4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
PostNord Danmark

Elev til Team Masterdata DK i PostNord Group, København

København S

Er du klar til en hverdag, hvor der sættes en ære i høj datakvalitet?

PostNord søger en topmotiveret elev med speciale i administration med opstart 1. september 2024 - eller snarest derefter.

Dine opgaver vil være mangeartede inden for det administrative område med opgaver som kundeoprettelser, masterdata, kreditvurderinger af kunder, rapportudtræk, kontrakt- og prisadministration mv.

Gem
Nordic Sugar A/S

Engageret kontorelev til 2-årig uddannelse

København S

Har du nogensinde tænkt på, hvordan sukkerroen kommer op af jorden – til sukkeret står færdigt i poser på hylden i supermarkedet?

Vi tilbyder en hverdag på vores hovedkontor i Ørestaden i København, hvor du får 60 gode kolleger, der trives i et kontorhus med et rigt tilbud af fællesfaciliteter såsom god kantine, fitness, massage, frisør samt tagterrasse.

Som vores nye elev kan du se frem til en bred rolle, hvor du kommer rundt i forskellige afdelinger og får alt det ansvar, du har lyst og mod til.

Gem
HOFOR

Administrativ elev til spændende opgaver

København S

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Har du lyst til en varieret hverdag med spændende muligheder, udvikling og ansvar? I HOFOR søger vi lige nu en elev til HR Vilkår, System & Data, som gerne vil blive klogere på de forskelligartede opgaver, processer og IT-hjælpemidler.

I HOFOR mener vi, at arbejdsglæde er forudsætningen for udvikling. Når du er glad på dit arbejde, gør du en større indsats, og du spreder glæde og gejst videre til dine kollegaer. Du kan derfor se frem til et alsidigt elevforløb.

HOFOR
Gem

Kontorelev til Sundhedsstyrelsen – Enhed for Uddannelse

København S

Vil du være med til at forme fremtiden indenfor sundhedsuddannelser?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV