71 job matcher din søgning 71 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Privatsikring Salgs- og forsikringstalenter til vores Salgscenter

Privatsikring, København/Hinnerup

I Privatsikring søger vi lige nu to dygtige forsikringsrådgivere/salgstalenter til at sælge private forsikringer i vores Salgscenter i København eller Århus.

Så drømmer du om at blive forsikringsrådgiver over telefonen, med salg for øje, i fleksible rammer med en høj månedlig løn og provision uden loft, samtidigt med at du har møder med markedets absolut bedste og varmeste bankkunder, så er salgsrollen i Privatsikring Salgscenter det helt rigtige for dig.

Dine forventninger til os:

 • Høj grundløn efter gældende overenskomst og efter kvalifikationer
 • Ny attraktiv provisionsmodel uden loft
 • Opstart med 3 ugers oplæring og systemtræning
Fb Trading ApS Regnskabsassistent

Fb Trading ApS, Hinnerup

Har du erfaring med bogholderi, eller er du nyuddannet inden for økonomi? Er du skarp til tal? Så er det nok dig, vi står og mangler!

Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads med gode kollegaer, inklusiv:

 • Et udfordrende job i et dynamisk miljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling.
 • Et fagligt stærkt kollegial, der giver mulighed for sparring og personlig udvikling.

Vi har hovedkontor i lækre omgivelser i Søften (Omega 9). Her arbejder vi med masser af energi, godt humør og høje forventninger til udviklingen af vores forretning.

Velas
Økonomirådgiver der hjælper kunden fra A til Z

Velas, Viborg, Søften, Horsens eller Vissenbjerg

Brænder du for at arbejde med økonomisk- og regnskabsmæssig rådgivning, hvor du tilbyder kunden økonomisk rådgivning fra A til Z? Elsker du en god kundekontakt og at følge et regnskab helt til dørs?

Du kan se frem til en hverdag, hvor du har din egen kundeportefølje, som du har en tæt dialog med. Som økonomirådgiver i deltidssegmentet følger du kunden hele vejen, og dermed styrer du deadlines inden for deres bogføring og opgørelse.

Velas
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
HumanTrust A/S
Tysk- eller fransktalende Customer Support Coordinator til designvirksomhed

HumanTrust A/S søger for furnipart A/S i Hinnerup

Begejstres du af at yde professionel kundeservice i en imødekommende og smilende tone?

Til det stærke supportteam søger vi nu endnu en dygtig Customer Support Coordinator, som er stærk på tysk og fransk eller minimum et af sprogene.

Med over 90% eksport vil du få stort indblik i kundernes store kulturelle mangfoldighed, og sammen med dine erfarne kollegaer bidrager du til, at furnipart fortsat kan tilbyde branchens bedste kundeoplevelse.

HumanTrust A/S
Favrskov Kommune Leder af Kvalitet og Uddannelse

Favrskov Kommune, Hinnerup

Nu er muligheden der for at søge et job, hvor din indsats gør en forskel, der både kan mærkes og anerkendes i hele ældreområdet. Ældreområdet i Favrskov Kommune søger nemlig en engageret og fagligt stærk personale- og projektleder, der kan udvikle og drive den nyoprettede funktion Kvalitet og Uddannelse.

Du bliver leder for ti sundhedsfaglige medarbejdere i Kvalitet og Uddannelse. Du kommer til at stå i spidsen for kvaliteten i tilbuddene og den faglige udvikling, samt sikre en fortsættelse af vores proaktive uddannelsesaktiviteter.

Der er fokus på læring, patientsikkerhed og løbende forbedringer til fordel for både borgere og kolleger.

TJEK Revision & Rådgivning Vil du være vores nye bogholder til vores kædebogføringsafdeling?

TJEK Revision & Rådgivning, Søften, Viborg eller Horsens

Har du lyst til at arbejde med bogføring- og afstemningsopgaver i en mellemstor revisionsvirksomhed? Brænder du for at yde kunderne en god og professionel service? Så er det måske dig, vi har brug for.

Opgaverne vil være traditionelle bogholderiopgaver og vil bl.a. omfatte:

 • Daglig bogføring for selvstændige butikker og deres kædekontor
 • Bogføring i Navision BC365 og AX12 samt udarbejdelse af månedsrapport til kunderne
 • Afstemning af kreditorer, bank, debitorer, moms og løn
Gem
Career
Selvstændig Controller med stort drive

Career søger for Fri Bikeshop i Hinnerup

Er du interesseret i at arbejde med budgetter, finansielle afstemninger og udvikling af arbejdsgange? Er du en haj til BI rapporter/analyser og ser du mulighederne i at blive en del af et dedikeret team, hvor fokus er på optimering og udvikling?

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger med mere end 105 fysiske butikker rundt om i DK, samt en stærk online salgskanal. Virksomheden har en meget flad organisation med høj stemning, og et team, som altid tænker udvikling og nye muligheder.

Der er tale om en ”ung” organisation, hvor der er plads til at gøre tingene anderledes end i går – med andre ord er der ikke noget de ”plejer”. Derudover er de alle sammen forelskede i cykler.

A/S Knud Jepsen Passioneret og dygtig gartner søges

A/S Knud Jepsen, Hinnerup

Har du lyst til at indgå i en udviklingsorienteret og kvalitetsbevidst virksomhed, der lever og ånder for det grønne område? Vil du være med til at videreudvikle virksomhedens planteproduktion og sørge for, at den fortsat matcher den moderne forbrugers efterspørgsel, hvor bæredygtig produktion er i fokus? Så er dette jobbet for dig.

Hos Queen® søger vi en faglært gartner til indtrædelse i vores gartner-team. Queen® er et førende brand i gartnerbranchen, der er kendt for sine innovative planter og som verdens største producent af kalanchoe. Produktudvikling og optimering af vores produktion er afgørende for, at vi fastholder vores position i branchen, og her vil du spille en vigtig rolle!
Netto 1. assistent - Hinnerup

Netto

Hvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som 1. assistent finder man dig nemlig overalt i butikken. Her er det dit ansvar, at varehylderne spiller, og at butikken ser præsentabel ud. Der er aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Wika Danmark A/S Intern teknisk ordrebehandler/salgskonsulent

Wika Danmark A/S, Hinnerup

Vil du være med til at løfte salget i verdens førende producent af måleinstrumenter?

Din hovedopgave er at yde teknisk assistance til vores kunder i industrien. I løbet af en dag taler du både med tekniske konsulenter og direktører, og du bruger din tekniske indsigt til at finde de helt rigtige instrumenteringsprodukter, der kan regulere tryk, temperaturer, niveau og flow i industrielle maskiner.

Samtidig supporterer du også vores eksterne sælgere, og du fungerer derfor som et vigtigt bindeled mellem forretningen og vores kunder.

Det er vigtigt for os, at du trives – både med dine nye kolleger men også fagligt. Derfor kommer du på introforløb, så du kommer godt fra start.

HPH Totalbyg A/S
Deltids som økonomimedarbejder

HPH Totalbyg A/S, Hinnerup

Vil du være en vigtig del af vores økonomi- og administrationsafdeling? Hos HPH Totalbyg A/S står vi og mangler en, der har lyst til at være en del af vores økonomi- og administrationsteam. Opgaverne er mangeartede og trækker på forskellige kvalifikationer og kompetencer. Teamet består af 3 personer ud over dig, og vi vil sammen i teamet have ansvaret for, at bogholderi, udlejning og administration er afstemt og fungerer glidende for huset.

Opgaverne kunne være:

 • Løn, timeløn
 • Afstemning, periodiseringer, bogføring og kontrol
 • Godkendelse af betalinger i bank
HPH Totalbyg A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
HumanTrust A/S
Sourcing Manager til furnipart

HumanTrust A/S søger for furnipart A/S i Hinnerup

Er du en dygtig købmand med et kommercielt mindset, en god teknisk forståelse og solid erfaring med sourcing? Og vil du arbejde for en anerkendt dansk designvirksomhed med et internationalt udsyn?

I den nyoprettede stilling som Sourcing Manager kommer du til at stå i spidsen for virksomhedens sourcing og disponering, og du får personaleansvar for to disponenter / indkøbere. Det falder dig naturligt at have fokus på muligheder i nye forsyningsmarkeder, og du spotter hurtigt optimeringsmuligheder helt generelt.

HumanTrust A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV