11 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

11 jobannoncer

Gem
Danske Patruljeskibe

Contract Manager

Lystrup eller Søborg

Du skal varetage Contract Management-opgavern ifm. forhandling og gennemførelse af DPS’ leverandørkontrakter.

Til daglig skal du både arbejde sammen med de juridisk- og indkøbsansvarlige i Terma og OMT Naval i deres rolle som kerneleverandører. Du skal bl.a. indgå i forhandlinger om kontrakter med leverandører og -underleverandører for at sikre, at Konsortiets interesser er optimalt beskyttet. Du skal afklare kontraktkrav og sikre, at der er back-to-back og flow-down mellem kravene i konsortiets kontrakter med Forsvaret og kravene til Konsortiets leverandører.

VKCONSULTING søger for Saferoad Traffic A/S
Gem
VKCONSULTING

Entrepriseassistent i Lystrup ved Aarhus

Lystrup

Se video om Saferoad Traffic A/S som arbejdspladsHar du erfaring inden for entreprenør-, bygge- eller anlægsbranchen, og brænder du for at indgå i en koordinerende rolle i en spændende branche med fart på?

Dine primære opgaver vil omfatte:

  • Kontakt med kunder vedr. bestillinger og forespørgsler
  • Udarbejdelse af tilbud, beregninger samt opfølgning heraf

Vi tilbyder en stilling i en landsdækkende og international virksomhed, præget af innovation og vækst, hvor du får indflydelse på de beslutninger, der træffes og har frihed under ansvar.

VKCONSULTING
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

SORTH & CO søger for Millarco International A/S
Gem
SORTH & CO

Salgssupport – DK

Lystrup

Med reference til Sales Director DK & E-Commerce, bliver du en del af et velfungerende team, hvor den nuværende Key Account Manager, bliver din daglige sparrings- og samarbejdspartner, ligesom du vil få kolleger som også varetager salgssupport. Det samlede salgsteam er kendetegnet ved at være transparent, dynamisk og med korte beslutningsveje samt vilje til handling.

Du vil blive en del af en virksomhed med højt til loftet, hvor omgangstonen er ung og uformel.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Djurslands Bank

Ansvarlig for 235 boligfans i Djurslands Bank

Vil du gå forrest i den videre udvikling af Djurslands Bank som østjydernes foretrukne boligbank?

Dine opgaver består bl.a. i at spotte nye tendenser på boligområdet og udarbejde oplæg til, hvordan vi omsætter det til værdi for kunderne og forretninger i banken.

Vi tilbyder mulighed for hjemmearbejde samt arbejde fra andre af bankens afdelinger fx i Aarhus-området eller Randers.

Djurslands Bank
Hansen Toft A/S søger for Danske Patruljeskibe
Gem
Hansen Toft A/S

Head of Contracting & Supply Chain

Lystrup, Søborg, Odense

Vil du have ansvaret for milliard-kontrakter på fulde systemløsninger, og vil du være med til at opbygge en supply chain inden for den maritime industri i Danmark? Du får her en unik mulighed i toppen af en organisation, der skal levere skibe til Søværnet for et milliardbeløb!

I denne stilling vil du referere direkte til COO hos Danske Patruljeskibe (DPS). Du får ansvaret for DPS’ samlede kontrahering, indkøb og sourcing, herunder en række nøglemedarbejdere i konsortiets matrix-organisation. Du vil være den centrale figur i opbygningen af en robust supply chain, og du vil bidrage til udviklingen af den danske maritime industri.

Hansen Toft A/S
Gem
Terma A/S

Koordinator til Terma, Warehouse i Lystrup

Vi søger en ny kollega, der er vild med planlægning og koordinering. Sammen med resten af holdet skal du sikre, at vi leverer kvalitet i vores opgaveløsning.

Vi søger en ny kollega, der sætter trivsel højt på dagsordenen, og en der har lyst til og flair for at planlægge og koordinere vores driftsopgaver og ressourcer. Det er en del af stillingen, at du tager del i de praktiske opgaver sammen med resten af teamet.

Gem
Biogan A/S

Erfaren kollega til internt salg og indkøb

Lystrup

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor du har mulighed for at lære en masse nye ting og ikke mindst bidrage med din viden og erfaring?

Du skal bl.a.:

  • Assistere med at tage imod bestillinger på telefon, mail og webshop.
  • Følge op på ordrer internt.
  • Assistere med indkøb af produkter og emballage fra primært udenlandske leverandører.

Af natur er du en udpræget selvstarter, og du er vant til at arbejde selvstændigt, grundigt og kvalitetsbevidst.

Gem
Terma A/S

Terma A/S is looking for a skilled and solution-oriented Accountant for our office in Lystrup

Lystrup

Do you thrive in an ambitious, fast-paced environment and are you eager to become part of a great professional team where there are opportunities for both challenges and development?

You will be responsible for ensuring efficient and correct management of the operational and administrative tasks in Finance Operations, where most tasks will be related to Accounts Payable.

Jydan Rengøringsservice ApS
Gem

Kundeserviceassistent søges - 37 timer pr. uge

Lystrup

Vi søger en alsidig, struktureret og dynamisk kundeserviceassistent til vores driftsafdeling.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV