Helbredstjek: Du bliver tjekket for sygdomme og får testet din sædkvalitet.
  • Fri træning: Du får 200 kr. om måneden til valgfri træning, når du donerer regelmæssigt.
Cryos International – Denmark ApS
Industriens Uddannelser

Sekretariatschef for Snedkernes uddannelser

København V

Du bliver sekretariatschef for Snedkernes Uddannelser, der betjener Snedkerfagets Fællesudvalg, Træindustriens Uddannelsesudvalg, Det faglige udvalg for Bolig og ortopædi og Træets Efteruddannelser.

I tæt samarbejde med udvalgene har du ansvar for at udvikle og administrere de erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser samt projekter, der hører hjemme i udvalgene.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Scandic Hotel A/S

General Manager, Scandic Webers

København

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og er god til at lede og dele din viden, mål og nye muligheder. Og vi ved, at du sætter overliggeren højt og altid går forrest, holder hovedet koldt og kan skære igennem, når det gælder.

Du har aldrig nok i dig selv og er til inspiration for alle andre, du arbejder sammen med. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
DGI
Gem
DGI

Kontorelev

København V

Kan du lide at være med til at yde god service? Kan du holde tungen lige i munden, når det går stærkt? Kan du tage initiativ?

Du vil i løbet af uddannelsen opnå kompetence indenfor det administrative arbejdsområde samt betjening af frivillige og foreninger (kundekontakt). I den forbindelse vil du blive en kompetent bruger af vores IT-systemer (fakturahåndtering, hjemmeside, dokumenthåndtering, CRM, DGI Media m.v.) og der vil undervejs blive sat fokus på administrations-, kommunikations- og økonomiopgaver.

DGI
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
DGI Storkøbenhavn

Udviklingskoordinator til Kanalbyens IF

København SV, København V

Brænder du for foreningsidræt og udvikling, og kan du rekruttere medlemmer samt motivere trænere og frivillige? Så er det måske dig, vi leder efter!

Til at sikre succes med dette projekt søger vi en udviklingskoordinator til at samarbejde med bestyrelsen om at drive, organisere og udvikle bæredygtige lokalt forankrede fællesskaber.

Vi tilbyder en stilling med stort ansvar, ejerskab og indflydelse på foreningens udvikling.

DGI Storkøbenhavn

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV