46 job matcher din søgning 46 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SuperBrugsen

Bagersvend, SuperBrugsen, Lystrup (Århus N)

Lystrup

Du bliver en del af en butik med i alt 105 medarbejdere.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt.

Gem
Netto

Butikschef i Netto - Lystrup

Lystrup

Hvad slår en dygtig butikschef, der bare har styr på tingene, når man har brug for det? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butikschef sætter du ikke blot dit eget præg på din helt egen butik – du har også ansvaret for en masse dygtige medarbejdere. Og her taler vi altså sjove, dedikerede typer, som du selv rekrutterer, udvikler og motiverer.

Swire Renewable Energy A/S

Technician HR Specialist

Lystrup

Do you want to take part in an exciting growth journey within renewable energy? Can you deliver professional HR support to our Technicians around the globe? And do you thrive in a fast-paced environment?

You will be working in close collaboration with your team and have a broad interface across functions, supporting and advising the business on HR practices related to our Technicians. You will provide daily HR support and develop adequate HR procedures to ensure compliance with Danish employment law and regulations both within and across countries.

Swire Renewable Energy A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Jobindex Kurser

SAP-kurser for ledige

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Projektledelse – e-learningkurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Terma A/S

Dygtig Projektleder til Global Facility

Lystrup eller Grenaa

3 spørgsmål til dig:

  1. Har du erfaring med projektledelse inden for bygninger og tilknyttet udstyr, såsom ventilation og elinstallationer?
  2. Trives du med at finde gode løsninger i et tæt samarbejde med mange forskellige interessenter?
  3. Er du velorganiseret og drevet af faglig stolthed?

I rollen som Projektleder bliver du ansvarlig for større bygge- og ombygningsprojekter og for, at de udføres på den mest hensigtsmæssige og økonomiske måde. Du får således ansvaret for byggeprojekter samt andre Facility-relaterede projekter

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer.

Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer. Her er det en klar fordel at være nysgerrig og udforskende af sind, og at man ikke er genert.

Elopak Denmark A/S

Lean Manager/Continuous Improvement Manager

Lystrup

Hos Elopak i Lystrup leder vi efter dig, som har både ledelses- og Lean-værktøjskassen i orden, og som drømmer om at identificere samt facilitere forbedringstiltag i vores produktion.

I rollen som Lean Manager/Continuous Improvement Manager, har du en bred berøringsflade med resten af organisationen herunder produktionen og øvrige supportfunktioner.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med unik pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening, tilskud til fitness, kantineordning, gode kollegaer, samt faglig og personlig udvikling igennem hele din karriere hos Elopak.

Gem
Terma A/S

Experienced Software Architect

Lystrup

Are you passionate about software architecture and design, and do you possess strong leadership and stakeholder management skills?

You will have the technical responsibility for the architectural design of our mission-critical applications, considering all aspects related to the software development including performance, reliability, modularity, and maintainability.

Danske Patruljeskibe

Senior Contract Manager

Lystrup eller Søborg

Til konsortiet søger vi en erfaren Contract Manager til at varetage Contract Management opgaven tværs af konsortiet samt at sparre med konsortiets CEO i forbindelse med yderligere kontraheringer med FMI.

Contract Management er en central og vigtig opgave for konsortiet og for ejerne. I forbindelse arbejdet har konsortiet tilknyttet eksterne advokat samt et tæt samarbejde med de juridiske afdelinger hos ejervirksomhederne.

Voxmeter A/S

Deltidsjob som interviewer

Hjemmearbejdsplads

Få arbejde hos Voxmeter, hvor du frit kan vælge dine vagter

Bliv ansat som hjemmeinterviewer hos Voxmeter, et af landets førende analyseinstitutter.
Voxmeters interviewkorps udgør fundamentet i en bred vifte af samfunds- og markedsanalyser.

Som ansat hos Voxmeter vil du komme til at bidrage til en seriøs arbejdskultur båret af høj, faglig stolthed og et team bestående af indlevende medarbejdere. Kort fortalt vil jobbet bestå i at gennemføre interviews hjemmefra gennem vores online interviewsystem. Det handler ALDRIG om salg, men udelukkende om at gennemføre interview, som vores interviewsystem guider dig igennem.

Voxmeter A/S
Gem
Dataminr

Solutions Engineer, International Public Sector

Hjemmearbejdsplads

As a Solutions Engineer, you will be one of the most important Dataminr Public Sector sales team members. You will be a trusted advisor to Account Executives, Sales Specialists and our current and future customers across Europe.

A security-focused technical liaison and subject matter expert on all things Dataminr, you will develop and share compelling stories that excite your customers and make them eager to hear more. This role is fully remote, with up to 20% travel.

Elopak Denmark A/S

Assistant Maintenance Manager

Lystrup

Vi søger en Assistant Maintenance Manager til vores Vedligeholdsafdeling.

Jobbet er for dig, der har erfaring med vedligehold fra en produktionsvirksomhed, og som ønsker at øve sig på ledelsesopgaver. Det kan også være, at du allerede har erfaring med ledelsesopgaver.

Konkrete arbejdsopgaver vil bl.a. være håndtering af uplanlagte stop i produktionen, håndtere og samarbejde med ekstern support/samarbejdspartnere samt at deltage i daglige afdelingsmøder.

Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Terma A/S

Kalibreringstekniker/Assistent, Quality Assurance, Electronic Manufacturing

Lystrup

Kan du lide et arbejde, hvor 2 dage ikke er ens? Trives du med et tæt samarbejde i en til tider travl hverdag? Har du fokus på at få afsluttet opgaverne til tiden og tage ansvar, så har vi en spændende mulighed til dig!

Du kommer til at arbejde med og understøtte en spændende del af vores kalibreringsafdeling, der kalibrerer, checker og reparerer test instrumenter, tooling m.m.

Elopak Denmark A/S

Quality Engineer

Lystrup

Vil du arbejde med analyser og tests i kvalitetsafdelingen hos Elopak? Går du metodisk til værks, og synes du, at det vil være spændende at få indgående kendskab til alle dele af testprocesserne?

Kvalitetsområdet afgørende for vores succes og bidrager til at opretholde det høje fokus på

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med unik pensionsordning og personlig udvikling igennem hele din karriere hos os.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV