36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 36 resultater.
Jobindex A/S
Erfaren frontend-udvikler med fokus på funktionalitet og stabilitet

Jobindex A/S søger for Access Technology, Lystrup

 • Vil du spille en vigtig rolle i en pionervirksomhed i vækst, der opererer med banebrydende løsninger inden for et samfundsvigtigt område?

"Du får meget stor indflydelse og medbestemmelse, og din kode bliver vores ansigt udadtil i forhold til vores løsninger, som vi har meget stor succes med,” fortæller ingeniør og CEO Thomas Ginnerup Kristensen.

Som vores nye kollega får du primært ansvar for design og videreudvikling af vores mobile platform, ligesom du opdaterer vores webbaserede administrationsmodul. Til brug for de mobile apps udstiller backend et REST interface, som kan udvides, når behovet opstår.

Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Terma A/S
Receptionist

Terma A/S, Lystrup

Smiler du med øjnene og griber bolde fra alverdens retninger? Kan vi regne med, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det? Er du fyldt med energi, og lader dit gode humør smitte af på vores medarbejdere og gæster? I så fald glæder vi os til at byde dig velkommen hos Terma.

Du vil blive en del af et team på to, og du vil sammen med vores nuværende receptionist, indgå i tæt samarbejde om at være de første alle eksterne gæster og håndværkere møder, ved ankomst til Termas hovedbygning i Lystrup.

Andre opgaver som I vil samarbejde om, vil blandt andre være;

 • Ind- og udskrivning af gæster
 • Besvare/viderestille telefoner
 • Håndtering af post
Terma A/S
Indrykket: 
Footprint A/SSælger – tør du sætte dit fodaftryk på vores salgsprofil?

Footprint A/S, Lystrup

Kan du bakke op om en salgsstrategi, der sætter relationen til kunderne først? Og vil du bruge dit drive og din motivation i en produktionsvirksomhed, hvor et team af engagerede kollegaer deler en hverdag med høj faglighed og moderne udstyr?

Vores kunder er professionelle, som ved, hvad de søger. En del af din opgave bliver at lave opsøgende salg og få nye kunder ind i folden. Vi har i forvejen en del kunder, som er vant til at kontakte os, og dem hjælper du selvfølgelig videre.

Du får råderum til at skabe en solid kundeplatform, hvor du kommer omkring alle discipliner i forbindelse med salget: fra opsøgende salg og tilbudsgivning til rådgivning og vedligehold af eksisterende kunderelationer. Du har hånd i hanke med hele salgsprocessen.

Terma A/S
Testingeniør/testtekniker, Lystrup

Terma A/S

Til Terma Space i Lystrup søger vi testingeniører eller teknikere til test af komplicerede og højteknologiske rumfartsprodukter.

Space udvikler, kvalificerer og tester komplekse elektronikprodukter til videnskabelige og kommercielle satellitter. Vores produkter anvendes i missionskritiske applikationer, og vi har stor ekspertise indenfor fremstilling af højeffektive strømforsyninger, stjernekameraer og komplekse analoge enheder.

Du vil indgå som en del af et projektteam, og opgaverne vil omfatte test og fejlfinding samt opbygning af testudstyr i tæt samarbejde med afdelingens udviklingsingeniører. Desuden deltager du i miljøtest såsom chok, vibration, termisk cykling i vakuum samt EMC-test.

Som en del af opgaverne skal du desuden bidrage til dokumentationen. Al test og fejlfinding sker i nøje overensstemmelse med procedurer indeholdende krav til metoder og kvalitet.

Terma A/S
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
All NRG A/S
Technical Sales Engineer

All NRG A/S, Lystrup or Skive

You will join the Tender team at the office in Lystrup or Skive where you will assess and respond to project opportunities. The Tender team is responsible for defining and scoping value propositions to the customers.

With a strong interface to the Sales and Projects teams your overall responsibility is to provide optimal technical solutions meeting or exceeding the customers’ expectations.

Responsibilities:

 • In close cooperation with Sales and Project as well as the customers to explore, understand and define the functional requirements of electrical solutions
 • Prepare technical and commercial tenders to meet customer requirements
 • Prepare dimensioning and calculation of grid connections, sub-stations and other electrical calculations and solutions
All NRG A/S
All NRG A/S
Beregner/tilbudsmedarbejder

All NRG A/S, Lystrup

ALL NRG byder på en lang række spændende projekter inden for blandt andet vind, sol og EL-infrastruktur og ønsker nu at styrke organisationen yderligere med endnu en dygtig Beregner/Tilbudsmedarbejder.

Vores organisation er kendetegnet ved team- og projektarbejde, og vi forventer, at du tager selvstændigt ansvar for din rolle i teamet og bidrager til et respektfuldt samarbejde med såvel interne som eksterne parter. Som tilbudsmedarbejder får du ansvaret for at drive tilbudsprocessen - det kan enten være et tilbud du løser selvstændigt, eller et større tilbud, hvor du indgår i et team.

Dine opgaver

 • Være tovholder og drivkraft på tilbudsprocessen
 • Kalkulation af EL- og projektarbejde
 • Gennemgå udbudsmateriale og indhente relevant dokumentation til udarbejdelse af tilbud
All NRG A/S
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Terma A/S
Accountant, Finance Bookkeeping, Lystrup

Terma A/S

Er du en yderst motiveret og resultatorienteret Accountant med et optimeringsmindset og en ambition om at blive en del af en højteknologisk og innovativ virksomhed? Motiveres du af at være en del af et team, der stræber efter at være de bedste når det gælder Finance Bookkeeping? Så er det måske dig vi leder efter.

TERMA er en virksomhed i betydelig vækst og udvikler sig hurtigt med hensyn til globalisering og dermed blive de bedste i klassen. Derfor leder Finance Bookkeeping efter en drevet og nysgerrig person, der kan hjælpe os med at opnå netop det.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at varetage en del af de operationelle og administrative opgaver så som:

 • Identificere og drive procesforbedringer gennem vores ugentlige Visual Management Board Meetings
 • Oprette, overvåge og rapportere relevante KPI’er i henhold til mål
 • Moms- og skatteoplysninger herunder afstemning og erklæringer
Terma A/S
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
PlantoramaNYOPRETTET STILLING: E-commerce Manager

Plantorama, Lystrup

Har du lyst til at være en del af omnichannel-rejsen i en vækstvirksomhed? Har du et solidt kommercielt mindset, og lever for det digitale købmandskab?

Som e-commerce manager forstår du detaljerne i den digitale kunderejse, og mestrer at udnytte de områder og cases, der gør en forskel for kundens købsoplevelse.

Du har fuldt fokus på onsite-konvertering gennem forbedret CR, Basket Value/Qty, Gensalgsrate, Gns. sessionstid, payment options m.v. Dit ansvar vil blandt andet indebære:

 • Digital merchandising af vores produktlister og søgeresultater, herunder produktrangering baseret på aktualitet, bruttoavance, salg i fysisk center, salg på sitet, personalisering m.m.
 • Site Search-optimering, herunder søgeordsperformance, 0-resultat-performance, søgematch-logikker, m.m.
 • Onsite-produktrekommandering, herunder rekommanderingsperformance, placering af rekommanderingsbånd, justering af logik, m.v.
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Terma A/S
Intern, Supply Chain & Quality Management

Terma A/S, Lystrup

Do you want to work in an international high-tech company, operating within highly specialized areas like aerospace, defense industry, security and space?

As an intern at Terma you will be part of a company with a lot of engaged, knowledgeable and international employees, where Continuous Improvement and Performance Management is a driving factor for the culture in the department and the daily work.

You will be working closely together with SCQM colleagues in developing, implementing and follow up on processes and activities. You will become an active partner working with our SCQM strategy and improving our processes with responsibility for own tasks. Supply Chain & Quality Management consist of multiple different departments striving towards the same overall end goal. To support the growth of Terma.

Terma A/S
Indrykket: 
SuperBrugsenSlagtermestersvend, SuperBrugsen, Lystrup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 100 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Du får medansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, som udover dig består af 7 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening
 • Medansvar for at der leves op til de stillede hygiejnekrav
 • Sikre god trivsel og atmosfære i afdelingen
Indrykket: 
Elopak Denmark A/SExtrusion Coating Technology & Process Engineer

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Are you a natural problem-solver with strong analytical skills? Can you challenge status-quo on the hunt for optimization? Then maybe you are our new Extrusion Coating Technology & Process Engineer.

You must ensure that the Elopak group keeps state of the art equipment and processes in the Extrusion Coating Plants of Elopak and Elopak can operate their coating lines with the highest quality and lowest operational cost.

Key responsibilities and accountabilities

 • Assess performance of coating production, based measurements and technical data
 • Analyze issues regarding the production facilities and identify improvement areas
 • Optimize operational processes
Elopak Denmark A/SIT Team Lead

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Er du klar til at tage ansvaret for Elopaks produktions-IT, og formår du samtidig at holde motivationen i teamet høj? Så kan du være den IT Team Lead, som vi søger.

Rollen indebærer et stort ansvar, og du får en meget afvekslende dagligdag i samarbejde med teamets fem medarbejdere. Derudover vil din kontaktflade være bred, og du skal således løbende kommunikere og samarbejde med Corporate IT, Elopak sites i andre lande samt forskellige leverandører og eksterne samarbejdspartnere.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Overordnet ansvar for drift og udvikling af Local Production IT på Elopaks danske fabrik i Lystrup
 • Ledelse af et team på fem medarbejdere
 • Ansvar for vores lokale IT-infrastruktur og systemer samt udvikling af samme