78 job matcher din søgning 78 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LGC Biosearch Technologies A/S Product Manager, Oligos (EMEA)

LGC Biosearch Technologies A/S

LGC Genomics locations Petaluma and Novato, CA, as well as our sister site in Denmark, represent a focused, collaborative culture of producing mission-critical genomics components, primarily oligonucleotides and supporting reagents, for our diverse customer base.

We believe in Science for a Safer World and have embodied our mission by supporting first responders during the COVID-19 pandemic where our Biosearch Technologies portfolio has been and continues to be enabling millions of PCR tests worldwide. We are currently seeking candidates who are up for the challenge of operating in a high-growth, purpose-driven organization.

Key responsibilities and Accountabilities

 • Develop and implement a strategy for your product portfolio (covering 4P's) to drive sales globally with a focus on EMEA
 • Own, and communicate internally and externally, the product positioning for your portfolio.
Projectum Portfolio and Project Management (PPM) Consultant with a Project Manager mindset

Projectum, Søborg or Lystrup

Are you ready to take the Project management lead on customer implementations, and are you a PPM consultant or similar? Then you’re the one that we want! We work on projects of various sizes, and you will usually work on two to five projects at a time where your PPM consultancy skills will come to play.

The projects will require:

 • Facilitating workshops
 • Defining user requirements
 • Process advisory
 • Configuring our products
 • Testing
Elopak Denmark A/S Værktøjstekniker til stanseafdeling

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Brænder du for at vedligeholde rotationsværktøjer i en større stanseafdeling samt problemløse og optimere indenfor værktøjstekniske opgaver, så tilbyder Elopak Denmark A/S en spændende og udfordrende stilling.

Dine primære arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Selvstændige reparations- og vedligeholdelsesopgaver, herunder systematisk gennemgang og vedligehold af værktøjer
 • Klargøring af værktøjer samt kvalitetstjek inden aflevering til produktionsmaskiner
 • Fejlfinding på værktøjer under produktion ved kvalitetsafvigelser

Din uddannelsesmæssige baggrund kan f.eks. være værktøjsmager, industritekniker, maskinarbejder, makiner, tekniker el. lign.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
HauCon A/S Lager- og logistikoperatørelev

HauCon A/S, Lystrup

Kunne du tænke dig at blive 100-meter-mester i at plukke, pakke og modtage varer? Og trives du i et uformelt miljø, hvor vi har en frisk omgangstone og ikke er bange for at smøge ærmerne op? Så kan vi netop nu tilbyde en spændende uddannelse inden for lager!

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Varemodtagelse
 • Tømning og læsning af lastbil
 • Ordreekspedition

Vi prioriterer, at du får en grundig oplæring og god back-up fra dine dygtige og engagerede kollegaer. Der vil blive lagt stor vægt på personlige egenskaber, da du vil indgå i et meget uformelt, dynamisk og socialt team, hvor vi har fokus på at arbejde efter vores værdier: kompetence, troværdighed og fleksibilitet.

TEMP TEAM A/S
Lagermedarbejder til pluk og pak (vikariat)

TEMP TEAM A/S søger for All Styles A/S i Lystrup

Har du et godt overblik, og er du god til at holde mange bolde i luften? Har du erfaring med lagerarbejde? Og har du lyst til en afvekslende hverdag, hvor du hver eneste dag bidrager aktivt til at levere høj service til både kunder og kolleger?

Så er det måske dig vi søger til denne spændende og afvekslende stilling, hvor du bliver en del af et stærkt team af dygtige og glade kolleger.

Jobbet er for dig, som trives i en stilling, hvor du indgår i et team med en gruppe dygtige og engagerede kolleger, som hver dag arbejder målrettet for at løse en lang række meget forskellige opgaver bedst og hurtigst muligt.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Pluk, pakning og forsendelse
 • Ommærkning, statusoptælling og opfyldning
 • Diverse forefaldende lageropgaver
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Terma A/S Experienced Business Controller for Performance Management

Terma A/S, Lystrup and Grenaa

Are you passionate about working with complex economy tasks and challenges in a high-tech environment? In Terma Group you have the chance to work with complex cost allocation models and calculation of rates and factors that need to be audited according to the FAR15 regulations.

In order to excel with your daily tasks, you will be working closely together with your colleagues and other parts of the organization, aiming at understanding the cost structure and identifying measures with the potential of increasing our earnings.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Inspari A/S
Vi mangler hænder i vores økonomiafdeling og søger derfor en dygtig lønbogholder til vores team

Inspari A/S, Lystrup

Vi er i dag fire personer i afdelingen, hvor vi varetager de traditionelle økonomiske ansvarsområder som økonomistyring, regnskab, løn og bogholderi. Det er vores mål at være en proaktiv sparringspartner for forretningen, og vi løfter i flok for at yde den bedste service for vores kunder.

Dine centrale opgaver vil relatere sig til lønadministrationen, og du vil fx få ansvaret for:

 • Lønkørsel for vores +140 danske medarbejdere, både funktionærer og timeansatte
 • Bogføring og afstemninger i relation til lønnen
 • Oprettelse og fratrædelse af medarbejdere i lønsystem m.m.
Inspari A/S
Terma A/S Accountant for finance bookkeeping

Terma A/S, Lystrup

Er du en yderst motiveret og resultatorienteret Accountant med et optimeringsmindset og en ambition om at blive en del af en højteknologisk og innovativ virksomhed? Motiveres du af at være en del af et team, der stræber efter at være de bedste, når det gælder Finance Bookkeeping? Så er det måske dig, vi leder efter.

Terma er en virksomhed i betydelig vækst, der udvikler sig hurtigt med hensyn til globalisering for at blive de bedste i klassen. Derfor leder Finance Bookkeeping lige nu efter en proaktiv og nysgerrig person, der kan hjælpe os med at opnå netop det. Med reference til Senior Manager, Finance, Bookkeeping, tilbydes du en unik mulighed for at blive en del af vores team og tage del i rejsen mod Finance Excellence. Du får mulighed for at blive en del af en spændende rejse med gode muligheder for at sætte dit eget præg på Termas fremtid, vores økonomiske processer og ikke mindst dine egne daglige opgaver.

Hammer Andersen
Senior Director – Aarhus

Hammer Andersen

@ Skal vi blive gamle sammen?
@ Vil du være del af et team, hvor vi kombinerer kærlighed, glæde og professionalisme?
@ Vil du bidrage til, at virksomheder bliver endnu dygtigere?
@ Vil du hjælpe skarpe kommercielle mennesker videre i deres karriere?

Du vil opleve en særdeles givende rolle, hvor du møder spændende virksomheder og ledere, som har meget forskellige afsæt. Du skal sætte dig ind i deres forretning og kommercielle udfordringer. Det er en kæmpe tilfredsstillelse at rådgive en virksomhed og hjælpe dem til at blive dygtigere på deres rejse. Og det kommer du til ved at finde deres nye salgsdirektør, marketing manager, account manager mv.

Vores rekrutteringsteam (Engagement) hjælper med search samt hele eller dele af rekrutteringsprocesserne.

Terma A/S System Administrator

Terma A/S, Lystrup

Do you want to help secure people through advanced technology and are you motivated by technical solutions? Then join our next mission!

We are searching for a skilled and motivated Virtualization Specialist with a strong automation focus to join our IT Operations team, which is a vital part of our IT organization and consists of dedicated and talented professionals. The team is responsible for all IT infrastructure within Terma, both from an operational level – evolution of existing infrastructure, to design and development of new infrastructure in coordination with stakeholders.

This involves multiple data centres, large scale networks for both IT and OT, Software Defined Access, unique security challenges within the defence industry and much more.

Terma A/S Experienced Project Manager for Naval and C2 projects

Terma A/S, Lystrup or Søborg

Would you like to contribute to the future success of one of the leading global developers and manufacturers of security and mission-critical solutions? Then join us as our new project manager, to lead international projects and use your technical and commercial expertise to deliver advanced solutions; protecting people and their assets.

As a Project manager within SMS - Naval and C2, you will join our group of 8 experienced project managers, responsible for executing international customer projects. Our implementation and development projects always focus on high quality, customer satisfaction and prompt delivery. We have a high level of team spirit and always have the time for helping each other and we succeed as a team.

Terma A/S SOFTWARE DEVELOPERS FOR RADAR

Terma A/S, Lystrup

If you are a software developer and currently looking for new challenges, this is a unique opportunity to join a great team that creates outstanding Radar solutions.

As our new colleague, you will become part of a team of highly qualified Developers and Systems Engineers who strive to further develop current solutions as well as creating new and improved products within the radar domain.

Your primary tasks will be:

 • Software development focusing on solid software practices
 • Outlining of the software solutions through clarification of requirements and by conducting task refinement in close collaboration with your colleagues in an agile environment
 • Developing and contributing to all areas of our Radar products
Terma A/S Product Cybersecurity Engineer

Terma A/S, Lystrup

Are you ready to join Terma’s Radar team and drive cybersecurity as part of our solutions within a market-leading global company? Are you motivated by developing and supporting complex mission-critical radar systems solutions? Then we got the right job for you!

You will be the anchor point of bringing your cybersecurity skills to bear across a wide array of projects and in various stages of the project lifecycle – from proposal to maintenance, learning and leveraging a breadth of skill sets.

Security engineering, security architecture, vulnerability assessments, penetration testing, incident response, authorization, and accreditation as well as embedded cybersecurity are all countermeasures that you will be dealing with in close collaboration with Sales, Product Management, Systems -, Hardware - and Software engineering teams.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: