7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Getinge IT Solutions ApS

International MedTech virksomhed søger kontorelev med speciale i administration

København K

Som kontorelev hos Getinge bliver der taget hånd om din udvikling fra første dag. Den 2-årige kontoruddannelse med speciale i administration er en kombination af arbejde på kontoret og skolegang. Som en del af vores BackOffice team vil du bliver introduceret til et bredt udvalg af administrative opgaver i relation til ordrer, datahåndtering, leverandører, fakturering, eventplanlægning og meget mere.

Sammen stræber vi efter at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder og kollegaer i Getinge. I vores team arbejder vi løbende med forbedringer, har høj fokus på medarbejdertilfredshed og stræber efter en fantastisk teamånd.

Getinge IT Solutions ApS
Det Kgl. Bibliotek

Økonomielev

København K

Vi søger en selvstændig og ambitiøs økonomielev, der er klar til nye udfordringer. Som økonomielev hos Det Kgl. Bibliotek tilbydes du et spændende og lærerigt 2-årigt ud­dan­nelsesforløb, hvor du får lov at prøve kræfter med alle sider af en økonomi­forvaltning.

Se video om Det Kgl. Bibliotek som arbejdsplads

Dine arbejdsopgaver bliver en bred palet med bl.a.

  • debitor- og kreditoropgaver
  • kasse- og rejseadministration
  • afstemning
Det Kgl. Bibliotek
Uddannelses- og Forskningsministeriet

Kontorelever inden for offentlig administration

København K

Har du et ønske om at blive en del af en arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Har du mod på at lære nyt, er du initiativrig, og har du et stort servicegen gemt i dig?

Du skal i løbet af uddannelsen arbejde i flere forskellige kontorer, og vi tilbyder derfor en uddannelse, hvor du prøver kræfter med flere administrative funktioner såsom regnskab og økonomi, sagsbehandling, kursusadministration, løn- og personaleadministration og sekretærfunktionen i kontorerne. Derudover er der mulighed for at være med til at planlægge og afholde konferencer, der arrangeres af ministeriet.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
JACK & JONES

Indkøbselev

København K

Her er en unik mulighed for at komme ind i tøjbranchens mest kompetente indkøbsteam og arbejde med den dygtigste, internationale leverandørbase som dine daglige samarbejdspartnere.

Du vil få et bredt perspektiv på international handel og sourcing – og blive en del af et produkt-setup, hvor vi samarbejder med vores sustainability-team, og hvor nogle af de største innovatorer i branchen udvikler produkterne.

Transportministeriets departement søger en kontorelev

København K

Vi søger en kontorelev inden for specialet offentlig administration til ansættelse 15. september 2024.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Social-, Bolig- og Ældreministeriet søger en kontorelev, der er klar til spændende opgaver og masser af ansvar

København K

Social-, Bolig- og Ældreministeriet søger en kontorelev, der er klar til spændende opgaver og masser af ansvar Bliv uddannet kontorelev i et...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Elev i Udenrigsministeriet

København K

Elev i Udenrigsministeriet - en uddannelse i offentlig administration Vil du gerne være en del af et inspirerende internationalt miljø med afvekslende arbejdsopgaver?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV