98 job matcher din søgning 98 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 98 resultater.
RealMæglerne Sundbyerne ApSNy sagsbehandlertraniee til Realmæglerne Amager, Valby & Frederiksberg

RealMæglerne Sundbyerne ApS

Til vores 5 butikker på hhv. Amager, Valby & Frederiksberg søger vi hurtigst muligt en sagsbehandlertraniee.

Du er struktureret og vil gerne være en del af et dynamisk team. Kontor-erfaring er en fordel.

Det tilbyder vi:

 • En spændende branche med daglige udfordringer.
 • Et sundt og socialt arbejdsmiljø.
 • En uddannelse med et højt fagligt niveau
 • En dagligdag på kryds og tværs af vores 5 butikker, i team med 2 andre sagsbehandlere.
Arbejdernes Boligforening
Økonomielev

Arbejdernes Boligforening, Odense

Arbejdernes Boligforening Odense søger en kvik økonomielev.

I løbet af din spændende uddannelse vil du få ansvar for flere selvstændige og vigtige arbejdsopgaver i vores bogholderi og vil blive en del af vores team i udlejningen.

Faglige kvalifikationer:

 • Du har inden ansættelsen gennemført en EUX, HHX eller STX suppleret med 5 uger med et uddannelsesspecifikt fag med et godt resultat
 • Du har flair for tal
 • Du skal være rutineret bruger af IT og have evnen til at lære nye systemer
Arbejdernes Boligforening
Semler GruppenKontorelever til Semler Gruppen – Danmarks største bilkoncern

Semler Gruppen, Brøndby

Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende karrieremuligheder?

Så er du måske en af vores nye kontorelever til vores hovedkontor i Brøndby med opstart den 1. september 2020.

Som vores nye kontorelev vil du hverken komme til at mangle udfordringer eller udviklingsmuligheder. Din elevtid omfatter nemlig 3 afdelingsrotationer med afvekslende administrative forløb i forskellige funktioner inden for bl.a. marketing, garanti, teknik og logistik.

homeResultatorienteret trainee med salgstalent!

home, Søborg

I home Lone Bøegh Henriksen A/S har vi travlt, vi udvider og udvikler os hele tiden, og vi søger derfor en dygtig trainee der kan være medspiller på et meget ambitiøs og målrettet vinderteam.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende og indholdsrigt uddannelsesforløb, hvor du vil være under praktisk oplæring i samtlige af de jobfunktioner, der findes i en ejendomsmæglerforretning.
 • En afvekslende arbejdsdag med mange udfordringer og høje forventninger.
 • En kultur der er præget af vindermentalitet, fighterånd og viljen til at lykkes.

Sideløbende med jobbet læser du på akademiuddannelsen til ejendomsmægler, så du skal være indstillet på en travl og krævende, men utrolig spændende læretid. Fast søndagsarbejde må påregnes mod en ugentlig fridag.

Salling GroupKontorelev Textilindkøb

Salling Group, Brabrand

Vi søger 2 elever med start ca. 1. august 2020 til Textilindkøb.

Vi kan tilbyde dig en afvekslende og spændende hverdag, hvor dine arbejdsopgaver blandt andet vil være ordrebehandling, udarbejdelse af og opbygning af space, ligesom du vil komme til at sidde med opgaver i forbindelse med opfølgning på deadlines og statistikker.

Som kontorelev i Textilindkøb gennemgår du et individuelt planlagt forløb, hvor du i forskellige perioder vil blive tilknyttet forskellige indkøbskontorer, der bliver udvalgt, så vi sikrer, at du får den bredest mulige profil på din uddannelse. Samtidig vil du få et solidt indblik i, hvordan de daglige opgaver på indkøbskontorerne hænger sammen med opgaverne på Textilindkøbs Vareflow og Promotion gennem kortere forløb hos disse.

Ud over det nære team i Textilindkøb, bliver du som elev en del af en medarbejdergruppe, hvor både det sociale og det faglige miljø prioriteres højt i hverdagen.

Bang & Olufsen A/S
Administration Trainee

Bang & Olufsen A/S, Struer

Start din karriere i en international virksomhed, hvor din stemme bliver hørt, og du kan få erfaring fra begge ender af værdikæden – nemlig salgs- og servicesupport.

Du får arbejdsplads på vores hovedkontor i Struer, hvor du kobles på den 2-årige uddannelse som kontorelev med speciale i administration. I løbet af disse 2 år bliver du tilknyttet to forskellige afdelinger.

Første år er du i Sales Support, hvor du sammen med dygtige kolleger supporterer Bang & Olufsen-forhandlere i hele verden. Du er blandt andet med til at følge op på lanceringer og kampagner og booke transport til returneringer.

Andet år bruger du i vores Global Service-afdeling. Her vil du blandt andet supportere servicelederne og servicepartnerne med kundereklamationer og anskaffelse af reservedele globalt. Du vil derudover være med til at udforme procesbeskrivelser samt udarbejde statistiske rapporter.

HMF Group A/S
Indkøbselev til firma i rivende udvikling

HMF Group A/S, Højbjerg

Vil du med på en forandringsrejse hos en virksomhed, der tilrettelægger dit elevforløb ud fra dine ønsker og kompetencer?

Du indgår i en afdeling med et højt fagligt niveau og deler din hverdag med 5 kolleger i vores indkøbsteam, 7 i vores planlægningsteam samt 1 anden indkøbselev. Her bliver din indsats løbende evalueret og tilpasset, så vi sikrer, at du er godt på vej.

I Indkøb kommer du til at prøve kræfter med at:

 • lave leverandørafsøgning og markedsanalyser – du kan få ansvar for egne leverandører
 • deltage i kategoristrategiarbejde og medvirke i category management-møder
 • finde tegninger, lave udbud og analysere disse
HMF Group A/S
GEA Process Engineering A/S
Trainee Finance-2

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Hvis du drømmer om en karriere i en stor international koncern og gerne vil have indblik i den verden i løbet af din elevtid, så læs videre.

Unik System Design A/S

GEA Process Engineering søger en kontorelev indenfor økonomi. Som elev vil du få en grundig oplæring hos os i vekselvirkning med skoleophold. Du vil indgå i et stærkt hold af engagerede og hjælpsomme kolleger, som både stiller krav og gerne vil lære fra sig. Du vil i takt med din uddannelse og tilegnelse af viden og færdigheder få mere og mere selvstændigt ansvar.

Forløbet starter 1. september 2020 og vil være en 2-årig uddannelse med grundig og alsidig praktisk oplæring. I tiden hos GEA vil du prøve kræfter med relevante funktioner inden for dit fagområde.

GEA Process Engineering A/S
GEA Process Engineering A/S
Trainee Finance-1

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Hvis du drømmer om en karriere i en stor international koncern og gerne vil have indblik i den verden i løbet af din elevtid, så læs videre.

Unik System Design A/S

GEA Process Engineering søger en kontorelev indenfor økonomi. Som elev vil du få en grundig oplæring hos os i vekselvirkning med skoleophold. Du vil indgå i et stærkt hold af engagerede og hjælpsomme kolleger, som både stiller krav og gerne vil lære fra sig. Du vil i takt med din uddannelse og tilegnelse af viden og færdigheder få mere og mere selvstændigt ansvar.

Forløbet starter 1. september 2020 og vil være en 2-årig uddannelse med grundig og alsidig praktisk oplæring. I tiden hos GEA vil du prøve kræfter med relevante funktioner inden for dit fagområde.

GEA Process Engineering A/S
AQUA-TEKNIK A/SKontorelev til projektafdeling

AQUA-TEKNIK A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et alsidigt og spændende arbejde med nogle af Skandinaviens flotteste og største svømmefaciliteter og zoologiske haver?

Vi kan tilbyde en alsidig elevstilling, hvor ikke to dage, er ens. Du vil få berøring med samtlige administrative funktioner i en dynamisk virksomhed, der arbejder internationalt, men med fokus på administrative opgaver indenfor Project Management og Engineering.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af indhentning af tilbud, deltagelse på projektmøder samt opfølgning på opgaver i afdelingen i tæt samarbejde med projektlederne – herunder blandt andet dokumentation, indsamling af data til projekter, rapportering og deltagelse i styring af sagsøkonomi.

Køge Hospital Project Team I/SEconomics Apprentice

Køge Hospital Project Team I/S

The Køge Hospital Project is an expansion of the current hospital in Køge, which will include a complete renovation. When the renovation is complete, it will open to extended special departments, along with new departments for research which will gather Zealand Universities Hospital under one single roof.

At KHPT we can offer you an apprenticeship with varied and exciting tasks. The company is a joint venture between Itinera and CMB, two Italian companies with experience building hospitals. You have the chance to be part of this international organization and contribute to an exciting project.

We can offer:

 • The opportunity to work in an international company, in which you get to use the English language in your every day.
 • A company still being established, so you get to experience the development of processes and execution of these.
 • The opportunity to learn more about administration and accounting during your education.
Stryhns ASLogistikelev – start din karriere i logistik i en spændende virksomhed

Stryhns AS, Roskilde

Er du klar til at tage din elevtid hos producenten af nogle af Danmarks førende brands? Så er det måske dig, der skal på en elevrejse i logistik

 • Få lagt en ambitiøs og målrettet udviklingsplan, der passer til dine kompetencer samt løbende sparring og støtte fra din mentor
 • Få unikke karrieremuligheder, og vær med til at sætte dagsordenen i nogle af Danmarks førende mærkevarehuse
 • Bliv en del af en moderne virksomhed med stort fokus på trivsel og arbejdsglæde.

Hos Stryhns har vi bragt høj kvalitet og god smag til den danske madkultur i snart 4 generationer. Du kender allerede vores navn, for vi står bag kendte brands som Stryhn’s leverpostej, Jensens Køkken, Graasten Salater og K-Salat samt Langelænderpølserne, som du kender på knækket.

Stryhns AS
Frederikssund Kommune
Kontorelev i Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune

Vi søger en kontorelev med speciale i offentlig administration.

Som kontorelev i Frederikssund Kommune får du en bred og alsidig uddannelse inden for offentlig administration.

Uddannelsen tager to år og veksler mellem teori på handelsskolen og praktik i kommunen. Herudover vil der være mulighed for en studietur til Bruxelles.

Gennem din elevtid får du mulighed for at være i flere forskellige afdelinger. Du får selvstændige og varierende arbejdsopgaver i takt med din faglige og personlige udvikling.

OrifarmØkonomielev i en international virksomhed

Orifarm, Odense

Orifarm søger en økonomielev, som er serviceminded og tør tage ansvar til et 2-årigt uddannelsesforløb i et internationalt team med hovedsæde i Odense. Hverdagen er dynamisk, så det er vigtigt at du formår at holde fokus på løsning af opgaven og samtidig holde humøret højt.

Som økonomielev vil du blive ”højre hånd” til én eller flere af vores Accountants. Du kommer til at indgå i et uformelt team med gode kolleger, hvor du vil få kendskab til en bred vifte af opgaverne i afdelingen.

En stor del af dine arbejdsopgaver vil bestå af fakturahåndtering i vores automatiske invoice-scanningsystem, bogføring af bank og kassebilag, indberetning til offentlige myndigheder, månedsafslutning samt diverse regnskabsmæssige ad hoc-opgaver.

Orifarm
 Køge Hospital Project Team I/SKontorelev Administration/Administration Apprentice (Quality)

Køge Hospital Project Team I/S

At KHPT we can offer you an interesting apprenticeship with varied and exciting tasks. The company is a joint venture between Itinera and CMB, two Italian companies with experience building hospitals. You have the chance to be part of this international organization and contribute to a super exciting project.

We can offer:

 • The opportunity to work in an international company, in which you get to use the English language in your every day.
 • A company still being established, so you get to experience the development of processes and execution of these.
 • The opportunity for more independent responsibility during your education.
DSB
Bliv kontorelev i DSB og kom godt fra start

DSB, Tåstrup

Leder du efter en elevplads, hvor du får masser af sjove udfordringer, venskaber, karrieremuligheder og ammunition til dit CV?

GLS

Cecilie er 23 år og kontorelev i vores HR- og rekrutteringsafdeling. Hun har tidligere studeret jura, men ville gerne have et job, hvor hun fik mere menneskelig kontakt og lærer gennem praktisk erfaring.

”Der er mange, som tror, DSB er en lidt støvet organisation, som er tung at danse med. Det er slet ikke min oplevelse. Jeg har fået virkelig meget ansvar og nogle fede opgaver.” Cecilie

DSB
Køge Hospital Project Team I/SAdministration Apprentice to join our Quality department

Køge Hospital Project Team I/S, Køge

At KHPT we can offer you an interesting apprenticeship with varied and exciting tasks. You have the chance to be part of this international organization and contribute to a super exciting project.

We can offer:

 • The opportunity to work in an international company, in which you get to use the English language in your every day.
 • A company still being established, so you get to experience the development of processes and execution of these.
 • The opportunity for more independent responsibility during your education.
 Køge Hospital Project Team I/SAdministration Apprentice to join our OHS department

Køge Hospital Project Team I/S

The Køge Hospital Project is an extensive expansion of the already existing hospital in Køge, which will include a complete renovation. When the renovation is complete, it will open to extended special departments, along with new departments for research which will gather Zealand Universities Hospital under one single roof.

At KHPT we can offer you an interesting apprenticeship with varied and exciting tasks. The company is a joint venture between Itinera and CMB, two Italian companies with experience building hospitals. You have the chance to be part of this international organization and contribute to a super exciting project.

We can offer:

 • The opportunity to work in an international company, in which you get to use the English language in your every day.
 • A company still being established, so you get to experience the development of processes and execution of these.
DHL Freight
2 speditørelever

DHL Freight, Padborg

Vil du være med til ”at flytte verden” og til stadighed sikre de bedste services til vores kunder og markedet? Brænder du for at arbejde med spedition i en stor international virksomhed?

Bliv en del af DHL Freight, Danmark, hvor du får mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Som elev i DHL Freight bliver du en del af verdens førende logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group med sektorens største ambitioner inden for nedbringelse af CO2-udledning.

I DHL Freight søger vi 2 elever med specialet ”Spedition og shipping” med opstart pr. 1. september 2020 til vores kontor i Padborg. I løbet af din elevtid vil du blive en del af vores Freight Forwarding-afdeling samt vores Disponerings-afdeling.

DHL Freight
DHL Freight
Speditørelev

DHL Freight, Esbjerg

Vil du være med til ”at flytte verden” og til stadighed sikre de bedste services til vores kunder og markedet? Brænder du for at arbejde med spedition i en stor international virksomhed?

Bliv en del af DHL Freight, Danmark, hvor du får mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Som elev i DHL Freight bliver du en del af verdens førende logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group med sektorens største ambitioner inden for nedbringelse af CO2-udledning.

I DHL Freight søger vi en elev med specialet ”Spedition og shipping” med opstart pr. 1. september 2020 til vores kontor i Esbjerg. I løbet af din elevtid vil du blive en del af vores Freight Forwarding-afdeling samt vores Disponerings-afdeling.

DHL Freight