113 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

113 jobannoncer

Gem
STILL DANMARK A/S

Elev til AIS Servicebackoffice

Kolding

Drømmer DU om en fremtidssikker kontoruddannelse inden for service og automation?

STILL Danmark kan tilbyde vores kommende elev en fagligt stærk og bred administrativ uddannelse i en international virksomhed, som arbejder under gode ordnede forhold. Du får en travl hverdag sammen med branchens bedste kollegaer.

STILL DANMARK A/S
Gem
Arbejdernes Landsbank

Finanselev eller trainee

Helsingør

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdspladsVi søger en finanselev/finanstrainee, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

Som frontperson er du sammen med dine kolleger ansvarlig for servicering af automater og betjening ved skranken.

Du bliver en del af et team, der har fokus på arbejdsglæde, en sjov og ambitiøs hverdag.

Arbejdernes Landsbank
Gem
DS Smith Packaging Denmark A/S

Logistics Trainee

Vejle

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdsplads

Du får fastlagt en uddannelsesplan og tilknyttet en mentor, der vil give dig en daglig sparring og støtte, så du lærer at arbejde selvstændigt og håndtere mange forskelligartede opgaver, heriblandt egne ansvarsområder.

Du vil i rollen blandt andet komme omkring…

 • Produktionsforberedelse
 • Teknisk forståelse af maskinerne på 3 store fabrikker
 • Logistik og Supply Chain Management
DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
Blue Water Shipping A/S

Speditør Trainee – Aerospace Greve

Se video om Blue Water Shipping A/S som arbejdsplads

Vil du have branchens bedste uddannelse med masser af karrieremuligheder? Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, med mulighed for at prøve dig selv af uden for Danmarks grænser og opleve andre kulturer? Søger du en uddannelse hvor du nemt kan kombinere teori og praksis?

Du vil hurtigt opleve at blive en del af et team med dygtige kollegaer, samtidig med at du får dine egne arbejds- og ansvarsområder. Du får løbende ansvar for egne kunder og skal koordinere forsendelse af over hele verden og finde de bedste løsninger for kunderne.

Blue Water Shipping A/S
Gem
NH Handling A/S

Ambitiøs handelselev med fokus på både indkøb, logistik og salg

Viborg

Start en spændende karriere indenfor handelsområdet hos NH Handling A/S og bliv elev i en handelsvirksomhed i udvikling.

Som handelselev får du en bred uddannelse, der består af både praktik og skoleophold. Du vil hos os få berøring med alle aspekter af handel - både indkøb,salg, leverandørkontakt, indkøb og administration.

Gem
Nybolig

Salgstrainee – det perfekte springbræt til mæglerrollen

Glostrup

Vil du arbejde med salg og samtidig sikre din faglige udvikling? Og vil du have de bedste kolleger i branchen, når du slutter dig til en solid virksomhed og landsdækkende kæde, hvor vi lægger vægt på læring og sammenhold?

Kickstart din karriere med et 2-årigt uddannelsesforløb, der giver dig praktisk erfaring og et indblik i, hvad det vil sige at arbejde i ejendomsmæglerbranchen.

Nybolig
Gem
NDI Group A/S

Kontorelev

Brørup

Ønsker du at blive en del af Nordens førende dækvirksomhed og få hands-on erfaring med Back Office?

Vi søger elev til ansættelse i vores NDI Fleet-afdeling, hvor vi kan tilbyde dig en 2-årig elevplads med grundig oplæring sideløbende med dine skoleforløb.

Du bliver en del af en professionel og uformel hverdag, hvor vi bygger en tæt relation til vores kollegaer, samarbejdspartnere og kunder.

Gem
SAS Ground Handling Denmark A/S

Trafikassistent-elever

Kastrup

Se video om SAS Ground Handling Denmark A/S som arbejdsplads

SAS Ground Handling Denmark A/S (SGH DK) kan tilbyde dig en uddannelse fuld af udfordringer, afveksling og udvikling i et spændende og internationalt miljø.

Elevuddannelsen tager 2½ år og indeholder bl.a. Assistance Center (hjælpe uledsagede børn), check-in og SAS Bagage Service.

Du vil opleve et godt og uformelt arbejdsmiljø. Du er aflønnet under hele uddannelsesperioden.

SAS Ground Handling Denmark A/S
dao
Gem
dao

Økonomielev

Vejle

Se video om dao som arbejdspladsØkonomiafdelingen i dao består af 18 medarbejdere med opgaver inden for afregning, debitor, kreditor og controlling.

Vores mål er, at du efter 2 år som elev hos dao er fagligt og personligt rustet til dit fremtidige arbejdsliv. Det er hvad enten du vælger at søge en fast stilling hos os, eller vil ud at prøve noget nyt.

Kulturen er kendetegnet af gode kollegaer og teams som hjælper og støtter op om hinanden.

dao
Gem
XL-BYG

Ta' en uddannelse hos XL-BYG

Se video om XL-BYG som arbejdsplads

XL-BYG har brug for talenter inden for SALG, LAGER, LOGISTIK - skal du med på holdet i 2024?

Med en traineeuddannelse i XL-BYG indgår du en 2-årig aftale, hvor du bliver faglært Handelsassistent, Salgsassistent eller Lageroperatør med et statsanerkendt eksamensbevis. En uddannelse, som åbner for et væld af fremtidsmuligheder, hvor du sammen med et team af gode kollegaer får hjælp til at udleve dit fulde potentiale.

XL-BYG
Gem
PPG Coatings Danmark A/S

Handelsassistentelev til farverige PPG-butikker i Vallensbæk og Esbjerg

Vil du uddannes og udvikle dine salgskompetencer i en PPG-butik med et utrolig bredt malersortiment? Og synes du det er fantastisk at bruge din begejstring for god kundeservice og B2B-salg?

Som handelsassistentelev bliver du en del af et fantastisk salgsteam med dygtige sælgere. Din fornemmeste opgave de næste 2 år bliver i samarbejde med teamet at servicere PPGs store kundekreds og udbygge dit kendskab til B2B salg.

PPG Coatings Danmark A/S
Gem
Danske Spil A/S

Kickstart din karriere som kontorelev i Danske Spils HR-afdeling

Brøndby

Som elev i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor elever har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingen, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder.

Til dagligt kommer du til at indgå i HR-teamet, men vi synes, at det er lige så vigtigt, at vores elever og studerende får glæde af hinanden på tværs af huset. Derfor vil du blive en del af vores netværk, Studenterklubben, der mødes til faglige og sociale arrangementer.

Danske Spil A/S
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S

Økonomielev til vores Business Support

Horsens

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

NTT DATA Business Solutions er en it-virksomhed med mere end 15.000 medarbejdere på verdensplan, fordelt på 30 lande. Vi beskæftiger os primært med rådgivning og implementering af SAP-systemer til vores mere end 6.000 kunder i hele verden.

Til økonomifunktionen på hovedkontoret i Horsens søger vi en Økonomielev med tiltrædelse snarest muligt. Som Økonomielev vil du tage aktiv del i afdelingens daglige arbejde og få grundig oplæring og træning i de forskellige funktioner.

NTT DATA Business Solutions A/S
Gem
ENABL A/S

Elev til HR- og Løn Administration

Hedensted

Er du klar til at kickstarte en spændende karriere indenfor administration, HR og løn? Vil du gerne have en alsidig hverdag, hvor fleksibilitet, sparring og udvikling er i fokus?

Du vil spille en central rolle i at sikre en effektiv og velfungerende HR-afdeling i vores virksomhed. Du vil endvidere bidrage til at skabe en positiv arbejdsoplevelse for vores medarbejdere og sikre, at vores HR-processer kører smidigt og problemfrit.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, løn i henhold til overenskomsten på området, muligheder for faglig og personlig udvikling samt et mangfoldigt arbejdsliv præget af spændende opgaver, fleksible arbejdstider og samarbejde med talentfulde kolleger.

ENABL A/S
Gem
XL-BYG

Lager-/logistikelev til XL-BYG Tømmergaarden i Hals

Se video om XL-BYG som arbejdsplads

Hos XL-BYG Tømmergaarden får du en målrettet uddannelse. Det vil være den perfekte start på din karriere med gode muligheder for at fortsætte hos Tømmergaarden efter afsluttet uddannelse.

En vigtig del af vores succes er, at lager og logistikken fungerer optimalt. Som elev lærer du at styre en optimal forsyning og distribution, så vores kunder altid oplever, at varen bliver leveret som aftalt.

XL-BYG
Gem
3byggetilbud.dk A/S

Ambitiøs kontorelev

København K

Drømmer du om en alsidig kontoruddannelse, der giver et solidt springbræt for din videre karriere? Og vil du være en del af en dynamisk virksomhed fuld af god energi og højt til loftet? Så er det måske dig, vi søger til Danmarks bedste elevplads.

Se video om 3byggetilbud.dk A/S som arbejdsplads

Som kontorelev hos 3byggetilbud.dk får du en spændende og lærerig elevtid, hvor vi vil skræddersy et uddannelsesforløb tilpasset til netop dig alt efter dine interesser, kompetencer og uddannelsesretning.

Du vil bl.a. beskæftige dig med:

 • Kvalitetssikring af salgsordrer og fakturering
 • Registrering af debitorbetalinger og rykning for forfaldne betalinger
 • Registrering og udarbejdelse af data og nøgletal
3byggetilbud.dk A/S
Gem
Volvo Truck Center Danmark A/S

Kontorelev med fokus på HR-administration

Taastrup

Se video om Volvo Truck Center Danmark A/S som arbejdspladsEr du servicemindet, omhyggelig og god til at tale med mennesker? Og er du interesseret i hvordan medarbejderne binder en virksomhed sammen og dermed bidrager til at opnå vores fælles mål?

Du vil blive kontoruddannet med speciale i administration med fast base i HR-afdelingen, hvor vi sørger for alt fra rekruttering over kontraktskrivning og medarbejderudvikling til lønkørsel og telefonpasning i vores reception.

I vores afdeling får du i alt 6 dygtige og engagerede kollegaer, som alle vil gøre deres for at du falder godt til hos os og bliver en del af teamet.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Gem
Frydendahl Im- og export A/S

Motiveret og positiv handelselev eller voksenelev

Ringkøbing

Er du på udkig efter en spændende mulighed for at kickstarte din karriere med opgaver inden for import og eksport?

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk virksomhed
 • Et positivt og engageret arbejdsmiljø med plads til sjov og humor
 • Evt. mulighed for at elevtiden delvis kan foregå i udlandet
 • Mulighed for fastansættelse efter endt elevtid
Gem
Arbejdernes Landsbank

Finanselev

Slagelse

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdspladsVil du også med på rejsen i danskernes fortrukne bank, kåret for 15. år i træk?

Bliv finanselev i Arbejdernes Landsbank, vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

I perioden vil du opleve en bred vifte af opgaver, f.eks.:

 • Kundebetjening
 • Vejledning og salg af bankens produkter

Med en elevplads hos Arbejdernes Landsbank tager du det næste skridt i din karriere.

Arbejdernes Landsbank
Gem
Arbejdernes Landsbank

Finanselev til filialen i Frederiksberg

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

For at give dig den bedste uddannelse har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning.

Uddannelsen byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser. Vores holdning er, at din uddannelse skal ligne den virkelige verden så meget som muligt.

Arbejdernes Landsbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV