9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danmarks Nationalbank

Chef for Implemen­tering af Pengepolitik og Statsgæld i National­banken

København Ø

Vær med til at sikre Danmark en robust økonomi?

Med din erfaring og viden inden for penge-, kapital- og valutamarkedet og med ledelse kan du blive guld værd for Danmark, for banken og for dine kolleger.

Som chef for sektionen Implementering af Pengepolitik og Statsgæld bliver du ansvarlig for implementeringen af fastkurspolitikken og forvaltning af statens låntagning og gæld.

Danmarks Nationalbank
LB Forsikring

Rengøringsleder

København Ø

Som rengøringsleder får du mulighed for at udvikle dig som leder i et velfungerende team bestående af medarbejdere med høj rengøringsfaglighed og - anciennitet i LB Forsikring.

Dine væsentligste opgaver i stillingen vil være:

  • Ledelse og udvikling af ni dygtige og erfarne rengøringsassistenter
  • Udvikle og tilpasse rengøringskonceptet, så det altid opfylder de stillede krav
  • Indkøb og leverandørkoordinering af varer til brug i rengøringen
LB Forsikring
Kriminalforsorgen Øst

Engageret chef for Kriminalforsorgens Tilsynsafdeling i København søges

København Ø

Er du en nærværende leder, som kan initiere samarbejde, sikre en stabil drift og understøtte et højt fagligt niveau?

Du vil blive chef for knap 40 dygtige og engagerede medarbejdere, som hver dag løser en meningsgivende og samfundsmæssig vigtig opgave.

Dit ledelsesansvar vil være todelt og udgøres dels af ressource – og driftsledelse og dels af personaleledelse, hvor fokus er at sikre faglig retning, trivsel og kompetenceudvikling af enhedsleder og medarbejdere.

Danmarks Naturfredningsforening

Digital redaktør

København Ø

Har du lyst til at stå i spidsen for den digitale kommunikation i Danmarks største grønne forening? Vil du være med til at engagere danskerne i grønne kriser og løsninger og skabe konkret forandring for natur, miljø og klima?

Som digital redaktør får du en nøglerolle i udviklingen af Danmarks Naturfredningsforenings (DN) kommunikationsindhold. Du bliver teamleder for et lille hold af dygtige kommunikationsspecialister og sammen med dem skal du sikre, at DN’s indhold bliver ved med at engagere vores mange medlemmer og følgere og give dem viden, inspiration og handlemuligheder.

Venaris Executive Search søger for fsb
Gem
Venaris Executive Search

Driftsleder – Østerbro

København Ø

Bliv en essentiel del af driftsfællesskabet på Østerbro, hvor du i samspil med dine kollegaer skal skabe trivsel og de bedst mulige rammer for beboerne i boligafdelingerne.

Du får din dagligdag på driftsfællesskabets ejendomskontor, hvor beboerservice- og dialog er en helt essentiel del af arbejdet for at sikre en god relation på tværs af boligafdelingerne både med beboerne, afdelingsbestyrelserne og diverse samarbejdspartnere.

Du bliver en del af en arbejdsplads med fællesskab, gode personalevilkår og muligheder for udvikling.

Medicinrådet

Medicinrådets sekretariat søger en afdelingsleder til Strategi og kommunikation

København Ø

Er du en kompetent leder, som vil bidrage til udviklingen af en organisation, der har stor bevågenhed, og som kan lede og inspirere dine medarbejdere og sikre et stærkt samarbejde på tværs af organisationen?

Du vil blive leder for den nyoprettede afdeling Strategi og kommunikation, der har 9 medarbejdere. Du vil sætte retning for afdelingen, der skal integrere strategi, kommunikation, jura, processer og afdelingens øvrige opgaver.

Du vil blive en del af en rummelig og fleksibel arbejdsplads, hvor vi sætter en lyttende og motiverende omgangsform højt og lægger vægt på samarbejde, åbenhed og dialog.

Forsvarets Efterretningstjeneste

FE søger en sektionschef i den militære sikkerhedstjeneste

København Ø

Vil du være med til at skabe rammerne for den militære sikkerhedstjenestes forebyggende indsats til gavn for Forsvaret og Forsvarets interesser?

Du vil som sektionschef blive nærmeste leder for specialister, der varetager opgaven med forebyggende sikkerhed inden for Forsvarsministeriets område. Du skal skabe de bedst mulige rammer for, at dine medarbejdere kan levere solid og rettidig rådgivning indenfor militære sikkerhed, herunder operationssikkerhed, fysisk sikring, elektronisk overvågning, dimensionering af bevogtningsstyrker, adfærdstræning (awareness), sikkerhedseftersyn m.m.

Region Hovedstaden

Visionær og driftsikker direktør søges til Diagnostisk Center på Rigshospitalet

København Ø

På Rigshospitalet arbejder vi for at være til gavn for den enkelte patient og det samlede Sundhedsvæsen.

Indrykket:
David Larsen
Gem

Kontorchef - Øverste Ledelse til Nystartet Medievirksomhed i København

København Ø

Vi er en spirende medievirksomhed, der er forankret i København og drives af en vision om at omdefinere mediemarkedet.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV