37 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

37 jobannoncer

Gem
PanzerGlass A/S

Planning & Forecasting Specialist

Hinnerup

Would you like to join us on the journey towards a 4-day work week? Would you like to play a key role in ensuring our Supply Chain operates smoothly? Do you look forward to driving the Collaborative Planning, Forecasting and Replenishment procedures? If so, you may be our new colleague .

We offer a company with best-in-class employee survey results. We are listed among the best workplaces in Denmark and Europe.

    PanzerGlass A/S
    Gem
    Moment

    Projektmedarbejder til Netto

    Beder, Brabrand, Hinnerup, Horsens, Malling, Odder, Skødstrup, Viby J, Åbyhøj, Aarhus C, Aarhus N

    Ved du hvad en hyldeforkant er?

    Indrykket:
    Hentet fra Moment
    Gem
    IDG Direct

    Mødebookere til afvekslende projekter

    Herlev eller hjemmefra
    Mulighed for hjemmearbejde

    Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

    Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

    Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

    Gem
    Krone Kapital A/S

    Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

    Nykøbing M, Aarhus eller remote
    Mulighed for hjemmearbejde

    Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

    I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

    Krone Kapital A/S
    Gem
    Krone Kapital A/S

    Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

    Nykøbing M, Aarhus eller remote
    Mulighed for hjemmearbejde

    Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

    Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

    Krone Kapital A/S
    Gem
    HPH Totalbyg A/S

    Vi søger en dygtig projektleder

    Hinnerup

    Er du klar til at tage ansvaret for totalentrepriser fra start til slut?

    Du har ansvaret for projektets helhed og sikre, at det når i mål med høj kundetilfredshed. Projekterne varer typisk 8-12 måneder, og du overtager sagen, når den er solgt og projekteringen er igangsat. Afhængig af kompleksitet og størrelse har man typisk 2-3 projekter ad gangen.

    Du bliver en del af et team af 10 projektledere med god sparring og kompetente kollegaer, der går hele vejen for at sikre succesfulde projekter. Vi værdsætter en uformel omgangstone i kombination med professionalisme og en fokuseret arbejdsindsats.

    Gem

    Rengøringsassistent til fast stilling hver weekend Vejle, Vinding

    Hinnerup

    Rengøringsassistent søges til fast stilling i Vejle / Vinding området.

    Indrykket:
    Hentet fra Jobcenter
    Gem
    Region Midtjylland

    Områdeleder til Danmarks førende specialtilbud for udsatte børn og unge

    Hinnerup

    Specialområde Børn og Unge (SBU) er en stor organisation på det specialiserede socialområde, der består af syv døgninstitutioner, tre skoler og én børnehave.

    Du bliver en del af et hold på fire personer, der udgør områdeledelsen for Specialområde Børn og Unge. Vores afdelinger ligger spredt i hele Region Midtjylland, og du bliver nærmeste leder for omkring halvdelen af vores ni tilbudsledere.

    Vi ønsker, at du ankommer med en solid forforståelse, enten som stærk ledelsesprofil inden for det offentlige eller med mere specifik erfaring fra ledelse på socialområdet.

    Gem
    Netto

    Butiksassistent under 18 år - Hinnerup

    Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

    Som butiksassistent kan vores kunder møde dig rundt omkring i hele butikken. Måske møder de dig ved slikhylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. Eller måske finder de dig ved kassen, hvor du scanner varer ind og yder førsteklasses service.

    Gem
    Region Midtjylland

    Løn- og personalekonsulent søges til Specialområde Udviklingshandicap, Hinnerup

    Hinnerup

    Har du en særlig interesse i opgaver inden for løn- og personaleaministration?

    Indrykket:
    Konsulenthuset ballisager A/S søger for OneMed A/S
    Gem
    Konsulenthuset ballisager A/S

    Finance Business Partner

    Hinnerup

    Har du god forretningsforståelse, interesse for strategi, lønsomhedsanalyser og profitabilitet? Har du lyst til at blive en del af en organisation i vækst?

    Hos OneMed ligger vi ikke på den lade side, når det kommer til at blive klogere på vores forretning og udvikling. Derfor søger vi nu en Finance Business Partner til at støtte op om både OneMed og vores danske datterselskaber. Du kommer til at spille en kritisk rolle i at forbinde økonomifunktionerne med forretningsstrategi og operationel beslutningstagning.

    Elgaard Mancom søger for Lyngsøe A/S
    Gem
    Elgaard Mancom

    Montageleder

    Hinnerup

    Kan du motivere og samle et team omkring fælles mål, så I løfter i fælles flok? Så er dette jobbet til dig.

    Du får i montageafdelingen det overordnede ansvar for både større og komplekse montager til det offentlige og byggebranchen samt mindre montager for private kunder. Du står for ledelse og uddannelse af egne og eksterne montører.

    Du tilbydes et job i en afdeling, som du skal være med til at udvikle til at kunne imødekomme virksomhedens vækststrategi.

    Elgaard Mancom
    Elgaard Mancom søger for Lyngsøe A/S
    Gem
    Elgaard Mancom

    Montagekoordinator

    Hinnerup

    Med reference til COO får du ansvaret for de processer, der gør, at alle montageprojekter forløber glat og effektivt fra start til slut. Hvis du er klar til at tage næste skridt i din karriere og bidrage til vores fortsatte succes, så er du måske den person, vi leder efter!

    Du har teknisk viden om montageprocesser og -procedurer, gerne inden for byggebranchen. Er du uddannet håndværker og har du erfaring med både professionelle og private kunder, er det et klart plus.

    Elgaard Mancom
    Gem
    INNIO Jenbacher GmbH

    Field Service Staff Manager

    Hinnerup

    Your main responsibilities include to manage short and long term planning, supply of parts and staffing; own Field Service Technicians, contractors and external services and to ensure operations is compliant with all safety requirements (Environmental Health & Safety, EHA Audits).

    We put great emphasis on providing our employees with recognition, flexibility, competitive and fair compensation, as well as numerous other benefits.

    Gem
    MC emballage a/s

    Er du købmand, og har du lyst til at være vores nye salgs- og indkøbskoordinator?

    Hinnerup

    Vi tilbyder en hands-on position med fokus på rådgivning, salgssupport og udvikling af nye emballageløsninger.

    Arbejdsopgaverne er mangeartede og inkluderer bl.a.:

    • Håndtering af hele salgsprocessen bl.a. indhentning af priser, salg og indkøb
    • Planlægning og disponering af udvalgte produktgrupper
    • Rådgivning til kunder og salgssupport
    MC emballage a/s
    Gem
    GPOWER ApS

    2-3 systemudviklere til test og måling [LabVIEW og TestStand]

    Hinnerup

    Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks førende eksperter inden for LabVIEW og TestStand, og udvikle banebrydende test- og målesystemer til industrien?

    Du kommer til at spille en nøglerolle i forhold til at sikre kvaliteten af vores software- og hardwareløsninger, baseret på en solid forståelse af den virkelighed, som systemerne fungerer i.

    Grundet vores kundeportefølje søger vi også efter profiler fra Trekantområdet og omegn.

    Gem
    Nybolig

    Mægler/sælger – en hverdag dedikeret til rådgivning og salg

    Hinnerup

    Kunne du tænke dig at udfolde dine mæglerevner i en meningsfuld rolle, hvor hvert salg er unikt, og dit hårde arbejde gør en skælsættende forskel for dine kunder?

    Så slut dig til en mæglerkæde i vækst og bliv en del af vores helt fantastiske hold i Nybolig Hinnerup. Her får du mulighed for at fokusere udelukkende på salget og på at give dine kunderne den bedst mulige rådgivning – for et godt bagland står klar til at hjælpe dig.

    Nybolig
    Gem
    Junget A/S

    Konstruktør/teknisk designer med ekspertise inden for skærende værktøj

    Hinnerup

    Hvis du er en dygtig tekniker, der trives i rollen som bindeled mellem kunder, salg og produktion, er denne stilling noget for dig. Vi søger en engageret og serviceminded værktøjskonstruktør til vores interne salgsteam, hvor du vil spille en central rolle.

    I samarbejde med vores nuværende konstruktør vil du løse følgende opgaver:

    • Konstruktion og design af nye specialværktøjer.
    • Dokumentation af solgte løsninger og produktionstegninger.
    • Udarbejdelse af løsningsforslag og tilbud.
    Gem

    Customer Advisor - Danish Speaking

    Hinnerup

    SkatePro er en dansk action sport e-handelsvirksomhed med base uden for Århus, og vi sælger al slags udstyr til skate, ski, BMX, surf og meget mere.

    Indrykket:
    Hentet fra Jobcenter
    Gem
    Sikom Danmark A/S

    Sikringstekniker – Elektriker

    Hinnerup, Søborg

    Har du gemt en sikringstekniker i dig, og er du uddannet elektriker med lyst til at installere sikringssystemer hos erhvervskunder, så er det dig, vi søger til ansættelse enten i Jylland eller på Sjælland.

    Du får en spændende hverdag, hvor kunderne stiller store krav til SIKOM Danmark A/S og dermed også til dig. Hvis dine kvalifikationer og lysten er der, vil du i perioder få ansvar for større projekter eller for vores dedikerede kunder og samarbejdspartnere. Netop vores kunder og samarbejdspartnere er vi meget stolte af, da de fleste har været en del af virksomheden i mere end 20 år. Hvis du samtidigt brænder for ny teknologi, så er det lige dig, vi søger.

    Sikom Danmark A/S

    Har du et Jobindex CV?

    Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

    Opret CV