77 job matcher din søgning 77 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Favrskov Kommune Leder til Plejecenter Hinneruplund i Hinnerup

Favrskov Kommune

Er du vores nye leder? Brænder du for at være med til at skabe gode rammer for ældre borgere, og drømmer du om, at det skal være i et lederjob? Vil du være med til at udvikle kulturen på Hinneruplund og understøtte den gode udvikling, der allerede er? Er du handlekraftig, og har du mod på en omskiftelig hverdag? Lytter du, og kan du sætte dig ind i andre menneskers følelser og adfærd?

Så har vi en attraktiv lederstilling – med start fra 1. august 2022.

Vi søger en leder, som brænder for at gøre en forskel for ældre borgere med helbredsmæssige udfordringer og deres familier. En leder, der kan se på tværs af fagområder, og som altid prioriterer en helhedsorienteret indsats i samarbejde med beboerne og de pårørende.

Favrskov Kommune Medarbejder til specialklasse i udskolingen på Præstemarkskolen

Favrskov Kommune, Hinnerup

Præstemarkskolen søger pr 1. august 2022 en medarbejder til vores specialklasser i udskolingen (7.-10. klasse). Stillingen er tidsbegrænset til 30. juni 2023, med forventet mulighed for forlængelse.

Skolens specialklasser er en del af Favrskov Kommunes tilbud og rummer elever med udviklingsforstyrrelser og specifikke indlæringsvanskeligheder.

Vi er en skole, der arbejder på at tage udfordringer op, så det skaber sammenhæng og mening i elevernes varierede skoledag. Præstemarkskolen har længe med succes arbejdet på at skabe en rummelig skole, hvilket har sikret et læringsmiljø til gavn for alle børn i skoledistriktet.

Favrskov Kommune Lærer til specialklasse i indskolingen på Præstemarkskolen

Favrskov Kommune, Hinnerup

Præstemarkskolen søger pr. 1. august 2022 en lærer til vores autismespecifikke specialklasse i indskolingen (0.-2. klasse). Stillingen er tidsbegrænset til 30. juni 2023, med forventet mulighed for forlængelse.

Skolens specialklasser er en del af Favrskov Kommunes tilbud og rummer elever med udviklingsforstyrrelser og specifikke indlæringsvanskeligheder.

Vi er en skole, der arbejder på at tage udfordringer op, så det skaber sammenhæng og mening i elevernes varierede skoledag. Præstemarkskolen har længe med succes arbejdet på at skabe en rummelig skole, hvilket har sikret et læringsmiljø til gavn for alle børn i skoledistriktet.

Vi søger en lærer, der

 • har erfaring inden for undervisning af elever med særlige behov – meget gerne erfaring med autisme
 • er nysgerrig, omstillingsparat og altid klar med plan B og C
 • kan kommunikere tydeligt både skriftligt og mundtligt
jem & fix A/S Butiksassistent (deltid) - Hinnerup

jem & fix A/S

jem & fix er Danmarks lavpris byggemarked og en del af Harald Nyborg koncernen. Vi har succes, er i solid vækst og arbejder blandt andet på at åbne nye butikker til at supplere vores nuværende 124 af slagsen i Danmark, 8 butikker i Norge og 56 i Sverige.

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Velas
Vi søger en plantenørd til vores rådgiverteam. Vil du med på holdet?

Velas, Viborg, Horsens, Hinnerup eller Vissenbjerg

Vi er en flok dedikerede planteavlsrådgivere samlet i en stærk faglig afdeling, der hele tiden er i udvikling, og som lige nu er på jagt efter flere friske kollegaer til vores planteavlskontorer i et eller flere af vores huse. Drømmer du om en fremtidig karriere indenfor planteavlsrådgivningen, så kan vi derfor uanset din geografi tilbyde dig en relevant base.

Du får samtidig al den faglige viden, du kan ønske dig og dermed et stærkt grundlag for din faglige og personlige udvikling både i rådgivningsopgaven i marken, på kontoret og i kundekontakten.

Velas
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Frode Laursen A/S Graduate

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Strategisk salg i International logistikkoncern

Ved du, at din karriere skal være inden for strategisk salg og vil du have nogle af de største brands inden for FMCG som kunder? Så tilbyder Frode Laursen, der er en af Nordens største logistikvirksomheder, en Graduate stilling, hvor du bliver en del af et Internationalt Key Account Management team.

Graduate forløbet er på 18 måneder, hvor du bliver en del af det kommercielle team på otte medarbejdere, som har ansvaret for lagerhotelkunderne i Norden. Du får i løbet af ansættelsen en introduktion til både det strategiske og operationelle salg. Her vil du i første omgang blive taget med på kundemøder, men ambitionen er dog, at du i Graduate forløbet vil kunne varetage din egen kundeportefølje på 3-5 kunder.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Favrskov Kommune Pædagog til vuggestuen i Børnehuset Rønbækken i Hinnerup

Favrskov Kommune

Børnehuset Rønbækken i Hinnerup søger en pædagog i 34-37 timer pr. uge til en stilling i vores vuggestuegruppe ’Krabbestuen’ med tiltrædelse pr. 1. august 2022 eller snarest muligt derefter.

Vi er beliggende i det nordlige Hinnerup og er en del af Område Hinnerup Nord/øst, som i alt består af fem institutioner.

Vi er en integreret, stueopdelt institution. Vi er organiseret i en vuggestuegruppe og en børnehavegruppe. Stillingen er i vuggestuegruppen.

Vi vægter fagligheden højt, er åbne overfor nyt og udvikler os. Vi tror på, at alle gør det bedste med de ressourcer de har, og vi arbejder aktivt for at skabe et lege- og læringsmiljø, hvor fællesskabet er omdrejningspunkt.

Favrskov Kommune Pædagog til Børnehuset Nørreskoven i Hinnerup

Favrskov Kommune

Børnehuset Nørreskoven i Hinnerup søger en pædagog til børnehaven med tiltrædelse senest 1. august 2022. Stillingen er på mellem 30 og 37 timer pr. uge.

Vi er beliggende i Hinnerup og er en del af Området Hinnerup Nord/Øst, som i alt består af fem institutioner.

Nørreskoven er normeret til 62 børnehavebørn og 39 vuggestuebørn fordelt på to afdelinger, Skoven og Lunden.

Personalegruppen består af dygtige pædagoger og medhjælpere, der er tilknyttet en gruppe, men som arbejder tæt sammen på tværs.

Du:

 • har øje for det enkelte barn og har samtidig fokus på gruppen og på fællesskabet på tværs i huset
 • hviler i dig selv og i din pædagogiske profil. Du er ikke bleg for at gå forrest, og du tør sige din mening
 • er igangsætter, men forstår også at være nærværende og omsorgsfuld over for børnegruppen i en travl hverdag
Favrskov Kommune Lærer til indskolingen på Korsholm Skole

Favrskov Kommune, Hinnerup

Korsholm Skole søger en lærer på fuld tid og fastansættelse pr. 1. august 2022.

Lærerstillingen vil primært have timer i indskolingen og kan have timer på skolens mellemtrin.

Som lærer i indskolingen vil du i samarbejde med andre lærere og pædagoger skulle samarbejde om undervisningen i vores indskoling fra 0.-2. klasse. Vi kører en høj grad af samlæsning på tværs af alder for at støtte de sociale fællesskaber i vores ellers meget små klasser og for at understøtte en stærk undervisningsdifferentiering.

Du skal indgå i et team af voksne omkring vores indskoling, hvor du bidrager til pædagogiske drøftelser i et ligeværdigt kollegialt miljø.

Favrskov Kommune Børnehaveklasseleder til indskolingen på Korsholm Skole

Favrskov Kommune, Hinnerup

Korsholm Skole søger en børnehaveklasseleder på fuld tid og fastansættelse pr. 1. august 2022.

Børnehaveklasselederstillingen vil primært have timer i indskolingen og kan have timer i SFO.

Som børnehaveklasseleder vil du i samarbejde med andre lærere og pædagoger skulle samarbejde om undervisningen i vores indskoling fra 0.-2. klasse. Vi kører en høj grad af samlæsning på tværs af alder for at støtte de sociale fællesskaber i vores ellers meget små klasser og for at understøtte en stærk undervisningsdifferentiering.

Du skal indgå i et team af voksne omkring vores indskoling, hvor du bidrager til pædagogiske drøftelser i et ligeværdigt kollegialt miljø.

Favrskov Kommune Plejecenter Hinneruplund søger social- og sundhedshjælper

Favrskov Kommune

Hinneruplund er et plejecenter med 63 lejligheder og 7 korttidspladser. Her søger vi en social- og sundhedshjælper, som kan bidrage med personlige og faglige kompetencer på en fantastisk arbejdsplads.

Om stillingen

 • Du kan starte 1. juni eller snarest derefter.
 • Der afholdes løbende samtaler.
 • Den ledige stilling er en 30 timers kombinationsstilling aften og dag med hovedvægt af aftenvagter.

Hinneruplund kan tilbyde

 • dygtige og engagerede kollegaer, som med en anerkendende tilgang gør en positiv forskel på hinanden og beboerne
 • at du evt. kan blive praktikvejleder for assistenter og hjælpere
 • mulighed for faglig og personlig udvikling
Favrskov Kommune Plejecenter Hinneruplund søger ferieafløsere

Favrskov Kommune

Omsorgsmedhjælpere – faglærte, ufaglærte eller studerende til Plejecenter Hinneruplund

Ufaglærte eller studerende søges til plejecenter med et specialafsnit for personer med demens.

Plejecenter Hinneruplund er beliggende i Hinnerup og er Favrskov Kommunes største plejecenter. Der bor 63 beboere på plejecentret, og dertil kommer 7 korttidspladser.

Der arbejdes så vidt muligt ud fra en tankegang om leve-bo-miljø. Personalet og omgivelserne er med til at give de bedst mulige forudsætninger for, at vores beboere med ekstraordinære behov kan have et værdigt og trygt liv.

Vi kan tilbyde

 • grundig oplæring og undervisning i demenssygdomme
 • et godt arbejdsmiljø, hvor vi tager hånd om hinanden
 • medindflydelse på hverdagsaktiviteter sammen med beboerne.
Favrskov Kommune Plejecenter Hinneruplund søger assistenter

Favrskov Kommune

Hinneruplund er et plejecenter med 63 lejligheder og 7 korttidspladser. Her søger vi to social- og sundhedsassistenter, som kan bidrage med personlige og faglige kompetencer på en fantastisk arbejdsplads.

Den ene er en 30 timers kombinationsstilling aften og dag med hovedvægt af aftenvagter og arbejde hver 2. weekend.
Den anden stilling er en 32 timers stilling, overvejende dagvagter og hver 3. weekend.

Hinneruplund kan tilbyde

 • dygtige og engagerede kollegaer, som med en anerkendende tilgang gør en positiv forskel på hinanden og beboerne
 • et godt arbejdsmiljø, med åbenhed og tillid til hinanden
 • at du evt. kan blive praktikvejleder for assistenter og hjælpere
 • en arbejdsplads, hvor sikkerhed, arbejdsmiljø og medansvar har høj prioritet
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
PanzerGlass A/S
Customer Service Coordinator with excellent German skills for E-commerce customer service

PanzerGlass A/S, Hinnerup

Do you possess extraordinary customer service skills? And can you communicate fluently in writing in German?

PanzerGlass delivers world-class screen protectors to businesses and consumers on a global scale. Your responsibilities in the job will include:

 • Handle customer enquiries, claims and questions in German, English and Danish, primarily via email in a timely, professional, and friendly way
 • Deal with refunds, replacements and tracking of deliveries
 • Make sure our customers have a positive experience when you solve their issue or deal with their questione
PanzerGlass A/S