4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VKCONSULTING søger for Glova Rail A/S
Gem
VKCONSULTING

Procurement Manager

Odense S

Har du teknisk indsigt, og brænder du for lede og koordinere sourcing og indkøb til bedste pris og kvalitet? Så er det måske dig vi søger til et selvstændigt job i en international virksomhed i Odense S.

Du får overordnet ansvar for at analysere markedet og identificere de bedste produkter samt udvikle strategier for omkostningsreduktion og forhandling med leverandører.

VKCONSULTING
ActivCare A/S

Er du vores nye engagerede teamleder til vores team-afdeling i Odense?

Vi ved ikke præcis, hvor du er i livet, men måske har du et ønske om at bruge din faglighed på en ny måde og i et rigtig godt og humoristisk team med familievenlige arbejdstider.

Som vores nye kollega bliver du en del af teams-afdelingen, der består af fire kolleger i Odense og 17 teams-kolleger i alt på landsplan. Når du er oplært, er det din opgave – i tæt samspil med dit team - at koordinere og matche kandidater med borgeren i eget hjem så vi sammen sikre velfungerende teams ude hos borgeren.

Gem
Orifarm

Head of Hospital & Tender

Odense S

As our new Head of the Hospital & Tender Team, you will play a pivotal role in maintaining and developing our Hospital product portfolio, primarily through public tenders within parallel import.

As the Manager of the Hospital & Tender Team, you will become an important part and decision-maker in the bidding process together with our European sales markets. The team will be supporting all running contracts and ensuring that our growing hospital business is performing.

Orifarm
LIFA A/S Landinspektører

Markedschef til forsyninger i LIFA digital

Vi vil være forsyningssektorens foretrukne leverandør inden for geografisk funderede data og dertilhørende IT-løsninger og rådgivning og søger derfor en markedschef, som via sin brancheforståelse og motiverende ledelsesstil kan være med til at få det til at ske.

Dit ansvarsområde vil bl.a. indeholde:

  • Inspirerende ledelse af dit team bestående af konsulenter, specialister og product managers. Alle med stærk brancheforståelse og kundefokus
  • Egen deltagelse i kundedialoger, hvor du formår at identificere og forstå kundernes behov – og kan facilitere de rette løsninger
  • Etablering af kommercielle processer, i samarbejde med bl.a. marketing

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV