153 job matcher din søgning 153 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LDM RevisionRevisorelev/Trainee

LDM Revision, Vejle

Kunne du tænke dig et arbejde, hvor du betjener mindre virksomheder og giver dem en super service? Så har vi pladsen til dig.

LDM Revision er en mindre revisionsvirksomhed beliggende i Vejle. Vi er et moderne revisionskontor med en bred vifte af små og mellemstore kunder.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med 9 dygtige og topmotiverede kollegaer.

Når du om 2 år er færdiguddannet, har du været igennem et forløb med bogføring, moms, afstemninger og regnskabsudarbejdelse. Du vil få din egen kundeportefølje, som du er ansvarlig for – selvfølgelig under kyndig vejledning fra dine kollegaer.

Mercedes-Benz CPH
Kontorelev

Mercedes-Benz CPH, Hørsholm

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for kontor og administration? Er du serviceminded og har du flair for tal? Drømmer du samtidig om at arbejde med et af verdens stærkeste brands? Så er det måske dig vi søger som vores nye kontorelev, med opstart i september 2021.

Du vil blive uddannet med speciale i administration, samtidig med at være en stor del Business Support teamet, og vil i løbet af de to år, skifte mellem vores Salgsadministration og vores Sales Support afdeling. Du kommer blandt andet til at arbejde med ordrebehandling, bestilling af nye biler fra fabrikken, indregistreringer og beregning af registreringsafgifter, fakturering af biler, leveranceplanlægning, Derudover vil du skulle deltage aktivt i events samt planlægning heraf, og have kundekontakt hos vores leasingselskaber.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Ringsted - Outsourcingtrainee til specialistafdeling

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner. Som outsourcingtrainee vil du opleve en høj grad af frihed, ledsaget af et stigende ansvar.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, da det er vores klare erfaring, at det er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du deltager i interne kurser. Vi arbejder meget med digitalisering, og hjælper vores kunder med at implementere vores bogføringsværktøj, Bejour, som bygger på Microsoft Business Central, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
BEUMER Group A/S
Speditørelev til global virksomhed

BEUMER Group A/S, Aarhus

Er du klar til at lære alt om at fordele avancerede logistiske maskiner verden over, mens du får ansvar for egne projekter?

Beumer”Du bliver en del af en spændende international virksomhed, hvor du har mulighed for selv at sætte stort præg på din kommende hverdag, ” siger transport manager Lene Benfeldt Hansen.

Nysgerrig? Læs mere her.

BEUMER Group A/S
Nippon Gases Danmark A/SAlsidig og spændende hverdag som logistikelev

Nippon Gases Danmark A/S, Fredericia

Synes du, det lyder spændende at arbejde med logistik, lagerstyring og distribution? Har du let ved at danne dig et overblik, koordinere ting og samtidig omstille dig til forskellige kunder og opgaver?

Du kan som Nippon Gases nye logistikelev, blive en del af vores logistikteam på 9, hvor du får rig mulighed for sparring, læring og selvstændige opgaver.

I løbet af de 2 års uddannelse, vil du få en hverdag der er præget af daglige rutineopgaver hvor struktur og detaljer er vigtige samt løbende ny læring gennem et tæt samarbejde med dine kollegaer, der arbejder med forskellige ansvarsområder.

En vigtig del af dine opgaver omfatter:

  • Håndteringen af ordrer via telefon, mail og kundeportal
  • Ordreoprettelse, prioritering og planlægning
  • Planlægning af leveringstider med kunder, salg og logistikteamet
Clayton Power A/SIndkøbselev i produktionsvirksomhed

Clayton Power A/S, Odense

Hos Clayton Power udvikler, fremstiller og sælger vi en af verdens førende løsninger indenfor strømforsyninger til eksempelvis servicebiler og mobile produktionsenheder.
Vi er en dynamisk virksomhed og fungerer i høj grad som et hold.

Clayton Power er en ung organisation i stærk udvikling. Det betyder for en elev der vil, at der er muligheder for at stifte bekendtskab med flere aspekter af funktionerne i en forarbejdende virksomhed. Aktuelt er der specielt opgaver indenfor indkøb og optimering af arbejdsprocesserne for vores indkøbsaktiviteter.

Du skal have lyst til at være en del af et travlt miljø, hvor beslutninger hurtigt omsættes til handling, og du vil have særligt fokus på områder som:

  • Ordrebehandling og tilhørende opfølgning
  • Tilbudsindhentning fra leverandører vedr. priser, lead time m.m.
  • Daglig kontakt med danske såvel som udenlandske leverandører
  • Vedligeholdelse af stamdata i Dynamics 365
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Handelselev – Customer Service Management

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Greve

Som elev i kundeservice inden for reservedele hos MAN indgår du i det uddannelsesforløb, som officielt hedder: Handelsassistent, salg, brancheretning “Auto”.

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 10-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus på logistik, kalkulation, markedsføring og kundeservice.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Handelselev - Customer Service Management

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Avedøre

Som elev i Customer Service er du bindeled mellem kunden og mekanikeren på værkstedet. Du får personlig og telefonisk kundekontakt, og skal sikre, at kundens behov for servicering af bilen bliver formidlet videre til mekanikeren. Herudover får du en bred indsigt i de administrative processer, herunder fakturering og digital markedsføring.

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Som elev i Customer Service Management hos MAN indgår du i det uddannelsesforløb, der officielt hedder: Handelsassistent, salg, brancheretning “Auto”.

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 10-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Aarhus - Outsourcingtrainee til økonomifunktion

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Som outsourcingtrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, og dét er vejen frem for dig her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at det er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og deltager i både interne og eksterne kurser. Vi arbejder meget med digitalisering, og hjælper vores kunder med at implementere bogføringsværktøjer, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Hydro
Administrationselev

Hydro, Tønder

Er du klar til nye udfordringer efter endt skoleforløb og vil du have et job indenfor erhvervslivet? Så vil vi gerne være med til at udvikle dit talent og skabe et godt grundlag for netop din karriere!

Hos Hydro søger vi to engagerede elever til vores team i Kvalitet og til vores Customer Service afdeling med opstart efter nærmere aftale.

Hydro

Som administrationselev vil du få faglig indsigt og en praktisk tilgang til faget gennem et uddannelsesforløb, som veksler mellem praktik i virksomheden og teori på skolen. Du får egne ansvarsområder og kommer bl.a. til at arbejde med salg og kundeservice på det globale marked eller behandling af reklamationer/afvigelser, dokumentation ift. kundekrav og kvalitetssystem samt koordinering på tværs af afdelinger.

Hydro
Boligadministratorerne A/S
Ejendomsadministrator - trainee

Boligadministratorerne A/S, København

Er du vores nye administrative medarbejder?

Hos Boligadministratorerne er vi specialiserede i at administrere private boligforeninger. Vi søger en ny medarbejder, i form af en ejendomsadministrator-trainee, der gennem at assistere en administrator med det daglige arbejde over tid, vil kunne blive i stand til at administrere en egen portefølje ejendomme, forventeligt inden for en periode på 2-4 år.

Som trainee hos os vil du fungere som back up for en ejendomsadministrator med administration af private boligforeninger, især andelsbolig- og ejerforeninger, men tillige gårdlaug og grundejerforeninger. Du vil med pågældende administrator og en regnskabsmedarbejder indgå i et team, som er ansvarlig for den fuldstændige administration af en portefølje foreningsejendomme.

Boligadministratorerne A/S
Berlingske MediaHR-kontorelev til digitalt mediehus midt i København

Berlingske Media

I HR i Berlingske Media skaber vi rammerne for et åbent digitalt mediehus i København, hvor mennesker arbejder, mødes og bliver klogere.
Som kontorelev hos os får du mulighed for at blive en del af det samtidig med, du får en toårig elevuddannelse, hvor du kan udvikle både dine personlige og faglige kompetencer.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med to dygtige HR-assistenter, som begge har været kontorelever i Berlingske Media.

Afdelingen er præget af et stærkt sammenhold og højt humør. Som elev hos os bliver du en del af teamet, og du får også ansvar for dine egne arbejdsopgaver.

Du skal beskæftige dig med forskelligartede arbejdsopgaver både indenfor HR og løn - med et primært fokus på de administrative processer i afdelingen.

Almas Park & Fritid A/S
Eliteelev søges

Almas Park & Fritid A/S, Aalborg

Vi søger en smilende og udadvendt handelselev, der brænder for lagerekspedition og salg, og som er kundeminded og fyldt med gå-på-mod.

De primære arbejdsopgaver vil bestå af ekspedering af reservedele på lageret samt ekspedering af kunder i have/parkbutikken – både intern og ekstern ekspedering og salg.

Som handelselev hos os får du mulighed for at komme hele vejen rundt på lager og i butik, og vi sørger for, at du kommer godt igennem i din uddannelse og opnår alle de nødvendige kompetencer.

Almas Park & Fritid A/S
Nobia Denmark A/S
Administrationstrainee

Nobia Denmark A/S, Ølgod og Tilst

Er du klar til at tage et karrierespring og prøve dig selv af i et miljø, hvor du får ansvar fra dag et?

Her får du chancen for at bruge dine kommunikationsevner og din administrative forståelse til at lægge grundstenen i din fremtidige karriere.

Som trainee i Nobia får du to spændende år i en stor international virksomhed, der står bag solide brands som Invita, HTH og uno form. Vi investerer i vores medarbejdere, og vi har et godt socialt miljø, hvor du får et tæt samarbejde med de 10 andre administrationstrainees og med kolleger på tværs af brands og afdelinger.

Nobia Denmark A/S
Frandsen
Bliv økonomi-elev hos Frandsen

Frandsen, Horsens

Drømmer du om en uddannelse indenfor økonomi, og brænder du for tal? Så bliv en del af en international vækstorienteret virksomhed i rivende udvikling, som arbejder med et moderne ERP-system og nye IT-systemer.

Du vil få en allround økonomisk uddannelse med mange forskelligartede opgaver, og vi vil i løbet af din 2-årige uddannelse sørge for, at du kommer godt omkring de forskellige arbejdsopgaver i samarbejde med afdelingens øvrige 6 ansatte.

Frandsen
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Vordingborg - Start karrieren som revisortrainee i Danmarks bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner.

Du kan lide at arbejde med tal, er god til at tale med mennesker og er motiveret for at tage ansvar. I Beierholm ved vi, at du bedst udvikler dit talent, når du kombinerer uddannelse med mulighed for at løse konkrete opgaver i praksis. Derfor vil du som trainee hurtigt komme til at løse opgaver for vores kunder samtidig med, at du følger vores spændende og lærerige interne traineeuddannelse. Det betyder, at du fra starten opbygger - og bliver en del af - et stærkt socialt og fagligt fællesskab.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Kontorelev - Marketing

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Greve

Få en spændende uddannelse i en international koncern

Som kontorelev i marketing vil du få en aktiv rolle og være med til at planlægge og eksekvere marketingkampagner i både Danmark og Norge. Du vil have en bred kontaktflade på tværs af hele den danske organisation samt til vores kolleger i Norge og til vores hovedkontor i Tyskland. MAN Truck & Bus Danmark A/S

Du brænder for den gode idé og har et godt kreativt øje. Du kan lide at arbejde med billeder og tekst og du har gode kommunikationsevner, mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk, og kan bidrage til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores interne kontakter og vores bureauer.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab
Dygtige trainees til Disputes & Investigations Team!

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab, København

Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.

Vi dedikerer os til aktivt at bidrage til en bedre og mere holdbar verden via donationer og ved at bruge ressourcer på sociale og bæredygtige projekter i Danmark og i udlandet.

Vi motiverer hinanden og deles om ansvaret allerede fra dag 1. Vi træner vores jurister i at gebærde sig på den internationale scene.

Vi nytænker loven ved at deltage i den juridiske debat med fagfællebedømte artikler og lærebøger og ved at undervise på landets universiteter. Vi har skabt juridiske løsninger, som mange troede var umulige.

Vi evaluerer løbende på vores performance for at sikre, at vi matcher klientens forventninger. Vi tager aldrig vores klienter og deres opgaver for givet.

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab
Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab
Dygtige trainees til vores Corporate M&A Team!

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab, København

Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.

Vi dedikerer os til aktivt at bidrage til en bedre og mere holdbar verden via donationer og ved at bruge ressourcer på sociale og bæredygtige projekter i Danmark og i udlandet.

Vi motiverer hinanden og deles om ansvaret allerede fra dag 1. Vi træner vores jurister i at gebærde sig på den internationale scene.

Vi nytænker loven ved at deltage i den juridiske debat med fagfællebedømte artikler og lærebøger og ved at undervise på landets universiteter. Vi har skabt juridiske løsninger, som mange troede var umulige.

Vi evaluerer løbende på vores performance for at sikre, at vi matcher klientens forventninger. Vi tager aldrig vores klienter og deres opgaver for givet.

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab
Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab
Vi søger dygtige trainees til vores Real Estate Team!

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab, København

Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.

Vi dedikerer os til aktivt at bidrage til en bedre og mere holdbar verden via donationer og ved at bruge ressourcer på sociale og bæredygtige projekter i Danmark og i udlandet.

Vi motiverer hinanden og deles om ansvaret allerede fra dag 1. Vi træner vores jurister i at gebærde sig på den internationale scene.

Vi nytænker loven ved at deltage i den juridiske debat med fagfællebedømte artikler og lærebøger og ved at undervise på landets universiteter. Vi har skabt juridiske løsninger, som mange troede var umulige.

Vi evaluerer løbende på vores performance for at sikre, at vi matcher klientens forventninger. Vi tager aldrig vores klienter og deres opgaver for givet.

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab