7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

7 jobannoncer

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Vi søger en chef for et HR-specialiseret fagområdet til statens største arbejdsplads

Hjørring

Har du lyst til at stå i spidsen for et HR-kontor med en specialiseret opgave på statens største arbejdsplads?

Tror du på værdien af, at arbejde for et stærkt fællesskab med selvstændige medarbejdere?

Din væsentligste opgave bliver personaleledelse – både i den daglige drift og i et udviklingsperspektiv. Du skal herunder bevare et stærkt arbejdsfællesskab og et attraktivt arbejdsmiljø, ligesom du skal have øje for den fortsatte digitalisering af driftsopgaver, så kræfterne i højere grad kan bruges til rådgivning, udvikling og håndholdte indsatser.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Gem
Im. Stiholt A/S

Værkfører

Hjørring

Som medarbejder hos Stiholt har du mulighed for at følge tingene til dørs og kan lave egenkontrol på dit arbejde, så kunderne får kvalitet både i service, materiel og planlægning, når de kommer til Stiholt.

Om stillingen:

  • Udover at assistere vores kunder, vil du også fungere som arbejdende værkfører.
  • Du vil være en central figur i håndteringen af tekniske udfordringer
  • Håndtering af kundehenvendelser via telefon og e-mail
Im. Stiholt A/S
Gem
Hjørring Vandselskab A/S

Chef for Økonomi og Effekt

Hjørring

Motiveres du af ansvar på et samfundsmæssigt væsentligt område med betydning for alle menneskers hverdag – hver dag? Har du allerede bevist, at du kan lede i en kompleks kontekst?

Du leder din egen afdeling igennem og sammen med 2 gruppeledere for hhv. Økonomi og Regnskab og Kunder og Kommunikation.

Stillingen tilbyder unikke muligheder for at udvikle dig personligt og ledelsesmæssigt – sammen med virksomheden. Det kræver, at du, som vi, er nysgerrig og interesseret i andre mennesker og deres forskellige perspektiver, fagligheder og holdninger. Sådan udvikler vi os sammen.

Gem
Statens Administration

Dygtig personaleleder med blik for driftsledelse søges til kontoret for Regnskab

Hjørring

Vi søger en teamleder, der kan arbejde videre med de spændende opgaver inden for ledelse, driftsstyring og administration. Konkret er der tale om en teamleder, inden for alle regnskabets færdigheder, debitor-, kreditor- og anlægshåndtering, samt afstemning og rapportering.

Vi tilbyder en udfordrende lederstilling, der indeholder både støtte og sparring i dagligdagen samt fokus på din ledelsesmæssige udvikling.

Du vil blive en del af en stærk ledelsesgruppe, der arbejder i et uformelt miljø, hvor vi alle arbejder mod de samme mål.

Gem
Statens Administration

Teamleder til Udvikling af Løn og Regnskabsprocesser

Hjørring

I vores udviklingsafdeling står vi over for en spændende tid med øget fokus på digitalisering og brug af ny såvel som eksisterende teknologi for at understøtte og optimere vores løn- og regnskabsprocesser.

Som teamleder vil du spille en nøglerolle i at navigere teamet gennem denne spændende periode, sikre innovation, og vedligeholde høj kvalitet i vores processer.

Vi tilbyder et engageret og professionelt arbejdsmiljø, hvor trivsel og medarbejderudvikling er i fokus.

Gem
Statens Administration

Dygtige personaleledere med blik for driftsledelse søges til kontoret Løn og refusion

Hjørring

Vi søger to teamledere, der kan arbejde videre med opgaver inden for ledelse, driftsstyring og administration. Konkret er der tale om en teamleder til refusionsteamet og en teamleder til et af de tre lønteams.

For begge teamlederstillinger gælder, at du bliver personaleleder med ansvar for ca. 20-25 dygtige medarbejdere, der arbejder med administration og servicering af kunder på enten løn eller refusionsområdet. Vi har en bred arbejdsportefølje, er fagligt ambitiøse og har konstant fokus på at levere effektivt og i høj kvalitet til tiden.

Gem

Souschef for Kornets Hus

Hjørring

Vil du være med til at forme fremtiden for dansk madkultur som souschef i Kornets Hus?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV