49 jobannoncer matcher din søgning 49 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Vores Elnet

Ingeniør eller maskinmester søges til projektlederstilling

Odense SV

Har du en el-teknisk baggrund som ingeniør eller maskinmester, og har du erfaring med projektledelse? Vil du bidrage til den grønne omstilling, og har du den tekniske dybde og det praktiske mindset, der kræves for at omdanne komplekse visioner til virkelighed?

Dine opgaver vil omfatte:

  • Alt fra dag-til-dag-projekter til udførelse af nye store elforsyningsanlæg, hvor etableringstiden kan strække sig over flere år
  • Drift og vedligeholdelsesprojekter, herunder renovering, eftersyn og udbygning af 60/10 kV- og 10/04 kV-transformerstationer
Vores Elnet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Energi Fyn

Informationssikkerhedskoordinator

Odense SV

Vil du være med til at værne om den kritiske infrastruktur for 220.000 fynboer? Brænder du for informationssikkerhed, og har du lyst til at dykke ned i komplekse udfordringer på tværs af IT-landskabet?

Du får en afgørende rolle i at etablere og opretholde en god og solid sikkerhedskultur hos Energi Fyn. Dine opgaver bliver at arbejde med governance, awareness, IT-sikkerhed og at sikre, at Energi Fyn lever op til de gældende regler og standarder vi er underlagt. Det drejer sig blandt andet om NIS2 og GDPR.

Energi Fyn
Gem
Energi Fyn

Bredbåndsdirektør

Odense SV

Kan du sætte den overordnede retning for udvikling af Energi Fyns Bredbåndsforretning og sikre, at strategien omsættes til handling til gavn for kunder og andelshavere?

Motiveres du af at arbejde med forretningsudvikling i en branche, præget af dynamisk og innovativ markedsudvikling?

Så kan du være den helt rette kandidat til denne stilling, hvor du bliver en del af Energi Fyns ledelse og får ansvaret for drift og udvikling af et vigtigt forretningsområde.

Energi Fyn
FTZ Autodele & Værktøj A/S

Accounting Assistant til Kreditorteamet

Odense SV

Har du erfaring med og brænder du for kreditorbogholderiopgaver? Har du sans for detaljer? Har du mod på udfordring, udvikling og læring – og lysten til at gøre en forskel i en foranderlig hverdag? Så lad os høre fra dig.

Du træder ind i en afdeling, der vægter at alle får løst deres opgaver – så derfor er samarbejde og kommunikation vigtigt for alle – ingen er i mål før alle er. I afdelingen arbejder vi i teams, og i samarbejde med din teamleder kommer du til at sætte dit præg på det arbejde. Vi vægter det gode kollegaskab højt og hjælper gerne på tværs af forskellige teams.

FTZ Autodele & Værktøj A/S
Lægehuset Bondovej

Konsultationssygeplejerske

Odense SV

Vores praksis er i en positiv forandringsproces, efter at praksis har fået to nye kompagnoner pr. 1. marts 2024. Faglighed, udvikling og trivsel er nogle af de fokusområder, vi arbejder med. Vi vil det gode arbejdsliv og er ambitiøse om at skabe verdens bedste arbejdsplads.

Der er mulighed for medindflydelse på planlægning og udvikling af egne arbejdsopgaver. Vi ønsker, at du selvstændigt kan varetage konsultationer med sparring og supervision.

Gem
Roliba A/S

Intern salgsmedarbejder

Odense SV

Du indtræder i vores interne salgsteam bestående af 3 personer, hvor kunden er i centrum, kundepleje & kundeservice er en essentiel del af dagligdagen og - ikke mindst - hvor samarbejde og kommunikation vægtes højt på tværs af alle afdelinger i Roliba og alle giver en hånd med.

Arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Telefonisk rådgivning / salg
  • Ordre- og tilbudsgivning / tilbudsbehandling
  • Backup og support for vores eksterne sælgere
Gem
Energi Fyn

IT-netværkstekniker til Fyns største energikoncern

Odense SV

Vil du være med til at sikre, at Fyn forbliver forbundet og fuld af energi? Har du lyst til at løse komplekse IT-udfordringer, samtidig med at du former fremtidens kritiske netværksinfrastruktur?

Du bliver en del af en afdeling, som har en åben og uformel kultur med frihed under ansvar. Vi værdsætter fællesskabet, hvor vores stærke sammenhold, humor og gode sociale miljø gør en travl hverdag nemmere og sjovere. Som afdeling hjælper vi hinanden og arbejder målrettet på hele tiden at videreudvikle vores kompetencer.

Energi Fyn
Odense Kommune

Daglig pædagogisk leder til Børnehuset Ranunkelhaven

Odense SV

Har du den ledelsesmæssige erfaring til at sætte retning og rammer for et stort børnehus og understøtte sammenhængskraften i de to afdelinger, der tilsammen udgør Ranunkelhaven?

Ledelsesopgaverne spænder fra faglig ledelse tæt på hverdagens praksis til den daglige drift, overordnede mål og den faglige tilgang. Du skal favne både at arbejde med mødeplaner, organisering, tilstedeværelse, medarbejderudvikling, herunder sparring med medarbejderne.

Vi tilbyder et ledelsesteam, der giver følgeskab til hinanden og tager lederskab, når det er påkrævet. Du får et onboarding-forløb med institutionslederen.

Odense Kommune
Micro Matic A/S

IT System Supporter

Odense SV

Bliv en del af vores globale IT-Operations team og hjælp os med at vokse og vedligeholde vores

IT-infrastruktur. Du hjælper med at understøtte forretningen i dagligdagen med support til brugere, applikationer og hardware – dette i tæt samarbejde med eksterne leverandører.

Dine primære arbejdsopgaver vil omhandle:

  • Windows-servere, Active Directory og relaterede teknologier.
  • Microsoft 365 og Microsoft Azure.
  • Opsætning, vedligehold og fejlsøgning af vores Windows PC’er.
Micro Matic A/S

Master Data Manager

Odense SV

Vi omlægger i 2024 og 2025 vores ERP (D365 F&O) til en samlet global løsning, og efter en årrække med flere interessante opkøb skal vi nu styrke vores masterdata management.

Opgaven er at implementere en global struktur for masterdata og løbende udvikle og vedligeholde det i samarbejde med forretningen. Vi har i dag et spændende miks af lokale og globale data og et stort uudnyttet potentiale i styringen heraf. Vi ønsker at gøre data til et forretningsaktiv.

Stillingen er nyoprettet, og vi søger dig der har solid erfaring med masterdata management samt solid dataanalyse og problemløsningsevner.

Fyns Kran Udstyr A/S

Er du vores nye salgskoordinator til vores hovedkontor i Odense?

Odense SV

Se video om Fyns Kran Udstyr A/S som arbejdsplads

Brænder du for samarbejde, godt købmandskab, og kan du levere god kundeservice, så er det dig, vi mangler i vores salgsteam!

Du får muligheden for en spændende hverdag i en mellemstor handels- og produktionsvirksomhed med over 100 ansatte, der er fordelt på 4 afdelinger i Vallensbæk, Aalborg, Esbjerg, Odense, og ikke mindst de danske landeveje via vores team bestående af både serviceteknikere og konsulenter.

Fyns Kran Udstyr A/S
EnviDan A/S

Specialist til realtidsstyringsværktøj i vandvirksomhed

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsEr du interesseret i drift af renseanlæg og avanceret proceskontrol? Kribler det i dig for at arbejde med driftsoptimering, automatisering og moderne teknologier?

Dine hovedopgaver bliver blandt andet:

  • At designe og kode avanceret proceskontrol
  • At konfigurere og indregulere driftsydelser
  • At gennemføre kursusaktivitet for kunder (inkl. at udarbejde driftsvejledninger)

Vi har kontorer i Silkeborg, Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Kastrup og Lyngby. Du vil blive tilknyttet det kontor, der ligger nærmest din bopæl.

EnviDan A/S
EnviDan A/S

Projektleder til realtidsstyringsværktøj i vandvirksomhed

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsEr du en haj til projektledelse? Og ønsker du at følge dine projekter fra start til slut? Kribler det i dig for at blive en del af et stærkt kollegaskab og have god sparring med de dygtigste specialister?

Du får her rig mulighed for at udvikle dig inden for et bredt og varieret udvalg af opgaver – mange af opgaverne løser du i tæt samarbejde med kolleger med andre fagkompetencer.

Vi har kontorer i Silkeborg, Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Kastrup og Lyngby. Du vil blive tilknyttet det kontor, der ligger nærmest din bopæl.

EnviDan A/S
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Autohuset Vestergaard A/S

Volvo kundeambassadør - Odense

Er du passioneret for god kundeservice, har en interesse for biler og trives i en hverdag, hvor du sikrer en god modtagelse af vores Volvo kunder? Sætter du desuden en ære i at give den bedste kundeoplevelse - så er du måske vores nye Volvo kundeambassadør hos Autohuset Vestergaard i Odense SV.

Som kundeambassadør vil du være ansigtet udadtil for vores Volvo kunder, og du skal sørge for at levere en enestående kundeservice. Du byder velkommen og engagerer dig med kunderne, når de træder ind i showroomet. Du kan bl.a. tale med kunderne om Volvos brand-værdier og fordele – indtil en sælger står klar til at overtage i forbindelse med fremvisning og salg af bilerne.

Autohuset Vestergaard A/S
Gem
ELCON

Elektriker til e-mobility på Fyn

Odense SV

Vi oplever konstant vækst i antallet af ladebokse, der installeres, og der etableres hele tiden nye ladepunkter landet over. Derfor har vi brug for flere elektrikere til vores velfungerende team.

Du kører ud til kunder, hvor du sørger for professionel installering af opladningsløsninger til deres elbiler og sikrer gode kundeoplevelser.

Du kører som regel alene ud på opgaven, nogle gange direkte fra dit eget hjem og ud til kunden, men du bliver en del af et stort landsdækkende team, og der vil således altid være mulighed for løbende sparring med dine kolleger.

ELCON
Autohuset Vestergaard A/S

Volvo Personlig Servicetekniker (VPS) - Odense SV

Odense SV

Er du klar til et job, hvor du ikke bare skruer løs – men også har stort fokus på teknik, teamwork og god kundeservice?

Som VPS-tekniker hos Autohuset Vestergaard kommer du til at arbejde med et stærkt brand, og bliver en del af et bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer.

Autohuset Vestergaard A/S
Gem
Energi Fyn

Kunderådgiver til salg af ladeløsninger hos Energi Fyn

Odense SV

Har du en sælger i maven? Elsker du at snakke med mennesker og finde den bedste løsning til dem? Har du styr på god kundeservice og drømmer du om en hverdag, hvor dagene aldrig er ens?

Dine primære arbejdsopgaver inkluderer:

  • Telefonisk rådgivning, support og salg af ladestandere til private samt små og mellemstore virksomheder
  • Administrative opgaver ifm. opsætning og kontrol af ladestandere
  • Deltagelse i events og messer
Energi Fyn

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV