18 jobannoncer matcher din søgning 18 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Velas

Økonomiassistent til regnskaber for kirker og menighedsråd

Søften/Viborg

Er du nyuddannet eller har du erfaring med bogføring, regnskab, budget og lønadministration? Eller måske erfaring fra en stilling som kordegn eller regnskabsfører i Den Danske Folkekirke? Så læs endelig videre…

Vores opgaver omfatter bl.a. bogføring, betalinger, afstemninger, momsindberetning, budgettering, hjælp til likviditetsstyring, lønadministration, kvartalsrapporter, årsregnskaber, deltagelse på menighedsrådsmøder – og en række andre opgaver.

Velas
Gem
Favrskov Kommune

AC-konsulent til sekretariat på arbejdsmarkedsområdet, barselsvikariat

Hinnerup

Kan du lide at udarbejde analyser og ledelsesinformation på arbejdsmarkedsområdet? Motiveres du af at arbejde i en politisk styret organisation?

Så kunne du være vores nye barselsvikar, der har lyst til at komme med på holdet og arbejde strategisk og datadrevet med drift og udvikling af arbejdsmarkedsområdet.

Vi tilbyder et job med

  • en bred kontaktflade i hele organisationen, men især på arbejdsmarkedsområdet
  • et selvstændigt arbejdsområde med mange relationer
  • stor mulighed for selv at planlægge din arbejdstid
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Globe Systems A/S

Engageret og udadvendt supporter til vores kontor i Hinnerup

Du kommer til at indgå i en dynamisk organisation, hvor kommunikationen er uformel og beslutningsprocesserne korte. Vi tilbyder et afvekslende job, hvor vi støtter op om dit arbejde, så du får masser af udfordringer, sparring og support fra et team af kompetente kolleger. Vi forventer til gengæld, at du altid yder den bedst tænkelige service overfor vores kunder.

Dine primære opgaver vil være telefonisk support, ordrebehandling og generel servicering af kunder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Velas

Revisorassistent

Har du erfaring med bogføring og regnskabsopstilling for personligt drevne virksomheder? Eller er du nyuddannet med kendskab til landbrugssektoren og til branches regnskabssystem Ø90? Så læs endelig videre…

I Økonomi & Regnskab løser vi en lang række opgaver for vores landbrugskunder. Primært omkring udarbejdelse af momsopgørelser, skatteregnskaber og årsrapporter men også på en række andre områder.

Velas
Gem
Junget A/S

Teamkoordinator til lager- og logistik søges

Hinnerup

Er du en serviceorienteret og struktureret person med flair for planlægning? Så har vi et spændende job til dig! Vi søger en dygtig teamkoordinator til vores logistikafdeling, hvor du vil få en central rolle i samspillet mellem salg og levering.

Som teamkoordinator vil du være procesansvarlig og gå forrest, når det gælder struktur, orden og overblik. Din dagligdag vil være præget af varemodtagelse, forsendelse af værktøjer, optimering af arbejdsgange samt administrative ad hoc-opgaver.

Hos Junget sætter vi en ære i, at tingene bliver løst korrekt og til tiden. Det er vores håb, at du trives i en flad og uformel organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til igangsætning.

Gem
Djurslands Bank

Ansvarlig for 235 boligfans i Djurslands Bank

Vil du gå forrest i den videre udvikling af Djurslands Bank som østjydernes foretrukne boligbank?

Dine opgaver består bl.a. i at spotte nye tendenser på boligområdet og udarbejde oplæg til, hvordan vi omsætter det til værdi for kunderne og forretninger i banken.

Vi tilbyder mulighed for hjemmearbejde samt arbejde fra andre af bankens afdelinger fx i Aarhus-området eller Randers.

Djurslands Bank
Gem
Frode Laursen A/S

Teamleder til skadeafdelingen

Hinnerup

Har du erfaring indenfor skadebehandling, og trives du med at lede et mindre team?

Du vil blive ansvarlig for et team på to kolleger, der håndterer såvel mindre indkomne autoskader som større godsskader. Det er din opgave at lede og drive teamet, så vi finder frem til den bedste løsning - også når du oplever, at følelserne kommer i spil, og der er modvind undervejs.

Vi vægter værdier som samarbejde, ansvar og en god omgangstone højt. Du bliver omfattet af vores sundhedsordning og ulykkesforsikring.

Gem
Duka A/S

Kunderådgiver til landets bedste Kundecenter

Hinnerup

Din vigtigste opgave bliver telefonisk kundebetjening med salg, service- og supporthenvendelser. Du vil opleve en meget stor variation i opgaverne, da vi hjælper vores kunder med stort set alt indenfor hverdagens IT.

Vi tilbyder mere end en fast løn og personalegoder, men også en lækker frokostordning, provisionsordning, bonusaftale, og et socialt arbejdsmiljø med fredagsbar, sommerfester og interne konkurrencer. Og selvfølgelig masser af mulighed for personlig og faglig udvikling.

Gem
Velas

Løn- og HR-rådgiver

Hinnerup

Har du styr på regler omkring løn og ansættelse? Brænder du for lønadministration, arbejdsgiverrådgivning om løn og personalejuridiske forhold, og søger du et job med masser af kundekontakt?

Du får din egen kundeportefølje, hvor du hver måned sørger for, at kundens ansatte får udbetalt den rigtige løn til tiden. Herudover hjælper du kunderne med bl.a. administration af feriepenge, refusionsansøgninger, skatteforhold for udenlandske medarbejdere, orlovsydelser, overenskomster, anmeldelse af arbejdsskader og rådgivning om overenskomstmæssige og ansættelsesretlige forhold.

Velas
Gem
Sander Design A/S

Sander Gruppen søger økonomiassistent

Hinnerup

Vi søger en økonomiassistent, som har lyst til – og erfaring med – hele paletten af regnskab og bogholderi samt diverse administrative opgaver.

Vi tilbyder:

  • Et særdeles spændende job med afvekslende opgaver indenfor regnskab og administration.
  • Sparring med kollegaer i eget team og på tværs i afdelinger.
  • Et uformelt arbejdsmiljø.
Searcher søger for Frode Laursen A/S
Gem
Searcher

Lønspecialist

Hinnerup

Er du lønspecialist eller godt på vej til at blive det? Sammen med søde og dygtige kollegaer i et mindre team, sikrer du lønkørslen til ca. 2.200 medarbejdere i en stor international logistikvirksomhed.

Du bliver en del af økonomiafdelingen på i alt 25 kolleger og indgår i et lønteam med tre andre erfarne kollegaer, der sammen med dig sikrer den samlede lønkørsel i flere lande og selskaber.

Du får derfor en alsidig og vigtig rolle i et godt team, hvor man hjælper og støtter hinanden. Du bliver hurtigt go-to person i virksomheden omkring problemstillinger inden for løn og ansættelsesforhold, hvor du også helt naturligt arbejder tæt sammen med HR.

Gem
LandboGruppen A/S

Sagskoordinator til Landbogruppen

Hinnerup og Viborg

LandboGruppen MIDTØST & FYN søger en dygtig og erfaren medarbejder til en nyoprettet stilling i Viborg og Søften. Vi er ved at opbygge et sagsbehandlingscenter med 3-4 sagskoordinatorer.

Din primære opgave vil være back office funktion for ejendomsmæglerne, så salget foregår så optimalt og nemt som muligt for både sælger og mægler. Du skal bl.a. hjælpe mæglerne med udarbejdelse af salgsoplæg, formidlingsaftale, salgsbudget og købsaftaler i sagsbehandlingssystemet Mindworking.

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of R&D Test Systems
Gem
Hansen Toft A/S

Finance Director

Hinnerup

The role of the Finance Director will be to lead and develop the finance function with currently seven skilled employees, and your responsibility will be finance, auditing, treasury, tax, and salaries and you will be responsible for the reporting towards their US stock exchange listed owners (ITW).

Furthermore, as a part of the management, you are co-responsible for developing strategies, with your responsibility specifically focused on the data foundation.

Hansen Toft A/S
Mercuri Urval søger for Favrskov Kommune
Gem
Mercuri Urval

Direktør for Børn og Kultur

Børn og Kultur er en velfungerende forvaltning, hvor der er godt styr på økonomien, samtidig med at de faglige ambitioner er høje. Hverdagen er præget af lysten til at levere den bedst mulige service til borgere og brugere for de resurser, vi har til rådighed.

Du bliver ansvarlig for et samlet budget på godt 1 mia. kr. og ca.1.880 medarbejdere fordelt på følgende fem chefområder: fælles sekretariat, børn og familie, dagtilbud, skole samt kultur- og fritid.

Mercuri Urval
Gem

Teknisk supporter

Hinnerup

Søger du et arbejde, hvor du hjælper vores kunder og vores team med dine tekniske kompetencer og din servicemindede personlighed?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Økonomikonsulent til Budget og Analyse

Hinnerup

Brænder du for økonomistyring og ledelsesinformation, og har du lyst til at arbejde i en kommune med styr på økonomien?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV