2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vores Elnet

Ingeniør eller maskinmester søges til projektlederstilling

Odense SV

Har du en el-teknisk baggrund som ingeniør eller maskinmester, og har du erfaring med projektledelse? Vil du bidrage til den grønne omstilling, og har du den tekniske dybde og det praktiske mindset, der kræves for at omdanne komplekse visioner til virkelighed?

Dine opgaver vil omfatte:

  • Alt fra dag-til-dag-projekter til udførelse af nye store elforsyningsanlæg, hvor etableringstiden kan strække sig over flere år
  • Drift og vedligeholdelsesprojekter, herunder renovering, eftersyn og udbygning af 60/10 kV- og 10/04 kV-transformerstationer
Vores Elnet
EnviDan A/S

Projektleder til realtidsstyringsværktøj i vandvirksomhed

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsEr du en haj til projektledelse? Og ønsker du at følge dine projekter fra start til slut? Kribler det i dig for at blive en del af et stærkt kollegaskab og have god sparring med de dygtigste specialister?

Du får her rig mulighed for at udvikle dig inden for et bredt og varieret udvalg af opgaver – mange af opgaverne løser du i tæt samarbejde med kolleger med andre fagkompetencer.

Vi har kontorer i Silkeborg, Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Kastrup og Lyngby. Du vil blive tilknyttet det kontor, der ligger nærmest din bopæl.

EnviDan A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV