59 jobannoncer matcher din søgning 59 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tradepoint A/S

Project Lead til international trading virksomhed

Odense S

Som Project Lead indgår du i den afdeling, der sikrer at alle nye produkter til en af Tradepoints store kunder bliver implementeret på en måde hvor både deadlines og service overfor kunden er i fokus.

Du vil få ansvaret og ejerskabet af tidslinjen for egne projekter fra første referenceprøve skal udarbejdes, til levering af et færdigt og godkendt produkt. Dette sker i samarbejde med vores salgsafdeling, vores projekt teams i Asien, samt producenterne. Du er ansvarlig for at sikre at produktet implementeres rettidig, og at alle aftalte specifikationer og gældende lovgivninger er afstemt og godkendt af de rette specialister i organisationen.

Tradepoint A/S
Tradepoint A/S

Masterdata Specialist i en international trading virksomhed

Odense S
  • Drives du af at levere kvalitet gennem samarbejde med mange interessenter?
  • Er du struktureret og stærk i processer?
  • Har du fokus på detaljen, samtidig med du at du skaber fremdrift og resultater?

Du lander i en succesrig virksomhed med focus på fortsat vækst. Her får du plads og rum til at udvikle dine faglige kompetencer og styrke din personlige profil i et team, der motiverer, støtter og værdsætter hinanden i en travl hverdag.

Tradepoint A/S
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Orifarm

Specialist, Regulatory Affairs (Temporary Position)

Odense S and Søborg

As Regulatory Affairs Specialist, you will be responsible for lifecycle management of products manufactured at Orifarm’s own manufacturing sites. Therefore, you will collaborate closely with colleagues across functions, such as chemists, formulation specialists and co-workers within Quality, Supply Chain, Manufacturing and Sales.

Further, your main responsibilities include to:

  • Gather information and documentation for variation applications
  • Update dossier sections
Orifarm
KOMiT a.m.b.a

Økonomiansvarlig på 32 timer

Odense

Er du stærk til økonomistyring og ønsker du at have selvstændigt ansvar for vores bogholderi, så er denne stilling måske noget for dig.

Som økonomiansvarlig vil du i tæt samarbejde med KOMiTs direktør være ansvarlig for hele økonomifunktionen.

Opgaverne hos os er mangeartede, og udover at administrere KOMiTs økonomi vil du også være ansvarlig for lønadministrationen for enkelte andelshavere samt have rollen som GDPR-ansvarlig.

Vi kan tilbyde en spændende, fleksibel og varieret hverdag med en uhøjtidelig omgangsform og et stærkt fællesskab.

Coop Danmark A/S

Administrativ medarbejder til daghold, tidsbegrænset stilling

Odense S

Vi søger nu kvalitetsbevidste administrative medarbejdere, der på fuld tid kan afløse vores øvrige administrative medarbejdere i varemodtagelsen på vores daghold hen over sommeren.

Varemodtagelsen er det første, som de eksterne chauffører møder, når de ankommer med varer til vores center og anvises en port. Her er det din opgave at indregistrere de indkomne varer med de korrekte data. Arbejdet foregår med telefon og PC stående ved en rullevogn på lageret.

Gem
Orifarm

HR Administrator

Odense S

Orifarm leder efter en erfaren HR administrator, som sammen med resten af teamet håndterer en bred vifte af administrative opgaver og sikrer en gnidningsfri drift af HR operations.

Som HR administrator vil du blive en del af HR Operations og Compensation & Benefits teamet. Du vil spille en afgørende rolle ved at sikre en gnidningsfri drift af HR-processer. Du vil være den primære kontakt for medarbejdere vedrørende HR-relaterede spørgsmål samt være ansvarlig for og hands-on på udformning af kontrakter, kontrakttillæg og opsigelser mv.

Orifarm
Tradepoint A/S

Supply Chain Controller til International virksomhed i Odense

Odense S

Brænder du for at skabe synergier og resultater på tværs i organisationen på baggrund af data? Er du stærk i at analysere data og tilvejebringe kvalificerede beslutningsgrundlag til forskellige interessenter i forretningen?

Så grib muligheden for at blive en del af en dynamisk international virksomhed i en nyoprettet stilling som Supply Chain Controller.

Du lander i en succesrig virksomhed med en stejl vækstkurve. Her får du plads og rum til at udvikle dine faglige kompetencer og styrke din personlige profil i et team, der motiverer, støtter og værdsætter hinanden i en travl hverdag.

Tradepoint A/S
Gem
Itm8 A/S

Business Intelligence Konsulent

Aarhus C, Odense S, København Ø eller Skovlunde

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

  • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
  • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8 A/S
LIFA A/S Landinspektører

Markedschef til forsyninger i LIFA digital

Vi vil være forsyningssektorens foretrukne leverandør inden for geografisk funderede data og dertilhørende IT-løsninger og rådgivning og søger derfor en markedschef, som via sin brancheforståelse og motiverende ledelsesstil kan være med til at få det til at ske.

Dit ansvarsområde vil bl.a. indeholde:

  • Inspirerende ledelse af dit team bestående af konsulenter, specialister og product managers. Alle med stærk brancheforståelse og kundefokus
  • Egen deltagelse i kundedialoger, hvor du formår at identificere og forstå kundernes behov – og kan facilitere de rette løsninger
  • Etablering af kommercielle processer, i samarbejde med bl.a. marketing
Gem
Arkil A/S

Specialarbejder til planlægning og drift af små entreprenøropgaver i Odense kommune

Odense S

Vi tilbyder et alsidigt og afvekslende job til dig, der har erfaring fra entreprenørbranchen og hvor du kan se dig selv i rollen med planlægning og udførelse af mindre ad hoc-opgaver fra dag til dag.

Opgaverne kan være alt fra afspærring, rejsning af skilte, reparation og vedligehold af belægninger, mindre reparationer af afvanding samt mange andre forskellige opgaver på kommunens vejnet.

Hos os får du et spændende job i en virksomhed, der er kendt for sin faglighed, ordentlighed og høje fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. I Arkil investerer vi i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse.

Universal Robots A/S

Senior Software Developer

Odense S

Se video om Universal Robots A/S som arbejdsplads

Do you get excited by building state-of-the-art platforms used by customer-facing web applications?

You will be working together with teams of skilled engineers, product managers, and designers to build amazing products.

  • Together with the teams, you design and implement solutions that meet the needs of our business with respect to functionality, time, and quality.
  • Work closely with other product teams to ensure that our infrastructure is secure, scalable, and reliable.
Universal Robots A/S
Gem
Arkil A/S

Kloakhåndværker til vores anlægsafdeling i Odense

Vi mangler lige nu flere medarbejdere, der har erfaring med drifts- og reparationsopgaver på fortove og brønde. Arbejdsopgaverne vil være alsidige og afvekslende og udføres i og omkring Odense, hvor du bliver del af et kørende 2-mandshold med bil og minigraver.

Hos os får du arbejde i en spændende virksomhed, der er kendt for sin faglighed, ordentlighed og høje fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. I Arkil investerer vi i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse, så du løbende får mulighed for at opdatere din viden indenfor dit arbejdsområde.

Kemp & Lauritzen A/S

Køletekniker til Teknikhuse

Odense S

Vil du bruge din faglighed ude ved vores kunder? Og har du lyst til at blive en del af en landsdækkende organisation, der er fyldt med nye udfordringer og udviklingsmuligheder?

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdsplads

Vi søger en tekniker med erfaring inden for montage, fejlfinding og servicering på klimaanlæg, varmepumper samt større chiller-anlæg. Arbejdet omfatter bl.a. servicering af eksisterende og montering/opstart af nye varmepumper.

Du vil indgå i et dynamisk team hvor kvalitet, samarbejde og humoristisk sans bliver vægtet højt.

Kemp & Lauritzen A/S
Tradepoint A/S

Aftersales Coordinator

Odense S

På Tradepoint arbejder vi ud fra målsætningen om at gøre det komplekse simpelt – samtidig med, at vi hele tiden udvikler os, for at blive dygtigere.

Som Aftersales Coordinator bliver du et vigtigt bindeled mellem nationale og internationale kunder, leverandører i Asien, samarbejdspartnere og kollegaer i både Danmark og Asien.

Arbejdsopgaverne består bl.a. i håndtering af henvendelser fra kunder, som har brug for support og løsning af reklamationer. Du har kontakt til både kunder og leverandører, hvor du koordinerer og aftaler bedste mulige løsninger, så vi opnår tilfredse kunder og et godt samarbejde med leverandører.

Tradepoint A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Orifarm

Talent Acquisition Specialist (maternity cover)

Odense S

As the Talent Acquisition Specialist, you will be responsible for the entire recruitment process from start to finish and enhancing our employer brand to attract top talent.

Your tasks will include:

  • Source candidates through various channels (primarily LinkedIn)
  • Conduct 2nd interviews including assessment feedback
  • Develop and implement employer branding initiatives to attract top talent
Orifarm
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
WSP Danmark A/S

Erfaren felttekniker til jordforureningsopgaver

Viby J. eller Odense

Vi har rigtig travlt på jordforureningsområdet og søger derfor en erfaren felttekniker med faglig viden og erfaring indenfor regionernes mange og vigtige opgaver på jordforureningsområdet, herunder særligt indenfor gennemførelse af boretilsyn, udtagning og håndtering af jord-, grundvand-, overfladevand- og indeluft prøver.

Vi ved at arbejde ikke er alt, derfor er vi også fleksible i forhold til mulighed for en 4 dages arbejdsuge hvor opgaverne løses mandag – torsdag.

HedeDanmark A/S

Spændende mulighed hos HedeDanmark i Odense: Anlægsgartner, struktør, brolægger – søges!

Er du klar til at tage din karriere til nye højder og være en del af et dedikeret team?

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Er du passioneret omkring anlægsarbejde og har en dyb forståelse for belægning og anlægsarbejde i alle dets finesser?

Hos os vil du få mulighed for at arbejde med alt inden for belægning, inventar og alt, hvad der hører til, samtidig med at du vil have mulighed for at lære og udvikle dig inden for nye områder.

HedeDanmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV