67 job matcher din søgning 67 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 67 resultater.
velas
Miljøkonsulent med fokus på vand

velas, Hinnerup

Er du vores nye faglige fyrtårn, der vil være med til at styrke og videreudvikle vores rådgivning indenfor grundvand, vandmiljø og vandforvaltning?

Vi søger en medarbejder der med ambitioner og vilje vil være med til at gøre en mærkbar forskel for vandmiljøet. Sammen med et team af dedikerede kolleger skal du være med til at præge dagsordenen og skabe bæredygtige løsninger til gavn for os alle.

Du skal være med til at bringe os videre ved at:

 • yde individuel og kollektiv rådgivning til landmænd og lodsejere i samspil med myndigheder og interessenter
 • videreudvikle rådgivningsområdet fagligt og forretningsmæssigt.
velas
 XL-BYG,
Sælger til maling

XL-BYG, Hinnerup

Vi søger en faglært og frisk kollega til vores byggecenter. Det er fortrinsvis til vareområderne farve, interiør og tilbehør. Vi er et tværfagligt team, så det er en fordel, hvis du også har produktviden på f.eks. havemaskiner, plæneklippere, bademiljøer. Men det er ikke et krav.

Jobbets primære indhold:

 • Salg, servicering og hjælp til inspiration af vores mange loyale kunder
 • Effektuering af dagligdagens mange gøremål – med stor fokus på afdelingen for farve & interiør, herunder kampagneklargøring, inspirationsudstilling, trimning af salgsområder og vareopfyldning
 • Tæt samarbejde med øvrige kollegaer i vores forretning - som alle har en frisk tilgang til opgaverne og alle brænder for deres job
XL-BYG
Favrskov KommunePædagoger til Børnehuset Nørreskoven

Favrskov Kommune, Hinnerup

Børnehuset Nørreskoven i Hinnerup udvider vuggestuen og søger to pædagoger til vuggestuen fra 1. april 2021 samt en barselspædagog til børnehaven pr. 1 maj 2021 og et år frem.

Lidt om dig

 • du er frisk på noget nyt og er klar til en sjov, inspirerende hverdag med fuld fart
 • du er fagligt dygtig og har erfaring med børn, mellem 0-2 år og 3-6 år
 • du kender den nye styrkede læreplan og er god til at være i processer med faglige refleksioner

Personalegruppen består af dygtige pædagoger og medhjælpere, der er tilknyttet en gruppe, men som arbejder tæt sammen på tværs. En personalegruppe, der bruger hinanden rigtig meget, og som lægger stor vægt på trivsel og samarbejde.

PanzerGlass A/S
Lagermedarbejder

PanzerGlass A/S, Hinnerup

Vi har travlt på vores lager og søger derfor en fleksibel og ansvarsbevidst lagermedarbejder, til at bidrag til den daglige drift. Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed, hvor der er drønende travlt og ikke to dage er ens? Så er det lige dig vi leder efter!

Dine ansvarsområder:

 • modtagelse, pakning og forsendelse af varer
 • koordinering og planlægning af forsendelse og kontakt til eksterne vognmænd
 • daglig kontakt med Global Sales Support i henhold til prioriteter af forsendelser
PanzerGlass A/S
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Frode Laursen A/S
Administrationselev

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Som administrationselev i Frode Laursen får du en alsidig uddannelse, der giver dig mulighed for at varetage mange funktioner i koncernen.

Frode Laursen

Arbejdsopgaverne er alsidige, og du ville kunne komme til at sidde med ordrebehandling, afregning og fakturering, procesbeskrivelser, koordineringsopgaver og meget andet. Du vil derfor komme til at arbejde med forskellige slags administrative opgaver, hvor du gradvist vil få mere ansvar i takt med, at du viser god forståelse for opgaverne.

  "Det fedeste ved at være administrationselev er det ansvar, man får, og det gode samarbejde vi har i afdelingen." Cecilie, Administrationselev.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Kennet er vild med tal og økonomi

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Kennets yndlingsfag i skolen var virksomhedsøkonomi – er du også vild med tal, facit og fx v.ø.? Så grib chancen, gør som Kennet, og tag en økonomielevuddannelse!

Du vil få opgaver indenfor løn og regnskab, hvor du bl.a. vil blive beskæftiget med hele processen fra oprettelse af en ny medarbejder til lønnen bliver udbetalt, og står på medarbejderens konto. Efterfølgende vil du fx skulle afstemme og føre regnskab med omkostningerne.

Frode Laursen A/S

Hos os får du mange unge kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, elevklubarrangementer, en individuel uddannelsesplan, hvor fokus er på dig og din udvikling, mulighed for videreuddannelse efter endt elevtid fx en HD, og gode muligheder for fastansættelse!

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Lasses fremtid er fuld af muligheder

Frode Laursen A/S, Hinnerup og Tølløse

Lasse er startet som helt grøn speditørelev, og er allerede nu godt på vej til at blive en seriøst god speditør! Skal du have samme muligheder som Lasse? Så bliv spedition og shippingelev og tag hul på fremtiden!

Frode Laursen A/S

Som spedition- og shippingelev vil du blive arkitekten bag vores lastbiltransporter, og sørge for at transporterne i Danmark, Norden eller internationalt bliver gennemført så optimalt og prisbilligt som muligt. Du vil stå for at købe og sælge transporter igennem vores netværk, og du vil derfor have kontakt til kolleger, chauffører, vognmænd eller offentlige myndigheder på flere sprog.

Du får styr på tolddokumenterne, og får en forståelse for hvordan gods håndteres og fortoldes, når det krydser landegrænserne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Elgaard Mancom
Operations Manager

Elgaard Mancom søger for Lyngsøe A/S i Hinnerup

Landets førende leverandør af carporte i stål

Som højre hånd for direktøren får du det samlede ansvar for alle aktiviteter, der tilknyttes den operationelle del af Lyngsøe og du bliver dermed en central og afgørende bidragsgiver til virksomhedens vækstrejse. Stillingen, der er nyoprettet, omfatter overordnet ledelse af 4 mellemledere og fortsat teknisk og kommerciel udvikling af Lyngsøes forsyningskæde indeholdende:

 • Konstruktion og specifikation af kundeopgaver
 • Indkøb og leveranceaftaler på både komponent- og montageniveau
 • Produktion, intern og ekstern montage
 • Lager & inbound og outbound logistik

Herudover er det dig, der forestår virksomhedens projektledelse indenfor procesoptimering, forretnings- og produktudvikling.

Elgaard Mancom
fakta a/s
Souschef, Fakta Hinnerup

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Frode Laursen A/SStudentermedhjælper med styr på sprog og SoMe

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Vi søger en studentermedhjælper til Frode Laursens kommunikationsafdeling, der er placeret på vores hovedkontor i Vitten, nord for Aarhus.

Brænder du for kommunikation og formidling? Har du lyst til at hjælpe os med at få vores historier ud at leve internt og eksternt? Og ønsker du relevant erhvervserfaring i en international virksomhed i rivende udvikling? Så søger vi lige nu en studentermedarbejder til kommunikationsafdelingen i Frode Laursen.

Du vil blive en del af en lille kommunikationsafdeling, hvor du vil få mulighed for at få en bred erfaring inden for kommunikation og marketing. Hovedvægt vil blive lagt på community management og content creation til både SoMe og andre medier. Hverdagen vil dog også byde på andre ad hoc-kommunikationsopgaver.

Favrskov KommuneTidsbegrænset stilling i regnskabsafdelingen

Favrskov Kommune

Favrskov Kommune søger pr. 1. maj 2021 eller snarest derefter en medarbejder til en tidsbegrænset stilling på to år i regnskabsafdelingen. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Du bliver en del af OPUS-teamet, som i forvejen består af tre medarbejdere. OPUS-teamet er en del af Regnskabsafdelingen, hvor der er ansat 15 medarbejdere. OPUS-teamet skal i de kommende to år arbejde med implementering af effektiv bilagsbehandling, og du skal i denne periode overtage og udføre en del af de nuværende driftsopgaver.

Dine primære opgaver bliver at arbejde med daglig bogføring, opfølgning på betalinger, modtagelse af kontanter, afstemning af konti, support af interne brugere og eksterne leverandører. Det er opgaver, som helst skal ”køre”. Altså en form for sikker drift. Når det sker, så laver vi sammen en vurdering af evt. yderligere opgaver.

Favrskov KommuneSocial- og sundhedshjælper i demensafsnit, Hinnerup

Favrskov Kommune

Banker dit hjerte for demensområdet, og vil du tage medansvar for en meningsfuld og værdig hverdag.

Så er det dig, vi mangler til vores demensafsnit. Stillingen er på ca. 30 timer i primært dagvagt og med 6 aftenvagter på 6 uger.

For at skabe det bedste hverdagsliv for beboerne arbejder vi ud fra beboernes livshistorie.

Personalet arbejder på et højt fagligt niveau, og de bruger deres erfaring og viden til at yde den bedste indsats for den enkelte beboer med afsæt i en socialpædagogisk tilgang. Dette gøres ved at behandle alle individuelt og have fokus på en personcentreret tilgang.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Favrskov KommuneSocial- og sundhedshjælper til nattevagt, Hinnerup

Favrskov Kommune

Er du en natteravn og kan lide at være vågen, når andre sover, så er det lige dig, vi søger til en fast nattevagt.

Stillingen er på 29 timer pr. uge og er ledig fra den 1. april eller snarest derefter.

Vores samarbejde bygger på åbenhed og tillid, samtidig vægter vi, at Hinneruplund er et godt sted at være, både for beboere og medarbejdere, og alle mødes med respekt, omsorg, ligeværdighed og forståelse. Alle medarbejdere varetager forskellige funktioner/opgaver i teamet og planlægger selv f.eks. ferieafvikling og -planlægning.

Om natten vil du komme til at arbejde med to kollegaer, der enten er social- og sundhedshjælper, -assistent eller sygeplejerske, og sammen planlægger I opgaver om natten.

Favrskov KommuneSocial- og sundhedsassistent til demensafsnit på Hinneruplund

Favrskov Kommune

Banker dit hjerte for demensområdet, og vil du tage medansvar for en meningsfuld og værdig hverdag. Så er det dig, vi mangler til vores demensafsnit. Stillingen er en aftenvagt på 30 timer pr. uge. Stillingen er ledig nu, men vi venter gerne på den rette.

Plejecenter Hinneruplund er beliggende i Favrskov Øst, Hinnerup, tæt på naturen. Der er to klynger med ni lejligheder for demensramte borgere. Rundt om klyngen er der en dejlig stor lukket have og terrasse, hvor man kan nyde omgivelserne og det gode vejr.

For at skabe det bedste hverdagsliv for beboerne arbejder vi ud fra beboernes livshistorie. Personalet arbejder på et højt fagligt niveau, og de bruger deres erfaring og viden til at yde den bedste indsats for den enkelte beboer, med afsæt i en socialpædagogisk tilgang. Dette gøres ved at behandle alle individuelt og have fokus på en personcentreret tilgang.

Favrskov KommuneUniversets bedste pædagog søges til Mælkevejen i Søften

Favrskov Kommune, Hinnerup

Ønsker du at arbejde i et fagligt dygtigt team af pædagoger og medhjælpere, hvor der er fokus på inkluderende fællesskaber og optimal løsning af kerneopgaven? kan du se dig selv i et team, hvor vi øver os i at give hinanden faglig feedback og i at blive et professionelt læringsfællesskab? Så læs videre og se, om Mælkevejen er noget for dig.

Børnehuset Mælkevejen søger pr. 1. april 2021, eller snarest derefter, en fagligt velfunderet pædagog til ”Regnbuen” i en fast stilling på 37 timer pr. uge.

Børnehuset Mælkevejen er en integreret institution, som er normeret til 86 børn og 44 vuggestuebørn. Mælkevejen arbejder funktionsopdelt med fire faste basisgrupper, som også har dage med gruppetid. Det betyder, at vi normalt arbejder meget på tværs og hjælper hinanden. Vi er dog p.t., pga. Covid-19, opdelt i stuer, hvor den ledige stilling er hos gruppen af de 3-4-årige børn.

EC Power A/SIndkøbsassistent

EC Power A/S, Hinnerup

Søger du en virksomhed, hvor der er højt til loftet? En virksomhed, hvor du kan sætte dit præg og nye ideer bliver påskønnet, og hvor din proaktive og strukturerede tilgang er med til at skabe resultater, så er nedenstående måske noget for dig.

Vi søger en dygtig og selvstændig indkøbsassistent til en spændende stilling i en varieret hverdag, hvor du arbejder med flere bolde i luften.

Dine succeskriterier er bl.a. optimal indkøbsdisponering, hvor varer fra vore underleverandører i ind-, udland er tilstede i rette mængde, til rette tid, og hvor indkøbsdata vedligeholdes på daglig basis.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser