81 job matcher din søgning 81 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LOXAM A/S
Selvstændig klargøringsmekaniker søges

LOXAM A/S, Lystrup

Loxam ønsker at være branchens mest attraktive arbejdsplads indenfor materieludlejning, og søger nu en klargøringsmekaniker til teamet. Du bliver en del at en stærk og meget erfaren gruppe, som vægter humor og holdånd. I klargøringen bliver du en del af et team på tre personer, som har fælles ansvar for klargøring af maskiner til udlejning.

Er du detaljeorienteret, har sans for orden og sætter en ære i at levere god kundeservice – så er du måske den klargøringsmekaniker vi søger?

Arbejdsopgaver:

 • Klargøring af maskiner, hvilket omfatter en proces, hvor du modtager materiellet, gennemgår for fejl og mangler, vasker og klargør til næste udlejning.
 • Kundeekspedition, hvor du modtager kunder, der besøger afdelingen og hjælper dem til at komme bedst muligt videre.
 • Ordreregistrering, ad-hoc opgaver og ansvar for oprydning på plads og værksted, så den altid fremstår trimmet.

LOXAM A/S
Firtal Web A/S
Genial PHP-udvikler

Firtal Web A/S, Lystrup

Geni driver i dag infrastrukturen bag 8+ webshops bygget i Magento. Disse webshops skal genopstå som en håndfuld nye shops i Shopware 6.

Vi har brug for flere hænder og hjerner til at løfte opgaven. Din opgave bliver — i samarbejde med andre kollegaer og product manager — bl.a. at bygge alle dynamiske sider/elementer, lave DevOps på alle nye sites, samarbejde med underleverandører samt backoffice-brugere af de nye sites.

Vi forestiller os, at du har erfaring med eller kendskab til bl.a.:

 • Udvikling i Shopware 6
 • Frameworks som Symfony eller Laravel
 • Udstille og konsumere API'er
Firtal Web A/S
Terma A/S
Project Manager in Continuous Process Improvement, Supply Chain & Quality Management

Terma A/S, Lystrup

Are you a highly motivated and result oriented Project Manager with a Continuous Improvement mindset and the ambition of working in a high-tech and innovative company?

As Project Manager in SCQM you will take active part in and drive scope and requirement definition of cross functional business and process improvement projects in close corporation with Senior Director, Quality Assurance. Furthermore, you will lead maintenance, improvement, and implementation of Terma’s global quality processes.

By being visible and following up on performance, you create understanding and commitment to Terma’s quality processes. This is further supported by your ability to foresee risks and address uncertainties, and by handling the associated mitigating and corrective actions in time.

Terma A/S
Arkil A/S
Maskinfører søges til Arkil i Århus

Arkil A/S

Vi søger en maskinfører til 15 tons hjulgraver med GPS/3D. Har du lyst til at være en del af Arkil, er det måske dig, vi leder efter? Kender du en håndmand, er han selvfølgelig også velkommen.

Du får et fast og stabilt arbejde i et solidt firma, hvor et sikkert arbejdsmiljø, godt samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt i det daglige. Du får et alsidigt og spændende job, hvor dit arbejde gør en synlig forskel – eksempelvis når du/I anlægger gode veje, så borgerne kan komme fra A til B og hjælper med at ruste Danmark til klimaforandringer m.v.

Du får god oplæring samt gode muligheder for videreudvikling og efteruddannelse.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
All NRG A/S
Accountant til vindindustrien

All NRG A/S, Lystrup, Aarhus

Kunne du tænke dig en spændende karriere i vindindustrien?

ALL NRG søger en struktureret og engageret Accountant til vores hovedkontor i Lystrup. Vi tilbyder en udfordrende stilling i en voksende og dynamisk virksomhed med mulighed for at arbejde med mangeartede opgaver inden for økonomi. Der vil være god mulighed for både personlig og professionel udvikling, og du vil være med til at præge din egen stilling.

Som vores nye Accountant vil du indgå i et mindre team og varetage mange forskellige opgaver inden for økonomi. Du vil både få ansvaret for dine egne opgaver samt arbejde tæt sammen med dit team. Det indebærer blandt andet løn, finans, debitor samt kreditor.

All NRG A/S
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Sørensen Læder A/SSalgskoordinator - barselsvikariat

Sørensen Læder A/S, Lystrup

Vi søger en barselsvikar - en energisk og smilende person, der brænder for et job med professionel kundeservice, koordinering og struktureret håndtering af ordreprocessen.

I jobbet får du mange snitflader, og du vil indgå i en intern salgsafdeling med fokus på kundeservice og effektiv håndtering af processen omkring ordre og leverance.

Opgaver, du blandt andet skal varetage:

 • Kundeservice – give kunderne en god oplevelse af at handle med Sørensen Læder
 • Professionelt råd og vejledning omkring brug og anvendelse af læder
 • Ordreekspedition pr. telefon og e-mail - nationale og internationale kunder.
Mercuri Urval
Nordic Chief Accountant

Mercuri Urval recruiting on behalf of Geberit A/S in Lystrup

Geberit is currently seeking a Nordic Chief Accountant to secure the very high standards for reporting and the constant improvement of Geberit Nordic’s reporting.

Geberit is an international industrial company "with heart and soul". A basic prerequisite for top-class technology and design is top-class know-how. Our specialists work every day to expand our product range and to adapt it to the changing needs of our customers. Our employees appreciate the collegiality and cooperation in the teams.

Your tasks will therefore include:

 • Review and analysis of monthly, quarterly and annual accounts for the Nordic countries (incl. Baltics)
 • Preparation of forecasts and budgets
 • Financial controlling and reporting to the Group for the Nordic countries as well as various ad-hoc tasks in the finance departments and the Nordic organisation
Mercuri Urval
Boligforeningen Århus OmegnBOLIGSOCIAL medarbejder

Boligforeningen Århus Omegn, Lystrup

Har du kompetencer, som kan sættes i spil i forhold til at arbejde med trivsel og en bred beskæftigelsesindsats? Kunne du tænke dig at sætte dem i spil udenfor en forvaltningsmæssig ramme på beboerens egen hjemmebane? Har du et stort drive og mange idéer til, hvordan den boligsociale indsats i Elstedhøj kan videreudvikles? Så kan det være, at du er vores nye medarbejder.

Som boligsocial medarbejder i Elstedhøj skal du arbejde helhedsorienteret med selvstændige arbejdsopgaver i bredt samarbejde med beboere, foreninger, kommunale og eksterne aktører.

Du vil indgå i et boligsocialt team med områdets anden boligsociale medarbejder, der bl.a. har ansvaret for den boligsociale familieindsats. I har begge fast base i ’NØGLEN’, som er den fysiske ramme for de boligsociale aktiviteter.

JD – Ingildsen Elevator A/S
Projektleder

JD – Ingildsen Elevator A/S, Lystrup

Vi søger projektleder til nymontageafdelingen, der skal stå for processen fra projekteringen med kunden, til elevatorerne er i drift.

Vi tilbyder en spændende karrierevej som projektleder, hvor du i starten vil fungere som projektassistent og hurtigt få mere ansvar.

Jobbet:

 • Projektering og kommunikation med kunder
 • Tilbudsgivning og salg
 • Indkøb og kommunikation med såvel danske som udenlandske leverandører
 • Procesoptimering
 • Gennemgang af sikkerhedsprocedurer
 • Evt. montage af elevator i kort periode, for at opnå større produktkendskab
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Arkil A/S
Arkil søger maskinfører til ny 15 tons Volvo gravemaskine med rotortilt og GPS

Arkil A/S

Vi søger en maskinfører til en ny 15 tons Volvo gravemaskine med rotortilt og GPS. Har du erfaring som maskinfører, er det dig, vi står og mangler.

Du bliver en del af vores anlægsafdeling i Århus, som udfører projekter inden for byggemodning, kloakerings- og forsyningsledninger samt vejanlæg og udgravning til regnvandsbassiner.

Det første projekt du bliver tilknyttet, er et vejprojekt i Lisbjerg, hvor vi er i gang med at udføre en 1 km ny vej. Arbejdet består i udgravning til vej, cykelsti m.m. samt afvanding, indbygning af jord, sand og stabilgrus til en ny vejopbygning.

Arkil A/S
Arkil søger maskinfører til 36 tons gravemaskine med GPS/3D

Arkil A/S, Lystrup

Du bliver en del af Arkils anlægsafdeling i Århus, som bl.a. udfører projekter indenfor byggemodning, kloakerings- og forsyningsledninger, vejanlæg og udgravning til f.eks. regnvandsbassiner.

Vi har en bred vifte af projekter, som strækker sig over renoveringsopgaver, større og mindre belægningsopgaver, byggemodninger og havnearbejde.

Din adgangsbillet til jobbet

 • Du har erfaring med større gravemaskiner.
 • Det er en fordel, hvis du har indgående kendskab til brug af GPS/3D.
 • Du tager ejerskab for dine opgaver.
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.