58 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

58 jobannoncer

Gem
Frode Laursen A/S

Kommunikationsmedarbejder, barselsvikariat

Hinnerup

Hvis du brænder for visuel og skriftlig kommunikation og alle aspekter af intern og ekstern virksomhedskommunikation, så søger vi lige nu en kommunikationsmedarbejder med grafisk flair til et 7 måneders barselsvikariat i Frode Laursens kommunikationsafdeling.

Du bliver en del af en virksomhed, der vægter fællesskabet højt, og hvor der derfor også er gode muligheder for sociale aktiviteter udenfor arbejdstiden.

Gem
Jydsk Tagteknik A/S

Tømrer

Hinnerup

Se video om Jydsk Tagteknik A/S som arbejdspladsVi har rigtig travlt…

Dygtigt håndværker-/makkerpar søges til Hinnerup-afdelingen med stor erfaring indenfor Beton – Tegl – Decra – Eternit Tage.

Erfaring indenfor ovenstående tage er nødvendigt, da det er selvstændigt arbejde.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, gode og dygtige kollegaer samt et firma i rivende udvikling.

Jydsk Tagteknik A/S
Gem
Jespers Torvekøkken ApS

Chauffør søges til Jespers Torvekøkken i Søften

Hinnerup

Vi søger en pakkeri- og kørselsmedarbejder med det store smil til vores team i Søften.

Dine arbejdsopgaver:

 • Du får del i ansvaret af pakning af færdigproducerede varer fra vores frokostproduktion
 • Du er ansvarlig for at levere frokosten til vores kunder

Vi tilbyder en energisk og spændende arbejdsplads, hvor der er højt til loftet samt muligheder for personlig og faglig udvikling.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
LABELCO A/S

Bliv en del af LABELCO A/S succes! Vi søger en intern salgsmedarbejder!

Hinnerup

Drømmer du om at tage din karriere til nye højder i en innovativ virksomhed inden for emballachebranchen?

Som intern salgsmedarbejder hos LABELCO vil du være en central del af vores salgsafdeling. Dine opgaver vil inkludere:

 • Kundesupport: Sikre høj kundetilfredshed gennem professionel rådgivning og support.
 • Ordrebehandling: Håndtering af ordrer fra modtagelse til levering, inkl. koordinering med produktionen.
Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Fonden Kanonen

Når pædagogik bliver til hverdagskunst – faglært pædagog søges til Fonden Kanonen

Hinnerup

Bliv en del af holdet på et af Danmarks måske bedste børne- og ungehjem, og bliv klædt fagligt på til arbejde med udsatte og sårbare børn og unge.

Se video om Fonden Kanonen som arbejdsplads

Fonden Kanonen søger en pædagog, som har et solidt og tålmodigt fundament, og som er parat til at drage omsorg og vejlede sårbare, traumatiserede unge.

Vores overordnede børnesyn er baseret på en høj grad af medinddragelse. På Kanonen tror vi på, at alle unge har ressourcer og potentiale for udvikling, og at det er vores fornemste opgave som voksne, at understøtte dette potentiale.

Gem
Sander Design A/S

Sander Gruppen søger økonomiassistent

Hinnerup

Vi søger en økonomiassistent, som har lyst til – og erfaring med – hele paletten af regnskab og bogholderi samt diverse administrative opgaver.

Vi tilbyder:

 • Et særdeles spændende job med afvekslende opgaver indenfor regnskab og administration.
 • Sparring med kollegaer i eget team og på tværs i afdelinger.
 • Et uformelt arbejdsmiljø.
Gem
HPH Totalbyg A/S

Vi søger en dygtig projektleder

Hinnerup

Er du klar til at tage ansvaret for totalentrepriser fra start til slut?

Du har ansvaret for projektets helhed og sikre, at det når i mål med høj kundetilfredshed. Projekterne varer typisk 8-12 måneder, og du overtager sagen, når den er solgt og projekteringen er igangsat. Afhængig af kompleksitet og størrelse har man typisk 2-3 projekter ad gangen.

Du bliver en del af et team af 10 projektledere med god sparring og kompetente kollegaer, der går hele vejen for at sikre succesfulde projekter. Vi værdsætter en uformel omgangstone i kombination med professionalisme og en fokuseret arbejdsindsats.

FoodCareer.dk søger for Katrine Andersen Chokolade
Gem
FoodCareer.dk

Kvalitetskoordinator

Hinnerup

I denne nyoprettede stilling vil du spille en central rolle i at sikre den daglige fødevaresikkerhed i produktionen. Dine opgaver vil omfatte kvalitetskontrol, prøvetagning, egenkontrol og audits. Du vil også være ansvarlig for myndighedskontakt, rapportering og vedligeholdelse af vores certificeringer.

Vi tilbyder store frihedsgrader og muligheden for at forme din egen arbejdsdag med en god work-life balance, også for unge familier.

FoodCareer.dk
Gem
PanzerGlass A/S

Business Controller

Hinnerup

Would you like to join us on the journey towards a 4-day work week? Do you thrive in a dynamic environment where new ideas are implemented every day?

As a member of our Finance Business Partnering team, you will be part of a team which, through close collaboration with the business units, uses data to guide the organization to perform on our value-driving activities.

PanzerGlass A/S
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Velas

Politisk Rådgiver

Hinnerup, Viborg, Horsens og Vissenbjerg

Kan du gøre en forskel for den grønne omstilling, vores danskefødevareproduktion og dansk landbrug i et erhverv, der ofte er i mediernes,politikernes og omverdenens søgelys?

obopgaverne definerer du sammen med vores bestyrelser, og du fårogså input til opgaverne ved at følge med i, hvad der rører sig i kommunerne ogomverdenen:

 • Tæt samarbejd med Landbrug og Fødevarer
 • Samarbejde med kommuner, interesseorganisationer og virksomheder
Velas
Gem
Region Midtjylland

Områdeleder til Danmarks førende specialtilbud for udsatte børn og unge

Hinnerup

Specialområde Børn og Unge (SBU) er en stor organisation på det specialiserede socialområde, der består af syv døgninstitutioner, tre skoler og én børnehave.

Du bliver en del af et hold på fire personer, der udgør områdeledelsen for Specialområde Børn og Unge. Vores afdelinger ligger spredt i hele Region Midtjylland, og du bliver nærmeste leder for omkring halvdelen af vores ni tilbudsledere.

Vi ønsker, at du ankommer med en solid forforståelse, enten som stærk ledelsesprofil inden for det offentlige eller med mere specifik erfaring fra ledelse på socialområdet.

Gem
GPOWER ApS

2-3 systemudviklere til test og måling [LabVIEW og TestStand]

Hinnerup

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks førende eksperter inden for LabVIEW og TestStand, og udvikle banebrydende test- og målesystemer til industrien?

Du kommer til at spille en nøglerolle i forhold til at sikre kvaliteten af vores software- og hardwareløsninger, baseret på en solid forståelse af den virkelighed, som systemerne fungerer i.

Grundet vores kundeportefølje søger vi også efter profiler fra Trekantområdet og omegn.

Gem
GLS Denmark A/S

IT Field Specialist - Aarhus

Hinnerup

Se video om GLS Denmark A/S som arbejdspladsSammen med dine kollegaer i IT Service Desk skal du assistere danske GLS-depoter ved at fungere som problemknuser og bidrage med din tekniske viden. Vi har en bred systemplatform med bl.a. Microsoft, Linux, Android, iOS, scannerudstyr og kameraovervågningsudstyr.

Hos GLS har du indflydelse på egne opgaver og fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage.

GLS Denmark A/S
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Elgaard Mancom søger for Lyngsøe A/S
Gem
Elgaard Mancom

Montageleder

Hinnerup

Kan du motivere og samle et team omkring fælles mål, så I løfter i fælles flok? Så er dette jobbet til dig.

Du får i montageafdelingen det overordnede ansvar for både større og komplekse montager til det offentlige og byggebranchen samt mindre montager for private kunder. Du står for ledelse og uddannelse af egne og eksterne montører.

Du tilbydes et job i en afdeling, som du skal være med til at udvikle til at kunne imødekomme virksomhedens vækststrategi.

Elgaard Mancom
Elgaard Mancom søger for Lyngsøe A/S
Gem
Elgaard Mancom

Montagekoordinator

Hinnerup

Med reference til COO får du ansvaret for de processer, der gør, at alle montageprojekter forløber glat og effektivt fra start til slut. Hvis du er klar til at tage næste skridt i din karriere og bidrage til vores fortsatte succes, så er du måske den person, vi leder efter!

Du har teknisk viden om montageprocesser og -procedurer, gerne inden for byggebranchen. Er du uddannet håndværker og har du erfaring med både professionelle og private kunder, er det et klart plus.

Elgaard Mancom

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV