74 job matcher din søgning 74 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 74 resultater.
X-Yachts A/SIndkøbselev

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Som indkøbselev i X-Yachts sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du bliver en del af vores indkøbs- og logistikteam, som i dagligdagen sikrer forsyninger fra vores internationale leverandørnetværk leveret til vores danske og polske fabrikker. Vi tilbyder et job med stor kontaktflade internt som eksternt, hvor dine samarbejdsevner kommer på prøve og dine sprogkundskaber bliver styrket.

Jobbets primære opgaver

 • Daglig support og kontakt til vores internationale leverandører.
 • Administration af indkøbsordrer.
 • Kontakt til designere vedr. udviklingsprojekter.
Fitnessgruppen A/S
Handelselev til 2-årig uddannelse

Fitnessgruppen A/S, Aarhus

Er du ansvarsfuld, moden og interesseret i sport og motion? Kunne du tænke dig en spændende 2-årig elevstilling, hvor du kan få berøring med alt fra salg, e-handel over markedsføring til indkøb?

Fitnessgruppen A/S

Som vores nye elev bliver du en del af teamet på lige fod med dine kolleger og kan se frem til en hverdag med forskellige opgaver og udfordringer.

Til at starte med vil dit udgangspunkt være vores butik og servicering og rådgivning af kunder, men du kommer til at lære at beskæftige dig med salg, ordrebehandling, e-handel, indkøb og lignende, der indgår i en moderne handelsvirksomhed. Har du ekstra kvalifikationer indenfor salg eller web-markedsføring, så er det kun en fordel.

Fitnessgruppen A/S
Scandic Hotel A/S
Receptionistelev, Scandic CPH Strandpark

Scandic Hotel A/S, Kastrup

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse som receptionistelev på Scandic CPH Strandpark?

Scandic Hotel A/S

Hos os lærer vi dig hurtigt at handle hurtigt, når situationen kræver det. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Vi tilbyder:

 • At du bliver en del af ”Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion”, som også er Nordens største hotelkæde
 • Jobgaranti ved bestået svendeprøve
 • Landets bedste kolleger som alle arbejder med tydeligt afsæt i vores fire værdier "be caring", "be you", "be a pro" og "be bold"
Scandic Hotel A/S
Gate 21Drømmer du om elevplads i en af Danmarks førende organisationer for grøn omstilling?

Gate 21, Albertslund

Gate 21 arbejder for at gøre Greater Copenhagen til verdens førende region for grøn omstilling og vækst. Det er det, vi er her for, men vi har brug for din hjælp!

Vi søger en kontorelev til vores daglige arbejde med at skabe værdi for partnerkredsen og for vores medarbejdere.

Din mor siger, at du

 • Altid sætter i opvaskemaskinen!
 • Husker familiens fødselsdage!
 • Er positiv – glasset er halvt fyldt
Forlaget Systime A/SKontorelev til Brugerservice

Forlaget Systime A/S, Aarhus

Vil du være en del af et dynamisk miljø, og har du lyst til at arbejde med salg, kundeservice, økonomi og marketing?

Systime søger en elev til forlagets afdeling for salg, bruger- og kundeservice med tiltrædelse primo 2021.

Som elev vil du blive oplært i et bredt spektrum af opgaver, men hovedvægten vil være på salg og kunde-/brugerservice.

Vi har et tæt forhold til vore kunder og lægger stor vægt på at give dem en optimal service, når de ringer til os med forespørgsler og bestillinger eller bestiller materialer i vores webshop.

Ud over salg og kunde-/brugerservice vil du også komme til at arbejde med mange administrative opgaver – f.eks. debitor- og lagerstyring, salgsstatistikker, salgskampagner, marketingopgaver, vedligeholdelse af webshop, svare på kundehenvendelser på mail og i chat og meget mere.

BDO
Bliv revisortrainee indenfor offentlig revision

BDO, Aalborg, Aarhus, Kolding, København og Roskilde

Drømmer du om en mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udviklende traineeforløb hos BDO, der er markedsledende inden for revision af kommuner og regioner.

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben, hvor du bliver centrum for BDO’s talentudvikling. Vi tilbyder dig en traineetid, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du i samarbejde med dine kolleger arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden.

BDO
BDO
Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

BDO

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

BDO
Grant Thornton
Til vores afdeling i Hillerød søger vi en revisortrainee med start hurtigst muligt

Grant Thornton

Er du vild med tal? Brænder du for at udvikle dig sammen med dine kollegaer? Så er det måske netop dig, vi leder efter.

Vi søger en revisortrainee til vores afdeling i Hillerød – hos dygtige, engagerede kollegaer i et uformelt miljø. Hver dag er ny læring, og du vil hurtigt opleve, at du får kundeansvar og kommer med ud til kunder. Vi sætter en ære i, at vores arbejde er af højeste kvalitet, og at vi yder den bedste og mest dedikerede service til vores kunder – og vi forventer, at du gør det samme.

Grant Thornton

Vi betaler for din videreuddannelse, og sørger samtidig for, at du får kombineret teori med praksis, så du udvikler dig bedst muligt. Sideløbende følger du GT Akademi, hvor du igennem 8 moduler undervises i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v..

Grant Thornton
DANISH CROWN A/S
Økonomi-/administrationselev

DANISH CROWN A/S

Har du høje ambitioner og lyst til at starte din karriere med et udfordrende 2-årigt elevforløb i en global fødevarevirksomhed? Så er du måske den nye økonomi- eller administrationselev, vi søger til et af verdens mest avancerede slagterier!

I løbet af dit 2-årige elevforløb kommer du omkring alle aspekter af afdelingens opgaver, processer og workflows. Du bliver en del af holdet fra dag ét og får ansvar over tid i takt med, at dine dygtige kolleger sørger for din grundige oplæring.

I afdelingen får du mulighed for at arbejde med følgende områder:

 • Financial controlling
 • Operations controlling
 • Project controlling
DANISH CROWN A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
DACHSER Denmark A/S
Speditørelev hos DACHSER i Kolding

DACHSER Denmark A/S, Kolding

Drømmer du om at udfolde dine evner og indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som speditørelev, og bliv klar til fremtidens udfordringer. Vi søger netop nu efter nye engagerede og ambitiøse speditørelever!

Vores elevprogram er designet til at klæde dig på fagligt og personligt, så du med tiden selvstændigt kan guide vores kunder og håndtere deres transporter på bedst mulig måde.

Uddannelsens varighed er to år, og du veksler mellem undervisning på IBC i Kolding (10 uger) og speditionsarbejde hos os.

Du vil blive en del af vores afdeling for vejtransport, hvor du vil få en alsidig elevuddannelse, der introducerer dig til hele husets virke. Du kommer rundt i flere forskellige afdelinger, og i takt med, at dine kompetencer udvikles, vil du løbende få egne ansvarsområder.

DACHSER Denmark A/S
Aunsbjerg Kolding A/SDrømmer du om at blive digital handelselev hos et af Danmarks førende bilhuse?

Aunsbjerg Kolding A/S

Hos Aunsbjerg i Kolding søger vi ny teamplayer til marketing!

Vi er i rivende udvikling og søger derfor en digital handelselev, som kan assistere arbejdet med vores markedsføringsindsats. Hos Aunsbjerg lægges der stor vægt på medarbejdertilfredshed samt det at have en aktiv og sjov arbejdsplads med trivsel og udvikling – og det mener vi faktisk alvorligt. :)

Dine arbejdsopgaver

 • Markedsføring på vores sociale profiler
 • Vedligeholdelse af indhold på vores hjemmesider
 • Online annoncering samt håndtere konkurrencer m.v.
Midt- og Vestsjællands PolitiØkonomielev

Midt- og Vestsjællands Politi, Kalundborg

Har du lyst til at være økonomielev i en organisation, hvor god økonomistyring er i fokus?

Midt- og Vestsjællands Politi søger en økonomielev snarest muligt. Vi har en god erfaren regnskabsafdeling, med fokus på samarbejde og vidensdeling.

Afdelingens opgaverne omfatter bl.a.:

 • Debitorer
 • Kreditorer
 • Finans
 • Bogføring og afstemning
Gjensidige Forsikring
Kickstart din karriere i forsikringsbranchen – bliv finanselev!

Gjensidige Forsikring, København

Ønsker du en uddannelse, der kan blive en adgangsbillet til flere typer jobs i erhvervslivet? Og vil du gerne prøve dig selv af i flere forskellige arbejdssammenhænge?

Som finanselev hos Gjensidige kommer du vidt omkring i forskellige afdelinger, så du kan finde ud af, hvad du virkelig brænder for. Samtidig får du sat skub i både din faglige og personlige udvikling i mødet med mange forskellige udfordringer, afdelinger og kolleger.

Gjensidige Forsikring

Du bliver ansat på elevkontrakt og får en 37 timers arbejdsuge. Hertil kommer en del hjemmearbejde og opgaver fra Forsikringsakademiet. Vi sørger for, du kommer godt fra start med både en mentor og en leder, som du kan gå til.

Gjensidige Forsikring
Odense Hospital Project Team Joint Venture I/SKontorelev Økonomi

Odense Hospital Project Team Joint Venture I/S

OHPT tilbyder en unik og udfordrende elevplads til en kontorelev med speciale i Økonomi. Her vil du vil få muligheden for at være en del af et stort og spændende projekt, der vil sætte sit præg på Danmark mange år frem i tiden.

Hos os kommer du til at være del af et internationalt, energisk, ambitiøst og alsidigt miljø. Du vil møde mennesker fra mange baggrunde og nationaliteter og få nye indtryk samt interessante opgaver hver dag.

Jobbeskrivelse:

 • Bogføring af faktura
 • Forberede underleverandørers betaling, sørge for, at det stemmer overens med bank og hovedbogen
 • Gennemgå medarbejdernes udlæg
Dansk Revision A/S
AMBITIØSE REVISORELEVER

Dansk Revision A/S

Kan du se dig selv sammen med 20-30 andre elever inden for regnskab og revision?

Som revisorelev får du en 2-årig skræddersyet uddannelse i et stærkt professionelt miljø på et af Dansk Revisions kontorer. Du kommer fra første dag til at løse kundeopgaver inden for bogføring, skat og moms, regnskab og revision.

Vi sørger selvfølgelig for en grundig introduktion, og i løbet af det 2-årige forløb vil du være cirka 6 uger på elevskolen i Aarhus. Her får du undervisning sammen med Dansk Revisions andre elever.

Du får tilknyttet en mentor, som tager dig under armen og sørger for, at du har det godt og får svar på alle dine spørgsmål. Men i det daglige kan du ikke mærke, at du er elev – der er du en del af teamet som alle andre.
Peter

Dansk Revision A/S
LPOG ApS Statsautoriserede Revisorer
Vil du være en del af et dynamisk revisionsfirma i vækst?

LPOG ApS Statsautoriserede Revisorer, Frederikssund

Revisorelever/trainees til tiltrædelse snarest muligt

Kunne du tænke dig et job, som giver en god balance mellem teori og praktisk erfaring med mulighed for videreuddannelse? Du har bestået eller består HHX eller tilsvarende uddannelse med et godt resultat – evt. i sommeren 2021. Vi søger 3 elever/trainees til tiltrædelse snarest muligt eller 1. september 2021, og en af dem kunne måske være dig.

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde?

 • Vi er et dynamisk revisionsfirma med en nærværende og uformel samarbejdsform
 • Vi tilbyder en udfordrende hverdag med arbejdsopgaver for mindre og mellemstore virksomheder, hvor hver dag ikke bliver ens
 • Vi tilbyder konkurrencedygtige løn- og personaleforhold, herunder betaling af udgifter i forbindelse med din uddannelse
LPOG ApS Statsautoriserede Revisorer
Bro
Kontorelev med speciale i administration

Bro, København

Vi giver dig en 2-årig uddannelse inden for kontor og økonomi. Du får din praktiske erfaring her i bro og vil løbende vil være på den teoretisk uddannelse på Niels Brock.

Du bliver en del af et arbejdsfællesskab præget af sammenhold, smil og omsorg. Vi værdsætter en social og åben arbejdskultur, hvor der er frihed under ansvar og god mulighed for selv at tilrettelægge sit job.

Bro

Som kontorelev skal du:

 • modtage gæster i huset med et smil
 • klargøre til møder
 • pakke materialer til vores uddannelseshold
Bro
Hornsyld Købmandsgaard A/SEr du en haj til tal med lyst til at blive Økonomielev?

Hornsyld Købmandsgaard A/S

Hornsyld Købmandsgaard handler med foderstoffer samt andre varer til landbruget og står klar med en spændende elevplads i Hornsyld.

Du får en udfordrende og afvekslende elevplads i en dynamisk og alsidig virksomhed. Der er garanti for faglig og personlig udvikling samt gode muligheder for at præge din arbejdsdag og uddannelse. Du bliver en del af en Økonomiafdeling med i alt 10 medarbejdere, inkl. to IT-specialister. Vi giver dig en grundig oplæring og i takt med din udvikling, vil du få selvstændigt ansvar for flere arbejdsopgaver. Vi har en uformel og god tone og vægter humor samt hjælpsomhed højt i dagligdagen.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Kreditorhåndtering: fakturabehandling, bogføring og betaling af leverandørfakturaer
 • Debitorhåndtering: bogføre indbetalinger, følge op på forfaldne tilgodehavender og fakturering
PwC
Audit trainee til PwC i København

PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

PwC’s unikke uddannelsesforløb Trustbuilder starter i september 2021. Forløbet giver dig et stærkt fundament. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre revisortrainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af niveauer, afdelinger og kontorer. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende.

Du får en personlig career coach, der følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback. På den måde udvikler du hele tiden din faglighed og sammen kan I sætte den rigtige retning for din karriere.

PwC