87 job matcher din søgning 87 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HumanTrust A/S
Servicechef

HumanTrust A/S søger for Junget A/S i Hinnerup

Har du, hvad der skal til for at stå i spidsen for en travl serviceafdeling med 17 ansatte og sikre, at det høje serviceniveau opretholdes og udvikles på løbende? Så er du måske den nye servicechef for Junget i Hinnerup.

Som leder formår du at motivere teamet til gang på gang at skabe den absolut bedste kundeoplevelse gennem din efterstræbelsesværdige tilgang til service, købmandskab og kommunikation.

Derudover kan du se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Fordeling af serviceopgaver hos kunder, såvel akutte som planlagte
 • Planlægning af nye installationer i tæt samarbejde med projektlederen
 • Modtage henvendelser fra kunder telefonisk og pr. mail
HumanTrust A/S
Favrskov KommuneBorgerservicespecialist med erfaring fra folkeregisterområdet

Favrskov Kommune, Hinnerup

Borgerservice i Favrskov Kommune søger pr. 1. september en borgerservicespecialist på 37 timer med indgående kendskab til lovgivning vedr. Folkeregister, og som evner at balancere myndighed og service, i både skrift og tale, til vores borgere.

Du har stor erfaring fra lignende job og kan tage ansvar for opgaveløsningerne. Du kender fagsystemerne, har flair for digitale offentlige løsninger og kan videreformidle. Du kan bidrage til det gode samarbejde med kollegaer, eksterne samarbejdspartnere og borgere, fordi du har faglig pondus og en positiv tilgang til omgivelserne.

Dine opgaver

 • i samarbejde med kollega: varetage sagsbehandling vedr. flytning, indrejser/udrejser, valg, lægeskift/sundhedskort, deltage i Den Digitale Hotline
 • ekspedition af borgere: pas, kørekort, NemID/MitID, digital medbetjening o.a.
Favrskov KommuneBarselsvikariat til vuggestuen i Mælkevejen

Favrskov Kommune, Hinnerup

Vuggestuepædagog eller pædagogisk assistent til vuggestuen i Mælkevejen

Brænder du for vuggestuepædagogik og for at gøre en forskel i de mindste børns hverdagsliv? Så er det dig, vi søger.

Børnehuset Mælkevejen er en aldersintegreret institution, som for nuværende rummer 124 skønne børn, heraf p.t. 44 vuggestuebørn fordelt på 3 stuer. Vuggestuen har et tæt samarbejde med børnehaven som en vigtig del af overgangen fra vuggestue til børnehave, heriblandt ”Krudtugleklub” om fredagen.

Vi kan tilbyde

 • at du bliver en del af en spændende proces med at opbygge en stærk evalueringskultur
 • at du kan komme ind og sætte præg på vuggestuens udvikling
 • et højt fagligt niveau i hele huset
Favrskov KommunePædagogmedhjælper til vikariat i Bymarkens vuggestue

Favrskov Kommune, Hinnerup

Drømmer du om at gøre en forskel i de 0-3-åriges hverdagsliv? Er du omsorgsfuld og kærlig, har overblik og flair for struktur, så er det dig, vi søger til vuggestuen i Børnehuset Bymarken i Hinnerup.

Vi søger en dygtig og engageret pædagogmedhjælper til vuggestuen i Børnehuset Bymarken i Hinnerup. Stillingen er på 37 timer og tidsbegrænset i perioden 1. august 2021 til 1. marts 2022.

Så er du glad for mindre børn, og kan du samarbejde og strukturere, samtidig med at du har hjertevarme og skaber ro og tryghed for de små vuggestuebørn, er du den, vi søger.

Du skal have flair for at give omsorg, trøste og hjælpe, men også have lyst til at igangsætte aktiviteter.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og finde hurtige løsninger i hektiske stunder. Du skal ikke være bange for at håndtere børns konflikter, og har du let til smil og grin, så beriger det huset.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
velas
Økonomikonsulent Søften

velas, Hinnerup

Drives du af at skabe værdi for dine kunder og dig selv? Motiveres du af at levere økonomisk rådgivning og yde høj kundeservice i en virksomhed, hvor fagligheden er i højsædet? Og vægter du det, at være en del af et stærkt fagligt team højt? Så læs videre her.

Afdelingen består af ca. 190 medarbejdere fordelt på flere huse. Du vil få din egen kundeportefølje af primært mindre virksomheder som du skal servicere og rådgive inden for skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold, optimering af indtjening og forretningsudvikling.

Hos os får du en udfordrende og interessant stilling i en velfungerende og dynamisk virksomhed. Vi prioriterer din udvikling, og du får opgaver, der matcher din interesse og giver dig faglige udfordringer.

velas
Frode Laursen A/S
Administrationselev

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Klar på at investere i din fremtid? Så tag vores talentuddannelse indenfor administration!

Du vil som administrationselev få dine egne ansvarsområder fra dag 1, og dine opgaver bliver mere og mere komplekse i takt med din udvikling. Dine opgaver vil kræve dit fulde fokus og fordybelse, og vi tager dig og din elevuddannelse seriøst. Hos os gør du en forskel!

Frode Laursen

Vi har 2 ledige stillinger, med opstart i juli/august. Den ene stilling er i vores Fleet Team, der håndterer vores hele Frode Laursens flåde, der består af alt fra lastbiler, trucks, trailere og alt andet kørende materiel. Den anden stilling er i vores Nordic Service, der er speditørernes forlængede arm, og håndterer reklamationer, opfølgning og sagsbehandling på vores nordiske transporter.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Favrskov KommunePædagogisk assistent/pædagogmedhjælper til Korsholm Børneunivers

Favrskov Kommune, Hinnerup

Er du vild med udeliv, bål, biller og børn? Så er du måske en af de pædagogiske assistenter/ pædagogmedhjælpere, vi søger til Korsholm Børneunivers

Vores institution vokser hastigt, og nogle af vores dygtige medhjælpere skal på uddannelse, derfor søger vi en håndfuld pædagogiske assistenter/pædagogmedhjælpere til børnehaven.

Vi er medlem af Friluftsrådets Grønne Spirer-ordning, vægter udeliv og natur meget højt og er derfor meget ude på vores fantastiske legeplads, ligesom vi benytter naturen i nærområdet rigtig meget.

Vi tager pædagogisk afsæt i den styrkede pædagogiske læreplan med nedenstående fokus:

 • den voksne som medleger og legeinspirator
 • vi er optagede af børneperspektiver og understøtter børns initiativer
 • at skabe udviklende læringsmiljøer.
Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

MC emballage a/s
Product Manager til international handelsvirksomhed

MC emballage a/s, Hinnerup

Har du et stærkt handelsgen og godt kundetække? Og er du klar til nye udfordringer i en virksomhed, hvor du er med til at præge hele værdikæden?

MC emballage a/s

”Vi er dedikerede til kundernes behov, er fælles om at løse opgaverne og lader hverken kunder eller hinanden i stikken,” fortæller Teamleder Mie Madsen.

Hos MC Emballage A/S udvikler vi emballageløsninger ud fra vores kunders behov. Vores fokus er industri- og transportemballage og som totalleverandør er vi markedsledende indenfor området. En af vores absolutte styrker er, at vi er en medarbejderejet virksomhed, hvilket er med til at styrke vores stærke holdånd og kultur.

MC emballage a/s
Favrskov KommuneTandplejer søges til Favrskov kommunale Tandpleje - vikariat

Favrskov Kommune, Hadsten og Hinnerup

Favrskov kommunale Tandpleje søger en uddannet tandplejer i et udvidet barselsvikariat fra 15. august eller snarest derefter og frem til udgangen af 2022.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling og vil som udgangspunkt være på klinikker i Hadsten og Hinnerup.

Vi arbejder med forebyggelse i højsædet og tilstræber et højt fagligt niveau og har gode muligheder for faglig udvikling og efteruddannelse.

Vi vægter uddelegering af arbejdsopgaver og ansvar højt og søger derfor en kompetent medarbejder, der hovedsagelig vil komme til at arbejde med børn, men også med voksne i omsorgs- og specialtandplejen.

EC Power A/SInterne/r Vertriebsmitarbeiter/in (w/m/d)

EC Power A/S, Hinnerup

Für unsere Vertriebabteilung suchen wir zum nächstmöglichen Zeitpunkt eine/n deutschsprachige/n und kundenorientierte/n Mitarbeiter/in.

Spornen Sie kurze Deadlines und eine vom Kunden vorgegebene Tagesordnung an? Dann sind Sie vielleicht unser/e neue/r Vertriebsmitarbeiter/in. Bei uns wird Kundenservice großgeschrieben, und wir bedienen unsere Partnerfirmen und Kunden mit Professionalität, Enthusiasmus und einem Lächeln.

Als Mitarbeiter/in in der Abteilung Vertrieb/Rezeption haben Sie eine breite Kontaktfläche zu unseren Kunden, und da sich diese überwiegend im deutschen Markt befinden, ist die deutsche Sprache ein natürlicher Teil Ihres Arbeitsalltags.

Klik her for den danske version af annoncen.

Furnipart A/S
Grafisk Designer/AD’er (barselsvikariat)

Furnipart A/S, Hinnerup

Da vores dygtige art director går på barsel, har vi brug for en vikar, der med sin sans for detaljen har lyst til at sikre vores grafiske udtryk i de næste 10 måneder.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

 • Lave vores grafiske materiale og kampagner til alle platforme iht. vores visuelle koncepter
 • Medvirke i udviklingen af produkt-marketingog brandkampagner
 • Udarbejde produktkataloger, brochurer og POS materiale
 • Drive og eksekvere grafiske projekter online som offline

Du løser større projekter og bidrager meget konkret til at skabe succesfulde samarbejder med vigtige internationale kunder.

R&D Engineering A/SProjektdirektør med projektledelseserfaring fra turnkey-leverancer

R&D Engineering A/S, Hinnerup

Kan du eksekvere, levere og samtidigt sætte det rette hold på store komplekse turn-key leverancer?

Som projektdirektør er det dit overordnede ansvar:

 • At sparre med projektlederne og projektkerneaktører ift. at sikre det bedst mulige projektperformance – herunder udfordre de projektmæssige dispositioner
 • At skabe overblik over projekter, både i forhold til fremdrift, økonomi, ressourceforbrug og styring, så projektet følger planen i forhold til tid, kvalitet og økonomi.
 • At etablere og videreudvikle projektorganisationen, så du får de rette kompetencer fra alle relevante fagområder til at løse opgaverne. Organisationen vil bestå både af interne og eksterne ressourcer, som du leder, fastholder og udvikler.
Spa Kompagniet ApSLogistikkoordinator

Spa Kompagniet ApS, Hinnerup

Vi søger en logistikkoordinator med opstart hurtigst muligt til hovedkontoret i Søften.

Du skal sammen med dine kolleger i afdelingen sikre at vores kunder får varerne leveret til tiden og varetage den interne koordinering og opfølgning på ordrerne. Du bliver et vigtigt knudepunkt i organisationen og kommer til at varetage en række væsentlige opgaver, herunder:

 • Behandling af salgsordrer, - du overtager kundeansvaret når ordren er bekræftet, koordinerer levering og installation med kunden og håndterer faktureringen
 • Opfølgning på indkøbsordrer, herunder registrering af indkommende containere med varer
 • Koordinering og planlægning af tilpasninger og leveringer med lageret
 • Salg af diverse tilbehør
 • Booking af lastbiler, kraner med mere til fragt
Favrskov KommuneServicetekniker, rengøring og ejendomsservice

Favrskov Kommune, Hinnerup

Ejendomscentret søger en kompetent ejendomsservicetekniker eller en person med en tilsvarende håndværksmæssig uddannelse til ansættelse den 1. september 2021 (eller efter nærmere aftale) i Ejendomscentrets Team Sydøst og med udgangspunkt fra Rønbækskolen i Hinnerup.

Ejendomscentret består af 56 medarbejdere, fordelt med 13 medarbejdere i Bygningsenheden, en drifts- og serviceleder samt fire driftsteams med hver deres teamkoordinator. Der er 43 servicemedarbejdere ansat i Ejendomscentrets driftsteams.

Ejendomsservice varetager de daglige mindre vedligeholdelsesopgaver inden for Ejendomscentrets kerneopgaver, som er:

 • udvendig og indvendig drift af Ejendomscentrets bygninger
 • drift og servicering af bygningernes tekniske anlæg, så som varme, ventilation og andre tekniske installationer, samt styring af disse i CTS-systemet
 • kontakt til og samarbejde med Ejendomscentrets kunder samt eksterne håndværkere