41 job matcher din søgning 41 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 41 resultater.
OrifarmRegulatory Affairs Assistant

Orifarm, Odense

Besidder du gode skriftlige, kommunikative og administrative kundskaber, og har du lyst til at bidrage til at sikre patienterne den korrekte information om vores lægemidler? Kan du arbejde selvstændigt og systematisk med opgaverne og har du evt. erfaring med regulatorisk arbejde? Så er du måske vores nye kollega i Orifarm PIs regulatoriske team.

Vi søger 1 fuldtidsmedarbejder til et 1-årigt vikariat til vores ansøgerteam. I teamet vil du medvirke til at sikre patientinformation af høj kvalitet for de parallelimporterede produkter, der sendes på markedet. Ansøgerteamets hovedopgaver består i udarbejdelse af ansøgninger til markedsføringstilladelser - herunder indlægssedler og tekster til pakkematerialer - samt vedligeholdelse af eksisterende produktportefølje og andre administrative opgaver.

Orifarm
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Universal Robots A/S
Head of UX

Universal Robots A/S, Odense

Do you want to work on products at the forefront of collaborative robotics? Are you a leader who can mentor, inspire, organize, and grow a team of design professionals? Do you love geeking out on design, simplifying the complex, dreaming up new physical/digital interactions, and playing with robots? Awesome, then you might be the Head of UX we’re looking for.

Beskæftigelsesministeriet

The position as the Head of UX is one of leadership; You are the head of the User Experience. The leadership role involves building, leading, and growing a highly collaborative team including Visual Design, Interaction Design and UX Research.

Key tasks include:

 • Drive and further develop a team of skilled and passionate UX experts.
 • Facilitate and coordinate the day to day work backlog
 • Forge a vision that the whole team can use as the guiding star in the performance of their tasks.
Universal Robots A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Universal Robots A/S
UR+ Ecosystem Manager, Odense, Denmark

Universal Robots A/S

Do you want to be a part of our UR+ universe? Can you establish and manage positive working commercial relationships with active and prospective UR+ partners and assisting them in choosing commercial strategies to help them succeed in the UR+ ecosystem? Then you might be our UR+ Ecosystem Manager.

Beskæftigelsesministeriet

In this role, you will be the key driver in identifying, targeting, approaching and engaging with prospective UR+ partners within select key application segments. As the UR+ Ecosystem Manager for EMEA, you are a forefront ambassador for Universal Robots’ brand, vision and values to our UR+ partners.

Universal Robots A/S
Coop LogistikLagermedarbejder til Odense Distributionscenter

Coop Logistik

Coop Logistik er den afgørende brik, når de forskellige varer skal bestille, hentes, pakkes og leveres til Coops mere end 1.100 butikker. Sammen sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid. Det vigtigste er, at du har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab, der bag kulisserne sørger for, at det hele kører.

På Odense Distributionscenter har vi travlt, og vi søger derfor nye kolleger til vores lager.

På Odense Distributionscenter kører vi treholdsskift, således at man arbejder på enten dag-, aften- eller nathold. Vi søger i øjeblikket medarbejdere til alle tre hold.

Arbejdstiderne er som følgende:
Daghold: 37 timer indenfor tidsrummet 06:00-15:00 mandag-fredag
Aftenhold: 34 timer indenfor tidsrummet 14:30-22:30 mandag-fredag
Nathold: 34 timer indenfor tidsrummet 21:30-06:00 søndag aften til fredag morgen

HumanTrust A/S
CCO

HumanTrust A/S søger for Juliana A/S i Odense

Har du et kommercielt mindset og kræfter til at træde de ekstra watt, der skal til for at løfte Juliana Drivhuse A/S til næste niveau? Er du kendt for din evne til at agere situationsbestemt og skabe tillidsfulde relationer? Så er det måske dig, der skal med på vækstbølgen som ny CCO?

Efterspørgslen på virksomhedens produkter er ekstraordinær. For at udnytte vækstbølgen bedst muligt har Juliana Drivhuse A/S brug for dig, der kan løfte salget til et nyt niveau med det overordnede kommercielle ansvar for alle salgs- og marketingaktiviteter.

Som CCO får du følgende ansvarsområder:

 • Ledelse og udvikling af en velfungerende salgs- og marketingmotor på både B2B og B2C
 • Eksekvering af salgsstrategi, der sikrer vækst af uudnyttet potentiale, primært via eksisterende kunder og markeder
 • Understøtte den stærke udvikling på B2C-salget igennem konceptet Juliana Drivhuscenter i Danmark, Tyskland og England.
HumanTrust A/S
Kemp & Lauritzen A/SVVS-montør til Teknikhus Fyn

Kemp & Lauritzen A/S

Vi søger en VVS Montør til vores Teknikhus Fyn, til snarest mulig tiltrædelse, som vil få mulighed for at arbejde med udførelse af vores mindre VVS projekter.

Ideelt har du en baggrund som faglært VVS Montør. Du har et bredt kendskab til VVS faget, og erfaring med mindre VVS projekter. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og gode muligheder for at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

If ForsikringscenterForsikringskonsulent til salg af løsninger fra Nordens største forsikringsselskab

If Forsikringscenter, Odense

Vil du sælge kvalitet? For det kommer du til, når du præsenterer vores kunder for nogle af markedets bedste vilkår og unikke forsikringsløsninger. Det giver god grobund for at skabe din egen succes og din egen hverdag sammen med Nordens største og et af Danmarks bedste forsikringsselskaber.

Udover nogle enkelte faste mødetidspunkter planlægger du selv din dag. Du får ansvar for at sælge forsikringer til privatkunder, og derfor består hovedparten af dit job i at køre ud og sælge unikke løsninger til vores kommende kunder. Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, og derfor kan du koncentrere dig om at:

 • Booke aftaler med kunder
 • Planlægge dine besøg hos kunderne
 • Sammensætte de helt rigtige løsninger til de enkelte kunder
PeopleLinkTalent Acquisition Specialist

PeopleLink søger for Orifarm i Odense

Du tiltrækker, kvalificerer og ansætter de bedste kandidater i markedet

Hos Orifarm bliver du en del af et professionelt og internationalt miljø, som er i konstant udvikling. Orifarm er allerede en af Nordens førende lægemiddelvirksomheder, og med opkøbet af rettighederne og produktion af en lang række kendte produkter fra Takeda, er virksomheden i gang med endnu en spændende vækstrejse. I den forbindelse skal organisationen i de kommende år udvides med et betydeligt antal nye medarbejdere.

Som Talent Acquisition Specialist er du ansvarlig for en stor del af de danske rekrutteringsaktiviteter, og det bliver din opgave at sikre, at Orifarm tiltrækker, kvalificerer og ansætter de bedst egnede kandidater til at understøtte vækststrategien, herunder også at sørge for opbygning af en talent pipeline med henblik på altid at være på forkant med behovet.

Trade Point A/S
Teamleder * Salgssupport * International trading virksomhed

Trade Point A/S, Odense

 • Vil du arbejde i et ambitiøst og dynamisk team, og trives du i krydsfeltet mellem kunder (interne og eksterne) og leverandører i primært Fjernøsten?
 • Er du stærk til at styre den daglige drift med høj kvalitet i opgaveløsningen?
 • Brænder du for ledelse og har allerede haft succes med at skabe et topmotiveret team?

Så er her en spændende mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt i en nyoprettet stilling, hvor du bliver en vigtig medspiller i at levere en stærk salgssupport både internt og eksternt. Du vil referere til Operation Director i et dynamisk handelshus, som er drevet af trading og kommercielle forretninger.

Hands-on opgavestyring med både kundefokus, overblik og detailsans I den nyoprettede stilling som teamleder vil du få ansvaret for et team med 10 engagerede medarbejdere, som betjener, servicerer og håndterer salgssupport til både nationale og internationale kædekunder.

Trade Point A/S
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Bayern AutoGroupVærkfører

Bayern AutoGroup, Odense

Har du flair for kundeservice, og har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW- og MINI- forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Så er du muligvis vores nye værkfører, der gennem professionel kundemodtagelse skal bidrage til den høje effektivitet på værkstedet.

Dine primære arbejdsopgaver vil indebære booking og planlægning af kundeordrer, udførelse af administrativ fakturering samt at organisere og udlevere lejebiler. Dertil skal du i samarbejde med det resterende team varetage effektiv booking og planlægning af arbejdet på værkstedet.

Hos Bayern AutoGroup går vi meget op i, at vores medarbejdere er eksperter inden for deres respektive områder. Dette betyder, at du i rollen som værkfører løbende vil blive opdateret og uddannet, så du altid besidder den nyeste viden om både BMW og MINI.

Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
Döhler Denmark A/SKvalitetsbevidst og effektiv reparatør

Döhler Denmark A/S, Odense

Döhler Denmark A/S søger en reparatør til vedligeholdelsesafdelingen med ansættelse snarest muligt.

Döhler Danmark A/S er placeret i Odense og beskæftiger ca. 120 medarbejdere. Virksomheden udvikler og producerer naturlige frugt- og krydderibaserede ingredienser, der afsættes til fødevareindustrien verden over.

Din primære opgave bliver at vedligeholde og servicere virksomhedens maskiner og anlæg. Når der opstår fejl, er du med til at udbedre manglerne, så vi sikrer maksimale oppetider. Derudover kommer du også til at deltage i optimering, samt nybygning af virksomhedens produktionsanlæg, så produktionen får de helt rigtige arbejdsbetingelser.

AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

OrifarmPharmacovigilance Specialist

Orifarm, Odense

– for dig, der brænder for patientsikkerhed og overvågning af lægemidler

Vil du gerne bruge alle sider af din medicinske og farmaceutiske viden til at overvåge sikkerheden af lægemidler i Norden samt andre europæiske lande? Har du evt. erfaring med pharmacovigilance, og vil du gerne bringe dig selv i spil i et tæt samarbejde med andre PV-specialister, andre faggrupper og myndigheder? Så er det måske dig vi søger til vores PV-team for generiske lægemidler i Odense.

Dine primære opgaver:

 • Oprettelse og evaluering af bivirkninger i PV-system.
 • Udarbejdelse og indsendelse af PSUR inkl. respons til myndighederne.
 • Udarbejdelse af interne periodiske sikkerhedsrapporter.
Orifarm