52 job matcher din søgning 52 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 52 resultater.
Favrskov KommuneDagplejepædagog til Dagplejen Favrskov 30-32 timer

Favrskov Kommune, Hinnerup

Dagplejen Favrskov er en kompleks organisation med ca. 200 dagplejere. Tilsynet varetages af 10 dagplejepædagoger. Derudover er der ansat 2 administrative medarbejdere, 1 daglig leder og 1 leder. Desuden har vi en del private dagplejere, som vi også fører tilsyn med.

Dagplejens administration er fordelt på to enheder/kontorer: Hinnerup (øst) og Hvorslev (vest). Du bliver primært tilknyttet den ene af enhederne og skal være indstillet på at fremmøde på begge.

Som dagplejepædagog er din vigtigste opgave at føre tilsyn hos dagplejerne. Tilsynet skal understøtte, fastholde og udvikle kvaliteten i dagplejen, så både børn og voksne trives og udvikler sig. Vores arbejdsredskaber er blandt andet de otte ICDP-samspilstemaer, SMITTE-model og videosparring.

Favrskov KommuneDaglig leder til Dagplejen Favrskov

Favrskov Kommune, Hinnerup

Har du lyst til udfordre dig selv som daglig leder af en kompleks organisation? Kan du bevæge dig i spændet mellem strategi og praksis, sparring og administration, og har du visioner for børns trivsel og udvikling?

Dagplejen søger en fagligt ambitiøs og engageret daglig leder af dagplejen.

Du har det daglige ansvar for personaleledelse af 10 dagplejepædagoger og 2 administrative medarbejdere, herunder daglige driftsopgaver. Du er med til at sikre samarbejdet internt i organisationen, hvor du understøtter faglig udvikling og giver sparring og vejledning til dagplejepædagoger og deres opgaver. Du deltager aktivt, i samarbejde med lederen af dagplejen, i at udmønte strategier, politikker og indsatsområder i dagplejens hverdag.

EC Power A/SKvalitetskoordinator

EC Power A/S, Hinnerup

Brænder du for at arbejde med kvalitetsledelsessystemer, udarbejde og beskrive processor og procedurer samt at udarbejde og gennemføre korrigerende og forebyggende handlinger i tæt samarbejde med kollegaer i organisationen? Så har vi et spændende job som kvalitetskoordinator.

Du kommer til at indgå i et team af engagerede medarbejdere, der har til opgave at opbygge, udvikle, implementere og vedligeholde et kvalitetsledelsessystem.

Dine ansvarsområder og opgaver:

 • Medvirken til opbygning, implementering og vedligeholdelse af kvalitetsledelsessystem
 • Vedligeholdelse og videreudviking af virksomhedens generelle procedurer i organisationen
 • Uddannelse og træning af kollegaer i kvalitetsstyring, processor og instruktioner.
velas
Digitaliseringsmedarbejder

velas, Viborg, Søften eller Horsens

Til at bringe os videre i vores udvikling og vækst, søger vi en medarbejder med flair og interesse for optimering, implementering og digitalisering i økonomiske processer.

Vi forestiller os, at du har praktisk erfaring fra en stilling som IT-ingeniør, ERP-konsulent, revisor med speciale i digitale processer eller tilsvarende med indsigt i økonomi og ERP-systemer.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af

 • Idèoplæg til effektivisering, forbedringsforslag mv.
 • Beslutningsoplæg til ledelsen, så vi har et relevant grundlag at træffe beslutninger ud fra. Dette kan være oplæg ved eget tiltag eller ledelsesbestilte opgaver.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
velas
Controller/Bogholder

velas, Hinnerup eller Horsens

Er du serviceminded, ansvars- og kvalitetsbevidst?

Dine arbejdsopgaver vil bestå af såvel bogføring af din egen kundeportefølje, som kvalitetssikring af bogføring, månedsrapporter/budgetopfølgninger og årsafslutninger, samt standardisering af pro-cesser og arbejdspapirer. Du bliver en del af et team af dygtige og motiverede medarbejdere, som du vil indgå i et tæt arbejdsfællesskab med.

Leder du efter nye udfordringer, og har du lyst til at udvikle dig selv fagligt og personligt, så har vi jobbet.

Vi tilbyder:

 • Controlling opgaver
 • Opgaver inden for bogføring
 • Diverse afstemning
ALDI DanmarkUngarbejder - Hinnerup

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud.

Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne.

Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
R&D Group A/SDo you enjoy coordinating, have a structural approach and experience running a workshop?

R&D Group A/S

We are looking for our new Operations Director who can support Jesper, our Business Unit Director, in our Steel department. Your role will entail keeping the workshop on point and control all activities inhouse, so Jesper can focus on our customers and sites.

You will also work closely with our Quality Manger to ensure that our customers can rely on a high quality throughout all processes, tools and products.

As production manager, your task is to have a full overview of incoming tasks, purchasing, planning and resource management. You are also responsible for the quality management in the workshop according to the ISO standard.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Favrskov KommuneInklusionsmedarbejder til Haldum-Hinnerup Skolen

Favrskov Kommune

Vi søger en dygtig medarbejder til at understøtte vores inklusionsindsats på skolen

Brænder du for at gøre en forskel for de elever, som har det svært? Er du rummelig og løsningsorienteret? Kan du se muligheder og vejlede dine kollegaer, når ting bliver svære?

Så er du måske lige den, vi mangler.

Vi søger en inklusionsmedarbejder, som kan understøtte den inkluderende indsats i vores indskoling/mellemtrin. Du vil blive tilknyttet vores inklusionstilbud Mellemrummet, hvor du i samarbejde med lærere og pædagoger skal udvikle et tilbud til de elever, som har brug for støtte og en særlig indsats for at lykkes i skolen.

Favrskov KommuneAnalysekonsulent (1-årigt barselsvikariat)

Favrskov Kommune, Hinnerup

Favrskov Kommune søger en dygtig og udviklingsorienteret analysekonsulent til afdelingen Budget og Analyse.

Der er et tale om et 1-årigt barselsvikariat. Arbejdsstedet er i Hinnerup, tæt på Aarhus.

Dine arbejdsopgaver bliver primært inden for indkøbsområdet og arbejdsmarkedsområdet. Opgaverne er fokuseret omkring tal og it-systemer, men samtidig er evnen til at formidle og kommunikere resultater afgørende for succes i jobbet.

Dine konkrete opgaver inden for indkøbsområdet omhandler besparelsesberegninger ved nye indkøbsaftaler og kvalitetssikring af indkøbsdata. Herudover skal der igangsættes en udviklingsopgave vedr. compliance-rapporter over hele kommunens brug af indkøbsaftalerne.

SuperBrugsenVikarstilling: Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Hinnerup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 75 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Frode Laursen A/S
Lasses fremtid er fuld af muligheder

Frode Laursen A/S, Hinnerup og Tølløse

Lasse er startet som helt grøn speditørelev, og er allerede nu godt på vej til at blive en seriøst god speditør! Skal du have samme muligheder som Lasse? Så bliv spedition og shippingelev og tag hul på fremtiden!

Frode Laursen A/S

Som spedition- og shippingelev vil du blive arkitekten bag vores lastbiltransporter, og sørge for at transporterne i Danmark, Norden eller internationalt bliver gennemført så optimalt og prisbilligt som muligt. Du vil stå for at købe og sælge transporter igennem vores netværk, og du vil derfor have kontakt til kolleger, chauffører, vognmænd eller offentlige myndigheder på flere sprog.

Du får styr på tolddokumenterne, og får en forståelse for hvordan gods håndteres og fortoldes, når det krydser landegrænserne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Kennet er vild med tal og økonomi

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Kennets yndlingsfag i skolen var virksomhedsøkonomi – er du også vild med tal, facit og fx v.ø.? Så grib chancen, gør som Kennet, og tag en økonomielevuddannelse!

Du vil få opgaver indenfor løn og regnskab, hvor du bl.a. vil blive beskæftiget med hele processen fra oprettelse af en ny medarbejder til lønnen bliver udbetalt, og står på medarbejderens konto. Efterfølgende vil du fx skulle afstemme og føre regnskab med omkostningerne.

Frode Laursen A/S

Hos os får du mange unge kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, elevklubarrangementer, en individuel uddannelsesplan, hvor fokus er på dig og din udvikling, mulighed for videreuddannelse efter endt elevtid fx en HD, og gode muligheder for fastansættelse!

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
LIE GOURMET ApSTysktalende salgskoordinator med flair for B2B-salg og eksport

LIE GOURMET ApS, Hinnerup

Vi søger en udadvendt og struktureret salgskoordinator til at varetage en vigtig rolle i den daglige drift samt i udviklingen af salget. Vi er en lille organisation, og salget af vores delikatessebrand; LIE GOURMET, er i vækst i både Danmark og udlandet.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Ordrehåndtering: daglig ordrebehandling, restordrehåndtering, opfølgning og fragtbooking
 • Daglig kontakt, personlig service og salg til kunder – primært skandinaviske og tyske
 • Opsøgende salg per telefon og kundebesøg i primært Danmark og Tyskland

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, hvor du får en central og vigtig rolle i en mindre virksomhed med højt til loftet, plads til egne idéer og hvor dagene byder på flere udfordrende og spændende opgaver. En bred palet af salgsrelaterede opgaver med mulighed for større ansvar og personlig udvikling. Nye og lyse lokaler og en uformel tone med god humor.