5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ny Carlsberg Glyptotek

Undervisningsmedarbejder til Glyptoteket

København V

Kan du lide at undervise børn og unge? Har du en baggrund inden for klassisk eller nærorientalsk arkæologi, historie, religionsstudier eller er uddannet folkeskole- eller gymnasielærer? Og vil du være med til at skabe særlige læringsoplevelser på Glyptoteket, som beriger og begejstrer børn og unge – fra børnehaver og grundskolen til ungdoms- og videregående uddannelser?

Vi tilbyder et spændende job, hvor du får rig mulighed for at åbne antikkens verden op for børn og unge med udgangspunkt i Glyptotekets samling af antik skulptur og genstande. Dit primære arbejdsområde er som underviser ’på gulvet’, hvor du skal varetage undervisningstilbud til en bred målgruppe.

Københavns Kommune

Børnekulturkoordinator til Kultur- og Fritidsforvaltningen

København V

Vi søger en børnekulturkoordinator, der kan styre København i mål som international foregangsby for børnekultur.

Københavns Kommune har en ambition om, at alle københavnske børn skal introduceres til forskellige former for kultur tidligt i livet. En handletank med eksperter i børnekultur er kommet med en række ikke politiske besluttede anbefalinger til indsatsen, og dem skal du som børnekulturkoordinator have ansvaret for bliver indfriet.

Planetarium

Formidlingschef

København V

Du skal stå i spidsen for at drive og udvikle Planetariums fremtidige formidlingsindsats – herunder udstillinger, skoleindsats, weekend- og ferieprogram, foredragsprogram, aktiviteter, særarrangementer, rundvisninger, tilbud til årskortindehavere, tilbud til virksomheder fx teambuilding.

Se video om Planetarium som arbejdsplads

Vi søger en formidlingschef, der brænder for at tage aktivt ansvar for alle processer – fra strategi og ledelsesfunktion til kreativ konceptudvikling, oplæring af medarbejdere og gæstehåndtering – du skal altså som resten af organisationen være begejstret for at løse mangfoldige arbejdsopgaver og deltage direkte i eksekveringen.

Planetarium
Planetarium

Salgs- og servicemedarbejder

København V

Se video om Planetarium som arbejdsplads

Sætter du en ære i at give gæsterne en nærværende, glad og professionel service? Så er det måske dig, vi tilbyder en stilling som salgs- og servicemedarbejder (minimum 18 år).

Som salgs- og servicemedarbejder vil du være det første ansigt, gæsterne møder i Planetarium. Du udgør derfor en unik del af husets samlede team.

Planetarium
Københavns stift
Gem

Sognepræst i Vesterbro Sogn, Vor Frue-Vesterbro Provsti i Københavns Stift

København V

Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst ved Kristkirken i Vesterbro Sogn, Vor Frue-Vesterbro Provsti er ledig til besættelse snarest muligt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV